bartex pisze:Pogoń wszystkie flagi powieszone od wewnątrz. Zachowawczo? czy jakis inny powód?
[P]ortowiec pisze:
MALek pisze:ludzie ogarnijcie się, Pogoń ma flagi wywieszone od wewnątrz bo tak się wiesza flagi na wyjazdach, ale chyba co poniektórzy forumowicze jeszcze na nie nie jeżdżą i tego nie wiedzą... Poprzeglądajcie se kolka ostatnich tematów ze zdjęciami i se po analizujcie a nie wyskakujcie z takimi pytaniami
kiwa jako tako pisze:
buhaha
Napewno na wyjezdzie psy i ochrona pozwolą sobie spokojnie przejsc przez płot i porozwieszac flagi jakby byli u siebie ... Ja p****** Co za rozkminka
Zawisza na Pogoni Szczecin
Ostatnio zmieniony 24.08.2008, 12:43 przez AL BUNDY, łącznie zmieniany 1 raz.
Jaka liczba Żaboli na Bułgarskiej ???
I jeszcze jedno pytanko : co to była za akcja w dolnym narożniku waszego sektora (tuż przy ławce gości)... Jakieś pociskanie w kierunku waszej ławki ???
NFC04 pisze:Jaka liczba Żaboli na Bułgarskiej ???
I jeszcze jedno pytanko : co to była za akcja w dolnym narożniku waszego sektora (tuż przy ławce gości)... Jakieś pociskanie w kierunku waszej ławki ???
Co do liczby to ponad 500 osob ale wolalbym zeby podal to ktos ze Stowarzyszenia. Tak akcja byla skierowana do lawki a bardziej do trenera. bylo to spowodowane ostatnimi wynikami sportowymi.
Teraz się zacznie rozkminy 10 stron, a najwięcej do powiedzenia będą mieli ci, których mentalność prezentuje się tak "jak onet napisze źle o mnie, to kompletna bzdura i tradycyjne pierdolenie z ich strony. napisze źle o innym- 100% prawda".
co do sprzętu w kato, 2 tygodnie temu było najpierw info że raniony siekierą, Ruch bez honoru, mordercy jak Żabole, hipokryci, później się okazało, że info c**** warte, psy odszczekały, lekarz zaprzeczy a wyborcza jak zawsze wybiórcza(na derbach z Polonia niby 6k), zero sprostowania.
teraz ponownie to samo, pisały osoby wtedy z każdej strony, że na osiedlach na GŚ jest jak jest, to nie jest sensacja, trwa już to kilka lat, każda ekipa jest w to zamieszana, więc jak ktoś nie jest stąd, nie rozumie, niech po prostu zamilknie, to wewnętrzna sprawa GŚ.
jadąc w Polskę nikt nie wozi sprzętu, potwierdzić to może Legia, Lech czy Górnik który widział Ruch pod Bełchatowem bez sprzętu.
Żebyście się nie zesrały (to do tych fanów tvn24). Nikt nikogo nie napadł. Chore jest, gdy syn znajomego idzie grac w baseball a niebieskie się do niego przyczepiają o kija, którego przeniesie przez osiedle.
Co wy macie cholera 10 lat? Jak obawiam się, że coś moze mi się stac, to biorę za pazuchę coś do obrony i zomowcom nic do tego. Niech łapią prawdziwych bandytów.
Leszku mieszkasz pewnie gdzies, gdzie nie ma radykalnych przeciwników i nie rozumiesz sytuacji, więc zachowaj to dla siebie:
"brak słów... kolejna frajerska ekipa nam wyrasta bez honoru i zasad"
I niech sobie w końcu pismaki ustalą jakieś nazewnictwo. Bo tak jest, że napisanie "kibice z bronią" atrakcyjniej wygląda niż "bandyci z bronią" a na codzień gadka, że bandyci, a nie kibice
Polonia Bytom !
Autonomia dla Śląska !
HansSc pisze:Co do Twojego podpisu dodaj sobie jeszcze "Precz z Polskim okupantem!"
Kiju pisze:Takie kluby jak dolcan budza moja obrzydzenie,bez kibiców,stadionu...po c*** oni w ogóle graja??Dla kogo,w jakim celu?
Przede wszystkim dla siebie, myślę, że dla kasy też, bo Dolcan to dosyć spora firma. Mają też sens w tym, że dzięki grze w wyższej lidze mogą się wypromować i przejść do lepszej drużyny.
Narzekasz na brak kibiców itd. Widocznie te "potęgi" kibicowskie, mniejsze lub większe prezentują na tyle kiepski poziom piłkarski, że już lepsze okazują się Kmity, Dolcany, Heka i inne.
GKS Tychy - Pogoń Szczecin 2-1.
Jak na tak daleki wyjazd 207 osob gosci jest dobrą liczbą. W meczu duzo bluzgow z obu stron a ze strony Portowcow najwiecej na Zagłębie Sosnowiec. 20 minut przed rozpoczęciem meczu ładnie ciągneli Zagłębie gołębie... Laughing . Na meczu spokuj.
Legia ma zgodę z Zagłębiem i Pogonią, a Pogoń bluzga Sosnowiec?
Tak patrzyłem na zdjęcia z meczu Stomilu i przypomniały mi się czasy ich 1 ligi - lata 90., pełny ten stadion, Jacek Chańko (starsi będą wiedzieć o kogo chodzi ) ... ehh zakręciła się łezka w oku, chociaż im nie kibicuję. To takie moje małe odbiegnięcie od tematu
szymon189 pisze:Legia ma zgodę z Zagłębiem i Pogonią, a Pogoń bluzga Sosnowiec?
Tak.
Szacunek dla Jagi za dzisiejsze zachowanie na meczu.
Możesz przybliżyć o co chodzi?
fatkot [+] dobrze napisane
Jaga zaczęła swój repertuar dopingowy od " ITI spierdalaj " do czego się przyłączyliśmy i potem jeszcze 2 lub 3 razy powtórzyła to samo. Zero bluzgów na Legię, tylko na ITI, napisałem w relacjach
GieKSy w Poznaniu na Warcie 181os z flagą "GieKSa on Tour" .
Podróż w obie strony spokojna, w Lesznie i jakiejś bliższej poznania miejscowości widać tylko obcinające nas osoby. Na sektorze nudy, nasz doping sporadyczny. Warta bez flag i młyna, jakiejś grupki kibicowskiej też nie było widać raczej publiczność to same pikniki, widzów strasznie mało, ale dzięki temu mogliśmy się przekonać jak dobrą akustykę ma stadion Lecha. Sam mecz w pierwszej połowie usypiający w drugiej nawet dość ciekawy.
Nie jest to oficjalna relacja a jedynie komentarz z mojej strony.
Szacunek dla Jagi za dzisiejsze zachowanie na meczu.
Możesz przybliżyć o co chodzi?
fatkot [+] dobrze napisane
Jaga zaczęła swój repertuar dopingowy od " ITI spierdalaj " do czego się przyłączyliśmy i potem jeszcze 2 lub 3 razy powtórzyła to samo. Zero bluzgów na Legię, tylko na ITI, napisałem w relacjach
No swietne zachowanie, wiadomo ze w Białymstoku jest duze cisnienie na Legie i ogolnie na całą Warszawe, ale widać że Jagiellonia postanowiła zachowac sie honorowo i nie dobijać rannego przeciwnika Przypomina mi sie niedawna walka szermiercza Polaków w finale z Francuzami kiedy to Polak nie znęcał się nad kontuzjowanym Francuzem.
Edit ///
Z drugiej strony Jaga mocno się zmieniła od ostatniej wizyty. Przedewszystkim duzo ich mniej ( wiem ze biletow dostali mniej, ale nie wiem czy wypełnili całą pule ), doping duzo słabszy, mniej kibiców w barwach i transparenty typu Najwierniejsi pozostaną i takie tam ... Moze tylko ja mam takie wrazenie ... To tak jak widzisz sie z dalsza rodziną co 5 lat i nigdy Cie nie poznają , albo sie dziwisz jak strasznie sie zmieniłes
Jaga kilka razy spiewa " ITI WYPIRDALAJ" i "WALTER TY CWELU KUP SOBIE KLUB W IZRAELU". doping Jagi słaby ale tak jak napisał kolega wyzej widac u nich zmiany.
ps. teraz doping prowadzi PRAWICOWA JAGIELLONIA ??
czlowiek_z_twierdzy pisze:wspolne ognisko Rakow -Sląsk zdecydowanie na korzysc Slaska...
Czy zdecydowane to ja watpie poprostu tym razem ponieslismy porazke, ale przy takiej przewadze jaka mieliscie powinniscie poprostu po nas przebiec...
Kibicow Rakowa w Zaganiu 50 osob przecietnej ekipy z tego w walce ze Slaskiem aktywnie uczestniczacych ok 30 szkoda ze posilki z Czestochowy spoznily sie zaledwie 3 minuty po tym jak odjechaliscie...ogolnie nasza porazka!
Elanowiec pisze:MKS Kluczbork - Elana Toruń
W Kluczborku w sektorze gości pojawiło się 86 osób w tym 25 Elana Toruń, 52 Ruch Chorzów i 9 KS Myszków. Mamy ze sobą jedną flagę. Miejscowi cały mecz dopingują, my trochę w drugiej połowie (w pierwszej ograniczamy się do kilku okrzyków). Kolejny wyjazd zaliczony, tym razem z małymi przygodami (kto był ten wie). Dzięki dla Ziomali za wsparcie!
Chuligani zaatakowali piłkarzy i kibiców Olimpii
Kibice toruńskiej Elany zaatakowali piłkarzy, sponsorów i działaczy grudziądzkiej Olimpii! Stało się to podczas meczu ligowego w Ciechocinku.
Policja na stadionie w Ciechocinku pojawiła się zdecydowanie za późno. Mecz ochraniało tylko czterech starszych panów.
Pseudokibice z Torunia już w marcu, podczas pucharowego spotkania Olimpia - Elana, dali znać o sobie. Zatrzymano wtedy kilku najbardziej agresywnych, którzy wbiegli na murawę. Teraz zakłócili sobotni mecz w Ciechocinku. Na trybunach stadionu Zdroju znajdowali się głównie sponsorzy, działacze i piłkarze Olimpii, którzy nie załapali się do meczowej osiemnastki. Kibiców z Grudziądza było niewielu. Większość z nich to rodziny z małymi dziećmi. Tak więc chuligani napadli na bezbronnych ludzi.
Pod koniec pierwszej połowy na stadion weszła około 20-osobowa grupa kibiców toruńskiej Elany. - Wcześniej jeden z nich chodził po trybunach i sprawdzał, kto jest z Grudziądza - relacjonuje "Pomorskiej” jeden z głównych sponsorów drużyny. Pseudokibice ruszyli w kierunku grupy grudziądzan, wśród których siedział między innymi Kasjan Bojarowski, piłkarz i syn prezesa Olimpii, także obrońca Cezary Gozdek i napastnik Bartosz Rybiński. Poturbowane zostały trzy osoby, w tym jeden z grudziądzkich przedsiębiorców. Kilku grudziądzan okradli z klubowych gadżetów. Ochrona nie zareagowała.
Pobili mi syna
Kibice z Grudziądza byli zbulwersowani. Nie szczędzili mocnych słów pod adresem pseudokibiców oraz samej ochrony, której na meczu praktycznie nie było. - Przyjechaliśmy na mecz razem z mężem i synem. Gdy ci pseudokibice wbiegli na trybuny, nie było już szans na ucieczkę. Podeszli i zaczęli kopać, uderzać ludzi z Grudziądza. Podeszli do mojego syna. Zabrali mu szalik Olimpii i kilkakrotnie uderzyli. To było straszne - mówiła zaraz po incydencie zszokowana grudziądzanka.
Kamil Tęcza, syn sponsora Olimpii, uważa, że gdyby na meczu była odpowiednia liczba ochroniarzy, do burdy by nie doszło. - Kto tych łobuzów w ogóle na stadion wpuścił. Przecież już zza ogrodzenia stadionu było widać, że nie przyjechali na mecz, tylko szukać zaczepki! - mówi roztrzęsiony. - Gdy zaczęli biec w naszym kierunku, rzuciliśmy się do ucieczki. Kibice Zdroju podstawiali nam nogi. Jeden mężczyzna upadł i wtedy został dotkliwie pobity. Gdzie była w tym czasie ochrona?
Prezes Olimpii Jacek Bojarowski: - Jestem zbulwersowany całym zajściem. Na trybunach siedziały przecież małe dzieci naszych działaczy i sponsorów. Nie było żadnej grupy kibiców Olimpii. Zaatakowali zwykłych ludzi tylko dlatego, że byli z Grudziądza. To jest chore! - denerwuje się prezes. - Całą sprawę zgłosiłem natychmiast do obserwatora meczu oraz policji.
Chuligani w przerwie meczu opuścili stadion. Nikt nie został zatrzymany przez policję.
nikt od nas nie bral udzialu w tej akcji! to jeden z naszych fanklubow chcial zablysnac i wyszlo jak wyszlo. swoja droga pomorska jak zwykle szuka sensacji.