Wywieś flagę, nie bądź ch.. !!!
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
ProxX
ale powiedz mi po co Ci flaga Tyskacza? Naprawdę nie wystarczy narodowa? Ziomki z osiedla wyśmieją, że nie jesteś na tyle trendi i nie wywieszasz materiału z nazwą browca?
Kompletnie tego nie rozumiem.
Dla mnie to tylko i wyłącznie lans takich ludzi oraz brak charakteru. Bo jak kumple, to i ja. Żenada.
Kończąc temat:
[link]
ale powiedz mi po co Ci flaga Tyskacza? Naprawdę nie wystarczy narodowa? Ziomki z osiedla wyśmieją, że nie jesteś na tyle trendi i nie wywieszasz materiału z nazwą browca?
Dla mnie to tylko i wyłącznie lans takich ludzi oraz brak charakteru. Bo jak kumple, to i ja. Żenada.
Kończąc temat:
[link]
-
-
Wywieszam bo mi sie podoba przyłączam się do ich akcji bo tak jak pisałem wyżej gdyby nie to pewnie byś nei wywiesił narodowej nadal wywieszam tyskiego przyłączając sie do akcji flaga natomiast narodowa bo jestem POLAKIEM. Sie uwzieliscie na ta flagę zal wam dupe sciska bo nie masz z tego kasyTamak pisze:ProxX
Kończąc temat:
[link]
-
-
-
-
to źle?kiwa jako tako pisze:Flagi pomału znikają z okien.
Ja żałuje tylko, że u nas nie ma czegoś takiego jak np: w Anglii, że ludzie często na codzień chodzą w polówkach, koszulkach Anglii. A u nas zaraz biorą Cie za nacjonaliste itp
A jak jest w innych krajach ??? Chodzą na codzien w koszulkach narodowych itp ???
a w innych krajach to gdzieś opisywałem przykład Chorwacji, bodajże jeszcze w Norwegii i/lub w innych państwach skandynawskich często flagi są wywieszane przed domem bez specjalnych okazji, a już o USA nie wspominając

-
-
Nie zgodzę się do końca, u mnie na mieście dosyć często na co dzień można spotkać ludzi w barwach narodowych czy to w koszulkach, polówkach, kurtkach, czapkach itp. więc nie jest tak źle.kiwa jako tako pisze:
Ja żałuje tylko, że u nas nie ma czegoś takiego jak np: w Anglii, że ludzie często na codzień chodzą w polówkach, koszulkach Anglii. A u nas zaraz biorą Cie za nacjonaliste itp
A jak jest w innych krajach ??? Chodzą na codzien w koszulkach narodowych itp ???