POLSKA:MACEDONIA POLSKA:ALBANIA

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
nagi

POLSKA:MACEDONIA POLSKA:ALBANIA

Post autor: nagi » 23.05.2008, 23:59

jwt
LIGA TO CHLEB POWSZEDNI,LIGA MISTRZÓW TO ŚWIĘTO,ALE NIC TAK NIE EKSCYTUJE JAK KADRA!!!!!!!

iparts.pl
majcher

Post autor: majcher » 26.05.2008, 00:11

Mam nadzieję, że podczas meczu z Albanią, zawiśnie trans Kosowo jest Serbskie (może być z dodatkiem Albańczycy do Albanii) + trans dla Rogera. Może takie transy powinny też wisieć podczas Euro, będzie transmisja do wielu krajów, więc dobra okazja do okazania solidarności, wobec braku Serbów na mistrzostwach.
Nieważne w której lidze, liczy się Ruch i Widzew!

herubin

Post autor: herubin » 26.05.2008, 08:45

majcher pisze:Mam nadzieję, że podczas meczu z Albanią, zawiśnie trans Kosowo jest Serbskie (może być z dodatkiem Albańczycy do Albanii) + trans dla Rogera. Może takie transy powinny też wisieć podczas Euro, będzie transmisja do wielu krajów, więc dobra okazja do okazania solidarności, wobec braku Serbów na mistrzostwach.
jak Roger strzeli gola Niemcom to tez bedziesz za wieszaniem takiego trans?

a co do drugiego to nie wiem czy sport to takie dobre miejsce na manifestacje polityczne. chyba wole sport czysty- bez polityki - sport dla sportu. swoje poglady mozna manifestowac poza stadionem... ale nie wiem moze jestem w mniejszosci ale wolalbym transparenty wychwalajace Polsce i dodajace pilkarza wiary w zwyciestwo i w zdobycie zlotego medalu a nie transy sprawiajace przykrosc swojemu zawodnikowi - a jak juz bardzo bys chcial trans w takim stylu to lepiej powiesic cos w rodzaju "Podolski, Klose - juz nigdy nie bedziecie Polakami"...

KYLIMANDŻARO

Post autor: KYLIMANDŻARO » 26.05.2008, 09:35

herubin pisze:jak Roger strzeli gola Niemcom to tez bedziesz za wieszaniem takiego trans?

a co do drugiego to nie wiem czy sport to takie dobre miejsce na manifestacje polityczne. chyba wole sport czysty- bez polityki - sport dla sportu. swoje poglady mozna manifestowac poza stadionem... ale nie wiem moze jestem w mniejszosci ale wolalbym transparenty wychwalajace Polsce i dodajace pilkarza wiary w zwyciestwo i w zdobycie zlotego medalu a nie transy sprawiajace przykrosc swojemu zawodnikowi - a jak juz bardzo bys chcial trans w takim stylu to lepiej powiesic cos w rodzaju "Podolski, Klose - juz nigdy nie bedziecie Polakami"...
chopie, wez ty sie z tego forum wymelduj!!!
j****

majcher

Post autor: majcher » 26.05.2008, 19:46

Polska kadra dla Polaków!
Nie życzę sobie by mnie reprezentował jakiś arab, Hindus, Inidianin, Brazylijczyk, Chińczyk, czy Norweg. Mam do tego prawo, w imię sportu, rywalizacji i zwykłej ludzkiej przyzwoitości.
Ostatnio zmieniony 26.05.2008, 19:51 przez majcher, łącznie zmieniany 1 raz.

majcher

Post autor: majcher » 26.05.2008, 19:48

herubin pisze:
majcher pisze:Mam nadzieję, że podczas meczu z Albanią, zawiśnie trans Kosowo jest Serbskie (może być z dodatkiem Albańczycy do Albanii) + trans dla Rogera. Może takie transy powinny też wisieć podczas Euro, będzie transmisja do wielu krajów, więc dobra okazja do okazania solidarności, wobec braku Serbów na mistrzostwach.

Dla mnie może strzelić i 10 bramek Niemcom, ale jako reprezentant Brazylii, a nie Polski. Jakoś dziwnie się czułem słysząc Polski hymn, po ostatnim GP żużlowym, widząc Holte, na podium. Absolutnie nie cieszyło mnie jego zwycięstwo, nie czuję z nim żadnej więzi, tak samo jak z chinkami, które w ping pongu będą nas reprezentować na Olimpiadzie. Jaka to jest rywalizacja reprezentacji, narodów?
A co do Klose i Podolskiego, to najwłaściwszy by był trans, Podolski, Klose, łapy precz od Polskich kobiet. A do tego trans po Niemiecku: Ilu u Was (prawdziwych) Niemców?

hl88

Post autor: hl88 » 28.05.2008, 15:14

ten ostatni trans "ilu u Was (prawdziwych) Niemców" nie ma sensu jeżeli mamy w kadrze Brazylijczyka :?

aktywowany2

Post autor: aktywowany2 » 28.05.2008, 15:20

herubin pisze:
ja? oczywiście

zresztą mam nadzieję że strzeli

samobójczego... (najwyżej Żurwaski nadrobi)
Obrazek

Boni

Post autor: Boni » 28.05.2008, 15:25

herubin pisze:
a co po golu raptem trans będzie nie prawdziwy? Stanie się Polakiem? Chyba u takich hipokrytów jak Ty! Może być obywatelem Polski, ale Polakiem nigdy nie będzie, a jak sama nazwa mówi jest to reprezentacja POLSKI, nie powinno być tam miejsca dla człowieka w ogóle nie mającego polskich korzeni

nagi

Post autor: nagi » 28.05.2008, 19:57

Polska-Macedonia(poniedziałek)

niestety na meczu kumatego towarzystwa tylko 4 osoby z flagami SZCZECIN I JAROCIN,reszta to dziwni Polonusi z Niemiec,którzy nie rozumieją dlaczego pozdrawiamy kilka razy PZPN!!!
fotka na [link]

Polska-Albania(wtorek)

w porównaniu z poniedziałkowym meczem pod względem kibicowski troszeczkę lepiej,oprócz w/w czwórki fanatyków z Polski,dochodzi jeszcze kilku kumatych kibiców Wisłoki i Górnika Zabrze mieszkających w Niemczech,prowadzimy sporadyczny doping w 2 połowie,na płocie oprócz SZCZECINA I JAROCINA pojawia się jeszcze SZCZYTNO,po meczu tyko Wasilewski,Fabiański orza Bąk podchodzą podziękować za doping,reszta grajków nas olewa!!!!
LIGA TO CHLEB POWSZEDNI,LIGA MISTRZÓW TO ŚWIĘTO,ALE NIC TAK NIE EKSCYTUJE JAK KADRA!!!!!!!

ODPOWIEDZ