komentarze - 21/22 marca 2008

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

tarnow

Post autor: tarnow » 24.03.2008, 10:35

Zajczak pisze:ja chcialbym tylkodoać, że podczas wymuszonego postoju na stacji w Tarnowie grupka (około 4-6) osób najprawdopodobniej z Unii Tarnów wpadło na fajny pomysł rzucania kamieniami w nasz pociąg podczas gdy na peronie działy się całkiem inne rzeczy. Jako bierny obserwator miałem okazję sobie dobrze wszystko zobaczyć i poprostu byłem w szoku tym bardziej, że nie były to dzieci
[/quote]
nic takiego nie miało miejsca.Jesteśmy w stałym kontakcie z GieKSiarzami i żadne zarzuty się nie pojawiają pod naszym adresem

iparts.pl
el rodowitos

Post autor: el rodowitos » 24.03.2008, 11:36

co do wpuszczenia Legii na Widzew to i tak najlepsze jest to że przekumaci nethoolsi rok temu zarzekali się że nie ma takiej mozliwosci żeby Legia weszła na ich stadion.....jak widac mają g**** do powiedzenia, co może byc usprawiedliwione ale nawet g**** wiedza na temat relacji miedzy podejmującymi decyzje kibicowskie w obu klubach.....a co do tego żeby Widzew kiedys hipotetycznie pojechał do Wawy na zakazie to Ci co tu sie wypowiadaja ze by niepojechali pewnie by sie pierwsi "bili" o bilety a potem tłumaczyli że sytuacja sie całkowicie zmieniła i to nie to samo......w mysl zasady "jesteśmy zawsze tam....."

Kiju

Post autor: Kiju » 24.03.2008, 11:48

el rodowitos pisze:a co do tego żeby Widzew kiedys hipotetycznie pojechał do Wawy na zakazie to Ci co tu sie wypowiadaja ze by niepojechali pewnie by sie pierwsi "bili" o bilety a potem tłumaczyli że sytuacja sie całkowicie zmieniła i to nie to samo......w mysl zasady "jesteśmy zawsze tam....."
To chyba do mnie sie odnosilo.
Wiem doskonale jakbym sie zachowal,wiec nie wiem o co Ci chodzi.
Nie jestem dzieckiem,mam swoje przekonania i zasady i nie mam zamiaru ich zmieniac.
Na kilku stadionach po prostu nie usiade obok kibiców gospodarzy.
Ostatnio zmieniony 24.03.2008, 15:26 przez Kiju, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

droid

Post autor: droid » 24.03.2008, 11:51

Czemu tak mało fan na Widzewie ? Jontki znowu sie zbuntowały ? Swoją drogą sądziłem, że nie ma większego dna i patologii niż Ruch Chorzów "on-line" po ostatniej wizycie u eWidzewiaków śmiem twierdzić iż idą łeb w łeb 8)
Świat się zmienia ludzie rozwijają...

Zajczak

Post autor: Zajczak » 24.03.2008, 13:07

edit - proszę o wykasowanie postów z zacytowaną moją wypowiedzią

informacja zdementowana, sorry dla kibiców Unii za zbyt pochopną opinię

oraz wielkie podziękowania za pomoc naszym chłopakom

pzdr
Ostatnio zmieniony 25.03.2008, 17:14 przez Zajczak, łącznie zmieniany 1 raz.
[link]

aliens

Post autor: aliens » 24.03.2008, 13:56

Victoria Września - Górnik Konin (22.03.08)

W Wielką Sobotę przyszło nam jechać do Wrześni. Niestety tym razem połączenie kolejowe nie podpasowało pod godzinę meczu, więc ten środek lokomocji w zasadzie odpadał. Autokaru też nie udało się załatwić w związku z czym pozostawały tylko auta. We Wrześni ostatecznie melduje się 100 fanów Górnika zgrabnej paczki, co nas samych mile zaskoczyło, biorąc pod uwagę, że jechaliśmy autami plus jednym busem. Ponadto 2 desperatów wybrało wspomniany pociąg i 3-godzinną tułaczkę przed meczem po Wrześni. Na płocie wywieszamy 2 flagi i jedziemy z momentami dobrym dopingiem. Ruch kibicowski na Victorii raczej już nie istnieje, przynajmniej na meczach z nami, chociaż tak jak ostatnio nie zabrakło kilku podpitych żuli lub młodszych próbujących okazać swoją niechęć do łańcuchów. Widzianych było także kilka szali, a jeden nawet zmienił przed meczem właściciela. Szkoda takiej sytuacji we Wrześni, bo mecz na pewno zyskałby na popularności. Na meczu trochę policji, pod koniec spotkania pojawiają się także znani nam kominiarze i kryminalna z Konina, widać, że żyć bez nas nie potrafią. Na parkingu okazuje się, że paru miejscowych chamów porysowało jedną z naszych fur - prostactwo. Górnik wygrywa 4-1 i w dobrych humorach wracamy do Konina.

S(M)

Post autor: S(M) » 24.03.2008, 15:07

Jakos nie widze tych 200 osob w mlynie Pogoni z meczu z Wisla S. Gora 150, chyba ze pozostali na kielbaskach ??

misza

Post autor: misza » 24.03.2008, 22:13

droid pisze:Czemu tak mało fan na Widzewie ? Jontki znowu sie zbuntowały ? Swoją drogą sądziłem, że nie ma większego dna i patologii niż Ruch Chorzów "on-line" po ostatniej wizycie u eWidzewiaków śmiem twierdzić iż idą łeb w łeb 8)
jontki sie znowu zbuntowaly i dlatego malo fan na widzewie. i teraz tylko dwa pytania. kto to sa "jontki" i od ilu flag jest "duzo" (20-30)? czy naprawde uwazasz ze wniosles swoim postem na wysokim poziome "on-line" cos do tematu?

cracovia_k

Post autor: cracovia_k » 24.03.2008, 22:56

Gdy piłkarze już się uspokoili, do arbitra podbiegł Adam Stachowiak, bramkarz Odry, i podał mu scyzoryk, który poleciał w jego stronę z trybun.
To nazywasz szkłem
A w swoim wpisie odniosłem się do tego że my jeszcze nie zniżyliśmy się do tego poziomu aby nożami w piłkarzy rzucać.[/b]
Flaga na maszt Kraków jest nasz...

Szejk

Post autor: Szejk » 24.03.2008, 23:10

To napisałem że ponoć podał sędziemu, więc pytam gdzie ten scyzoryk jest ?
żadnego dowodu na jego istnienie, zdjęcia tego scyzoryka itp itd
wyparował?

Wpierw j**** media, a teraz łykacie wszystko co napiszą.

PS: Acha, nie znizyliscię się jeszcze do tego poziomu. Dalej trzymacie równy poziom mordując ludzi, w sumię to pikuś przy rzuceniu "scyzorykiem" na murawę.
Ty chyba sam za bardzo nie wiesz co piszesz.
st.Marynarz pisze:Niema co juz pisac o nie pojawienu sie Wisły na rynku nie od dzisiaj wiadomo ze Wisła to Ultraska a Cracovia Bandytka i niema co pierdolic

manolo_pb

Post autor: manolo_pb » 24.03.2008, 23:17

U nas pod styadionem nie dostal zaden kibic Gornika, bo takich nie stwierdzono. Oberwal jakis lekko niedorozwinety koles, ktremu najprawdopodobhniej po bramce pomylilo sie cos i myslal, ze to nasi strszelili. Dostal kopy od jednej osoby. Zanim sie pokumaly odpowiednie osoby to klient juz byl obity. Tyle.
Polonia Bytom - patologia zoorganizowana !
pisze:"nas nie interesuje, znaczy się, chodzi o to, że... bo policja w ogóle jest na stadionie, a oni będą w ogóle... ehhh... później będa rozkminiali w ogóle kto co był i... zresztą..."

LOHEN

Post autor: LOHEN » 25.03.2008, 00:33

Zastanawiam sie kto był bardziej niedorozwiniety, ten co pomylił bramki, ten co obił swojego czy ten co pisze to sprostowanie.
"Jeszcze nikt nie wygrał wojny umierając za ojczyznę. Wojnę wygrywa się, kiedy to przeciwnik ginie za swoją." Gen.Patton

JSC

Post autor: JSC » 25.03.2008, 00:57

Lubie te tematy z komentarzami, tutaj w klimacie unosi się taka agresja ze nie trzeba normalnie jechać na żadne derby :) jeden mądrzejszy od drugiego, fajnie że one istnieją. To i ja się przyłączę. Do kolegi od scyzoryka - będziemy teraz rozpatrywać co jest gorsze - mordowanie ludzi czy rzucanie w nich nożami w wiadomym celu ( spróbuj mnie teraz przekonać że ktoś rzucał nie po to zeby zrobić komuś krzywdę) ? Nie może znaleźć się tutaj ktoś z jajami kto powie: Tak, gość który rzucił nożem w piłkarza jest półdebilem ( nie zasługuje nawet na całego debila) mimo że jest ze mną po szalu ? Tylko trzeba sie licytować ? Broniac tego gocia stwierdzeniami że inni robią gorzej sam sobie wystawiasz wizytówkę.
Oczywiście piszę to hipotetycznie bo nikt żadnego noża nie udowodnił.
Obrazek

czarni

Post autor: czarni » 25.03.2008, 08:42

W dzisiejszym Przegladzie Sportowym mozna poczytac o tym czym rzucono w bramkarza Odry chyba ze,PS tez kłamie i nie ma juz wogóle co czytac zadnych informacji bo pismaki kłamią.

Tamak

Post autor: Tamak » 25.03.2008, 10:34

Szejk pisze:To napisałem że ponoć podał sędziemu, więc pytam gdzie ten scyzoryk jest ?
żadnego dowodu na jego istnienie, zdjęcia tego scyzoryka itp itd
wyparował?

Wpierw j**** media, a teraz łykacie wszystko co napiszą.

PS: Acha, nie znizyliscię się jeszcze do tego poziomu. Dalej trzymacie równy poziom mordując ludzi, w sumię to pikuś przy rzuceniu "scyzorykiem" na murawę.
Ty chyba sam za bardzo nie wiesz co piszesz.
Tutaj coś jest:

[link]

Siera

Post autor: Siera » 25.03.2008, 10:59

skandal.... kolejny

Alez

Post autor: Alez » 25.03.2008, 13:15

Ten noz to pewnie z sektora obok miejsc dla gosci ,gdzie siedza matki z dziecmi 8)

Smokofilimidynek

Post autor: Smokofilimidynek » 25.03.2008, 13:51

Na pewno nie rzucili tego honorowi kibice Wisły 8) oni się tylko bronią i nigdy pierwsi nie używają sprzętu. Co więcej pachnie mi tu prowokacją Cracovii :roll: Żenada i tam jutro ma się odbyć mecz międzypaństwowy
INTERNET Mediolan

-Ł-

Post autor: -Ł- » 25.03.2008, 14:01

Właśnie skończyłem czytać relacje chłopaków z GKS-u z ostatnich wydarzeń. Nic tylko współczuć takich świątecznych "atrakcji"

aqq08

Post autor: aqq08 » 25.03.2008, 15:33

Frekwencja jaka mamy w tej sytuacji-6-7 tysiecy i tak jest niezla...
ze co ? :lol:
gdzie te 6-7 tysi było na wczesniejszych meczach ?

Kiju

Post autor: Kiju » 25.03.2008, 15:42

aqq08 pisze:

Srednia z poprzedniej rundy mielismy cos okolo 6 tysiecy,czy nawet wiecej.
Obecne mecze, 6.5 tysiaca z Odra,8 z Lechem i teraz chyba 7,wiec jezeli juz sie szczerzysz,to najpierw zainteresuj sie tematem.

Napisz jeszcze ze nam zawyzaja srednia a wam caly czas zanizaja i dodaj nastepny usmieszek.
Obrazek

ScoLech

Post autor: ScoLech » 25.03.2008, 15:49

Kiju pisze:
aqq08 pisze:

Obecne mecze, 6.5 tysiaca z Odra,8 z Lechem i teraz chyba 7,wiec jezeli juz sie szczerzysz,to najpierw zainteresuj sie tematem.

Napisz jeszcze ze nam zawyzaja srednia a wam caly czas zanizaja i dodaj nastepny usmieszek.
Z czego w tych 8tys jak piszesz, Nas bylo 2050.
Lech Poznań

Kiju

Post autor: Kiju » 25.03.2008, 15:56

ScoLech pisze:
No i ?

Wy zapewne odliczaliscie sobie od sredniej nasze liczby kiedy ostatnio do Was przyjezdzalismy?

:?
Obrazek

aqq08

Post autor: aqq08 » 25.03.2008, 17:33

Kiju pisze:
aqq08 pisze:

nie mowie o poprzedniej rundziej , tylko od faktu ogłoszenia degradacji.
nie musze mowic ze nam zanizaja bo gołym okiem widac ze w tej rundzie jest na nas na mecach sporo wiecej niz was.

Rob1974

Post autor: Rob1974 » 25.03.2008, 17:43

Kiju pisze:
ScoLech pisze:
No i ?

Wy zapewne odliczaliscie sobie od sredniej nasze liczby kiedy ostatnio do Was przyjezdzalismy?

:?
Ta Wasza wielka "mobilizacja" w Poznaniu i tak stanowiła tylko mały procent ogólnej frekwencji na Bułgarskiej. 8)
hulali po polu i pili...

iluminati

Post autor: iluminati » 25.03.2008, 22:04

Może starczy głupkowatego na całą Polskę gadania kogo jest więcej na meczach ostatnio?? .. j**** to .. mimo to ze nie darze ich sympatią a nawet powiem pałam do nich nienawiścią j**** mnie to ze mniej ich chodzi na mecze po prostu Ci co mają chodzić chodzą a ci co wolą ziemniaki oglądać w kopcach to to robią ... i taka prawda nie ma co weryfikować teraz kto na fali wznoszącej kto toczy piane na famie historii...

Kwiecień zweryfikuje kogo na co stać ... Dość beznadziejnej polemiki ..

Swoją drogą Pozdrowienia do Więzienia i dla tych co teraz odczuwają skutki milicyjnej patologii!!... To raczej jest bardziej istotne w tej kolejce niż ile było Widzewa na Legii a ile ŁKS na papierze... przez całą kolejkę
j**** Was Policyjne k**** !!!
A.C.A.B
CALSBERG - PROBABLY THE BEST BEER IN THE WORLD

xxxx

Post autor: xxxx » 25.03.2008, 23:24

iluminati pisze:Może starczy głupkowatego na całą Polskę gadania kogo jest więcej na meczach ostatnio?? .. j**** to .. mimo to ze nie darze ich sympatią a nawet powiem pałam do nich nienawiścią j**** mnie to ze mniej ich chodzi na mecze po prostu Ci co mają chodzić chodzą a ci co wolą ziemniaki oglądać w kopcach to to robią ... i taka prawda nie ma co weryfikować teraz kto na fali wznoszącej kto toczy piane na famie historii...

Kwiecień zweryfikuje kogo na co stać ... Dość beznadziejnej polemiki ..

Swoją drogą Pozdrowienia do Więzienia i dla tych co teraz odczuwają skutki milicyjnej patologii!!... To raczej jest bardziej istotne w tej kolejce niż ile było Widzewa na Legii a ile ŁKS na papierze... przez całą kolejkę
j**** Was Policyjne k**** !!!
A.C.A.B
i chyba to jest podsumowanie godne tego tematu...najważniejsze koledzy to wróg numer jeden policja wróg numer jeden...a coś takiego co miało miejsce naprawde woła o pomste do nieba....sam coś podobnego przeżyłem i wspólczuje chłopakom z Gieksy....trzeba wkońcu coś z tym zrobić bo będzie coraz gorzej dla naszego całego światka kibicowskiego

Fan_Gwardii

Post autor: Fan_Gwardii » 26.03.2008, 09:54

a co my mozemy...? my wystosujemy oswiadczenie Stowarzyszenia ktore ma w d**** kazdy poza nami, a psy z sadem zajebia nastepne 40 osob za czynna napasc na 2-3 lata do paki..
Obrazek

xxxx

Post autor: xxxx » 26.03.2008, 10:22

Fan_Gwardii pisze:a co my mozemy...? my wystosujemy oswiadczenie Stowarzyszenia ktore ma w d**** kazdy poza nami, a psy z sadem zajebia nastepne 40 osob za czynna napasc na 2-3 lata do paki..
napewno nie możemy mieć takiego podejścia że co my możemy....trzeba walczyć 0o swoje każdymi możliwymi sposobami....

Zablokowany