Prawilni zasadowcy.
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Prawilni zasadowcy.
A więc krótko i ma temat. Kibice Pogoni którzy stoją i bronią granicy naszego kraju poprzez to że kolegują się teraz z nielubianą częścią sceny kibicowskie wyłapują zakaz na kadre. Na kadrę na której mogą się prężyć typki z Bydgoszczy co to by chcieli tęczowego Rafałka mieć za prezydenta. Pozwalajcie dalej decydowac wiadomo komu za was, to niedługo wezmą że sobą na kadrę kolegów z flagą jude gang i będziecie za nią stać i udawac ze jest ok.
-
Re: Prawilni zasadowcy.
Sporo racji w tym co piszesz, ale akurat na kadrę to z Bydgoszczy jeżdżą normalni ludzie(piszę o wyjazdach). Fakt, że od pięciu lat już nie jeżdżę. Byłem na kilkunastu meczach wyjazdowych i spotykałem tam dobrych chłopów ze starej Zawiszy(min.bracia Sz), jak i ludzie z "Bydgoscy Patrioci"
I nie chcę się wypowiadać za Zawiszaków,.ale ci z kadry nie udzielają się w obecnej "bojufce" Zawiszy-LGBT git i nie jeżdżą z nimi na parady równości i nie rozklejają plakatów wyborczych trzaskowskiego.
I nie chcę się wypowiadać za Zawiszaków,.ale ci z kadry nie udzielają się w obecnej "bojufce" Zawiszy-LGBT git i nie jeżdżą z nimi na parady równości i nie rozklejają plakatów wyborczych trzaskowskiego.
"...nie pozwól Matko, by szargał Cię semicki pies.."
-
Związek gitów w internecie.
-
Ty pierd.olnięty jesteś. Granic to bronią chłopaki na wschodniej granicy kraju, w mundurach Wojska Polskiego. Byś się cwelozowstydził takie głupoty pisać, jeszcze z pretensjami że ktoś te kur.wy skądś wyklucza. Ja p*******, obrońcy granic bo poszli na protest w blasku fleszy, a do tej pory siedzieli na pizdach. j**** was.fotojoker pisze: ↑29.06.2025, 00:05A więc krótko i ma temat. Kibice Pogoni którzy stoją i bronią granicy naszego kraju poprzez to że kolegują się teraz z nielubianą częścią sceny kibicowskie wyłapują zakaz na kadre. Na kadrę na której mogą się prężyć typki z Bydgoszczy co to by chcieli tęczowego Rafałka mieć za prezydenta. Pozwalajcie dalej decydowac wiadomo komu za was, to niedługo wezmą że sobą na kadrę kolegów z flagą jude gang i będziecie za nią stać i udawac ze jest ok.
-
j**** ciebie do spodu szmato. Brawo Pogoń i ogólnie wszyscy, którzy działają przy zachodniej granicy.
Bekazwas murzyński c*** ci do mordy.
-
A wiesz , że w np Gdańsku tęczowy miał więcej procent głosów niż w Bydgoszczy? Czyli Twoim tokiem rozumowania: j**** wszystkie miasta i ich mieszkańców gdzie wygrał Rafał? Masz jakieś zdjęcie transparentu ze stadionu Bydgoskiego Zawiszy popierającego tęczowego ? Czy tak jak większość mało myślących ludzi uważasz ,że jak ktoś nie opowiada się za którymkolwiek z kandydatów to musi być przeciwnikiem Twojej opcji? Równie dobrze można napisać ,np jak ktoś w 1 turze nie głosował na Brauna to go j**** do spodu. Reszta ma zamiar wprowadzać lewacki system bez rozliczenia ,dekomunizacji i zamiaru wyjścia ze zgniłej unii europejskiej . Sam na pewno nie chcesz być pakowany do jednego worka z: na przykład pseudo gangsterami , którzy później idą w koronę ale każdego z Zawiszy pakujesz jako wyborcę rafała. To jest chore.fotojoker pisze: ↑29.06.2025, 00:05A więc krótko i ma temat. Kibice Pogoni którzy stoją i bronią granicy naszego kraju poprzez to że kolegują się teraz z nielubianą częścią sceny kibicowskie wyłapują zakaz na kadre. Na kadrę na której mogą się prężyć typki z Bydgoszczy co to by chcieli tęczowego Rafałka mieć za prezydenta. Pozwalajcie dalej decydowac wiadomo komu za was, to niedługo wezmą że sobą na kadrę kolegów z flagą jude gang i będziecie za nią stać i udawac ze jest ok.
SĄDECKA DUMA
-
Weź mnie synu k**** i murzyna nie rozsmieszaj. Cwele od gryfa grożne fotki sobie robią i c**** tam robią. w********** szmaty.Śnieżnobiały pisze: ↑29.06.2025, 09:17j**** ciebie do spodu szmato. Brawo Pogoń i ogólnie wszyscy, którzy działają przy zachodniej granicy.
-
-
Rudy wyśle Żandarmerię na granicę żeby wspierała SG, będą chcieli przegonić ludzi którzy pilnują granic. Przerzucą tysiące nielegalnych a co to będzie jak za rok wejdzie Pakt Migracyjny.
-
Wy tam ogarnijcie tego przyjeba ze Szczecina Bojke, chłop zasypuje internet swoją mordą, wiecznie najebany coś bełkocze o sztamie przeciwko emigrantom, a jedyne co robi to siedzi na pizdzie, pali grilla i lansuje się na obrońcę ojczyzny". Pajac j*****.
-
W latach 2018-2023 Polska wydała 6 milionów wiz, w tym 3,8mln wiz pracowniczych. Co roku Polska wydaje 300-500 tysięcy pozwoleń na pracę. Naprawdę uważacie, że to kwestia rządu?
-
Trudno rozróżnić ludzi, którzy chcą pracować (bez prawa do socjalu - wyjątek Ukraińcy), od takich co chcą dostać mieszkanie, żarcie i socjal za darmo? No i przede wszystkim osoby występujące o wizę robią to legalnie, gdzie w większości przypadków jesteś w stanie dotrzeć do tego kim dana osoba jest. W przypadku inżynierów nie masz możliwości, bo niszczą wszystkie dokumenty i rejestrując takiego delikwenta musisz mu na słowo uwierzyć że jest tym za kogo się podaje.
Nie to, że popieram rozdawanie wiz, ale jestem w stanie zrozumieć (choć nie jestem w stanie zrozumieć dawania socjala Ukrom). Zdaje się, że na te 3.8 mln wiz ok połowa to właśnie dla Ukrow, którzy w 2022 uciekli ze swojego kraju.
-
Polska bogaty kraj stać ich na dawanie socjalu ukrom