ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Fan_Gwardii
plus+ pisze:dla mnie cała ta akcja to chwyt marketingowy... powiedzcie kiedy opstatnio slyszeliscie cos o Bałtyku? a teraz cała polska uslyszala... zaraz znajda sie sponsorzy... wyniki... kibice z olimpijskiej odłoza zołto-niebieskie szaliki do szafy.... z tej samej szafy wyciagana biało niebieskie... i Bałtyk odzyje:) takie proste nie? mam nadzieje ze im sie uda!
byc moze specyfika Twojego miasta pozwolilaby na takie cos, zapewniam Cie jednak ze w Gdyni z fanow Arki nikt nie kitra bialoniebieskich szalikow po szafach

-
Savi AG
1925 pisze:benek pisze:Nie oszukujmy sie moze wroca ale do 1000-1500 w porywach w wiekszosci normalnych kibicow dziadkow ktorzy beda chcieli ogladnac 2 ligowa pilke jak Arka bedzie grala na wyjezdzie.Teraz juz nie jest tak jak kiedys gdzie Baltyk mial swoje dzielnice.Czasy sie zmienily Baltyk nie liczy sie praktycznie w zadnej czesci Gdyni(przynajmniej w wiekszych ilosciach)
benek .. za przeproszeniem ... Nie p******. Pamietaj ze to iz sie nie chadza juz tak czesto na badz co badz SWOJ stadion w Redłowie , nie znaczy ze nie jest sie juz Kibicem.
1925... za przeproszeniem ... Nie p******. Jak ktoś w trakcie meczu swojej drużyny wali partyzantkę w domu przed kompem to dla mnie to jest c*** nie kibic.
Jeszcze posta wyżej powinienem zacytować... Bałtyk w 400 osób? Kiedy ? Ze zgodami ich się tyle nigdy w ostatnim czasie nie zebrało a Ty chcesz 400 kadłubów na meczu?
Dobrze, będzie kogo gonić, bo szybko biegają chłopaki. Taka jest prawda, że w Gdyni, Bałtyk ma c*** do szepnięcia i dalej c*** będzie do szepnięcia miał. Nawet jakby im teraz zawitała OE.
A szal Bałtyku (to do posta plusa) ( debil jesteś

) znaleźć jest ciężko nawet na allegro... Resztę dopowiedzcie sobie sami...
M.Z.K.S. ARKA GDYNIA
-
yogi_1981
Fan_Gwardii pisze:plus+ pisze:dla mnie cała ta akcja to chwyt marketingowy... powiedzcie kiedy opstatnio slyszeliscie cos o Bałtyku? a teraz cała polska uslyszala... zaraz znajda sie sponsorzy... wyniki... kibice z olimpijskiej odłoza zołto-niebieskie szaliki do szafy.... z tej samej szafy wyciagana biało niebieskie... i Bałtyk odzyje:) takie proste nie? mam nadzieje ze im sie uda!
byc moze specyfika Twojego miasta pozwolilaby na takie cos, zapewniam Cie jednak ze w Gdyni z fanow Arki nikt nie kitra bialoniebieskich szalikow po szafach

bym z tobą polemizował, jak dobrze pamiętam w połowie lat 90-tych na derbach Arka - Bałtyk było około 900 szalikowców SKS (w tym kilku z Lecha Poznań) by kilka lat później liczba kibiców Sks zmniejszyła się do ok. 150 te 700 szala gdzie się podziała, a może zmieniła tylko kolor szala, a dzielnice Bałtyku Vitava, Obłuże itd. które to przerzuciły się na Arkę
-
Savi AG
yogi_1981 pisze:Fan_Gwardii pisze:plus+ pisze:dla mnie cała ta akcja to chwyt marketingowy... powiedzcie kiedy opstatnio slyszeliscie cos o Bałtyku? a teraz cała polska uslyszala... zaraz znajda sie sponsorzy... wyniki... kibice z olimpijskiej odłoza zołto-niebieskie szaliki do szafy.... z tej samej szafy wyciagana biało niebieskie... i Bałtyk odzyje:) takie proste nie? mam nadzieje ze im sie uda!

bym z tobą polemizował, jak dobrze pamiętam w połowie lat 90-tych na derbach Arka - Bałtyk było około 900 szalikowców SKS (w tym kilku z Lecha Poznań) by kilka lat później liczba kibiców Sks zmniejszyła się do ok. 150 te 700 szala gdzie się podziała, a może zmieniła tylko kolor szala, a dzielnice Bałtyku Vitava, Obłuże itd. które to przerzuciły się na Arkę
Kolejny mędrek z c*** wie kąd.
Przepraszamy jesteśmy przerzutami
Specjalnie dla kibice.net zrobimy flage :
u góry: Jesteśmy za Bałtykiem
po środku "Zakamuflowani"
na dole: ale kryjemy się w barwach Arki

M.Z.K.S. ARKA GDYNIA
-
benek
1925 pisze:benek pisze:Nie oszukujmy sie moze wroca ale do 1000-1500 w porywach w wiekszosci normalnych kibicow dziadkow ktorzy beda chcieli ogladnac 2 ligowa pilke jak Arka bedzie grala na wyjezdzie.Teraz juz nie jest tak jak kiedys gdzie Baltyk mial swoje dzielnice.Czasy sie zmienily Baltyk nie liczy sie praktycznie w zadnej czesci Gdyni(przynajmniej w wiekszych ilosciach)
benek .. za przeproszeniem ... Nie p******. Pamietaj ze to iz sie nie chadza juz tak czesto na badz co badz SWOJ stadion w Redłowie , nie znaczy ze nie jest sie juz Kibicem.
Nie no pewnie nagle z gora 200 osob zrobi sie 6 000 i mlyn liczacy minimum 1000 osob.Pomysl co piszesz na kazdej dzielnicy Arka panuje niepodzielnie a Ty mi mowisz ze kibice wroca.Pokolenia sie zmienily i teraz liczy sie tylko Arka.
-
Bojar
Saviola, pisałem że w porywach..

na derbach moglo ich tyle być, ze zgodami. No ale może będą robić tak, że zgody będą na każdym meczu

. I jeszcze coś. niech te pare osób z NWL nie piszą że Gdynia = 100 % Bałtyk..

Niech ktoś coś skroi, bo w temacie skrojone flagi nic sie nie dzieje. ;]
http://www.youtube.com/watch?v=hLkqVUlwT-Y - 0:52 - 0:59
Savi,ja jako osoba ,ktora nic nie laczy z trojmiejskimi klimatami ,smialo moge powiedziec ,ze chyba masz jakis komleks do ekipy Baltyku.Chyba starczy juz pisania " ich nie ma " ,"chodza kanalami " bo to sie nudne robi.Oszmieszacie siebie ,jako taka potega ,nigdy nie potrafiliscie wytepic Baltyku i nigdy tego nie zrobicie.Maja w sobie honor,ktorego brakuje duzej ilosci kibicow w PL.Przegladalem ostatnio forum kibiciow Baltyku po derbach z Arka 2. Smiac mi sie chcialo czytajac wpisy osob z Arki.Po co Wy sie tam logujecie,przeciez Baltyku nie ma.Maloletni chuligani internetowi wypisuja ze Olimpijska 5 to ich dom.Ludzie ,ogarnijcie sie.Prawda jest taka ,ze boli Was to,jak cos na Was robia zawsze macie wymowke ( rowniez jak Lechia ) Wypisujecie o Kadlubach dziwne rzeczy,ktore sa juz teraz odbierane jako Was kompleks.Nigdy Baltyk nie bedzie od Was lepszy, i nie byl,ale pogudzcie sie z tym ,ze nie wytepicie ich nigdy.Boli Was coraz lepsza organizacja w klubie,mimo zlewania przez miasto poczynaja sobie dobrze .Oby awansowali do tej drugiej ligi i sobie radza jak za dawnych lat,a Wy sie martwcie swoimi ekipami,wyjazdami ,a nie robicie domysly co by bylo gdyby.Bo to strasznie smieszne jest.
Oby Baltyk awansowal na boisku ,tego im zycze i mysle,ze duza ilosc kibicow z Polski. POZDRAWIAM
Łatwo Krytykować Jest Trudniej Jest Krytyke Znieść
-
plus+
Savi AG pisze:yogi_1981 pisze:Fan_Gwardii pisze:

Kolejny mędrek z c*** wie kąd.
Przepraszamy jesteśmy przerzutami
Specjalnie dla kibice.net zrobimy flage :
u góry: Jesteśmy za Bałtykiem
po środku "Zakamuflowani"
na dole: ale kryjemy się w barwach Arki

Chłopie chyba bierzesz to zbyt mocno do siebie... nie napisałem ze jestes przerzutem... napisałem ze wielu kibicow zminiło szalik i sam o tym dobrze wiesz... jak wroca to potem beda ich synowie... koledzy synow... sam wiesz jak to działa potrzeba im tylko impulsu, sukcesu, i ta 2 liga by tym byla... Bałtyk był bedzie i jest. Ani Ty ani ja tego nie zmienie... bardzo cenie Bałtyk za ich wytrwałosc.
-
bary.
Pogieło was.
Skończcie z tym rozkminianiem na necie kogo jest więcej. Kto gdzie spier****la itp.
Ten temat w ogóle jest bez sensu, jakby każdy zaczął coś wrzucać gdy tylko pojawi się jakaś opcja transferu, awansu, fuzji itp. to byłby totalny burdel.
Bałtyk jest w IV lidze jak narazie i wszystko idzie ku temu, że będzie w III.
Nie dzielcie skóry na niedźwiedziu.
-
SH
Bojar pisze:Saviola, pisałem że w porywach..

na derbach moglo ich tyle być, ze zgodami. No ale może będą robić tak, że zgody będą na każdym meczu

Jak już to NML
A co to tematu kupienia miejsca. Chyba nikt na Bałtyku nie wierzy, że mogłoby sie to udać. Pewnie nawet jeśli tak to nie cieszyliby się z tego. Inny gdyński klub lubi sobie kupować.

Akcja to poprostu chwyt marketingowy. Bałtyk pokazał, że istnieje, że ma ambicje i wysoko mierzy! A to przyciąga i kibiców i sponsorów.
Ale co tam. Bałtyku przecież nie ma w Gdyni.

-
ranyboskiejestemkioskiem
autor: ranyboskiejestemkioskiem » 24.03.2008, 21:23
sie rozczulać dawno poprzestałem.sport sportem jakkolwiek zwany o kant d*** dawno rozjebany.se myśle tak-owszem niespodzianką egzotyczną (bez urazy)byłby Kańczudzki Kamax czy inne Krapkowicie Otmęty w lidze pierwszej piłkarskiej z rekomendacją lokalnego możnowładcy przy wypelnionych dwa koma trzysta klocka na trybunach uuuu ależ proszę..kiedy w "konkretnych"miastach zapierdalałoby chłopa fanatycznego bez liku na widowisko i inne tam tego atrakcje to ja pytam-po ki c*** nam takie dylematy?Bałtyk w 2 lidze?jak namilej widziany
-
Bojar
SH pisze:Bojar pisze:Saviola, pisałem że w porywach..

Jak już to NML
racja, szybciej napisałem niż pomyślałem ;p
Niech ktoś coś skroi, bo w temacie skrojone flagi nic sie nie dzieje. ;]
http://www.youtube.com/watch?v=hLkqVUlwT-Y - 0:52 - 0:59