Komentarze 26.10-28.10

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

Grabiszynska2003

Post autor: Grabiszynska2003 » 30.10.2007, 17:55

Motoru 214 w Gdyni
Lechii ok 200

iparts.pl
bobas

Post autor: bobas » 30.10.2007, 17:59

Odry w Turku okragłe 0.
SUPPORT YOUR LOCAL FOOTBALL TEAM

TomekAG

Post autor: TomekAG » 30.10.2007, 19:33

Grabiszynska2003 pisze:Motoru 214 w Gdyni
Lechii ok 200
Lechii tyle razem z Wisła

WiecznieMłody

Post autor: WiecznieMłody » 30.10.2007, 21:32

Michał_Płock pisze:
A Wisle radze ogarnac tego Michasia, co wymysla opisy, bo osmieszacie sie, a wiem ze w ekipie Petry sa powazni ludzie.
Sam się ogarnij - to raz.

A dwa... Co tam jest nieprawdziwego?

Zawisza pod kasami przejechał? - Przejechał.
Nie zatrzymał się? - Nie zatrzymał.
Rozjebaliśmy bramkę i dobiegliśmy do sektora gości - tak.
W tym samym czasie GKS moim zdaniem nie dążył do starcia, ponadto przyjęli więcej ciosów przez kraty. Stąd mój tekst o " mocniejszych argumentach", ale nikt tam nie napisał, że to jakiś sukces, czy wielkie zwycięstwo.
Więc jak jesteś obiektywny niby, to oceniaj obiektywnie (chociaż nie wiem jak możesz oceniać coś w czym nie brałeś udziału, bo nawet jeśli byłeś na meczu, to chyba z nami nie biegłeś?), a nie tak jak Ci wygodnie bo rozdmuchujesz tą sprawę więcej niż to warte.
(tymbardziej, że na tym forum tej relacji nie pisałem)

Z mojej strony koniec,
Pozdrawiam normalnych
Zajmij sie lepiej oprawami, bo to co piszesz to jest jedna wielka kpina. Chyba byles na innym meczu albo pod innym plotem."W tym samym czasie GKS moim zdaniem nie dążył do starcia" - a szarpanie bramy, to co to było? zabawa?, "przyjęli więcej ciosów przez kraty" chciales chyba powiedziec dostali odpalonymi fajkami i zostali celnie opluci. Miałem w ogule nie pisac o tym, ale juz kazdemu by puscily nerwy czytajac stek bzdur.
Bez odbioru.

R76-Grzyb

Post autor: R76-Grzyb » 31.10.2007, 13:11

Ciekawe mecze w Kielcach (Górnik ostatnio zaczyna przyzwyczajać do swojej dobrej formy) i Krakowie (Super oprawa i frekwencja Wisły)

Jeszcze wtrącę swoje trzy grosze w kwestii Legii w Krakowie. |100% poparcia dla tej akcji. Moim zdaniem więcej klubów powinno brać przykład i olać Kraków. Wiem, że nie każdy wiślak i cracoviak biega z nożem, i że nie wolno tego tak generalizować. Ale jeśli sami nie ogarną sytuacji na swoim podwórku to nikt tego za nich nie zrobi. Obydwa kluby mają trochę zgód, ani się człowiek obejrzy a zaraz chłopaki stamtąd będą biegać z nożami. To gówno trzeba ukrócić w zarodku, a jak na razie zarodkiem jest Kraków

I tyle moim zdaniem
Widzew - Śródmieście

moranka

Post autor: moranka » 31.10.2007, 13:23

Moze mi ktos napisac o meczu Ruch Chorzow-Polonia Bytom :?:

pb_bezimienny

Post autor: pb_bezimienny » 31.10.2007, 13:30

moranka pisze:Moze mi ktos napisac o meczu Ruch Chorzow-Polonia Bytom :?:
co ci mamy napisac ? wyjazdu nie bylo ( zakaz ) Ruch Wygrywa 2:0
na meczu tylko osoby ktore pojechaly na wlasna reke

moranka

Post autor: moranka » 31.10.2007, 13:34

pb_bezimienny pisze:
co ci mamy napisac ? wyjazdu nie bylo ( zakaz ) Ruch Wygrywa 2:0
na meczu tylko osoby ktore pojechaly na wlasna reke
Nie wiedzialem ze byl zakaz dzieki za info

MKS Kluczbork

Post autor: MKS Kluczbork » 03.11.2007, 10:40

RAKÓW-MKS -nas na tym wyjezdzie ponad 100 zbieramy sie na kluczborskim pksie i ładujemy ssie w 2 autokary i pare fur . Za miastem pierwsza kontrola tych co zawsze. Droga mija na spokojnie przy truneczkach i śpiewach. Pare klocków przed częstochowa zatrzymują nas białe kaski i każdemu robia fote wraz z dowodem. Na stadion wchodzimy pare minut po 1 gwizdku wywieszamy nowe nasze płótno MKS KLUCZVORK i mała brytyjke z napisem ks metal kluczbork. W pierwszej połowie bawimy sie balonami . NS początku 2 rzucamy serpentyny mamy tez pare świec niebieskich oraz strobo ale marnej jakości. Doping jak na pierwszy tak duzy wyjazd w historii naszego miasta mozna uznac za dobry , praktycznie bez postojów w szczególności hit nasz wychodził good;). Co do rakowa ich liczbe mozna określic na ok 250 chłopa robia flagowisko i rozwijaja swoją sektorówke. Mecz oczywiście bez bluzgów. Pare młodych zagubionych i nie zorjentowanych małolatów traci barwy. Ogólnie mecz dla rakowa piłkarsko bardzo warzny , kibicowsko poprostu kolejne spotkanie natomiast dla nas wyjazd sezonu .Podsumować wszystko to mysle że mogło byc lepije jak zawsze ale i tak uwarzam naszą liczbe za duży sukces i myśle że to dopiero poczatek bo ciagle sie rozwijamy. Do zobaczenia gdzieś na trasie:)

Qlturalny

Post autor: Qlturalny » 03.11.2007, 11:00

Bardzo się cieszyłem widząc małe grupki kibiców w szalikach Polonii i Ruchu stojące obok siebie i wzajemnie wymieniające uwagi na temat poszczególnych zawodników. A jeszcze rok temu, w II lidze to na trybunie głównej chciano mnie zabić za klaskanie schodzącym zawodnikom Polonii. O wiele fajniej jest jak jest.
Ciekawe jak będzie na Lechu.
Uwaga: nie jestem żadnym autoryzowanym przedstawicielem kibiców Polonii Bytom. Jestem sobie piknikiem-idealistą, który marzy o tym aby jeździć na wyjazdy w barwach i nie musieć się bać o auto, szalik i zdrowie... :wink:

ODPOWIEDZ