Może Szczecinek? Tam zawsze był prężny FC Legii pomimo odległości (działający na lokalnym Wielimiu jak istniał), a na pewno ktoś jeździ stamtąd na Lecha (słabszy Darzbór wykazywał sympatie pro-Lech), natomiast czy można mówić o Lechu w Szczecinku jako FC? Może niech ktoś lepiej zorientowany się wypowie.zdrowa krowa pisze: ↑04.08.2025, 15:47Czy jest (moźe była kiedyś) jakaś miejscowość z aktywnym fc Lecha i Legii?

Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
-
W 1996(?) Widzew zdobył flagę Lecha Poznań "Skierniewice".Czyli w Skierniewicach był Lech, Legia i Widzew.Ale podobnie jak wyżej - czy można mówić o Lechu w Skierniewicach jako FC? Może niech ktoś lepiej zorientowany się wypowie.
-
Nie w Kołobrzegu przypadkiem?zdrowa krowa pisze: ↑04.08.2025, 15:47Czy jest (moźe była kiedyś) jakaś miejscowość z aktywnym fc Lecha i Legii?
-
Ja osobiście nie słyszałem o Lechu w Skierniewicach, natomiast w latach 90 było dużo egzotycznych a'la FC w różnych miejscach z flagami - flaga pomimo wciąż wysokiej wagi dla kibica, była bardziej powszechna - na dużej części stadionów kilka osób (a czasami nawet jedna) mogła uszyć swoje płótno i zawiesić na płocie - były też wożone przez poszczególne FC na mecz i z powrotem do domu, przez co flagi dużo częściej niż obecnie zmieniały właścicieli.tak tylko pytam pisze: ↑07.08.2025, 14:12W 1996(?) Widzew zdobył flagę Lecha Poznań "Skierniewice".Czyli w Skierniewicach był Lech, Legia i Widzew.Ale podobnie jak wyżej - czy można mówić o Lechu w Skierniewicach jako FC? Może niech ktoś lepiej zorientowany się wypowie.
-
Może nie fc, ale z Radziejowa jeździli na Lecha, Legię i Zawiszę.zdrowa krowa pisze: ↑04.08.2025, 15:47Czy jest (moźe była kiedyś) jakaś miejscowość z aktywnym fc Lecha i Legii?
Ruch lewostronny jest dla lewaków
-
Zwróciliście uwagę jakich łebków przyjmują teraz do psiarni? Przecież te gile nie są w stanie zrobić przewrotu w tył, albo przebiec 100 metrów. Ostatnio byłem świadkiem nieszczęścia jak kręcili gościa przed meczem. Dwa auta tajniaków, ale te dzieciaki co skuwali gościa to serio wyglądali na hipsterów z liceum. Przez chwilę zastanawiałem się, czy nie kręci się serial jakiś na wspólnej czy coś. Dramat
-
My nie chodzimy na treningi psiarni i nie oglądamy czy potrafią zrobić przewrót w tył.490 pisze: ↑08.08.2025, 23:59Zwróciliście uwagę jakich łebków przyjmują teraz do psiarni? Przecież te gile nie są w stanie zrobić przewrotu w tył, albo przebiec 100 metrów. Ostatnio byłem świadkiem nieszczęścia jak kręcili gościa przed meczem. Dwa auta tajniaków, ale te dzieciaki co skuwali gościa to serio wyglądali na hipsterów z liceum. Przez chwilę zastanawiałem się, czy nie kręci się serial jakiś na wspólnej czy coś. Dramat
A tak na serio to co w tym dziwnego....90% młodzieży nie potrafi zrobić przewrotu w tył, co drugi nie potrafi zrobić przewrót do przodu.
Takie są efekty jak cały dzień siedzą z nosami w telefonach
-
Ktoś z Lecha wypowiadał się tutaj kilka lat temu że nie traktują Szczecinka jako swojego oficjalnego FC. Na pewno są miejscowości że są ludzie co jeżdżą i na Bułgarską i na Łazienkowską, ale jak mówimy o oficjalnych FC to nie kojarzę takiego miasta.B. Ricci pisze: ↑04.08.2025, 16:30Może Szczecinek? Tam zawsze był prężny FC Legii pomimo odległości (działający na lokalnym Wielimiu jak istniał), a na pewno ktoś jeździ stamtąd na Lecha (słabszy Darzbór wykazywał sympatie pro-Lech), natomiast czy można mówić o Lechu w Szczecinku jako FC? Może niech ktoś lepiej zorientowany się wypowie.zdrowa krowa pisze: ↑04.08.2025, 15:47Czy jest (moźe była kiedyś) jakaś miejscowość z aktywnym fc Lecha i Legii?
-
Może ktos strescić historie sympatii w Barlinku? Na przestrzeni lat chyba mocno się to zmienialo?
-
Czemu kibice Poloni Przemyśl nazywają ją "Lonia" ? W sensie rozumiem, że jest to zdrobnienie, ale kilka drużyn w Polsce ma taką samą nazwę, a tylko w Przemyślu takiej używają.
-
O to od razu może skąd "Keksa" w Kaliszu. Te same moczone dragi?
j**** rosje i ruskich
-
KKS to Keksa, analogicznie GKS to Gieksa.rozkminiacz pisze: ↑24.08.2025, 14:31O to od razu może skąd "Keksa" w Kaliszu. Te same moczone dragi?
-
Ciekawe, ktory BKS jako pierrwszy zrobie sobi BeksaMojżesz pisze: ↑24.08.2025, 15:03KKS to Keksa, analogicznie GKS to Gieksa.rozkminiacz pisze: ↑24.08.2025, 14:31O to od razu może skąd "Keksa" w Kaliszu. Te same moczone dragi?
-
Bardzo nie fortunny skrót Keksa bardzo blisko do Kleksa :)Mojżesz pisze: ↑24.08.2025, 15:03KKS to Keksa, analogicznie GKS to Gieksa.rozkminiacz pisze: ↑24.08.2025, 14:31O to od razu może skąd "Keksa" w Kaliszu. Te same moczone dragi?
-
Wygrałeśw miare kumaty pisze: ↑24.08.2025, 18:49Ciekawe, ktory BKS jako pierrwszy zrobie sobi BeksaMojżesz pisze: ↑24.08.2025, 15:03KKS to Keksa, analogicznie GKS to Gieksa.rozkminiacz pisze: ↑24.08.2025, 14:31O to od razu może skąd "Keksa" w Kaliszu. Te same moczone dragi?
-
Czy kluby prowadzą statystyki miejsca zamieszkania kibiców lub znacie osobiście pikników, którzy jeżdżą na kluby z nieoczywistych kierunków ? Nie chodzi mi o fan cluby tylko zwykłych pojedynczych kibiców, niezrzeszonych w żadnych frakcjach, którzy niekoniecznie jeżdżą na wszystkie mecze czy wyjazdy ... naprzyklad mieszkańca Chorzowa, który kibicuje Górnikowi Zabrze czy mieszkańca Kielc, który od jeździ od czasu do czasu na mecze Legii
-
ode mnie z miasta, jeździ paru chłopaków na Lecha npsuomi pisze: ↑dzisiaj, 08:59Czy kluby prowadzą statystyki miejsca zamieszkania kibiców lub znacie osobiście pikników, którzy jeżdżą na kluby z nieoczywistych kierunków ? Nie chodzi mi o fan cluby tylko zwykłych pojedynczych kibiców, niezrzeszonych w żadnych frakcjach, którzy niekoniecznie jeżdżą na wszystkie mecze czy wyjazdy ... naprzyklad mieszkańca Chorzowa, który kibicuje Górnikowi Zabrze czy mieszkańca Kielc, który od jeździ od czasu do czasu na mecze Legii
-
Korona,Motor,Ruch,Odra prezentują takie statystykisuomi pisze: ↑dzisiaj, 08:59Czy kluby prowadzą statystyki miejsca zamieszkania kibiców lub znacie osobiście pikników, którzy jeżdżą na kluby z nieoczywistych kierunków ? Nie chodzi mi o fan cluby tylko zwykłych pojedynczych kibiców, niezrzeszonych w żadnych frakcjach, którzy niekoniecznie jeżdżą na wszystkie mecze czy wyjazdy ... naprzyklad mieszkańca Chorzowa, który kibicuje Górnikowi Zabrze czy mieszkańca Kielc, który od jeździ od czasu do czasu na mecze Legii