ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
nikomu nieznany...
autor: nikomu nieznany... » 31.03.2008, 17:33
Browarski pisze:Tuls pisze:Jankes_KSP pisze:Ciekawym zjawiskiem były sektore najbliżej nas, które zamiast cieszyć się z bramek dla Lechii, skupiały się nad bluzganiem na Polonię. Żenujące były także ciągłe gesty Kozakiewicza i gesty kopulujące z ów sektorów. No cóż, ale na szacunek trzeba sobie zasłużyć.
Ciekawym zjawiskiem było to , iż w trakcie minuty ciszy dla uczczenia pamięci wieloletniego kibica Lechii z Sopotu KSP wydawało ze swojego sektora bliżej nieokreślone dźwięki , większość nawet nie wstała a było mi dane usłyszeć wrzuty na Lechię w tym momencie.No cóż ,ale na szacunek trzeba sobie zasłużyć

Dla mnie ciekawym zjawiskiem jest brak "okazania szacunku" zmarłemu z własnego klubu bo ważniejsze jest bluzganie na przeciwnika i teksty w naszą stronę w stylu "ruszcie pedały d***" ...miałeś nadzieje że po takim tekscie wszyscy od Nas potulnie wstaną???
Na szacunek trzeba sobie zasłużyć...
Zaraz jeszcze napiszesz, że jesteście honorową ekipą

Na c*** mi, ku***, Twoje kwiaty...
Na c*** mi, ku***, Twoje łzy...
Na c*** mi, ku***, te dramaty...
Na c*** mi, ku***, jesteś Ty???
-
bartex
Olimpia Grudziądz - Zawisza Bydgoszcz
Przyjezdnych niemal 1500 w tym ŁKS 15, Włocłavia 15, Tyscy 10, Wałbrzych 16, Zagłębie Lubin 10. Prawie wszyscy w jednakowych czarnych koszulkach, wyjazd extra. Dziękujemy zgodom.
-
harry_on_oi
nikomu nieznany... pisze:Browarski pisze:Tuls pisze:
Ciekawym zjawiskiem było to , iż w trakcie minuty ciszy dla uczczenia pamięci wieloletniego kibica Lechii z Sopotu KSP wydawało ze swojego sektora bliżej nieokreślone dźwięki , większość nawet nie wstała a było mi dane usłyszeć wrzuty na Lechię w tym momencie.No cóż ,ale na szacunek trzeba sobie zasłużyć

Dla mnie ciekawym zjawiskiem jest brak "okazania szacunku" zmarłemu z własnego klubu bo ważniejsze jest bluzganie na przeciwnika i teksty w naszą stronę w stylu "ruszcie pedały d***" ...miałeś nadzieje że po takim tekscie wszyscy od Nas potulnie wstaną???
Na szacunek trzeba sobie zasłużyć...
Zaraz jeszcze napiszesz, że jesteście honorową ekipą

zapewne ty pochodzisz z tych bardziej "honorowszych" ekip...
-
Maschadow
Elana Torun - Flota Swinoujscie
Nas 35 osob z flaga + 11 Falubaz.Przyjezdzamy autokarem dopiero pod koniec meczu.Psy nas zatrzymuja pod kasami i nie wpuszczaja na stadion.W miedzyczasie Elana probuje szturmowac brame wpada psiarnia lekkie palowanie i wjazd polewaczki.Powrot do samego Swinoujscia w eskorcie psow.W drodze powrotnej dzwonimy do Wielima Szczecinek w sprawie ustawki jednak gdy jestesmy 20 km przed Szczecinkiem miejscowi informuja nas ze juz sie rozeszli....Ogolnie wyjazd zajebiscie meczacy 17 godzin w autokarze robi swoje.Na wyspie Uznam bylismy o 2 w nocy....