Komentarze / FotoVideo / Relacje 29-31.08.2025

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

el_romano

Re: Komentarze / FotoVideo / Relacje 29-31.08.2025

Post autor: el_romano » wczoraj, 11:35

factoryproject pisze:
04.09.2025, 22:14
Pomijając koszta oprawy gdzie ten pierdolnik Cracovii jest jak 1/4 sektora na Jadze, Wiśle, Legii, Sląsku czy Lechu...
otóż to, koszta no i wkład pracy zdecydowanie w innej skali i nie ma co dyskutować, jedyny + to że nie na całej powierzchni a cięta (podwiesić znów taką oprawę to nie trudność).

GlobiAZR - Azory, Globus? Czy to Ty..?

iparts.pl
Busta

Post autor: Busta » wczoraj, 12:43

el_romano pisze:
wczoraj, 11:35
factoryproject pisze:
Pomijając koszta oprawy gdzie ten pierdolnik Cracovii jest jak 1/4 sektora na Jadze, Wiśle, Legii, Sląsku czy Lechu...
otóż to, koszta no i wkład pracy zdecydowanie w innej skali i nie ma co dyskutować, jedyny + to że nie na całej powierzchni a cięta (podwiesić znów taką oprawę to nie trudność).

Niewazne czy to bylo mniejsze czy mniej pracy wystarczy ze wygladało zajebiście oprawa bardzo dobra gotykiem .

Amok-rts

Post autor: Amok-rts » wczoraj, 12:58

InternazionaleKM pisze:
04.09.2025, 12:19
Amok-rts pisze:
03.09.2025, 23:46
Na niedzielnym wyjeździe do Białegostoku Lechię dopingowało 350 osób,w tym 11 Gryf Słupsk oraz gościnnie 22 ŁKS Łomża.

Bialo-Zieloni pamiętajcie, najlepsze mecze to te na wyjeździe!
Rodzina Lechii co raz większa.
Widać jakie masz pojęcie.

ŁKS Łomża „kręci” się koło nas jeszcze od czasów gdy graliśmy w 1 lidze… do tego Stomil i dobre kontakty z chłopakami z Pisza.
Ciężko się połapać skoro tyle ekip stoi z wami na sektorze bez żadnej zgody czy układu

Ps Mazur Pisz?

strazaksam

Post autor: strazaksam » wczoraj, 13:31

BekazWas pisze:
wczoraj, 11:02
Śnieżnobiały pisze:
wczoraj, 08:48
rozkminiacz pisze:
04.09.2025, 20:34
Każda złotówka wydana na złomowanie tego ścierwa z kacapstanu to dobrze wydana złotówka.
To rób zbiórkę i wysyłaj z własnej kieszeni lemingu j*****. Co ci szkodzi całą wypłatę wysyłać zelenskiemu, tak jak babcie emerytuey rydzykowi.

Hajs płynie na krainę U a tamtejsi oligarchowie i chazarski komik stają się jeszcze bogatsi.
Ale co to zmienia, że jest to kraj w którym jest korupcja i są wałki na hajs? (tak jakby to się zdarzało tylko tam).
Dalej geopolitycznie istnienie niepodległej i niezaleznej od Rosji, Ukrainy nam się opłaca. A już to pierdolenie o żydach, chazarach to poziom chemtrialsów i 5g więc zamknij już tą p****, bo do pięt nie dorastasz by brać udział w dyskusji. Pozdrawiam.

Ktoś wyżej pisze o kolejkach do lekarzy itd. I ma racje, są problemy nad którymi trzeba pracować, ale dalej to nie jest problem który powstał wraz z przybyciem tutaj emigracji Ukraińskiej, tylko istnieje od wielu, wielu lat.
W ogóle nie wiem po co sto razy powtarzam, że ja ich nie kocham, że trzeba prowadzić rozsądną politykę historyczną, ale staram się być rozsądny i nie daje się rozgrywać pewnym wrażym siłom którym zależy na nienawiści pomiędzy nami i nimi. W zamian słyszę, "W********** ukraińska k****". Jak was powaznie traktować? A połowa z was, co tak się odzywa nawet by ze mną na solo nie wyszła, pedałki.
No cóż, kończąc dyskusje, bo nawet tu pola do tego nie ma to chciałbym rzec, że ze względu na wykonywany zawód, ja na ewentualnej wojnie będą krwią bronił tej ziemi jako pierwszy, a wy krzykniecie, że to wojna wywołana przez wrogów Polski i się zawiniecie. Tchórze...
To jedz k**** na ta ukraine zajebana i zdechnij za zelenskiego i reszte ktora sie na tym bogaci bo nawet uiraincy maja wypierdolone w ta wojne i sie bawia razem z ruskami w Polsce na koncertach a takie oplacane k**** jak ty sie produkuja w internecie bez celu

JanuszKRK

Post autor: JanuszKRK » wczoraj, 16:15

GlobiAZR pisze:
04.09.2025, 23:34
factoryproject pisze:
GlobiAZR pisze:
04.09.2025, 14:29
Kocham, kiedy jakieś dauny zabierają głos w sprawach na których się nie znają 😆 W********** do spania dziecko
Na dauna to sobie popatrz w lustro...
Widzisz jak ja ultrasowałem to Ty albo szedłeś do komunii, albo max do gimnazjum więc daruj sobie takie wpisy.
Po co Ci ta napinka, jak dobrze wiesz ze i tak ta oprawa Cracovii od Jagiellonii jest słabsza ( nie mówię ze Cracovii jest zła bo wyszła mega spoko).
Gdzie ultrasowałeś? Na najbardziej rozjebanej ekipe w Polsce, na Wiśle? 😆 Wypierdać do spania.
Pet z zydovii pisze o rozjebanej ekipie. Nie ma drugiej takiej ekipy, która ma tyle konfidentów co wy i jeszcze ich kiciorujecie. Czekam kiedy następny konfident od was pojedzie z Lechem na wakacje bo zapomnicie się im pochwalić.

Malolat_93

Post autor: Malolat_93 » wczoraj, 19:02

JanuszKRK pisze:
wczoraj, 16:15
GlobiAZR pisze:
factoryproject pisze:

Na dauna to sobie popatrz w lustro...
Widzisz jak ja ultrasowałem to Ty albo szedłeś do komunii, albo max do gimnazjum więc daruj sobie takie wpisy.
Po co Ci ta napinka, jak dobrze wiesz ze i tak ta oprawa Cracovii od Jagiellonii jest słabsza ( nie mówię ze Cracovii jest zła bo wyszła mega spoko).
Gdzie ultrasowałeś? Na najbardziej rozjebanej ekipe w Polsce, na Wiśle? 😆 Wypierdać do spania.
Pet z zydovii pisze o rozjebanej ekipie. Nie ma drugiej takiej ekipy, która ma tyle konfidentów co wy i jeszcze ich kiciorujecie. Czekam kiedy następny konfident od was pojedzie z Lechem na wakacje bo zapomnicie się im pochwalić.
Taki z Ciebie GIT i zasadowiec że gwarę z więzienia wynosisz na forum dla idiotów..🤦
A.C.A.B

factoryproject

Post autor: factoryproject » wczoraj, 20:23

GlobiAZR pisze:
Widzisz, tylko różnica jest taka że zanim WSH rozjebało to ja sobie już odpuściłem.
A Tobie zostaje napinka bo WG UW (nie należałem do tych grup) ośmieszyło Cracovie, Lecha ultrasowsko tyle razy że wstyd by mi było pisać na tym forum jako kibica Cracovii...
Byliście tak ośmieszani, dołowani i karceni ze głowa mała.
Wasze FC to też była taka porażka że już mi się nie che wracać , pierwszy przykład z brzegu, " Trzebinia na zawsze dobra marka, chłopaki w kominiarkach" ;)

Skrojone oprawy, projekty na forach, mieliście 10 grafów na krzyż i będziesz mi pierdolił kocopoły o rozjebanej ekipie.
Popatrz na swoja czysta jak łza Cracovię...P.S.

factoryproject

Post autor: factoryproject » wczoraj, 20:42

el_romano pisze:
wczoraj, 11:35
factoryproject pisze:

Tzn wiesz jak nie napisałem że oprawa Cracovii jest zjebana czy coś, ale doskonale wiem jak to wyglądało kiedyś, a teraz koszta są niebagatelnie większe. Wiec potraktujmy to z przymrużeniem oka ;) Bo i tak każdy kij ma dwa końce a żydowski tyle ile żyd chce...

h-k

Post autor: h-k » wczoraj, 20:53

Tak czy tak anty jude gang i netanjahu

factoryproject

Post autor: factoryproject » wczoraj, 21:23

h-k pisze:
wczoraj, 20:53
Tak czy tak anty jude gang i netanjahu
Najlepsza chuliganka, ultraska, liczby wyjazdowe, po prostu TOP od 1906...
Legia, Lech, Wisła, Widzew, Ruch, Lechia,Arka, wszystkie te ekipy sa daleko za Cracovia :)
Powinni mieć nawet nową flagę " Nieskazitelni 1906".
Bo chyba wszyscy przyznacie że bardzie honorowej i ogarniętej ekipy w historii polskiego ruchu kibicowskiego nie było...

GlobiAZR

Post autor: GlobiAZR » wczoraj, 21:27

factoryproject pisze:
wczoraj, 20:23
GlobiAZR pisze:
Widzisz, tylko różnica jest taka że zanim WSH rozjebało to ja sobie już odpuściłem.
A Tobie zostaje napinka bo WG UW (nie należałem do tych grup) ośmieszyło Cracovie, Lecha ultrasowsko tyle razy że wstyd by mi było pisać na tym forum jako kibica Cracovii...
Byliście tak ośmieszani, dołowani i karceni ze głowa mała.
Wasze FC to też była taka porażka że już mi się nie che wracać , pierwszy przykład z brzegu, " Trzebinia na zawsze dobra marka, chłopaki w kominiarkach" ;)

Skrojone oprawy, projekty na forach, mieliście 10 grafów na krzyż i będziesz mi pierdolił kocopoły o rozjebanej ekipie.
Popatrz na swoja czysta jak łza Cracovię...P.S.
To jak się już nie udzielasz, to na c*** się odzywasz ? Żyjesz jakąś prehistorią, od lat jesteście już słabsi od nas. Od 2014 w spotkaniach derbowych was zjadamy, więc utkaj cipe i rusz się na miasto, ale się nie udzielaj już. Tyle

factoryproject

Post autor: factoryproject » wczoraj, 21:40

GlobiAZR pisze:
wczoraj, 21:27
To jak się już nie udzielasz, to na c*** się odzywasz ? Żyjesz jakąś prehistorią, od lat jesteście już słabsi od nas. Od 2014 w spotkaniach derbowych was zjadamy, więc utkaj cipe i rusz się na miasto, ale się nie udzielaj już. Tyle
Odzywam się bo to tylko forum. Nie bądź taki w gorącej wodzie kompany.
A cóż takiego Cracovia zrobiła w tych derbach od 2014 ? Jak tam u was na sektorze gości jedynie co można to race odpalić.
Co że ostrzelaliście sektor gości > Jeszcze wam chłopa dziadki z ochrony zawinęły...
Bądź tak po ludzku trochę obiektywny i jeśli coś działałeś w ultrasce tak serio to wiesz że u Was ciężko cos ogarnąć.

P.S. Nie ruszam na miasto bo sobie spokojnie piszę z fotela :)

Bez odbioru

GlobiAZR

Post autor: GlobiAZR » 8 min temu

Do momentu, aż się nie będziecie chcieli skonfrontować z ludźmi, macie c**** do gadania wszędzie. Było przyjechać rozmawiać, nie na necie teraz szczekać. Tylko to wam zostało na ten moment. Możecie sobie powspominać jak to kiedyś fajnie było, ale już było i nie wróci.

ODPOWIEDZ