Polska Partia Protestujących
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Polska Partia Protestujących
Polonia Bytom
viewtopic.php?t=8281
Pogoń Szczecin
viewtopic.php?t=8425
Legia Warszawa
viewtopic.php?t=4485
Pogoń Siedlce
viewtopic.php?t=8417
RKS Radomsko
viewtopic.php?t=8387
OZSK
viewtopic.php?t=4994
GKS Katowice
viewtopic.php?t=7739
To są tematy tylko z pierwszej strony tego działu, ciekawe jak by tak głębiej pogrzebać. Nie uważacie, że życie kibica zaczyna przypominać nie rozrywkę tylko męki pańskie? Na każdym kroku protesty, prośby o pomoc, hmm, kiedyś jakoś każdy sam sobie radził, dziś chyba jednak za dużo tego marudzenia jest.
viewtopic.php?t=8281
Pogoń Szczecin
viewtopic.php?t=8425
Legia Warszawa
viewtopic.php?t=4485
Pogoń Siedlce
viewtopic.php?t=8417
RKS Radomsko
viewtopic.php?t=8387
OZSK
viewtopic.php?t=4994
GKS Katowice
viewtopic.php?t=7739
To są tematy tylko z pierwszej strony tego działu, ciekawe jak by tak głębiej pogrzebać. Nie uważacie, że życie kibica zaczyna przypominać nie rozrywkę tylko męki pańskie? Na każdym kroku protesty, prośby o pomoc, hmm, kiedyś jakoś każdy sam sobie radził, dziś chyba jednak za dużo tego marudzenia jest.
[email protected]
FB - STORMstreetwear
FB - STORMstreetwear
-
To nie chodzi o to czy ktoś sobie radzi sam, czy nie. Kiedyś nie było tak jak dziś, ponieważ:To są tematy tylko z pierwszej strony tego działu, ciekawe jak by tak głębiej pogrzebać. Nie uważacie, że życie kibica zaczyna przypominać nie rozrywkę tylko męki pańskie? Na każdym kroku protesty, prośby o pomoc, hmm, kiedyś jakoś każdy sam sobie radził, dziś chyba jednak za dużo tego marudzenia jest.
1. Internet nie był tak powszechny.
2. Było mniej głupich zakazów, problemów - łatwiejsze życie. Służby nie były kumate itd.
3. Pomoc i solidarnośc kibicowska była zawsze. Teraz jest robiona bardziej oficjalnie, bo są do tego oficjanlne i prawnie zarejestrowane Stowarzyszenia, Kluby Kibica etc.
Musimy działać razem w takich sprawach, bo chociażby Kraków-Mydlniki może się i Wam przytrafić. To nie jest tak, że tylko GieKSa będzie dostawać w Mydlnikach.
Stowarzyszenie Kibiców GKS-u Katowice "SK 1964"
[link]
[link]
-
No tak, tylko mi nie chodzi tylko o przypadek GKS-u, bo jest wyjątkowy, mało tego, każdy przypadek jest wyjątkowy i jak już długi czas śledzę takie akcje to chyba jeszcze nikt tak naprawdę nic nie osiągnął oprócz rozgłosu w naszym światku i na tym forum. No, Śląsk z Drzymałą, ale Śląsk działał inaczej i osiągnął efekt. Wątpię by dzięki tematom na tym forum milicja nie urządziła więcej nikomu ścieżki zdrowiab i ja jeżdząc się z tym licze, albo że ITI odejdzie z Łazienkowskiej. Mi chodzi głównie o to forum, które leży i stało się tablicą ogłoszeń.
[email protected]
FB - STORMstreetwear
FB - STORMstreetwear
-
To może podasz te przykłady z tego forum tych udanych protestów?
Do Ciebie mam jeszcze słówko. Piszesz że jak się nie zjednoczymy to nas wyniszczą i zapanuje kibic festyniarz, a nie uważasz że świat kibicowski już dawno nie jest tak zjednoczony jak kiedyś. Dziś wszyscy mają większe lub mniejsze problemy i każdy martwi się tylko o siebie.
Inna sprawa że nie wiem kibicem jakiej drużyny jesteś, bo ciekawy jestem jak zapatrujesz się na swoich wrogów, czy dożucił byś się na długi wrogiego klubu?
Do Ciebie mam jeszcze słówko. Piszesz że jak się nie zjednoczymy to nas wyniszczą i zapanuje kibic festyniarz, a nie uważasz że świat kibicowski już dawno nie jest tak zjednoczony jak kiedyś. Dziś wszyscy mają większe lub mniejsze problemy i każdy martwi się tylko o siebie.
Inna sprawa że nie wiem kibicem jakiej drużyny jesteś, bo ciekawy jestem jak zapatrujesz się na swoich wrogów, czy dożucił byś się na długi wrogiego klubu?
[email protected]
FB - STORMstreetwear
FB - STORMstreetwear
-
może i troche racji w tym co piszesz jest
ale dla mnie nie ma zadnego problemu jak wyśle list Do Prezydenta Miasta Siedlce pomagająć Pogoni, oddajac Głos na "nie" wspierając prawdziwych fanatyków ze Szczecina czy wpisując komentarz który doda otuchy kibicą z Radomska. Wszyscy przecież chcemy , aby scena kibicowska w Polsce była na jak najwyżsyzm poziomie. po co Nam klubu typu hydrozagadka, czemu niszczy sie kluby z wieleletnia tradycja a zamiast stadionow powstaja bazary. Jesli my sobie sami nie pomozemy i nie bedziemy o to walczyc to kto ? Takie tematy ktore tu powstaja w pewnym sensie nakreślają w ktora strone zaczyna zmierza dzisiejsza piłka.
ale dla mnie nie ma zadnego problemu jak wyśle list Do Prezydenta Miasta Siedlce pomagająć Pogoni, oddajac Głos na "nie" wspierając prawdziwych fanatyków ze Szczecina czy wpisując komentarz który doda otuchy kibicą z Radomska. Wszyscy przecież chcemy , aby scena kibicowska w Polsce była na jak najwyżsyzm poziomie. po co Nam klubu typu hydrozagadka, czemu niszczy sie kluby z wieleletnia tradycja a zamiast stadionow powstaja bazary. Jesli my sobie sami nie pomozemy i nie bedziemy o to walczyc to kto ? Takie tematy ktore tu powstaja w pewnym sensie nakreślają w ktora strone zaczyna zmierza dzisiejsza piłka.
-
No tak, tylko czy takie wysłanie listu coś daje? Ja kiedyś wysłałem list do prezydenta Koszalina, myślicie że go ktoś przeczytał? Ja wątpie. Gwardia walczy do dziś i jedyną ich siłą jest liczbna widzów na stadionie. A Cracovia, która lat kilka temu poszła w miasto zrobiła awanturę i to ktoś zauważył i Cracovia się podniosła. Dlatego uważam że marudzenie na kibice.net nic nie daje, myślę że to rorum można wykozystać do innych celów.
PS: Jeżeli coś jest na + u GKSu to gratuluję bo trzymam kciuki, ale wątpię by przyczyniła się do tego ta strona.
PS: Jeżeli coś jest na + u GKSu to gratuluję bo trzymam kciuki, ale wątpię by przyczyniła się do tego ta strona.
[email protected]
FB - STORMstreetwear
FB - STORMstreetwear
-
Bez przesady, Hydrobudowa padła głównie przez afere korupcyjną a nie dzięki kibice.net, może Drzymała wyjechał ze Szczecina przez przyklejony temat na tym forum?
[email protected]
FB - STORMstreetwear
FB - STORMstreetwear