Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Dla rozluźnienia tutaj troche fantastyki z przeszlosci gdzie zrobili z Radogoszcza Compton :)
[link]
W latach 90 bywało niebezpiecznie, fakt, ale tutaj komuś puściły wrotki.
[link]
W latach 90 bywało niebezpiecznie, fakt, ale tutaj komuś puściły wrotki.
-
Ja tam nie wiem czy was było te 40 osób z RDG czy nie ale jedno jest pewne liczby które podały wasze FC i ośki na słynnym fb są mocno zawyżone. Was było niby 750 a u nas się ktoś doliczył ok 800 przy braku danych z kilku znaczących osiedli. Jakoś tak trochę nie halo to wygląda.
-
Jak Wiedźmin dla ciebie był straszną kupą to nie wiem co powiedzieć o waszej ostatniej oprawie.serce miasta pisze: ↑05.05.2025, 17:36no i co?cisza...jak zwykle kiedy pojawiaja sie konkretne kontrargumenty dla bajek rycerzy wiosny.ps.oprawa z Wiedzminem kupa straszna,haslo z transparentu tez smieszne o dopingu nie wspomne,to tak w kwesti ULTRAS ktorych tez tu byla walkowany.Trzeba miec wyjatkowy tupet zeby stawiac sie na rowni z naszymi ultrasami i pierdolic takie kocopoly.c*** nocuje na tym Karolewie...
-
Ciekawe tematy poruszacie.
Po każdym meczu białych końcówek, na stacji Radogoszcz - Zachód stoi banda RTSu, która czeka na zagubione owieczki.
Od jakiegoś czasu jest spokój, bo kibice spod znaku przeplatanki zaczęli wracać do domów uberem albo chowają barwy w gacie.
Dodatkowo, dziwnym trafem zaczęła pojawiać się tam psiarnia - czyżby charakterni kibice spod znaku przeplatanki, zgłaszali swoje skargi na utracone barwy? ;)
Co do innych news'ów nie ma co się odnosić.... Radogoszcz jest za Widzewem tylko dzięki FC Zgierz
Po każdym meczu białych końcówek, na stacji Radogoszcz - Zachód stoi banda RTSu, która czeka na zagubione owieczki.
Od jakiegoś czasu jest spokój, bo kibice spod znaku przeplatanki zaczęli wracać do domów uberem albo chowają barwy w gacie.
Dodatkowo, dziwnym trafem zaczęła pojawiać się tam psiarnia - czyżby charakterni kibice spod znaku przeplatanki, zgłaszali swoje skargi na utracone barwy? ;)
Co do innych news'ów nie ma co się odnosić.... Radogoszcz jest za Widzewem tylko dzięki FC Zgierz
NA ZGIERSKIEJ ZIEMI WYCHOWANI - Z WIDZEWEM NA ZAWSZE ZWIĄZANI
-
Zgłaszali (udostępniając filmy) jak im samochody się uszkadzały gdy nie chcieli wychodzić z domu by porozmawiać.Zgłaszali oblanie farbą (oczywiście przechodnia nie kibica;)..
-
Mam pytanko , dlaczego na narodowym z kibicami portowców nie została wywieszona flaga Widzewa , chodź Wisły , Ruchu była. A tak swoją drogą dochodzi po mału do układu przynajmniej WRWE , Pogoń?.
-
Daniel2345 pisze: ↑09.05.2025, 10:52Mam pytanko , dlaczego na narodowym z kibicami portowców nie została wywieszona flaga Widzewa , chodź Wisły , Ruchu była. A tak swoją drogą dochodzi po mału do układu przynajmniej WRWE , Pogoń?.
Z Kaliszem w Sosnowcu również Widzew jako jedyny bez flagi
-
Wydaje mi się, że to dlatego, że ekipy z pucharu Polski nie było, oni chyba raz do roku się zbierają :)Daniel2345 pisze: ↑09.05.2025, 10:52Mam pytanko , dlaczego na narodowym z kibicami portowców nie została wywieszona flaga Widzewa , chodź Wisły , Ruchu była. A tak swoją drogą dochodzi po mału do układu przynajmniej WRWE , Pogoń?.
-
To źle Ci się wydajeDawidbeee pisze: ↑09.05.2025, 13:52Wydaje mi się, że to dlatego, że ekipy z pucharu Polski nie było, oni chyba raz do roku się zbierają :)Daniel2345 pisze: ↑09.05.2025, 10:52Mam pytanko , dlaczego na narodowym z kibicami portowców nie została wywieszona flaga Widzewa , chodź Wisły , Ruchu była. A tak swoją drogą dochodzi po mału do układu przynajmniej WRWE , Pogoń?.
-
Dlatego. :)Daniel2345 pisze: ↑09.05.2025, 10:52Mam pytanko , dlaczego na narodowym z kibicami portowców nie została wywieszona flaga Widzewa , chodź Wisły , Ruchu była. A tak swoją drogą dochodzi po mału do układu przynajmniej WRWE , Pogoń?.
-
He , pytanko . Nie mieszkam w Łodzi dawno , ale Górniak wiem że od dawna większość Widzewa . Te uliczki typu Zarzewska , Słowiańska i okolice od początku lat 90 np też już kibicowała się Widzewowi ?. Chodzi mi w dawnych latach , nawet koniec lat 80.
-
Daniel2345 pisze: ↑18.01.2025, 23:42Mam pytanko o Górniak , Grabowa , Zarzewska, Słowiańska, Suwalska , Praska , Kaliska komu tam sympatyzują teraz ?.
Daniel2345 pisze: ↑09.05.2025, 10:52Mam pytanko , dlaczego na narodowym z kibicami portowców nie została wywieszona flaga Widzewa , chodź Wisły , Ruchu była. A tak swoją drogą dochodzi po mału do układu przynajmniej WRWE , Pogoń?.
Ciągle ten sam klaun.Nie odpisywać,niech zdychaDaniel2345 pisze: ↑05.05.2025, 09:07Sporo kibiców Widzewa było na narodowym , dlaczego nie została wywieszona flaga , a Ruch , Wisła wywiesili ?.
-
I tak w kółko.Daniel2345 pisze: ↑30.12.2024, 23:09Serce miasta napisał że jest na Górniaku dominacja czerwonych , prawda to jest waszym zdaniem . Pytanie do kibiców ŁKS zwłaszcza?.
-
Mam pytanko, dlaczego w Pruszkowie z kibicami tyszan nie została wywieszona flaga ŁKSu, gdzie byli obecni ełkaesiacy?ŁKS1908ŁKS pisze: ↑09.05.2025, 12:24Daniel2345 pisze: ↑09.05.2025, 10:52Mam pytanko , dlaczego na narodowym z kibicami portowców nie została wywieszona flaga Widzewa , chodź Wisły , Ruchu była. A tak swoją drogą dochodzi po mału do układu przynajmniej WRWE , Pogoń?.
Dlaczego w Płocku jak też wcześniej wspieraliście tyszan, nie było flagi ŁKSu?
-
Bo w przeciwieństwie do Was nie organizowaliśmy wyjazdów na te mecze a było parę osób od nas. No chyba że chcesz powiedzieć że na 100 biletów jakie daje Znicz, 90 osób było z ŁKSu. Chciałeś zabłysnąć a się nie udało tymbardziej że na wypomniane Wam mecze jechaliście składem chuligańskim.NoMatterWhat pisze: ↑wczoraj, 09:32Mam pytanko, dlaczego w Pruszkowie z kibicami tyszan nie została wywieszona flaga ŁKSu, gdzie byli obecni ełkaesiacy?ŁKS1908ŁKS pisze: ↑09.05.2025, 12:24Daniel2345 pisze: ↑09.05.2025, 10:52Mam pytanko , dlaczego na narodowym z kibicami portowców nie została wywieszona flaga Widzewa , chodź Wisły , Ruchu była. A tak swoją drogą dochodzi po mału do układu przynajmniej WRWE , Pogoń?.
-
A nie, to spoko.ŁKS1908ŁKS pisze: ↑wczoraj, 10:56Bo w przeciwieństwie do Was nie organizowaliśmy wyjazdów na te mecze a było parę osób od nas. No chyba że chcesz powiedzieć że na 100 biletów jakie daje Znicz, 90 osób było z ŁKSu. Chciałeś zabłysnąć a się nie udało tymbardziej że na wypomniane Wam mecze jechaliście składem chuligańskim.NoMatterWhat pisze: ↑wczoraj, 09:32Mam pytanko, dlaczego w Pruszkowie z kibicami tyszan nie została wywieszona flaga ŁKSu, gdzie byli obecni ełkaesiacy?
Widzew jadąc na mecz swojego układowicza musi zabierać flagi, bo jest zorganizowany. ŁKS nie musi zabierać na mecz swojej zgody, bo jest niezorganizowany.
Dobrze, że jak mieliście uklad z Lechem, to wieszaliście na ich wyjazdach swoje flagi.
Nawet jak Lech grał na starym stadionie Widzewa, to nie pozdrawiał ŁKSu, choć byliście w 90 głów, już nie mówiąc o braku flagi.
-
ŁKS jechał specjalem do Chorzowa ?
-
ŁÓDZKI KLUB SPORTOWY - RODOWICI 1908 ŁODZIANIE ǝʍoʇɹods oʍʇsʎzɹɐʍoʇ ǝzɔıuloɹ
-
Kolego, nie wiem czy to takie specyficzne poczucie humoru, a może takie Twoje "mea culpa", ale jak to w ogóle brzmi? ŁKS i pociąg specjalny.
W najnowszych podręcznikach do j. polskiego za najpopularniejszy przykład oksymoronu podaje się: "kibice ŁKSu jadą pociągiem specjalnym na mecz".
-
Ja znam dużo krótszy i celniejszy oksykoron.NoMatterWhat pisze: ↑wczoraj, 14:46Kolego, nie wiem czy to takie specyficzne poczucie humoru, a może takie Twoje "mea culpa", ale jak to w ogóle brzmi? ŁKS i pociąg specjalny.
W najnowszych podręcznikach do j. polskiego za najpopularniejszy przykład oksymoronu podaje się: "kibice ŁKSu jadą pociągiem specjalnym na mecz".
Ludzie Honoru
z waszej flagi
-
Młoda banda w internecie , mega tekst morda
-
Hahaha...Brawo MłodaBanda.
-
Oksymoronem to jest flaga "dziś was zjemy", kiedy nie ma flagi "Crazy Cannibals".MłodaBanda pisze: ↑wczoraj, 16:37Ja znam dużo krótszy i celniejszy oksykoron.NoMatterWhat pisze: ↑wczoraj, 14:46Kolego, nie wiem czy to takie specyficzne poczucie humoru, a może takie Twoje "mea culpa", ale jak to w ogóle brzmi? ŁKS i pociąg specjalny.
Ludzie Honoru
z waszej flagi
Z kolei honorowym na pewno było zrobienie drugi raz tej samej flagi, kiedy się ją już raz straciło.
Jeden wytyka, że flagi na meczu nie było, choć sami nie wywieszali. Drugi pisze coś o honorze, choć sami honorowo się na zachowują.
Nie ma większych hipokrytów od ełkaesiaków.
-
wy po stracie robotniczego nie wieszaliscie nowej wersji tej flagi ( tej na szarym tle - czerwone litery ) ?NoMatterWhat pisze: ↑dzisiaj, 08:03Oksymoronem to jest flaga "dziś was zjemy", kiedy nie ma flagi "Crazy Cannibals".MłodaBanda pisze: ↑wczoraj, 16:37Ja znam dużo krótszy i celniejszy oksykoron.NoMatterWhat pisze: ↑wczoraj, 14:46
Kolego, nie wiem czy to takie specyficzne poczucie humoru, a może takie Twoje "mea culpa", ale jak to w ogóle brzmi? ŁKS i pociąg specjalny.
Ludzie Honoru
z waszej flagi
Z kolei honorowym na pewno było zrobienie drugi raz tej samej flagi, kiedy się ją już raz straciło.
Jeden wytyka, że flagi na meczu nie było, choć sami nie wywieszali. Drugi pisze coś o honorze, choć sami honorowo się na zachowują.
ty cos o hipokryji piszesz ?

-
Jeśli zostanie skrojona flaga z nazwą klubu, czy to oznacza, że już nie można robić flagi z nazwą klubu?1925 pisze: ↑dzisiaj, 08:51wy po stracie robotniczego nie wieszaliscie nowej wersji tej flagi ( tej na szarym tle - czerwone litery ) ?NoMatterWhat pisze: ↑dzisiaj, 08:03Oksymoronem to jest flaga "dziś was zjemy", kiedy nie ma flagi "Crazy Cannibals".MłodaBanda pisze: ↑wczoraj, 16:37
Ja znam dużo krótszy i celniejszy oksykoron.
Ludzie Honoru
z waszej flagi
ty cos o hipokryji piszesz ?
My nie zrobiliśmy Awanturników, Lech nie zrobił "no one likes us", Śląsk nie wiesza tej Nabojki, choć jest w ich rękach, czy inni nie używają na flagach tego samego hasła, lub tej samej nazwy grupy kibicowskiej.
-
Pejs się nauczył jednego słowa i co chwilę powtarza ,,hipokryzja'', nie widząc jak to komicznie brzmi w ustach kibica widzewa. Szkoda strzępić ryja.
Łódzki Klub Sportowy jedynym słusznym wyborem,
nigdy nie zejdę na złą stronę.
nigdy nie zejdę na złą stronę.
-
A już szczytem hipokryzji jest nazywanie kogoś pejsem, samemu nim będąc.
Dodać do tego, jacy to ełkaesiacy nie są anty pejsy, zapraszając jednocześnie na turnieje Cracovię, którzy sami siebie nazywają jude, to wykracza poza skalę i zatacza koło.