Jako ze wielkimi krokami zbliża się nowa runda (wreście ) to postanowiłem założyć ten temat. Sens tematu to wyjazdy, ale dosadnie to tzw. "inwazje". Czyli organizacje specjal na pierwsze topowe mecze wiosny.
Jako ze jestem autorem tego tematu to "pochwale się", ze organizujemy pociąg specjalny do Gliwic przez nasze nowe Stowarzyszenie "Lwy Północy".
Z tego, co sie orientuje to Wisła organizuje specjal do Lecha, a inne ekipy?
Oczywiście jak temat sie nie przyjmie, ciąć.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 20.02.2008, 18:08 przez Lewy, łącznie zmieniany 1 raz.
hehe
wiem o co chodzi
po prostu mnie jak i większości osób z Wisły wkurwiają tego typu posty jak wislakka o jakichś inwazjach czy ile poszło biletów .
To wewnętrzna sprawa Wisły i tyle. Ale niektórzy widocznie (pomimo powtarzania tego enty raz nie tylko na forum) tego nie rozumieją.
ceny sa podyktowane pewnie tym ze oba kluby przeznaczyly mala ilosc biletow dla kibicow gosci. LKS chyba ograniczyl pojemnosc stadionu do 5 tys, a na Jage moze wejsc obecnie jesli dobrze sie orientuje 450 kibicow gosci.
norek pisze:ceny sa podyktowane pewnie tym ze oba kluby przeznaczyly mala ilosc biletow dla kibicow gosci. LKS chyba ograniczyl pojemnosc stadionu do 5 tys, a na Jage moze wejsc obecnie jesli dobrze sie orientuje 450 kibicow gosci.
Jeden post i tyle nieprawdy.
Lech w zeszłej rundzie był u nas w 1200 i nie było żadnych problemów z taką liczbą, zaś my na jutro od ŁKS'u otrzymaliśmy bez zbędnego proszenia 600 i... mimo piątku oby udało nam się tą liczbę wykorzystać.
marysia nie rozumiem po co te nerwy z Twej strony? Po to jest to kibice net , zeby mozna bylo sie dowiedziec rozncyh rzeczy.Ja mieszkam w usa ( pewnie wielu jest emigrantow ktorzy czerpia informacje z tego forum ) . zawsze czytam na tym forum co sie dzialo itp itd .
Pozdrawiam i sorry za off topa !!!
"ja zyje jak chce ja nic nie musze dlatego mam czysta dusze"