Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Najprawdopodobniej przez kontakty z Górnikiem
-
To przykre, że twój tatuś cię zostawił musisz sobie teraz jakoś radzić, wchodząc w nastoletni okres dojrzewania.fredperrycp pisze: ↑02.04.2025, 15:50Te wasze sportowe waleczki w lesie i 5 treningów dziennie a przychodzi co do czego to trzeba zbiórki organizować dla mnie i bachorów których tatusiowie zostali na polu walki bez głowy
Tylko czemu taki swój osobisty wątek poruszasz ma forum dla KIBICÓW?
-
Ile masz lat imbecylu, żeby przerabiać posty? 17?
-
Ja jestem po prostu ciekaw, co ty tutaj robisz?
-
GKS Tychy - Polonia Bytom. Jakie relacje?
Motor Lublin - Chełmianka ? Kiedyś zgoda a dziś, jakie relacje?
Odra Opole - GKS Tychy - jakie relacje?
Falubaz Zielona Góra z Lechem, dalej spina ?
Motor Lublin - Chełmianka ? Kiedyś zgoda a dziś, jakie relacje?
Odra Opole - GKS Tychy - jakie relacje?
Falubaz Zielona Góra z Lechem, dalej spina ?
Byłem na masie meczów przez 16 lat. Teraz mam tylko ubaw z tego co się obecnie odpierdala w klimacie. Mimo wszystko nie żałuję tych lat bo były piękne. Jednocześnie współczuję wam że siedzicie obecnie w tym szambie i jednocześnie myślicie, że jesteście kimś a jesteście tylko maszynkami do zarabiania. Może kiedyś się ockniecie, oby nie było za późnoIe_suiveur pisze: ↑14.04.2025, 10:49Ja jestem po prostu ciekaw, co ty tutaj robisz?cały dzień, od rana do wieczora napierdalasz w każdym temacie, a przecież nie kibicujesz i nigdy nie byłeś na meczu.
-
Chełmianka z Motorem neutral przecież masa ludzi się zna imprezuje dalej nic się nie zmieniło poza brakiem oficjalnej zgody. Myślę że tylko na wyższych szczeblach ludzie mniej podchodzą z sympatią do siebie z racji Hetmana ale zwykli ludzie o przyjaciołach nie zapominają
A.C.A.B
-
Naprawdę? Na +/- ilu wyjazdach i na jaki klub?cpcompany pisze: ↑14.04.2025, 11:02Byłem na masie meczów przez 16 lat. Teraz mam tylko ubaw z tego co się obecnie odpierdala w klimacie. Mimo wszystko nie żałuję tych lat bo były piękne. Jednocześnie współczuję wam że siedzicie obecnie w tym szambie i jednocześnie myślicie, że jesteście kimś a jesteście tylko maszynkami do zarabiania. Może kiedyś się ockniecie, oby nie było za późnoIe_suiveur pisze: ↑14.04.2025, 10:49Ja jestem po prostu ciekaw, co ty tutaj robisz?cały dzień, od rana do wieczora napierdalasz w każdym temacie, a przecież nie kibicujesz i nigdy nie byłeś na meczu.
-
FC Skłoters. To wielbiciel antify. Nie był na meczach. Po prostu czuje misje i zamierza dbać, żeby persony, które czerpią wiedzę i opinie dot. innych ekip z kibiconetowni, piszą tu, były wiecznie skłócone. Używa do tego wielu kont, i pisze cokolwiek co tylko pozwala uzyskać efekt.
-
Chujtaj mnie rozgryzł.... Taki agent FBI i marnuje się na forum
-
Z Krakowa jest a jego drugie konto to prawilnyy i chodził na Wisłę niestety.
-
Czemu Pogoń Szczecin z Piastem mają kose?
-
Przez pewne zdarzenie sprzed kilku lat gdy obie ekipy się konfrontowały ze sobą.
-
Tak to jest jak sie bierze nie kibicowski skład ze sobą, byleby się pokazac. I róbcie wszyszcy tak dalej, bo już zamiast kibicowania najwazniejsze są gale i treningi hehe :)klasa sama w sobie pisze: ↑15.04.2025, 20:30Przez pewne zdarzenie sprzed kilku lat gdy obie ekipy się konfrontowały ze sobą.
-
Zgadza się.Ostatnio co raz popularniejsze wśród ekip jest pojechanie na wyjazd, zaznaczenia obecności i zawijka jeszcze w pierwszej połowie lub w przerwie na jakąś galę.Najlepsze jest to, że w wielu przypadkach są to c**** znaczące galę.
-
Przecież kiedyś to nie było jakoś inaczej. Zapytać odpowiednika w latach 90. to co drugi miałby problem powiedzieć w której lidze gra klub za którym biega.tak tylko pytam pisze: ↑17.04.2025, 14:24Zgadza się.Ostatnio co raz popularniejsze wśród ekip jest pojechanie na wyjazd, zaznaczenia obecności i zawijka jeszcze w pierwszej połowie lub w przerwie na jakąś galę.Najlepsze jest to, że w wielu przypadkach są to c**** znaczące galę.
-
Ale kiedyś nikt nie "olewał" wyjazdów swojego klubu dla jakiś pierdolonych gal.Moda na jeżdżenie na galę pojawiła się w ostatnich latach.Ale od pewnego czasu jest to już bardzo popularne i co ciekawe, coraz częściej z flagami klubowymi.xyz90 pisze: ↑17.04.2025, 15:26Przecież kiedyś to nie było jakoś inaczej. Zapytać odpowiednika w latach 90. to co drugi miałby problem powiedzieć w której lidze gra klub za którym biega.tak tylko pytam pisze: ↑17.04.2025, 14:24Zgadza się.Ostatnio co raz popularniejsze wśród ekip jest pojechanie na wyjazd, zaznaczenia obecności i zawijka jeszcze w pierwszej połowie lub w przerwie na jakąś galę.Najlepsze jest to, że w wielu przypadkach są to c**** znaczące galę.
-
Widzę że dopadła cię mania prześladowcza,forum ryje ci beret niczym dopały.Nie mam nic wspólnego z Wisłą,Krakowem i co najważniejsze z kontem tego zjeba.
''A w pudle padaka już mało kto grypsuje złodziej na złodzieja administracji kabluje...''