rARYtAs pisze: ↑14.05.2025, 04:24
DZnr1 pisze: ↑13.05.2025, 22:40
AlterEgo pisze: ↑11.05.2025, 11:10
W przeciwieństwie do 96% osób, które tu zabierają głos, byłem na tym meczu gościnnie na trybunie głównej.
Faktograficznie:
- ŁKS atakuje najpierw dołem w stronę trybuny z młynem "niebiskich", przebija się przez kilka sektorów przykrytych dużymi banerami, Ruch wtedy też dążył do starcia, ale jednak nie dochodzi do bezpośredniej konfrontacji;
- ŁKS próbuje następnie przebić się drugą stroną trybuny głównej, widać zaskoczenie Ruchu i panikę na ich sektorach;
- Z trybuny głównej wysypało się około 20-30 osób, które na 'pikoli' nie wyglądali (barwy "anty-ŁKS" czy fanclubów Widzewa - widoczne Skierniewice), ale ŁKS był zdecydowanie lepszy, kilka osób z Ruchu/Widzewa zalicza baty (
jeden z widzewiaków z mocno rozwaloną głową - opatrywany przez 20 minut), ale nie dostał w tubę żaden 70-letni dziadek, o którym ktoś napisał i niektórzy kopiowali (ten mit), nie wiedziałem, żeby ktoś z eŁKSy dostał, ewakuują się, kiedy pojawiają się białe kaski, ale konfrontacja trwała kilka dobrych minut i zapędzili się naprawdę daleko - doszli aż do połowy trybuny (komentatorzy meczu w TV - Dariusz Dudek i Maciej Iwańczyk, którzy siedzieli w centralnej części tego sektora, byli ostatnimi osobami, którzy zostali - bo musieli, reszta uciekła).
PS Trybuny główna - to NIE JEST sektor dla dzieci, żeby była jasność (rodzinny znajduje się w innej części stadionu - obok młyna).
Starcie - na duży plus dla ŁKS-u.
Kiedy dokładnie wypad(ł)a 29-ta rocznica założenia bandy niebieskich pf, które oficjalnych frajerów też już mają ... dwucyfRówkę? ;)
Pod Warszawą na 30-lecie ekipy 'TB 95' wjechał wywiadzik z byłym członkiem takiej bandy jak "turyści" czyli jedynym 'rozjebusem' na Ł3, (ex-)"haniorem".
Nie odpowiedziałaś na moje zaPYTAnie, poprzednia ofiaro gEBE7Sowej, jednej z szefowycH "żyDóW" z dEhAwU2000!
[link]
Zresztą podobnie z tematem ujawnionej przez fana ŁKS-u długiej listy licznych kapusióW w szeregacH wiDzewskich 'destroyeds-ów 1996', którą uzupełnioną o ww., zŁOTĄ itp.
(viewtopic.php?f=1&t=27031&p=1450736#p1450736) próbujecie ignorować już od kilku lat, co już samo w sobie jest znamienne. :D
Liczyłem, że
po "przeoraniu cię" jak typoWego frajeRa ... przez eŁKaeSiaków w Chorzowie przestaniesz reklamować na tym forum kanału łebKOWSKIej ps. mIĘSNA od mASY, która po paru tygodniach zmiany swoich pampersów zapewne załatwiła sobie okresowo ochronę z milicyjnej "zośki" przez swoją babę (niby przerażonej po powrocie ... ze zmiany na komendzie, a kręcącej filmiki na yt) i życiową kierowniczkę, ex-sokołowską zamieszaną jak hANKA z t97 w wiele poważnych zbrodni [przemyt dragów, gwałty, "dychy"/rozboje, (usiłowania/zlecenia) morderstwa itp. itd.], co kiedyś musi zakończyć się odbiorem im obu statusu tzw. "dużej korony" i ich "przysiadami na 'chůjach'". ;) :) :D
Wracając do promowanego przez ciebie tu nachalnie rurska, "mięsa", ex-ochroniarza w starej, zorganizowanej grupie przestępczej, kierowanej przez mASĘ (gdzie inny "turysta 97", CZERWUS, zabronił tym gangusom handlu heroiną!), naz(y)wanej pokracznie "mafią pruszkowską" ..., to te parówy (m&m) trzymają teraz tylko z arcy-'kůrwami', więc wszelkie osoby je wspierające np. finansowo (wejściami tj. wyświetleniami, lajkami, komentarzami etc.) na wszystkich 'soszjalach' mIĘSNEJ można z czystym sumieniem 'zaje6ać' "do wora" z co najmniej kilkudziesięcioma konfidentami z sojuszu 'w(q)rwe'.