Po co ? niech sie osmiesza , nie trzyma cisnienia bo mu nie staje i jakis patus z famu mu dupe w dupe rucha

województwo Zachodniopomorskie
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: województwo Zachodniopomorskie
Huragan Krużewniki .
-
Kiedy chcieliście sie ustawić?hfK pisze: ↑17.06.2025, 22:21Zatem jeśli śledziłeś Nasze ostatnie lata to wiesz , że Gwardię próbowaliśmy wielokrotnie ubić sami. Poświęciliśmy nawet sezon jeżdżąc za Nimi, w zamian opuszczając swoje wyjazdy. Nie możemy wyjść z nimi od lat na ubita ziemię, więc skąd ta Twoja rozkmina ? Łączy Nas z Pogonią zgoda i nic się nie zmienia . Nasza absencja na turnieju to Nasza decyzja i każdy to szanuje.
Pod Białogardem byliście z Pogonią
Kilka akcji na Fałata tez z Pogonią
Nie jestem z Koszalina więc spokojnie nie rozkminam
Co do turnieju nie musisz pisać ze nie mogliście bo nikt was nie zaprosił
-
Chociażby jak Iskra ich fc grali w Mielnie, to wiedząc ze stoimy na trasie pojechali specjalnie na około przez Uniescie, albo kolejny raz jak wracali z wyjazdu z Wolina. Tak na szybko mi się przypomniało gdzie byliśmy sami rozkminiaczu. A co do zaproszenia na turniej… to nie chce mi się tego komentować nawet, Twoje źródło informacji Cię zawodzi 
0--|---)
-
Napisałem 2 przykłady po co pisać więcej jak i tak wiesz najlepiejKK pisze: ↑18.06.2025, 18:14Chociażby jak Iskra ich fc grali w Mielnie, to wiedząc ze stoimy na trasie pojechali specjalnie na około przez Uniescie, albo kolejny raz jak wracali z wyjazdu z Wolina. Tak na szybko mi się przypomniało gdzie byliśmy sami rozkminiaczu. A co do zaproszenia na turniej… to nie chce mi się tego komentować nawet, Twoje źródło informacji Cię zawodzi![]()
Słowo rozkminacz widze ze sie spodobało
Nie rozkminiam - stwierdzam fakty
-
Wy się nie "obsraliście" jak zawiesiliście działalnośc jako młoda elana?
-
Ty "suchaj suchaj" zbieraj kichę parówo i zawijaj Kiece dentko aferzystko. Na frajernie to wjechałeś kindybale
-
Słuchaj to nie freaki, tutaj się nie szczeka do mikrofonu żeby dzieci wykupiły galę.
-
-
Re: woj. zachodniopomorskie
Tam elanowcy się już chyba dwukrotnie (na pół "szpary", ale) odcięli od tego pENISa ("niebiescy" - raz, a wyraźnie-j), więc (poza wiślakami, które wstydzą się kontaktów z "mE" od czasu kompromitacji mACIORY michalskiej z k-wskich szARaKSów przy kUŹWIE) tylko widzewiaki wciąż trzymają oficjalnie z kiEpską, młodą załęcką, prawda? ;)OldFreak pisze: ↑18.06.2025, 22:11Czy wy się nie "obsrałyście", jak zawiesiłyście działalność jako tzw. 'młoda elana"?e-bANDA ch... pisze: ↑17.06.2025, 23:02Służę jak kůrwa, każdy to wie, że nie mam jaj i się obsrałam przy odbycie z wrwe, typowo jak kulawa dama z internetu, więc skasujcie mi konto i spierdalam przed jadącymi mnie jak frajera, ale twoja Kotwica do Torunia nie przyjedziecie na pewno!![]()
No i czas również na określenie się "paprykarzy" z woj. zach-pom., skoro dołączyły do tego "przestrze7onego" sojuszu "wpÎerw", bo żydoWskie fankluby [np. kaliski, krośnieński , z s.w. (czyli 'feSty' w stalowych mundurach m.in. "gorzkie") itp. wrzucam do tego samego wora, co ... m.in. gEBE7Sową, (?ex-)szefową (obok pierwszej - jĘDRNEJ) bandy dEhAwU2000 jako widzewskie 'q-rWy' anal-ogocznie do poprzedniego skrótowca 'w(q)rwe'. :)
dENTKO z., zanim "pociągniesz jelito" na więzienny harem z bAKSDOFI7em z "frajers-mma", napisz, ile razy już dostałaś szczynami m.in. od drugiego milicyjNego poMiota z 'gleiwitz', widzewska wycinanko? :DbANDA ch... pisze: ↑19.06.2025, 16:32Bandziorze z Kołobrzegu, odpisz na moje prywatne listy do proroka i sądu, albo dawaj jak ja na papier, taki numer, bo nagrywamy filmik z frajerrim, jak jestem je6ana w mordę.hfK pisze: ↑19.06.2025, 01:18A ty nie "sucha-j... sucha-j...", ale zbieraj kichę, parówo, i zawijaj kieckę, dentko i aferzystko.e-bANDA ch... pisze: ↑17.06.2025, 23:02Służę jak kůrwa, każdy to wie, że nie mam jaj i się obsrałam przy odbycie z wrwe, typowo jak kulawa dama z internetu, więc skasujcie mi konto i spierdalam przed jadącymi mnie jak frajera, ale twoja Kotwica do Torunia nie przyjedziecie na pewno!![]()
Na frajernie to wjedziesz wcześniej czy później za ośmieszanie Grona LG, 'kindybaleE'.![]()
-
dozolina znowu zapomniała o lekach czy już ma tak zryty czerep że nawet pisząc o załęckim nie mającym już nic wspólnego ze środowiskiem kibicowskim musiała po raz kolejny napisać o Widzewie?
Już ci pisałem warszawski fLecie żebyś zajął się swoim podwórkiem bo haniorka się rozkręca a ty się załęckim zajmujesz.
Lada moment zostanie obalony wasz farmazon że hanka nie była w tb95.Ma pokazać bliznę po dziarze na ramieniu.
Już ci pisałem warszawski fLecie żebyś zajął się swoim podwórkiem bo haniorka się rozkręca a ty się załęckim zajmujesz.
Lada moment zostanie obalony wasz farmazon że hanka nie była w tb95.Ma pokazać bliznę po dziarze na ramieniu.
-
Ciekawe musisz mieć życie skoro od tygodni żyjesz tym co pierdoli świadek koronny.
NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB
-
Re: województwo zachodniopomorskie
Nie rozpaczaj, może po prostu pENIS z. z toruńskiego fanklubu eRTeeS-u trzyma z bałuciarą, cIASNĄ i np. gĄSKĄ z bandy dEhAwU2000, a nie z tymi, którzy szanują samych siebie m.in. z tzw. "(młodej) Szajki", żyDowska bekso. ;)ruraZgaz... pisze: ↑20.06.2025, 07:30Moja dŻONsonKA znowu zapomniała o lekach antykoncepcyjnych, czy już ma tak zryty, czerwony beret, że nawet pisząc do młodej załęckiej, niemającej "oficjalnie" już wiele wspólnego z towarzystwEm kibicowskim dhw2000 (odział w Toruniu), musiała po raz kolejny napisać o naszym widzewU?ostr. pisze: ↑19.06.2025, 12:38Weź posŁuchaj samej siebie, bo to nie freak-i, tutaj się nie szczeka do mikrofonu po urynoterapii, żeby dzieciaki z twojego fanklubu wykupiły galę na PPV.bANDA ch... pisze: ↑17.06.2025, 23:02Służę jak kůrwa, każdy to wie, że nie mam jaj i się obsrałam przy odbycie z wrwe, typowo jak kulawa dama z internetu, więc skasujcie mi konto i spierdalam przed jadącymi mnie jak frajera, ale twoja Kotwica do Torunia nie przyjedziecie na pewno!![]()
Już ci pisałam widzewska fajo, żebyś zajęła się moim podwórkiem, bo nawet "hanka" z "turystów97" się rozkręca w kierunku rts-u, a ty się z ziomkami zajmujesz odkręcaniem podrobionych "płacht" przez zAJCA.
Lada moment zostanie obalony nasz następny farmazon, że hanna z Tarchomina nie bywa na P138. Mam pokazać bliznę po dziadzie na rowerze "johana"?

Daj jej się wypłakać, sami widzewiacy podobno eliminują stąd takie 'prujdupy' (tak mi przynajmniej pisali w PriWach), więc co to musi być za młode dziewczę, że jest tam kompletnie anonimowa i rzekomo przez to trudna do ... "dojecHania". :)Kup.mi.BAN.ana pisze: ↑20.06.2025, 13:04"Ciekawe" musisz mieć życie, skoro od wielu tygodni żyjesz tym, co 'napierdoliła' u paramilicjantki, mięsnej od masy, chroniczna kłamczucha z "turystów97", a ... teraz - świadek koronny.ruraZgaz... pisze: ↑20.06.2025, 07:30Moja dŻONsonKA znowu zapomniała o lekach antykoncepcyjnych, czy już ma tak zryty, czerwony beret, że nawet pisząc do młodej załęckiej, niemającej "oficjalnie" już wiele wspólnego z towarzystwEm kibicowskim dhw2000 (odział w Toruniu), musiała po raz kolejny napisać o naszym widzewU?
Już ci pisałam widzewska fajo, żebyś zajęła się moim podwórkiem, bo nawet "hanka" z "turystów97" się rozkręca w kierunku rts-u, a ty się z ziomkami zajmujesz odkręcaniem podrobionych "płacht" przez zAJCA.
Lada moment zostanie obalony nasz następny farmazon, że hanna z Tarchomina nie bywa na P138. Mam pokazać bliznę po dziadzie na rowerze "johana"?
Á propos, ten poniżej to ktoś "sztywny" z waszej 'peef-ki', czy już nie bardzo?
[link] :D
PS Gdzie warto podjechać w woj. zach-pom. z kijami na ... stojącą wodę z rybą (najlepiej liczne drapieżniki i nie ... komercyjny akwen), żeby wynająć tam łódkę dla dwóch, m.in. z echosondą itd.? ;) :) :D
-
Jezioro Siecino polecam . Czyste jezioro i będziesz mi co robić
-
Jezioro Drawskie
-
Zeby każdy wiedział ze ta biedna ku*** z jebanego kolobrzegu w starym dresie bala się dać numer napisała ze nie da taka jest harakterna jak cała ekipa tych 5 frajerów z puchy i pedofili 

dzielny z ciebie huligan bandyto !!!!

-
Ty ku*** zjebie pierdolony . j**** Cię do spodu spierdolino. Zapraszam to sam Cię kurwino nagram
-
Trzeba jakoś odreagować niepowodzenie w konferencji
-