ELEGANCKO !!!MBTCh pisze:I bardzo dobrze![]()
Teraz jeszcze rozwiązać PZPN i zabrać się za to całe misiowate towarzystwo.

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
Chłopaku,mimo animozji klubowych,to przestań BUczeć,bo żal dupsko ściska,co decyzji w sprawie Zagłebia to "urujesz" ,zmieniasz zdanie i odkręcasz sytuacje na siłę ,na korzyść swoją,byleby złe słowo nie miało racji bytu.Raz zaklinasz sie sie ,że wyrok prawilny ,raz ,ze masz to w d**** i witasz sie z degradacja,zachwiania osobowości??? czy jak??zorro pisze:Za to Widzew pokazał w Lublinie jak się zasługuje na ektraklasęmapa_fizyczna_polski pisze:Czytaj ze zrozumieniem - w 1 lidze jest kilka ekip ktorym bardziej nalezy sie awans niz Wam(kibicowsko - sportowo zaslugujecie napewno).SmileY ZL pisze: Ale w chuju to mamy co ty chcesz![]()
Stad napisalem taki post w Waszym kierunku, ze po zdobytym mistrzostwie troche poprzewracalo Wam sie w dupach i twierdzicie ze ekstraklasa sie bez Was nie obejdzie![]()
To jest twoim zdaniem wykładnia?
My nie zasługujemy na ekstraklase a to czemu?
Bo masz łeb pełen kompleksów?
A może dla tego że mimo 80.000 mieszkańców w poprzednim bardzo złym (degradacja) sezonie mieliśmy średnią 520 osób na wyjazd w lidze?
To co powiesz o niewiele większej średniej Wisły K. ? Też nie zasługują?
Jako kibic Zagłębia z przyjemnością lece do I ligi i nie bedę musiał słuchać takich sprawiedliwych jak wy
Z jesieni nie chce ci sie szukac ale pierwsze 3 liczby ktore wymieniles to z jesieni akurat. Nie wiem czy srednia 520 to prawda, samemu mi sie wydaje ze liczba troche przasadzona, ale jakbys przedstawil liczby z ŁKS-u i Sosonowca a nie takie jakie chciales i wliczajac do tego 2 tys w Poznaniu to moze cos wyjsc kolo tego.djh30 pisze:zorro pisze:Zagłębie Lubin:mapa_fizyczna_polski pisze: Bo masz łeb pełen kompleksów?
A może dla tego że mimo 80.000 mieszkańców w poprzednim bardzo złym (degradacja) sezonie mieliśmy średnią 520 osób na wyjazd w lidze?
To co powiesz o niewiele większej średniej Wisły K. ? Też nie zasługują?)
- Gks Bełchatów 200 osób 247km
- Odra Wodzisław 170 osób 245km
- Ruch Chorzów 275 osób 246km
- Polonia Bytom 80 osób 246km (stadion Ruchu)
- Jagiellonia Białystok 37 osób 576km
- Cracovia Kraków 80 osób 315km
- Korona Kielce 50 osób 350km
skąd te 520 osób ??? rundy jesiennej nie chce mi sie szukać, ale was jeden wyjazd do Poznania jaskółki nie czyni
akurat to nie moje liczby tylko z tego forum z rankingu wyjazdowiczow, a meczem na bulgarskiej bym sie tak nie podniecal bo wiadomo jak to jest z meczami zgod, zwlaszcza jak towarzystwo jest przemieszane na stadionie.ScoobyDoo pisze:djh30 pisze:Z jesieni nie chce ci sie szukac ale pierwsze 3 liczby ktore wymieniles to z jesieni akurat. Nie wiem czy srednia 520 to prawda, samemu mi sie wydaje ze liczba troche przasadzona, ale jakbys przedstawil liczby z ŁKS-u i Sosonowca a nie takie jakie chciales i wliczajac do tego 2 tys w Poznaniu to moze cos wyjsc kolo tego.zorro pisze: Zagłębie Lubin:
- Gks Bełchatów 200 osób 247km
- Odra Wodzisław 170 osób 245km
- Ruch Chorzów 275 osób 246km
- Polonia Bytom 80 osób 246km (stadion Ruchu)
- Jagiellonia Białystok 37 osób 576km
- Cracovia Kraków 80 osób 315km
- Korona Kielce 50 osób 350km
skąd te 520 osób ??? rundy jesiennej nie chce mi sie szukać, ale was jeden wyjazd do Poznania jaskółki nie czyni
... więc modniCała Polska J... pisze:dobra odpierdolcie sie od Zagłębia. dobra były te 4 mecze ustawione? były, jestesmy winni? jestesmy!! Mozna by było gdybac i porownywac nas np do Arki ale tak nie bedzie. Odpukutujemy swoja kare aby zamknac raz na zawsze niektorym ryja!!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Cyklon, czystawisnia, Damian17, floydfloyd, krzysiek000, T-T, tetteh, Wnuk Edwarda i 145 gości