tys jeszcze nie dawno na R cis, jakos dwubiegunówka mosz?
Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Napewno nie na Ruch tylko tamtejsza młodzież której się troszkę w główkach popierdoliło ale takie czasy
-
Jaki problem na stadionie sobie to wyjaśnić?
Fac Fideli Sis Fidelis
-
jak to wyjaśnić? Jak ktokolwiek próbował to go gonili żeby czasem nie powiedział swojej racji, bo nie pasuje to do ich narracji. Argumenty nie działają to będą próbować cię dojebać. Hipokryzji sami w sobie nie widzą.
-
Siemanko, czy może mi ktoś wyjaśnić jak to jest ze na sektorach GieKSy wisi flaga GIT BANDA, a w między czasie trenował u nich jako trener Krzysztof Marczuk Mara który nie grypsuje właśnie z tego powodu że trenował z czynnym policjantem i pucha z nim ruszyła jak również LUDZIE pod kryminałem. Mara obecnie jest zdegradowany i o grypsowaniu może zapomnieć. To samo tyczy się Piotrka Poniedziała też były zdjęcia że trenował z policjom i jeszcze afiszował się tym że nie ma w tym nic dojebanego i oficjalnie podtrzymuje takie stanowisko że treningi z policjantami nie są dojebane, bo wódki z nimi nie pije i co najśmieszniejsze też trenuje GieKSe na salce. To jest nie poważne co się dzieje w tych czasach. Nie rozmyślał nikt żeby zacząć to nagłaśniać i wywieszać w Polsce transparenty?
To samo tyczy się Lotka z Górnika poszła płachta od strony kryminału LUDZI do sprawy że to normalnie rura bita potwierdziła zajście i do tego wziął z ubezpieczalni odszkodowanie za wyrządzone krzywdy.
Między czasie Romek który na imprezie paraduje z kolegami z berłem a potem fotki cyka z Bonusem i Parolem i zgrywa charakterniaka a fotografuje się z Marą odrazu po wyjściu z kryminału....
To samo tyczy się Lotka z Górnika poszła płachta od strony kryminału LUDZI do sprawy że to normalnie rura bita potwierdziła zajście i do tego wziął z ubezpieczalni odszkodowanie za wyrządzone krzywdy.
Między czasie Romek który na imprezie paraduje z kolegami z berłem a potem fotki cyka z Bonusem i Parolem i zgrywa charakterniaka a fotografuje się z Marą odrazu po wyjściu z kryminału....
-
Przecież Ludzi w KSGKS już nie ma … prawdziwi Ludzi tam się jedyni wkur…. Na ostatnie ruchy jak goście co podają ręke psiarzom dalej normalnie latają , ale przecież to nic takiego ..
-
Mordo, ale to są Ludzie z Ruchu, Zagłębia z Bytomia i obrębu to powinno się to nagłośnić co się dzieje ku*** to jest nie dopuszczalne żeby frajerzy się z nas śmiali kto jest rzekomo w naszym gronie Ludzi. Popatrz jak to wygląda z perspektywy frajerów i innych. Flaga GIT BANDA, a tam chłopy co z psami mają zdjęcia potem się dziwić że nie chcą grypsować, bo widzą co się dzieje i nikt nie wyciąga z tego konsekwencji gdzie jest czarno na białym. Wjeżdzają na kurnik do siebie to p******* potem między sobą że grypsują jak na oddziale 15 żaboli to kto go ma tam schować kolega kolegę.... tak to dzisiaj wygląda. Z marą przerabiali i to nie raz, ale ile lat musiało minąć żeby to doszło do skutku i się co niektórzy obudzili. Najśmieszniejsze jest to że grypsował tyle lat nie podawał wity frajerom, a teraz z nimi kołuje i nie jest nic dojebanego. Fakt jest jeden że się nie rozjebał, ale zasady są równe dla wszystkich i czy rozjebał się na pół c**** w d**** czy trenuje z psami czy poszedł w korone zasady są zasadami nie przestrzegasz to W********** i degradacja, a nie tłumaczenie, bo to tamto i czasem nie wjebać go na haliny, bo pójdzie po całości. Najwięcej za nim stają ci co mają najwięcej do stracenia i wtedy zasady upadają. Potem gadka na c*** z nim jechać jak pójdzie po całości. Nie lepiej brać go na sale do siebie i jeszcze się z nim afiszować.
-
Pytasz jak było z Fronatalem czy o co chodzi? Przecież te wszystkie frajerskie wrzuty nijak się mają do Maciusia, Balusia, Flora, Dawo, Celebryty i wielu innych. Mieli jechane? Zająłeś się nimi odpowiednio? r******** się na was szaraków, aż miło. I brakuje wam odwagi ich pocisnąć, to szukacie ludzie drugiej kategorii. Coś z tym zrobisz, czy tylko będziesz piszczał?Kumski Zawodnik pisze: ↑09.05.2025, 21:57Mordo, ale to są Ludzie z Ruchu, Zagłębia z Bytomia i obrębu to powinno się to nagłośnić co się dzieje ku*** to jest nie dopuszczalne żeby frajerzy się z nas śmiali kto jest rzekomo w naszym gronie Ludzi. Popatrz jak to wygląda z perspektywy frajerów i innych. Flaga GIT BANDA, a tam chłopy co z psami mają zdjęcia potem się dziwić że nie chcą grypsować, bo widzą co się dzieje i nikt nie wyciąga z tego konsekwencji gdzie jest czarno na białym. Wjeżdzają na kurnik do siebie to p******* potem między sobą że grypsują jak na oddziale 15 żaboli to kto go ma tam schować kolega kolegę.... tak to dzisiaj wygląda. Z marą przerabiali i to nie raz, ale ile lat musiało minąć żeby to doszło do skutku i się co niektórzy obudzili. Najśmieszniejsze jest to że grypsował tyle lat nie podawał wity frajerom, a teraz z nimi kołuje i nie jest nic dojebanego. Fakt jest jeden że się nie rozjebał, ale zasady są równe dla wszystkich i czy rozjebał się na pół c**** w d**** czy trenuje z psami czy poszedł w korone zasady są zasadami nie przestrzegasz to W********** i degradacja, a nie tłumaczenie, bo to tamto i czasem nie wjebać go na haliny, bo pójdzie po całości. Najwięcej za nim stają ci co mają najwięcej do stracenia i wtedy zasady upadają. Potem gadka na c*** z nim jechać jak pójdzie po całości. Nie lepiej brać go na sale do siebie i jeszcze się z nim afiszować.
-
To co powiesz o Lakim skoro jak mu zabole auto spalili to wysłał teściowa zgłosić sprawę? Weź przestań bo zgłaszanie niszczen aut to była cała masa jeszcze z 10? Lat temuKumski Zawodnik pisze: ↑09.05.2025, 21:27Siemanko, czy może mi ktoś wyjaśnić jak to jest ze na sektorach GieKSy wisi flaga GIT BANDA, a w między czasie trenował u nich jako trener Krzysztof Marczuk Mara który nie grypsuje właśnie z tego powodu że trenował z czynnym policjantem i pucha z nim ruszyła jak również LUDZIE pod kryminałem. Mara obecnie jest zdegradowany i o grypsowaniu może zapomnieć. To samo tyczy się Piotrka Poniedziała też były zdjęcia że trenował z policjom i jeszcze afiszował się tym że nie ma w tym nic dojebanego i oficjalnie podtrzymuje takie stanowisko że treningi z policjantami nie są dojebane, bo wódki z nimi nie pije i co najśmieszniejsze też trenuje GieKSe na salce. To jest nie poważne co się dzieje w tych czasach. Nie rozmyślał nikt żeby zacząć to nagłaśniać i wywieszać w Polsce transparenty?
-
Serio? XDDBraun2025 pisze: ↑10.05.2025, 02:41To co powiesz o Lakim skoro jak mu zabole auto spalili to wysłał teściowa zgłosić sprawę? Weź przestań bo zgłaszanie niszczen aut to była cała masa jeszcze z 10? Lat temuKumski Zawodnik pisze: ↑09.05.2025, 21:27Siemanko, czy może mi ktoś wyjaśnić jak to jest ze na sektorach GieKSy wisi flaga GIT BANDA, a w między czasie trenował u nich jako trener Krzysztof Marczuk Mara który nie grypsuje właśnie z tego powodu że trenował z czynnym policjantem i pucha z nim ruszyła jak również LUDZIE pod kryminałem. Mara obecnie jest zdegradowany i o grypsowaniu może zapomnieć. To samo tyczy się Piotrka Poniedziała też były zdjęcia że trenował z policjom i jeszcze afiszował się tym że nie ma w tym nic dojebanego i oficjalnie podtrzymuje takie stanowisko że treningi z policjantami nie są dojebane, bo wódki z nimi nie pije i co najśmieszniejsze też trenuje GieKSe na salce. To jest nie poważne co się dzieje w tych czasach. Nie rozmyślał nikt żeby zacząć to nagłaśniać i wywieszać w Polsce transparenty?
Ogółem j**** policję, no chyba że mi spalą auto wtedy wyślę teściową żeby wyszło że jestem prawilny ale żebym nie stracił jednak odszkodowania. A co z słowami Zaleckiego który mówił że jak ci ukradną auto, które masz w leasingu, to masz pokornie spłacać raty a nie zgłaszać na policję kradzież. Największe prawilniaki głoszące takie zasady się okazują sprzedawczykami (nieważne czy za hajs) i nagle te ich reguły tracą sens. Pierdoleni hipokryci.
-
Ogólnie to ty musisz byc dobry frajer ze piszesz troche bredni i troche prawdy i nie wspominasz o psach w innej znanej ekipie co ma ich najwiecj jestes typowy klaun internetowy co pokazales juz na innych portalach .Kumski Zawodnik pisze: ↑09.05.2025, 21:57Mordo, ale to są Ludzie z Ruchu, Zagłębia z Bytomia i obrębu to powinno się to nagłośnić co się dzieje ku*** to jest nie dopuszczalne żeby frajerzy się z nas śmiali kto jest rzekomo w naszym gronie Ludzi. Popatrz jak to wygląda z perspektywy frajerów i innych. Flaga GIT BANDA, a tam chłopy co z psami mają zdjęcia potem się dziwić że nie chcą grypsować, bo widzą co się dzieje i nikt nie wyciąga z tego konsekwencji gdzie jest czarno na białym. Wjeżdzają na kurnik do siebie to p******* potem między sobą że grypsują jak na oddziale 15 żaboli to kto go ma tam schować kolega kolegę.... tak to dzisiaj wygląda. Z marą przerabiali i to nie raz, ale ile lat musiało minąć żeby to doszło do skutku i się co niektórzy obudzili. Najśmieszniejsze jest to że grypsował tyle lat nie podawał wity frajerom, a teraz z nimi kołuje i nie jest nic dojebanego. Fakt jest jeden że się nie rozjebał, ale zasady są równe dla wszystkich i czy rozjebał się na pół c**** w d**** czy trenuje z psami czy poszedł w korone zasady są zasadami nie przestrzegasz to W********** i degradacja, a nie tłumaczenie, bo to tamto i czasem nie wjebać go na haliny, bo pójdzie po całości. Najwięcej za nim stają ci co mają najwięcej do stracenia i wtedy zasady upadają. Potem gadka na c*** z nim jechać jak pójdzie po całości. Nie lepiej brać go na sale do siebie i jeszcze się z nim afiszować.
-
Chop chyba chciał podchwycić znów ten sam temat, ale sam nie umiał odpowiedzieć na zadane pytania. Przeszczepów też sie goni.
-
BUSTA, ale po co Ty się prujesz i ubliżasz. Frajer to ci bajere przewinął i razem myślicie że fafacie. Na innych portalach chcesz znowu coś przyklepywać na koperku, jak tu pisze, a nie innych portalach. Ty mi tu nie pisz jeden z drugim o konfidentach pogonionych i mnie tu nie próbuj brać na jakieś frajerskie wypytki i podpinać do osób co całą Polską w nich c**** wbija i nikt z nimi nie ma zdjęć na salach czy z nimi trenuje. Co do Frontala w chuju to mam co Ty mi tu chcesz pisać na jego temat, bo z psami nie trenuje i się z nimi nie integruję. Przeczytaj ze zrozumieniem co napisałem, trochę prawdy trochę racji chcesz tutaj pisać to gdybyś był normalny chłopaczyny to byś się tak nie odnosił do drugiej osoby. Wiesz o tym że napisałem to co jest obserwowane i się tyczy rzeczy nie wyssanych z palca tylko jest to na fotografiach zamieszczanych przez stronę GieKSy i kolegów którzy z nimi trenują. Uważasz że człowiek grypsujący który powinien zachować twarz człowieka po wyjściu z puchu może trenować z psem? Tam wyżej chłopak napisał coś o Latosie który wysłał teściową na psy. Chłopaku słuchaj nie wiem czy wiesz, ale to ci mogę i innym śmiało tu napisać, bo to normalna rozmowa, a widza na przyszłość. Sprawę uszkodzenia samochodu czyli tak zwane zniszczenie mienia jest ścigane na wniosek tylko i wyłącznie pokrzywdzonego, a nie z urzędu. I teraz poczytaj uważnie jeśli Latos był właścicielem samochodu, jak Ty dajesz do zrozumienia to czy on wyśle Teściową czy babcię, dziadka, Pana Frania to organy ścigania nie przyjmą tego, bo zgłosić musi to tylko i wyłącznie właściciel. Czyli krótko pisząc Latos jak sie rozjebał to są na niego papiery więc wklejcie je tutaj Hahahahaha. Jeśli jego teściowa była właścicielem pojazdu to co Ty chcesz tu jego teściowa rozkminić. Sprawa jest prosta każdy kto dziala sobie i wie ze mogą być różne sytuacje to unikając właśnie takich rzeczy auta zazwyczaj są na inne osoby żeby zwyczajnie brać z ubezpieczenia pieniądze, a nie szukać sprawcy i donosić i obijać się o papiery z podpisem ŻĄDAM ŚCIGANIA SPRAWCÓW. Czy kupuje samochód na siebie za 200 koła i nie biorę AC, bo przecież na ubezpieczalnie się rozjebie jak zgłoszę …. Wracając do konkretów LUDZIE mogą trenować z policjantami i officialnie się tym afiszować? Te czasy jednak to są z****** takie że to nie porozumienie. Przyszedłem tutaj na kulturalną wymianę zdań, a nie sadzić się jak zwykły głąb na Internecie. Piszmy do rzeczy, a nie o konfidentach co c**** w nich wbiła cała Polska i nikt z nimi nie biega i zdjęć nie ma.
-
Piszesz znów ten sam temat? Żebyście znowu potem nie mówili jak z Marczukiem było. Trenował z psami to mówiliście że nieświadomie, nie pamiętacie jak wyszły zdjęcia i co było?
Pewnie nie bo macie jeszcze mleczko pod nosem albo te wasze dopaly i po 35 w bicepsie po treningu. To o czy możecie widzieć co pisze. Czasy są takie że frajera strach pogonić że się rozjebie. To sprawy zamiatane pod dywan, bo nie wygodne. Wjeżdżacie miedzy sobą na pawilon to się wszystko fajnie kręci, bo kto co ma wam zarzucić. Gdybyście byli w innych czasach to za tyle czasu kiciorowanie Mary wiadomo jak by się skończyło, a tak żyjemy w takich czasach że jest jak jest. Prościej przewalić swojego, albo jechać na koperku niż rozjebać frajera. Strach nie pozwala, bo przed oczami pucha. Tu 90% małolatów to pewnie nie wie o czym pisze, bo Hooliganka to myślą że to są barwy klubowe i pare bloków popisać i poskakać po głowie w kilkunastu, bo na solówkę wyjść albo ustawić się w lesie to ciężki kleks. Każdy kto inteligenty i przytomny to wie co pisze. Lata temu to ta wasza Hooliganka to mogła buty czyścić i tak do dnia dzisiejszego. Bo z was ani nie hooligany, złodzieje, a normalne zwykłe prącia, bo kto tam może pisać zaczynając zdanie od (XD) albo pisząc o jakiś samochodach i teściowej czy o zwykłych pogonionych 60 siątkach co ich już nie ma i jest w nich c*** wbity. Dzieciaki z Iphonem od mamuśki na kredyt w koszulce z H będzie mi tu się prężył, a o 4 trzeba wstać do tyrki i odpalić autko od mamusi żeby dojechać do pracy. Wystarczy spojrzeć na to co prezentujecie i co udostępniacie na waszych treningach razem z kolegami. Nie dziwi mnie że potem was bije jeden kolega i z tej trzęsawki jedynie co może zrobić wasz gangsterka to pruć się za murów i opowiadać chore fantazje. W sumie co tu też pisać jak wstydu nie mielicie jeździć z konfidentami z Mysłowic i dopiero po interwencji Polski jak były transparenty wywieszane Mysłowice Konfidenci czy tych czasów nie pamiętacie? Sale pamiętasz jak koledzy zeznawali wasi na komendzie po treningu jak delegacja was odwiedziła i sprzętem dostaliście po głowach i sprzedawaliście i potwierdzaliście jeden z drugim. Żądam ścigania sprawców, bił mnie jak leżałem pod materacem itp to są wasze zeznania chłopaków tak dla przypomnienia :) też mówiliście wtedy że to nie jest dojebane itp. Zeznawanie jak Lotek który potwierdza zajście po czym bierze od ubezpieczalni pieniądze to jest karygodne i nie dopuszczalne. I czy to zeznał Balus czy Maciuś czy Pani tereska nie ma znaczenia. Mógł nic nie zeznawać od początku iść twardo i nikt by mu nie zarzucał. Pięknie zeznawał jeszcze pisząc zeznania własnoręcznie i się podpisując, bo psy miały taki ubaw że nie mogły uwierzyć że ten wasz Lotek to jest taki głąb. Po latach znalazła się parówka co wspomniała o tym i proszę bardzo zeznania waszej ofiary z Górnika okazują się potwierdzeniem zeznań 60siątki. Nagle Lotek widząc co się stało i że wyszło że to stara ku*** Konfident zaczyna dostawać amnezji na rozprawach, gdzie wcześniej potwierdzał i jeszcze wykuł ubezpieczenie na siebie dając ubezpieczycielowi własne zeznania i notatki z Policji. Teraz wklejacie co Pietraszewski dodaje co było na sali sądowej to ciszyć się że prokurator taki zakręcony, bo by wstał i odczytał zeznania bezpośrednio po zajściu i by go zgasił szybciutko. To jest obrzydliwe co się ku*** dzieje w tym świecie jak nie treningi z psami, szkoły mundurowe to latanie z potwierdzaczami co sa jawnie papiery i na koniec afiszowanie się flagą GIT BANDA stojąc na czele z Marą, Lotkiem i Poniedziałem i aspirantem Nogą co jak mówiliście lata temu na waszych nagraniach głosowych między sobą buraki Noga się nie będzie pokazywał i będzie GIT i że się za Nogą wstawialiście i też po presji całej Polski zaczęliście to zauważać. Teraz będzie to samo tylko trzeba to nagłaśniać tak jak już wasz hymn zostanie do końca życia :) U was biega pies w ekipie :) .. pozdrawiam.
Pewnie nie bo macie jeszcze mleczko pod nosem albo te wasze dopaly i po 35 w bicepsie po treningu. To o czy możecie widzieć co pisze. Czasy są takie że frajera strach pogonić że się rozjebie. To sprawy zamiatane pod dywan, bo nie wygodne. Wjeżdżacie miedzy sobą na pawilon to się wszystko fajnie kręci, bo kto co ma wam zarzucić. Gdybyście byli w innych czasach to za tyle czasu kiciorowanie Mary wiadomo jak by się skończyło, a tak żyjemy w takich czasach że jest jak jest. Prościej przewalić swojego, albo jechać na koperku niż rozjebać frajera. Strach nie pozwala, bo przed oczami pucha. Tu 90% małolatów to pewnie nie wie o czym pisze, bo Hooliganka to myślą że to są barwy klubowe i pare bloków popisać i poskakać po głowie w kilkunastu, bo na solówkę wyjść albo ustawić się w lesie to ciężki kleks. Każdy kto inteligenty i przytomny to wie co pisze. Lata temu to ta wasza Hooliganka to mogła buty czyścić i tak do dnia dzisiejszego. Bo z was ani nie hooligany, złodzieje, a normalne zwykłe prącia, bo kto tam może pisać zaczynając zdanie od (XD) albo pisząc o jakiś samochodach i teściowej czy o zwykłych pogonionych 60 siątkach co ich już nie ma i jest w nich c*** wbity. Dzieciaki z Iphonem od mamuśki na kredyt w koszulce z H będzie mi tu się prężył, a o 4 trzeba wstać do tyrki i odpalić autko od mamusi żeby dojechać do pracy. Wystarczy spojrzeć na to co prezentujecie i co udostępniacie na waszych treningach razem z kolegami. Nie dziwi mnie że potem was bije jeden kolega i z tej trzęsawki jedynie co może zrobić wasz gangsterka to pruć się za murów i opowiadać chore fantazje. W sumie co tu też pisać jak wstydu nie mielicie jeździć z konfidentami z Mysłowic i dopiero po interwencji Polski jak były transparenty wywieszane Mysłowice Konfidenci czy tych czasów nie pamiętacie? Sale pamiętasz jak koledzy zeznawali wasi na komendzie po treningu jak delegacja was odwiedziła i sprzętem dostaliście po głowach i sprzedawaliście i potwierdzaliście jeden z drugim. Żądam ścigania sprawców, bił mnie jak leżałem pod materacem itp to są wasze zeznania chłopaków tak dla przypomnienia :) też mówiliście wtedy że to nie jest dojebane itp. Zeznawanie jak Lotek który potwierdza zajście po czym bierze od ubezpieczalni pieniądze to jest karygodne i nie dopuszczalne. I czy to zeznał Balus czy Maciuś czy Pani tereska nie ma znaczenia. Mógł nic nie zeznawać od początku iść twardo i nikt by mu nie zarzucał. Pięknie zeznawał jeszcze pisząc zeznania własnoręcznie i się podpisując, bo psy miały taki ubaw że nie mogły uwierzyć że ten wasz Lotek to jest taki głąb. Po latach znalazła się parówka co wspomniała o tym i proszę bardzo zeznania waszej ofiary z Górnika okazują się potwierdzeniem zeznań 60siątki. Nagle Lotek widząc co się stało i że wyszło że to stara ku*** Konfident zaczyna dostawać amnezji na rozprawach, gdzie wcześniej potwierdzał i jeszcze wykuł ubezpieczenie na siebie dając ubezpieczycielowi własne zeznania i notatki z Policji. Teraz wklejacie co Pietraszewski dodaje co było na sali sądowej to ciszyć się że prokurator taki zakręcony, bo by wstał i odczytał zeznania bezpośrednio po zajściu i by go zgasił szybciutko. To jest obrzydliwe co się ku*** dzieje w tym świecie jak nie treningi z psami, szkoły mundurowe to latanie z potwierdzaczami co sa jawnie papiery i na koniec afiszowanie się flagą GIT BANDA stojąc na czele z Marą, Lotkiem i Poniedziałem i aspirantem Nogą co jak mówiliście lata temu na waszych nagraniach głosowych między sobą buraki Noga się nie będzie pokazywał i będzie GIT i że się za Nogą wstawialiście i też po presji całej Polski zaczęliście to zauważać. Teraz będzie to samo tylko trzeba to nagłaśniać tak jak już wasz hymn zostanie do końca życia :) U was biega pies w ekipie :) .. pozdrawiam.
-
Kumski czemu nie robisz porządków w realu, tylko znowu walczysz w internecie? Prowokujesz się na Ludzi a nie robisz w temacie nic poza klepaniem na tym śmiesznym forum.
-
Co to za zamieszanie wczoraj było w sektorach Polonii Bytom? Jakieś pikole z Wieczystej dostały, czy między sobą bitka?
-
[b]
To ci napisze krótko słuchaj ja nie jestem od robienia porządków tylko wam pokazuje prawdę czarno na białym porządek jest tak zrobiony że mówię to z pełną odpowiedzialnością że MARA NIE GRYPSUJE właśnie za to że trenował z psem co prawda trwało to długi czas, ale coraz więcej osób to widziało było rozmieniane wjechał na bufet i to było jak wjechał pare lat temu i są tego efekty jakie są z teraz na jednym spacerze kołuje z frajerami, bo do ludzi to nie ma prawa podbijać, a to że nie wjechał na HALINY to tylko dlatego że się nie rozjebał na waszych koleżków i nikt tego nie zrobi, bo pojdzie po całośći dlatego się tak nad nim litujecie, bo zwyczajnie się tego obawiacie. Jak jesteście taka GIT BANDA to działanie powinno być krótkie, bo zasady ponad wszystko . To nie jest pisanie w internecie czy ubliżanie, bo to jest fakt który jest wiadomy od odsiadki zanim wjechał teraz do głowy, ale nikt z koalicji o tym nie mówi, bo było by to poniżenie dla was i przed waszymi małolatami. To samo było z Nogą i to samo było z Mysłowice Konfidenci, byly sprawy nagłasniane i kończyło się tak że pod presją Polski GieKSa i Górnik gonili kolegów. Teraz już masz odpowiedz, a nie co jest w realu, bo real jest taki że pod flagą git banda macie frajera spakowanego do wora. To samo stanie się z Poniedziałem i każdym co takie zdjęcia ma i na nich jest. Siedzicie u siebie na kryminałach to macie kolegów za sobą polecicie w transport tam was LUDZIE będą rozkminiać z innych miast i nie będą patrzeć na kolegę z klubów albo czy coś o Tobie wie i czy czasem jak ruszysz z nim to nie zajebie cię z dupska. Tam z tyrają zdjęcia pod cele wybiją się z nimi na spacer zobaczycie sami i tak to wygląda, a nie forum kibicowskie żeby kogoś pakować na internecie. Prawda jest pokazywana i ma się nieś daleko, a inne osoby będą decydować o tym, a nie forum :) Wystarczy że na 100 chłopa z tego forum 3 będą kiedyś siedzieć i będą mieli fotki czarno na białym i tam będą wiedzieć jak mają się zachować w odpowiedniej sytuacji. To jest coś co jest czarno na białym, a nie ubliżanie bezpodstawne, bo kogoś się nie lubi.Śnieżnobiały pisze: ↑12.05.2025, 08:21Kumski czemu nie robisz porządków w realu, tylko znowu walczysz w internecie? Prowokujesz się na Ludzi a nie robisz w temacie nic poza klepaniem na tym śmiesznym forum.
-
Na stadionie Polonii Bytom jest otwarty sektor gości?
Żyjąc w ciągłym stresie na ulicznym marginesie najwygodniej śmigać w dresie.
-
To chyba obiekt treningowy dla bajtli a nie stadion poki co ;-)
-
Polonia ma w wniosku licencyjnym zgłoszony stadion Zagłębia Sosnowiec ale podobno starają się o grę na Śląskim czy im się uda po sobocie wątpie .
Zresztą nie h z Polonii ktoś napisze co i jak
Zresztą nie h z Polonii ktoś napisze co i jak
-
Może się okazać tak np. że Wojewoda czy kto tam zajmuje się Stadionem Śląskim Wam też wypowie umowę przez te kilka zdarzeń które miały miejsce?
Fac Fideli Sis Fidelis
-
-
Dzięki za odpowiedź, oby się tak nie skończyło.Natiste pisze: ↑13.05.2025, 20:39Pewnie że tak może być ,paradoksem będzie jak Polonia wyląduje na śląskim a my bez wyjścia w Sosnowcu ale zobaczymy
Fac Fideli Sis Fidelis
-
Jak tam ludzie? Znowu złapali jakichś chłopaków z Ruchu. Ponoć przemyt imigrantów był grany. To jak to jest, stop imigracji i kibice nas będą bronić? Chyba jednak sami nam wrzucają inżynierów. Hipokryzja.
-
Przecież szef NRSL to ciapak także mógł swoich ziomków sprowadzić. Kibice to beda kasę trzepać na kozach żeby brudasy miały co j**** a nie z nimi walczyć. W co drugiej ekipie teraz biegają brudasyMARAMARAMARA pisze: ↑14.05.2025, 17:54Jak tam ludzie? Znowu złapali jakichś chłopaków z Ruchu. Ponoć przemyt imigrantów był grany. To jak to jest, stop imigracji i kibice nas będą bronić? Chyba jednak sami nam wrzucają inżynierów. Hipokryzja.
-
942 bilety dostał Górnik Zabrze na sobotni mecz w Gliwicach z Piastem.
-
Nie pierwsza taka akcja, w Krakowie było to samo. Baner na trzaska a potem swoje w rzeczywistości. Te środowisko już dawno nie ma nic wspólnego z zasadamiMARAMARAMARA pisze: ↑14.05.2025, 17:54Jak tam ludzie? Znowu złapali jakichś chłopaków z Ruchu. Ponoć przemyt imigrantów był grany. To jak to jest, stop imigracji i kibice nas będą bronić? Chyba jednak sami nam wrzucają inżynierów. Hipokryzja.
-
NAJLEPIEJ JAKBYS NIC WIECEJ JUZ NIE PISAL SWOICH MADROSCIKumski Zawodnik pisze: ↑12.05.2025, 21:19[b]To ci napisze krótko słuchaj ja nie jestem od robienia porządków tylko wam pokazuje prawdę czarno na białym porządek jest tak zrobiony że mówię to z pełną odpowiedzialnością że MARA NIE GRYPSUJE właśnie za to że trenował z psem co prawda trwało to długi czas, ale coraz więcej osób to widziało było rozmieniane wjechał na bufet i to było jak wjechał pare lat temu i są tego efekty jakie są z teraz na jednym spacerze kołuje z frajerami, bo do ludzi to nie ma prawa podbijać, a to że nie wjechał na HALINY to tylko dlatego że się nie rozjebał na waszych koleżków i nikt tego nie zrobi, bo pojdzie po całośći dlatego się tak nad nim litujecie, bo zwyczajnie się tego obawiacie. Jak jesteście taka GIT BANDA to działanie powinno być krótkie, bo zasady ponad wszystko . To nie jest pisanie w internecie czy ubliżanie, bo to jest fakt który jest wiadomy od odsiadki zanim wjechał teraz do głowy, ale nikt z koalicji o tym nie mówi, bo było by to poniżenie dla was i przed waszymi małolatami. To samo było z Nogą i to samo było z Mysłowice Konfidenci, byly sprawy nagłasniane i kończyło się tak że pod presją Polski GieKSa i Górnik gonili kolegów. Teraz już masz odpowiedz, a nie co jest w realu, bo real jest taki że pod flagą git banda macie frajera spakowanego do wora. To samo stanie się z Poniedziałem i każdym co takie zdjęcia ma i na nich jest. Siedzicie u siebie na kryminałach to macie kolegów za sobą polecicie w transport tam was LUDZIE będą rozkminiać z innych miast i nie będą patrzeć na kolegę z klubów albo czy coś o Tobie wie i czy czasem jak ruszysz z nim to nie zajebie cię z dupska. Tam z tyrają zdjęcia pod cele wybiją się z nimi na spacer zobaczycie sami i tak to wygląda, a nie forum kibicowskie żeby kogoś pakować na internecie. Prawda jest pokazywana i ma się nieś daleko, a inne osoby będą decydować o tym, a nie forum :) Wystarczy że na 100 chłopa z tego forum 3 będą kiedyś siedzieć i będą mieli fotki czarno na białym i tam będą wiedzieć jak mają się zachować w odpowiedniej sytuacji. To jest coś co jest czarno na białym, a nie ubliżanie bezpodstawne, bo kogoś się nie lubi.Śnieżnobiały pisze: ↑12.05.2025, 08:21Kumski czemu nie robisz porządków w realu, tylko znowu walczysz w internecie? Prowokujesz się na Ludzi a nie robisz w temacie nic poza klepaniem na tym śmiesznym forum.
-
O chvju złoty hahahaW Jaworznie 27-letni kibic jednego ze śląskich klubów zerwał z 32-latki ubrania. Kobieta miała na sobie bluzę i czapkę z herbem krakowskiej drużyny, ale została w samej... bieliźnie. Do akcji doszło na boisku szkolnym, gdzie akurat dzieci grały w piłkę
-
Zaraz Ci jakiś debil napisze, że bardzo dobrze, bo barw trzeba bronić.
-
[link]
Obrońcy moralności a sami takie numery robią, powinien być c*** w dupe za takie coś
Obrońcy moralności a sami takie numery robią, powinien być c*** w dupe za takie coś
-
To środowisko już jest skurwione dawno. Ruch też ciśnie po imigrantach, a potem okazuje się, że sam ich tu przemyca.
Tylko kasa się tu liczy, ale trafiają się przypadki degeneratów jak z twojego artykułu. I te zjeby mają nas bronić przed najeźdźcami? Przecież pierwsi by nas okradli jak szabrowniki.
-
Myślę, że nie ma co wszystkich wrzucać do jednego wora, są chłopaki, które w chuju mają całą tą pseudo gengsterke itp. Tak to jest jak się małolatom wpaja, że hajs jest najważniejszy i to jakiego armaniego (a raczej jego podróbkę od turka) zapierdolisz na tors, a później wychodzą takie kwiatki jak powyżej, o hurtowym rozpierdalaniu na jeszcze niedawnych "współtowarzyszy" nie wspominając. Trzeba robić swoje, tworzyć swoje zamknięte środowisko nacjonalistyczne i mieć głęboko w d**** co się dzieje u tzw. "góry". Ważna jest inicjatywa oddolna.MARAMARAMARA pisze: ↑23.05.2025, 09:57To środowisko już jest skurwione dawno. Ruch też ciśnie po imigrantach, a potem okazuje się, że sam ich tu przemyca.
Tylko kasa się tu liczy, ale trafiają się przypadki degeneratów jak z twojego artykułu. I te zjeby mają nas bronić przed najeźdźcami? Przecież pierwsi by nas okradli jak szabrowniki.
-
https://www.facebook.com/share/v/199JFpUbgt/
Dobra myślałem że to jeden typ zrobił ale tak naprawdę cała ekipa jest temu winna bo widzieli to i nie zrobili nic, pozatym widać narracje w necie stadionowi oprawcy i cała reszta milczą w tej sprawie. c*** do d*** gieksie z jaworzna żeby kobiecie tak zrobić, poważnie kibole gieksy powinni coś z tym zrobić ale widać w necie że tam wyciszanay
Dobra myślałem że to jeden typ zrobił ale tak naprawdę cała ekipa jest temu winna bo widzieli to i nie zrobili nic, pozatym widać narracje w necie stadionowi oprawcy i cała reszta milczą w tej sprawie. c*** do d*** gieksie z jaworzna żeby kobiecie tak zrobić, poważnie kibole gieksy powinni coś z tym zrobić ale widać w necie że tam wyciszanay
-
Kibolstwo wywiesza transparentny przeciwko migrantom ,którzy mają podobno gwałcić i bić kobiety
w Jaworznie Gieksiarz bije ,poniewiera i rozbiera kobietę. Kibole Ruchu, Górnika i Piasta przemycają emigrantów . Jesteście żałosna i patologiczną grupą społeczną....idźcie na wybory i głosujecie na swojego rosyjskiego przydupasa z Gdańska
.....a potem napiszcie oświadczenie 

-
Łachmyto... wstawaj zesrałeś się. Napisz jeszcze, że pieniądze z Moskwy wagonami do IPNu wjeżdżały. Cóż... to wasze stara śpiewka, straszenie ruskimi agentami itp. tylko jest jeden problem, bo to działa na takich dzbanów jak ty. A jak by tak było jak piszesz to już cała banda degeneratów z KO i ich odnóg, zesrała by się ze szczęścia, wyciągnęła to i UDOWODNIŁA przed wyborami, więc morda w kubeł burek i szoruj do budy.Zubekpor pisze: ↑23.05.2025, 14:39Kibolstwo wywiesza transparentny przeciwko migrantom ,którzy mają podobno gwałcić i bić kobietyw Jaworznie Gieksiarz bije ,poniewiera i rozbiera kobietę. Kibole Ruchu, Górnika i Piasta przemycają emigrantów . Jesteście żałosna i patologiczną grupą społeczną....idźcie na wybory i głosujecie na swojego rosyjskiego przydupasa z Gdańska
![]()
-
no właśnie jak na razie to kibole straszą imigrantami, a potem okazuje się co innego. Polacy się sami wykończą, a ciapaki nas dobiją przez taką hipokryzję.Nosferatu pisze: ↑23.05.2025, 14:50Łachmyto... wstawaj zesrałeś się. Napisz jeszcze, że pieniądze z Moskwy wagonami do IPNu wjeżdżały. Cóż... to wasze stara śpiewka, straszenie ruskimi agentami itp. tylko jest jeden problem, bo to działa na takich dzbanów jak ty. A jak by tak było jak piszesz to już cała banda degeneratów z KO i ich odnóg, zesrała by się ze szczęścia, wyciągnęła to i UDOWODNIŁA przed wyborami, więc morda w kubeł burek i szoruj do budy.Zubekpor pisze: ↑23.05.2025, 14:39Kibolstwo wywiesza transparentny przeciwko migrantom ,którzy mają podobno gwałcić i bić kobietyw Jaworznie Gieksiarz bije ,poniewiera i rozbiera kobietę. Kibole Ruchu, Górnika i Piasta przemycają emigrantów . Jesteście żałosna i patologiczną grupą społeczną....idźcie na wybory i głosujecie na swojego rosyjskiego przydupasa z Gdańska
![]()
-
Już odpisałem, że nie można wrzucać wszystkich do jednego worka. Trzeba działać/pracować od podstaw nie patrząc się na innych. Nawet jak parę młodych zrzuci klapki z oczu i zobaczy, że cała ta pseudo gangsterka i rzekoma charakterność to pic na wodę fotomontaż to już będzie sukces. Takie skurwiałe czasy....później chodzą po internetach jakichś patogalach i strzelają dupą, że ktoś murzyna nazwał murzyn itp....wszyscy wiedzą o co chodzi.MARAMARAMARA pisze: ↑23.05.2025, 15:07no właśnie jak na razie to kibole straszą imigrantami, a potem okazuje się co innego. Polacy się sami wykończą, a ciapaki nas dobiją przez taką hipokryzję.Nosferatu pisze: ↑23.05.2025, 14:50Łachmyto... wstawaj zesrałeś się. Napisz jeszcze, że pieniądze z Moskwy wagonami do IPNu wjeżdżały. Cóż... to wasze stara śpiewka, straszenie ruskimi agentami itp. tylko jest jeden problem, bo to działa na takich dzbanów jak ty. A jak by tak było jak piszesz to już cała banda degeneratów z KO i ich odnóg, zesrała by się ze szczęścia, wyciągnęła to i UDOWODNIŁA przed wyborami, więc morda w kubeł burek i szoruj do budy.Zubekpor pisze: ↑23.05.2025, 14:39Kibolstwo wywiesza transparentny przeciwko migrantom ,którzy mają podobno gwałcić i bić kobietyw Jaworznie Gieksiarz bije ,poniewiera i rozbiera kobietę. Kibole Ruchu, Górnika i Piasta przemycają emigrantów . Jesteście żałosna i patologiczną grupą społeczną....idźcie na wybory i głosujecie na swojego rosyjskiego przydupasa z Gdańska
![]()
-
I gdzie te wasze zasady panowie z Jaworzna,mam nadzieje że główny bohater odczuje zasady w ZK i będzie jechany aż zajdzie w ciąże.
-
Najpierw jeden wali w nachy, później następny targa babę po boisku, fajnie tam macie cygany w tym Jaworznie