ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Kubal
zoltan pisze:Przyszło w Szczecinie mimo braku większej reklamy oglądać mecz głębokich rezerw repry ze zlepkiem obcokrajowców naszej " prze zajebistej " ekstraklasy 16 tysięcy ludzi . Doping mimo fatalnej gry pozbawionej ambicji większości zawodników , niekorzystnego wyniku , utrzymywał się równo przez cały mecz na ogół śpiewany przez cały stadion (!) , oprawa była jak na reprezentacje niezła a wy sie przypierdalacie do paru okrzyków " Pogoń Szczecin " czy pozdrawiania przyjaciół z Warszawy mimo że to "super widowisko" było częścią uświetniającą 60lecie Pogoni . Ciekawe jakby w waszych miastach to wyglądało i czy by przyszło więcej niż 5 ty kibiców.... Piszcie co chcecie ale Szczecin wczoraj pokazał że nawet na takich pseudo meczach potrafi zrobić fajną atmosferę i że nalezy mu się wielka piłka a kibice Pogoni wciąż żyją i mają się dobrze
pzdr
Amen
PS.PL

Złodzieje i pijacy są,kibice z Warszawy,złodziejsko przemytniczy klub,to Legia Warszawa
-
T.G.
a jak zaśpiewają to nie będziesz mógł spać dwie noce? byłeś tam w ogóle? widziałeś? przyczyniłeś się do zrobienia oprawy? do stworzenia klimatu na meczu? czy tylko tak dla zasady płaczesz po forach netowych? pierdolicie jakby cały mecz dopingowali Pogoń... lepiej niech repra we Wronkach gra i tyle może wtedy dziewczyny z netu nie będą beczeć.
-
P.S
pryk pisze:T.G. pisze:a jak zaśpiewają to nie będziesz mógł spać dwie noce? byłeś tam w ogóle? widziałeś? przyczyniłeś się do zrobienia oprawy? do stworzenia klimatu na meczu? czy tylko tak dla zasady płaczesz po forach netowych? pierdolicie jakby cały mecz dopingowali Pogoń... lepiej niech repra we Wronkach gra i tyle może wtedy dziewczyny z netu nie będą beczeć.
nie, nie byłem. nie,nie robiłem oprawy.
przepraszam, że wymagam tego, by na meczach reprezentacji była dopingowana tylko reprezentacja Polski.
ps. w ciągu ostatnich lat spotkałeś się z sytuacją, żeby podczas meczu reprezentacji:
w Warszawie, dopingowano Legię
w Łodzi, dopingowano Widzew
w Kielcach, dopingowano Koronę?
widocznie niektórzy po prostu musza się dowartościować.
Dowartosciowujesz to sie chyba ty przez inernet...
-
P.S
pryk pisze:kolega zapewne były wielce zadowolony gdyby na meczach reprezentacji w każdym innym mieście dopingowano inny klub?
tak, bardzo się dowartościowałem, tylko czym, zwróceniem uwagi?
neospasmine polecam.
Wedlug ciebie Pogon czym sie dowartosciowala ? Tym , ze pare razy skandowala nazwe swojego klubu i zgody?
Zreszta nie rozumiem na c*** ten placz ,trzeba bylo przyjechac i wytlumaczyc spiewajacym ,ze ci sie to nie podoba

-
leniwiec
pryk i jemu podobne dziewczyny trzeba było przyjechać zrobić doping dla kadry w stylu leon leon i takie tam i byłybyście zadowolone, nie było was to sklej cipe i kulaj beret niewierna suczko
PS!
-
osfp
Gratuluje tłumaczenia "Przyjedź i zrób oprawe" Co do frekwencji to akurat to w której lidze gracie było plusem bo ludzie mogli jeszcze raz poczuć 1 lige. Nie oszukujmy sie, Polska reprezentacja przyciąga tylu kibiców ile może pomieścić stadion ( choć chętnych zawsze jest więcej). I nie spinajcie sie tak piszac "dziewczyny" bo pokazujecie, że jesteście tylko benkami którzy próbuja błysnąć na forum ośmieszając oponentów nie mając argumentów. Argumentem Pogoni jest jubileusz argumentem reszty jest to, że to był mecz Polski i chociażbyście kurwowali, chujowali i c*** wie co jeszcze to nie przekonacie drugiej strony do zmiany opinii

-
4fan_player
Wczoraj wszystko ładnie pięknie tylko w pewnych momentach nie wiedziałem jaki mecz oglądam... Przydało by się jeszcze coś na ITI
-
HCC
pryk pisze:
ps. wczoraj tez było "leo, leo, leo.."
z tego co ja pamietam to tylko RAZ co jest nieuniknione przy takiej ilosci kibicow niedzielnych co maja leona z guru. ale nie o tym mowa, jak juz prowadzisz takie statyskki to lepiej jak mecz jest na slaskim i jest przez 90min trabienie spiewanie leooo leooo i ebi ebi... W Szczecinie postarali sie cos zrobic, repertuar reprezentacyjny nie jest bardzo bogaty ale mimo wszyastko bylo milej sluchajac tego co sie dzieje na trybunach..
Ostatnio zmieniony 13.03.2008, 00:13 przez
HCC, łącznie zmieniany 1 raz.
-
eSpErAZS
jak czytam ten temat to:
"kiiiiibiiiice.net po ch** mam jechać....."
AZS PODLASIE
BIAŁA PODLASKA
-
animalman
eSpErAZS pisze:jak czytam ten temat to:
"kiiiiibiiiice.net po ch** mam jechać....."
Dokładnie

Było kilka razy śpiewane POGOŃ ale bez przesady

Zostało pare piosenek pogoni przerobionych co mogło sie wydawać w TV że jest spiewane POGOŃ

pozdrawiam
-
dyzieq
HCC pisze:pryk pisze:
z tego co ja pamietam to tylko RAZ co jest nieuniknione przy takiej ilosci kibicow niedzielnych co maja leona z goru. ale nie o tym mowa, jak juz prowadzisz takie statyskki to lepiej jak mecz jest na slaskim i jest przez 90min trabienie spiewanie leooo leooo i ebi ebi... W Szczecinie postarali sie cos zrobic, repertuar reprezentacyjny nie jest bardzo bogaty ale mimo wszyastko bylo milej sluchajac tego co sie dzieje na trybunach..
albo ja bylem na innym meczu albo w przerwie mlyn zmienil polozenie...bo to oni zaintonowalu Leo Beenhakker...
na slaskim zawsze byl inny doping...za duzy stadion...za duzo osob chcialoby prowadzic doping. ale nigdzie nie wejdzie tyle osob co tam...
fajnie by bylo jakby jeden sektor prowadzil na slaskim doping...ale to niemozliwe...
-
Prezes
HCC pisze:pryk pisze:
z tego co ja pamietam to tylko RAZ co jest nieuniknione przy takiej ilosci kibicow niedzielnych co maja leona z goru. ale nie o tym mowa, jak juz prowadzisz takie statyskki to lepiej jak mecz jest na slaskim i jest przez 90min trabienie spiewanie leooo leooo i ebi ebi... W Szczecinie postarali sie cos zrobic, repertuar reprezentacyjny nie jest bardzo bogaty ale mimo wszyastko bylo milej sluchajac tego co sie dzieje na trybunach..
a co w tym złego?
uważasz, że skandowanie na meczu nazwiska najlepszego trenera jakiego Polska miała od lat 70 jest nie na miejscu? to dzięki temu człowiekowi będziesz mógł obejrzeć naszą reprezentację pierwszy raz w historii na Euro, więc trochę szacunku można okazać...
ps. pisze się guru

-
marysia
- ostatnie ostrzeżenie
-
Mazzari
Jak już ktoś wspomniał wcześniej, jak na atrakcyjność rywala i wtorek to Szczecin zaprezentował się z bardzo dobrej strony.
Pisanie, że kibice przyszli poczuć się jak na 1-wszej lidze jest bez sensu---> przypomnę mecze z Belgią, Grecją i Albanią na których był komplet i bdb oprawa!
Kilka razy krzyknięto "Pogoń Szczecin" oraz "Legia Warszawa" ale nie sądzę aby musiał być to temat nr. 1.
Śmieszne jest to, że za każdym razem coś komuś nie pasuje. Może faktycznie mecze powinny być we Wronkach bo wtedy ani nikt by nie śpiewał klubowych piosenek, a na frekwencję nikt by nie narzekał, bo to w końcu tylko Wronki...
Cieszyć powinniśmy się z tego, że nasza reprezentacja wstydzić się nie musi tego co dzieje się na trybunach i nie jednokrotnie zostało to udowodnione.
Pozdrawiam
Pogoń Szczecin - i wszystko jasne!
-
kaczmarOKS
a ja powiem tak, ogolnie oprawa i doping naprawde na plus(na podstawie TV) fajnie sie zaprezentowali i to im mozna bez dwoch zdan przyznac. aczkolwiek moim zdaniem nie na miejscu byly okrzyki Pogon Szczecin czy pozdrawianie Legii. to moje zdanie i tyle. ogolnie cieszy mnie to ze na wielu meczach na wiosne pojawila sie pirotechnika , oby tak dalej. fajnie ze Pogon wykorzystala tez te elementy w oprawie:!:

STOMIL PONAD WSZYSTKO
-
Magister Blokers
autor: Magister Blokers » 12.03.2008, 23:23
Boże co się przypierdalacie do tych kilku okrzyków Pogoni.Ja byłem kilkakrotnie na meczach reprezentacji gdzie miejscowi zachowywali się podobnie i nie pamiętam aby ktoś robił z tego aferę.Druga sprawa ,kiedyś przed paktem nikt do tego się nie przypierdalał.Ba ,jeszcze chyba jak widać niewielu na tym forum pamięta o tym ,że mecze reprezentacji były okazją do napierdalania się pomiędzy różnymi ekipami.No ,ale nie było wtedy ery kibiconetowni i każdy miał na to wyjebane.
-
FCG
-
Il_Fanatico
Mazzari pisze:Kilka razy krzyknięto "Pogoń Szczecin" oraz "Legia Warszawa"
Gwoli scisłosci poszło jeszcze pare razy "Od Szczecina do Opola" i "Czy wygrywasz czy nie...Pogon Szczecin MKS" więc momentami mozna było sie zastanowic kto tu naprawde gra

Żeby nie było nie chce się napinać, Portowcy zrobili jak chcieli i to oni są odpowiedzialni za swój wizerunek, ale każdy z nas chyba ma prawo to ocenić. Pzdr
-
Depresja
Mi się zdawało że kibice Pogoni dopingowali drużynę gwiazd OE, która do złudzenia przypominała brazylijską Pogoń. Po prostu się pomylili, jeśli tak ?! To wszyscy zwróciły honor fanom Pogoni

-
Ktosiek
Il_Fanatico pisze:Mazzari pisze:Kilka razy krzyknięto "Pogoń Szczecin" oraz "Legia Warszawa"
Gwoli scisłosci poszło jeszcze pare razy "Od Szczecina do Opola" i "Czy wygrywasz czy nie...Pogon Szczecin MKS" więc momentami mozna było sie zastanowic kto tu naprawde gra

Żeby nie było nie chce się napinać, Portowcy zrobili jak chcieli i to oni są odpowiedzialni za swój wizerunek, ale każdy z nas chyba ma prawo to ocenić. Pzdr
Widzę że uszu to ty chyba z rok a może lepiej nie myłeś Było śpiewane czy wygrywasz czy nie ale było wstawione Polsko ja i tak kocham cię to samo się tyczy od Szczecina do Opola i jak z ciebie taki obiektywny obserwator to oglądnij jeszcze raz i oceniaj ale porządnie
-
maciej!
Generalnie f@n@tyków z kibice.net nie da się zadowolić. Gdzie by Polska nie grała, co by ekipa 'gospodarzy' nie zrobiła i tak bedzie źle. Chorzów - źle, bo nieskoordynowany doping. Warszawa źle, bo kibice Legii wykazują swój sprzeciw wobec ITI. W Łodzi źle, bo nie pełen stadion. W Szczecinie źle, bo kilka razy krzyknięto 'Pogoń' czy 'Legia'. W Bydgoszczy źle, bo chłopaki z Zety na honorowym miejscu wywiesili transparent nt. Hydrobudowy no i dostali za to 'zjeby' od części kibiconetowców. Zupełnie nie warto się przejmować tym szczekaniem. Dziekuje za uwage.
ROBOTNICZE TOWARZYSTWO SPORTOWE
-
Commando Mocher
- ostatnie ostrzeżenie
autor: Commando Mocher » 13.03.2008, 12:06
poczytałem sobie wszystkie wypowiedzi i przestałem się smiać a zacząłem wkur...
taki Pryk- nabija posty przez to swoje lamentowanie

Były okrzyki Pogoń i Legia i GIT! po co jęczysz? porwij sobie ze złości plakat Pogoni lub Legii
Meczyk jak sparing a oprawa i doping eleganckie!
takim lamusom pewnie mecz we wronkach by sie podobał bo tam to tylko folklor i trąbki
b/o
(L)
-
bing2
Brawo Pogon,chociaz was nie lubie to jednak jak na mecz o taka stawke zaprezentowaliscie sie bardzo dobrze,dzieki wam ten mecz wygladal jakby byl o punkty,a nie o czapke gruszek.A co do krytykantow,ze za duzo bylo o Pogoni i Legi to zupelnie sie z tym nie zgadzam.Uwazam,iz to norma kilka razy zaakcentowac milosc do swojego klubu,jezeli mecz jest rogrywany na ich stadionie,co innego jezeli jest to stadion neutralny(np. Chorzow),bo tam to kazdy moze czuc sie gospodarzem.
-
Janek
- ostatnie ostrzeżenie
maciej! pisze:Generalnie f@n@tyków z kibice.net nie da się zadowolić. Gdzie by Polska nie grała, co by ekipa 'gospodarzy' nie zrobiła i tak bedzie źle. Chorzów - źle, bo nieskoordynowany doping. Warszawa źle, bo kibice Legii wykazują swój sprzeciw wobec ITI. W Łodzi źle, bo nie pełen stadion. W Szczecinie źle, bo kilka razy krzyknięto 'Pogoń' czy 'Legia'. W Bydgoszczy źle, bo chłopaki z Zety na honorowym miejscu wywiesili transparent nt. Hydrobudowy no i dostali za to 'zjeby' od części kibiconetowców. Zupełnie nie warto się przejmować tym szczekaniem. Dziekuje za uwage.
dokładnie...zawsze jest źle i zawsze znajdzie sie jakiś "Pryk" co będzie wszystko krytykował.
mecz o nic, skład drużyny marny a tu w Szczecinie komplet ludzi,doping PRZEZ CAŁY MECZ, bardzo fajna oprawa ( na meczach eliminacyjnych takich nie było) a jednak i tak kilku krzykaczom się nie podoba,żeby jeszcze tam byli ,ale nie po co meczyk w TV obejżeli i od razu do internetu co by ponarzekać