Nowy magazyn dla kibiców PRIDE OF POLAND nr 1 już jest!!!!!
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
Nowy magazyn dla kibiców PRIDE OF POLAND nr 1 już jest!!!!!
Ukazał się 1 nr miesięcznika Pride of Poland. W premierowym numerze na 32 str znajdziecie stałe rubryki takie jak: Zgryźliwi Tetrycy, Wspomnień Czar – opisy dwóch spotkań Azerbejdżan – Polska 2005r oraz Unia Tarnów – Włókniarz Częstochowa 1987r, ponadto opisy spotkań z ligowych boisk ŁKS – Widzew, Chojniczanka Chojnice – Wisła Tczew, Stomil Olsztyn – Radomiak Radom, relacje ze wstrząsających wydarzeń z Krakowa – Mydlniki. Historie żużlowych i piłkarskich ekip – Polonia Bydgoszcz, GKM Grudziądz Ultras oraz Granicy Kętrzyn. Sondaż dotyczący fanów żużla - „Moja ekipa pośród innych”. Scena kibicowska w Hiszpanii, felieton: „Na początek”. Relacje ze wszystkich reprezentacyjnych spotkań: Polska - Finlandia, Polska – Czechy, Anglia – Polska U21, Polska – Gwiazdy OE, Polska – Estonia, Polska – USA. Cały magazyn pisany jest bardzo małą czcionką wzbogacony fotkami bardzo dobrej jakości, całość profesjonalnie wykonana w drukarni. Bardzo konkretna kolorowa okładka na twardym papierze. Cena 5zł +2zł koszt wysyłki. Zainteresowanych proszę o kontakt: [email protected] gg: 4066539.

-
Tak jak poprzednio tak i teraz miałem okazje zobaczyć zina przed premierowym wydaniem. O ile PUPOP bardzo mi się podobał o tyle nowy POP jest naprawdę na duuużo wyższym poziomie ! Bardzo fajna szata graficzna, gazetka wydrukowana w drukarni a nie ksero jak to było poprzednio. Ale i tak najważniejsza jest treść, która zawsze była na bardzo wysokim poziomie. Ciekawe opisy i historie ekip. Miejmy nadzieje ze za miesiąc będziemy mogli kupic 2 numer… 

-
-
-
-
A myslales o tym, zeby zrobic jeden numer gdzie opisane beda legendarne juz mecze, turnieje itd?Emil_Nysa pisze:zapychacz??? w zyciu!!
zina wysylam zwyklym listem jesli o to pytasz
PP 80 Czestochowa
Anglia
Mecz z Niemcami
Spodek
znalazlo by sie wiele
Wiem, ze opisow bylo i jest wiele, ale moznaby to wszystko dac w jednym numerze (oczywiscie dodajac troche nowych rzeczy-pisanyh specjalnie dla danego numeru)
-
Fajny artykuł o scenie kibicowskiej w Hiszpanii, jednak troszkę za krótki i przydało by się w nim ażeby autor bardziej skupił się na historii danej ekipy ich akcjach itp. a nie samym wymienieniu, że istnieją. Chociaż jak podkreślił to jeszcze nie koniec i mam nadzieję, że w kolejnym będzie trochę szerzej o każdej z grup. W każdym razie czekam na to i mam nadzieję, że nie za długo 

-
To i ja sie wypowiem.To co mi sie bardzo spodobało to Zgryzliwi Tetrycy i relacja z Azerbejdzanu oraz felieton Łysego, co do reszty....jest i tyle.Dla "tetryków" i felietonow Łysego bede kupował dalej PoP.Uwazam Emil (jak i reszta redaktorów innych zinów) ze powinniscie sie wystrzegac relacji pisanych w necie , ziny są od czegos innego.Co do przedrukow z innych zinow jak dla mnie mogą byc , młodszym napewno sie fajnie je czyta.Ogolnie zin na plus , tylko mam nadzieje ze w nastepnych numerach bedzie jeszcze wiecej czytania.pzdr
-