Anglia U21 - Polska U21 25.III.2008
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Anglia - Polska u21
Na ten towarzyski mecz naszej mlodzieżówki wybieramy sie w 3 osoby. 2 Stalówka, 1 Mielec. Podróżujemy pociągiem. Na pierwszej stacji w Machesterze gdzie mielismy przesiadke dosiadają sie do nas chlopaki z Zamościa ( 4 osoby ) i razem udajemy sie w dalszą drogę. Na meijscu ejstesmy jakies 4 godzinki przed meczem, spacer po miescie, jakies zarcie, potem poszlismy na piwko do pubu klubowego, i tak zlecial czas do meczu. Pod stadionem sporo Polaków, wiekszość w barwach, aczkolwiek towarzystwa w miare ogarnietego jakoś nie widać.Godzine przed meczem ejstesmy juz na sektorze, który powoli sie zapelnial.
Z ekip które sie wyróznialy, to na pewno Petrochemia, Bałtyk, Radomiak. Pojedyncze osoby w barwach Stali Rz, Motoru, Arki, Lecha, CKSu Czeladz i pewnie ktos tam jeszcze sie przewinął.
Jesli chdozi o doping to nie bylo za dobrze - poprostu nie mial kto sie tym zajac. Sporo bylo "malyszofanów", co mialo duzy wplyw na jakos dopingu. Repertuar nasz ograniczal sie do glosnego "Polska", "Polska bialo czerwoni" , i "my chcemy gola"
Trosze wrzutów bylo tez na policje i nasz ukochany pzpn
Ogolnie ludzi na meczu troche ponad 25 tyś. Po angolach również spodziewalem sie wiecj, w zasadzie tylko kilka arzy krzykneli "england" a tak to caly mecz slyychac bylo tylko nasze spiewy. W drodze powrotnej coś tam dzialo sie na stacji pociągowej, ale to moze opisze ktos kto w tym uczestniczyl. Ogólnie wyjazd na plus.
pozdro
Na ten towarzyski mecz naszej mlodzieżówki wybieramy sie w 3 osoby. 2 Stalówka, 1 Mielec. Podróżujemy pociągiem. Na pierwszej stacji w Machesterze gdzie mielismy przesiadke dosiadają sie do nas chlopaki z Zamościa ( 4 osoby ) i razem udajemy sie w dalszą drogę. Na meijscu ejstesmy jakies 4 godzinki przed meczem, spacer po miescie, jakies zarcie, potem poszlismy na piwko do pubu klubowego, i tak zlecial czas do meczu. Pod stadionem sporo Polaków, wiekszość w barwach, aczkolwiek towarzystwa w miare ogarnietego jakoś nie widać.Godzine przed meczem ejstesmy juz na sektorze, który powoli sie zapelnial.
Z ekip które sie wyróznialy, to na pewno Petrochemia, Bałtyk, Radomiak. Pojedyncze osoby w barwach Stali Rz, Motoru, Arki, Lecha, CKSu Czeladz i pewnie ktos tam jeszcze sie przewinął.
Jesli chdozi o doping to nie bylo za dobrze - poprostu nie mial kto sie tym zajac. Sporo bylo "malyszofanów", co mialo duzy wplyw na jakos dopingu. Repertuar nasz ograniczal sie do glosnego "Polska", "Polska bialo czerwoni" , i "my chcemy gola"

Trosze wrzutów bylo tez na policje i nasz ukochany pzpn

pozdro
-
Ja tez wlasnie wrocilem i powiem tak nic dodac nic ujac, zgadzam sie z przedmowca!! Dodam tylko, ze konkretna ekipa Zagłebia Sosnowiec w samym rogu sektoru dlatego może nie widoczna i nie wymieniona. Oczywiście CKS
. Co do dopingu......... oprocz kilku naprawde dobrych momentow setki pokemonów którzy naogladali sie meczów na youtube i w TV, wszyscy chcieli prowadzic doping. oO trabkach nie wspomne...malyszomania.... Tez slyszalem o akcji na miescie ale osoby z ktorymi bylem juz byly tam po wszystkim wiec niech wypowiedza sie Ci co uczestniczyli. Angielscy Stewarci chcieli nas posadzic na krzesełkach
prawie dochodzi do starcia i odpuszczaja. 90 minut na stojaka ze srednim dopingiem, jednak jak na u-21 pierwsza klasa, chyba wczesniej nigdy takiego nie mieli. Mecz wyrownany, szkoda strzalu bodajze w 88 min, pilka minimalnie minela slupek, szkoda. Zaplakali by dumni synowie albionu
Mecz na +
skróty.... powiem, ze w TV to lepiej nawet wygladalo niz na żywo, pilkarsko bardzo dobrze na tle takiego rywala
[link]
Jesli ktos ma filmiki, zdjęcia zapodawać!!

skróty.... powiem, ze w TV to lepiej nawet wygladalo niz na żywo, pilkarsko bardzo dobrze na tle takiego rywala
[link]
Jesli ktos ma filmiki, zdjęcia zapodawać!!
Tato, nie byłeś dobrym ojcem ale nauczyłeś mnie szacunku i wierności dla klubu, dla CKS-u Czeladź i Reprezentacji Polski, dziękuję. Tego Ci nie zapomnę!!!
-
W sumie bylo milo,nie wiem ile nas bylo,2 tysie?
Z dopingu 90% to bylo Polska-klask,klask,klask...
w sumie bylo sporo przypadkowego towarszystwa,normalnych ludzi dla ktorych taki mecz to mila rozrywka od codziennej orki.
Doping angoli dramatyczny.
Z Widzewa minimum 6 osob.
Z dopingu 90% to bylo Polska-klask,klask,klask...

w sumie bylo sporo przypadkowego towarszystwa,normalnych ludzi dla ktorych taki mecz to mila rozrywka od codziennej orki.
Doping angoli dramatyczny.
Z Widzewa minimum 6 osob.
Ostatnio zmieniony 27.03.2008, 12:41 przez Kiju, łącznie zmieniany 1 raz.

-
-
Bez watpienia najlepiej zaprezentowały sie ekipy Bałtyku i Tarnovii stojące na dole sektora.
Wiekszosc ich w barwach i zgrabnym składem,jako jedyne zaznaczaja swą obecnosc okrzykami klubowymi.
Dosc to ciekawe jak na niby wymierajace ekipy
Z widocznego mi "ogarnietego towarzystwa" Obok nich kilka solidnych osób z Petrochemii oraz na pozostałych czesciach sektora Stal Rzeszów i Radomiak z flagami ,kilka osób z Lecha. Widziane tez pojedyncze sztuki Motoru,Stomilu,Kszo,Okocimskiego i Resovii.
Nas z Huty,dwie osoby stoimi razem z Hetmanem,Slaskiem,Stomilem - folklor
Mecz piłkarsko calkiem dobry,pozostaje niedosyt bramki,doping sredni,towarzystwo wymieszane poł na pół,ale zawsze lepiej niz na Slaskim heh...
Ps. 28 tysiecy na sparingu młodzieżówki
Wiekszosc ich w barwach i zgrabnym składem,jako jedyne zaznaczaja swą obecnosc okrzykami klubowymi.
Dosc to ciekawe jak na niby wymierajace ekipy

Z widocznego mi "ogarnietego towarzystwa" Obok nich kilka solidnych osób z Petrochemii oraz na pozostałych czesciach sektora Stal Rzeszów i Radomiak z flagami ,kilka osób z Lecha. Widziane tez pojedyncze sztuki Motoru,Stomilu,Kszo,Okocimskiego i Resovii.
Nas z Huty,dwie osoby stoimi razem z Hetmanem,Slaskiem,Stomilem - folklor

Mecz piłkarsko calkiem dobry,pozostaje niedosyt bramki,doping sredni,towarzystwo wymieszane poł na pół,ale zawsze lepiej niz na Slaskim heh...
Ps. 28 tysiecy na sparingu młodzieżówki

"Zmarnują to wszystko, co zostało z takim trudem zbudowane przez Białych. Boli mnie, że to wszystko zostanie zniszczone w imię utopii wielorasowego społeczeństwa, która się tu nigdy nie spełni. Chcieli wolności i demokracji. Za parę lat wolność i demokracja będą jedynymi rzeczami, jakie będą tu mieli. ”
-
2 kibicow Zatoki Braniewo na meczu.
Widzow bylo chyba lekko ponad 28 tys.Przynajmniej taka liczba wyswietlila sie w trakcie meczu na telebimie.Trudno powiedziec ile osob na NASZYM sektorze.Doping sredni,hymn wyszedl tragicznie.Za wiele osob chcialo prowadzic doping co bylo przyczyna ze czesc osob spiewala "Polska Bialo Czerwoni" a czesc np krzyczala "Polska"Mimo wszystko warto bylo sie wybrac do Wolverhampton
Widzow bylo chyba lekko ponad 28 tys.Przynajmniej taka liczba wyswietlila sie w trakcie meczu na telebimie.Trudno powiedziec ile osob na NASZYM sektorze.Doping sredni,hymn wyszedl tragicznie.Za wiele osob chcialo prowadzic doping co bylo przyczyna ze czesc osob spiewala "Polska Bialo Czerwoni" a czesc np krzyczala "Polska"Mimo wszystko warto bylo sie wybrac do Wolverhampton
...
-
Nie było Cracovii.
Własnie stąd moja ironia o "wymierajacej ekipie" bo to była Tarnovia.Pozdrawiali Cracovie dlatego mogłes ich pomylić.
Własnie stąd moja ironia o "wymierajacej ekipie" bo to była Tarnovia.Pozdrawiali Cracovie dlatego mogłes ich pomylić.
"Zmarnują to wszystko, co zostało z takim trudem zbudowane przez Białych. Boli mnie, że to wszystko zostanie zniszczone w imię utopii wielorasowego społeczeństwa, która się tu nigdy nie spełni. Chcieli wolności i demokracji. Za parę lat wolność i demokracja będą jedynymi rzeczami, jakie będą tu mieli. ”
-
OBRA KOŚCIAN
Na tym meczu 3 chłopaków + panna z Obry Kościan z flaga wraz z kumplem z Arki Gdynia. Pozdrawiam
-
heh masz racje,ale akurat podsluchalem rozmowe własnie tej dwójki z typem z Radomiaka 

-
Nas na meczu 18 z flagą Petra+1 z Górnika.Na mecz wchodzimy dopiero w 10 minucie meczu.Flage wieszamy dopiero w 2 połowie z prawej strony sektora gdzie stoimy już tam do końca meczu.Na meczu widać takie ekipy jak Bałtyk Gdynia,Radomiak,Tarnovia,Zagłebie Sosnowiec.Ogólnie mecz na + ok 28tyś ludzi na stadionie w tym może ok 2000 osób stanowili Polacy.To tyle
-
http://pl.youtube.com/watch?v=BSbeWyGRQHk
sektor polski podczas hymnu, cienka jakosc ale nic lepszego nie znalazlem!
Jesli ktos ma jakies foty to wklejac, ja bede mial kolo soboty.
sektor polski podczas hymnu, cienka jakosc ale nic lepszego nie znalazlem!
Jesli ktos ma jakies foty to wklejac, ja bede mial kolo soboty.
Tato, nie byłeś dobrym ojcem ale nauczyłeś mnie szacunku i wierności dla klubu, dla CKS-u Czeladź i Reprezentacji Polski, dziękuję. Tego Ci nie zapomnę!!!
-