03-05.10. - Komentarze.

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

S_ST

df

Post autor: S_ST » 07.10.2008, 10:47

A jak dla mnie dobra oprawa Lecha.Skoro nie lubią ani Legii ani Warszawy to co sie im dziwić??Mi także ta sektorówka trochę się dziwnie skojarzyła ale sami Lechici stwierdzili,że nie było mowy o panoramie z wojny czy coś podobnego więc po co każdy to rozkminia. Forum jest aby dyskutować ale niektórzy chyba i tak nie rozumią co to jest "dyskusja".
A dla Legii brawo za kolejne rozszyfrowanie zamiarów oprawy Lecha.

iparts.pl
rucyinski

Post autor: rucyinski » 07.10.2008, 14:38

Ta sektorówka Lecha bardzo słaba, typowy strzał w kolano. Oprawa początkowa moim zdaniem bardzo ładna, choć szału ni ma.
Niestety ale takie antysektorówki czy oprawy to tylko dowód komleksów. Tego zaś co było na sektorówce jako kibic ale przede wszystkim Polak nie skomentuję bo niedawno byłem u spowiedzi i nie chcę rzucać miesem:).
Zastanawia mnie tylko jak można siedzieć całe dnie i robić taką sektorówkę wiedzac że to płótnoa dla rywala a nie dla swojego klubu....
Co do Legii to plus za pomysł z tym prezentem no i za ripostę, moim zdaniem bardzo trafną.

A.G.

Post autor: A.G. » 07.10.2008, 15:00

Zagotowało się. kawa1984, (L)egion i reszta towarzyszy spod znaku L - nie gorączkujcie się tak, nie musicie się przede mną tłumaczyć, naprawdę.

Jeśli nie było was w Poznaniu tego dnia, to sami odpowiedzcie na pytanie, kim jesteście? Wyciągnijcie odpowiedni wnioski i po sprawie.

Zdecydowana większość oburzonych to zwykłe pionki, które tak naprawdę nie mają nic do powiedzenia, a o historii naszego kraju także niewiele wiedzą.

Jarson

Post autor: Jarson » 07.10.2008, 15:11

dobrze napisane..
oprawa Lecha trafna i nie płaczcie do k**** nędzy bo robicie z siebie pośmiewisko.... riposta nam się udała i chwała za to
oby więcej takich meczy, tylko z większym udziałem kibiców gości
pozdrawiam normalnych
to trzeba przeżyć żeby to zrozumieć żeby w to uwierzyć! (L)

memphis
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: memphis » 07.10.2008, 15:47

Czesc postów naprawde zenujacych , jakis buratino z Łomzy sie sadzi ze go oprawa jako polaka zabolała , inny ze nalezy za to zamknac stadion . Ja p******* co tu sie wyrabia, nawet kibice Legii , oczywiscie normalni kibice nie maja nic do tej sektorówki a jeden pajac z drugim sie sadzi. Tak , ta sektorówka przypominała zniszczona Warszawe z 44 roku , był tam Pałac Kultury , Mariott i Most Sierakowski zreszta tak jak w 44. No i oczywiscie kompleksy do Legii , no naprawde mamy straszne kompleksy.

Stopa Mnie Boli

Post autor: Stopa Mnie Boli » 07.10.2008, 15:57

Oj panowie z takim podejściem to za niedługo nie będzie można śpiewać pieśni typu ,, bo w nienawiści '' bo się ku*** wszyscy zaczną obrażać :wink: po to jest też rywalizacja żeby ekpy były lepsze i żeby było ciekawiej a mam wrażenie że niektórzy użytkownicy forum chcą żeby się wszyscy kochali itd. ogólnie i sektorówka i odpowiedź dobre wkurwia mnie tylko to, że Legia użyła słowa chamy bo chyba wiadomo skąd pochodzi większość mieszkańców Warszawy i wiadomo że kiedy Poznań był miastem to Warszawy nie było nawet na mapie więc jak dla mnei to słowo nieodpowiednie reszta ok :wink:
weselny klimat, tak się zaczyna, jest biały welon a w nim dziewczyna.... strumienie wódki i trochę wina.Zarżnięta świnia...i ten tłusty bit

Zarżnięta Świnia!!! :D

Romano

Post autor: Romano » 07.10.2008, 16:00

memphis pisze:Czesc postów naprawde zenujacych , jakis buratino z Łomzy sie sadzi ze go oprawa jako polaka zabolała , inny ze nalezy za to zamknac stadion . Ja p******* co tu sie wyrabia, nawet kibice Legii , oczywiscie normalni kibice nie maja nic do tej sektorówki a jeden pajac z drugim sie sadzi. Tak , ta sektorówka przypominała zniszczona Warszawe z 44 roku , był tam Pałac Kultury , Mariott i Most Sierakowski zreszta tak jak w 44. No i oczywiscie kompleksy do Legii , no naprawde mamy straszne kompleksy.
Co sie tak sadzisz kolego ,troche szacunku dla innego zdania.To że ktoś jest z Lomży to znaczy że jest gorszy od Ciebie że jest pajacem?Ochłoń

bishop

Post autor: bishop » 07.10.2008, 16:16

Dobra anty oprawa ze strony Lecha, widac ze trafila w to co powinna.

I dobra akcja za pucowanie sie :D :
ramzesik pisze:
Public Enemy pisze:ps. a co do stolycy to rozjebać ją w pizdziec
Oczywiście żadnej reakcji moderatorów...

[moderator]-ostrzeżenie za post nie w temacie.

Public Enemy

Post autor: Public Enemy » 07.10.2008, 16:48

ramzesik pisze:
Public Enemy pisze:ps. a co do stolycy to rozjebać ją w pizdziec
Oczywiście żadnej reakcji moderatorów...

[moderator]-ostrzeżenie za post nie w temacie.

hehe i dlatego tu się wpisuje raz na ruski rok - pacnie mi tu za bardzo psami i konfiturami

UżytkownikForum chyba mogę mieć swoje zdanie, po to służy forum o czym powinnien świadczyć Twój nick.

ps. Rozwalić stolyce w pył.

Ave Silesia

paquito

Post autor: paquito » 07.10.2008, 17:42

Averno pisze:Oprawa anty prezentowana przez Lecha dobra, nie bylo tam bluzgow jak w tepej oprawie Polonii Bytom przeciwko Gornikowi, i odwrotnie do tamtej ta jest z jajem.
Dokładnie! Ludziom się w głowach przewraca! Oprawa Poloni Bytom była ok a Lecha to cios poniżej pasa? Co za ludzie!!! :shock:
TYLKO POLSKA!

Alez

Post autor: Alez » 07.10.2008, 19:07

Odpowiedz WL odnosnie antyoprawy
[link]

fann

Post autor: fann » 07.10.2008, 19:27

Odpowiedz kibicow zajebiaszcza..
Naprawde z jajem-elegancko i bardzo oficjalnie a z drugiej strony docinajaco konkretnie Miklasowi..
Ten fragment to mistrzostwo:
Gdyby zechciał się Pan pochylić nad treścią przekazu, którego byliśmy świadkami w minioną niedzielę, to odnalazłby Pan jedyny prawdziwy motyw - wielka Legia, która z dumą reprezentowała Stołeczne Miasto Warszawę, legła w gruzach. Bowiem gruzowiskiem jest stadion pozbawiony kibiców, dopingu i opraw. Miarą wielkości przywódców jest ich zdolność analizowania sytuacji i reagowania na kryzys. My rozliczani za upadek Legii nie będziemy - Pan niech spojrzy w lustro. Być może ogląd sytuacji ma Pan zakłócony przebiegiem "przyjęcia urodzinowego", które urządzono Panu całkiem niedawno, jednak ignorancji w kwestiach kibicowskich oraz wyjątkowego braku dobrego smaku nic nie usprawiedliwia.
Brawo Panowie!!!

Ps.Nie jestem kibicem Kolejorza(zeby nie bylo ze im w d... wlaze)

rafalrks

Post autor: rafalrks » 07.10.2008, 20:00

ile Legi w poznaniu? Bo przelecialem okiem tych pare stron i nie widze zeby ktos podal liczbe?

kosacki

Post autor: kosacki » 07.10.2008, 20:09

ok 400

JASH

Post autor: JASH » 07.10.2008, 20:11

Yaguarundi pisze:
Wisła S88 Kraków pisze: Szkoda tylko, ze chodzi Was na mecze po 1500 osob.
Szkoda że was chodzi po kilkanaście tysięcy, a po meczu w promieniu kilometra od stadioniu nie uświadczysz nikogo w barwach. Wogóle był ktoś kto do jechał do Huty w szalu GTS? Jeśli tak to do księgi Guinnessa go.
chwila prawdy - OŚWIECENIA

KJolega z NH t owie najlepiej...

dobrze_jest

Post autor: dobrze_jest » 07.10.2008, 20:36

Chcecie zeby bylo jak dawniej. A sami usmiercacie ruch kibicowski. Co zlego bylo w tej sektorowce? Zamiast nia zajmijcie sie tym ze Legia zrobila riposte. Kiedys wiecej komentarzy na pewno bylo po tym jak ktos komus zrobil odpowiedz. Race mozna odpalac? Czy juz niektórzy sie oburzaja bo jest dym i nie widac murawy? Juz sektorowka Polonii byla bardziej kontrowersyjna a nie bylo tyle placzu.

Elegancka odpowiedz WL dla mIKLASA

aktywowany2

Post autor: aktywowany2 » 07.10.2008, 21:36

odpowiedź Wiary Lecha = mistrz

a co do antypanoramy...
przecież na niej znalazło się jeśli się nie mylę marzenie niejednego Legionisty (i nie tylko), czyt. - rozjebany PKiN... :roll:

sama akcja jak i zarówno riposta na plus i nie ma co pierdolić
Obrazek

ODPOWIEDZ