Kibicowskie Podkarpacie
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Kibicowskie Podkarpacie
Się wieśniaki uniosły, a pewnie jeszcze 5 lat temu neta nie miały. Jeszcze z 10 kolejnych i może światłowód podciągną.
Byliśmy kiedyś z ziomami na dyskotece gdzieś koło Kańczugi, bodajże Krzeczowice czy jakoś tak, to podbiła do mnie jakaś miejscowa laska z pytaniem skąd jestem, bo na pewno nie z Podkarpacia. I mówi, że po ciuchach poznała. Miejscowi w ortalionowych lub szarych, bawełnianych dresach, taki klimat. No pastuchy zwykłe. Kurtyna.
Byliśmy kiedyś z ziomami na dyskotece gdzieś koło Kańczugi, bodajże Krzeczowice czy jakoś tak, to podbiła do mnie jakaś miejscowa laska z pytaniem skąd jestem, bo na pewno nie z Podkarpacia. I mówi, że po ciuchach poznała. Miejscowi w ortalionowych lub szarych, bawełnianych dresach, taki klimat. No pastuchy zwykłe. Kurtyna.
-
Nie jestem z Rzeszowa ani z Podkarpacia i nie wiem, skąd Ty jesteś, ale musisz wiedzieć, że sam Rzeszów jest jednym z najprężniej rozwijających się ośrodków miejskich, przy którym blado wyglądają zdecydowanie większe miasta, gdzie tacy jak Ty czują się lepiej. O ile samo Podkarpacie jest wojewodztwem, które wymaga inwestycji, to jego stolica kasuje jakością życia większość Polski, w tym Twoje miasto prawdopodobnie też.Andrzej Kolikowski pisze: ↑17.03.2025, 07:36Się wieśniaki uniosły, a pewnie jeszcze 5 lat temu neta nie miały.
Teraz ładnie przeproś, bo nazywając kogoś wieśniakiem z Rzeszowa tak naprawdę tylko pokazujesz, że jesteś absolutnym dzbanem bez wiedzy o kraju, w którym mieszkasz, patrioto za 5 groszy.
-
Więc ten rozwój i nowoczesność skłoniły resorów do szukania kutangi…. w sumie wszędzie?
-
Lepiej się pochwal, skąd jesteś, zamiast siedzieć w temacie, który chyba lubisz, czyli kutasów.
-
Wisłoka - Unia. Jakaś relacja?
-
Wisłoka Dębica - Unia Tarnów (15.03.2025)
W derbach regionu z tarnowską Unią, solidnie dopingujemy naszą drużynę w ponad 80 osobowym młynie. Podczas meczu odpalamy 40 rac i kilka świec dymnych, a piłkarze robią powtórkę z jesieni, wysoko ogrywając ostatnią w tabeli ekipę jaskółek.
Z nami tego dnia 3 fanów Górnika Zabrze którym dziękujemy za wsparcie!
-
Stal da jakąś relację z weekendowych wydarzeń w Rzeszowie czy "niedobra o tym mówić"
-
Wariacie mniejsze lub większe weekendowe akcje to w mieście derbowym żadne wydarzenie. Niemniej wbrew temu co niektórzy tu twierdzą, Resovii casus przytaczanych tu Igloopolu czy Polonii W. raczej nie grozi. Tym bardziej, że osiedla na pewno zaczną się budzić wraz z powrotem na swój, nowy obiekt. Na ten moment dysproporcje powiększyłby chyba jedynie ewentualny awans rywala zza miedzy do ekstraklasy, ale patrząc na politykę klubu raczej się na to nie zanosi.
-
no pan poważny twierdzi , że z projektanta będzie chodzić 300 osob na mecze a tam raczej jest piknik .
-
-
Obecnie najmocniejszy rejon Reski to Głogów a Stali to Drabinianka ?
-
Trochę cię poniosło z tym Rzeszowem Kraków Gdańsk,Warszawa, Wrocław, Poznań, Katowice to najbardziej rozwijające się miasta w Polsce. Byłem w Rzeszowie to tam nic nie ma można powiedzieć że klimat wiejski.katanaczio pisze: ↑17.03.2025, 09:11Nie jestem z Rzeszowa ani z Podkarpacia i nie wiem, skąd Ty jesteś, ale musisz wiedzieć, że sam Rzeszów jest jednym z najprężniej rozwijających się ośrodków miejskich, przy którym blado wyglądają zdecydowanie większe miasta, gdzie tacy jak Ty czują się lepiej. O ile samo Podkarpacie jest wojewodztwem, które wymaga inwestycji, to jego stolica kasuje jakością życia większość Polski, w tym Twoje miasto prawdopodobnie też.Andrzej Kolikowski pisze: ↑17.03.2025, 07:36Się wieśniaki uniosły, a pewnie jeszcze 5 lat temu neta nie miały.
Teraz ładnie przeproś, bo nazywając kogoś wieśniakiem z Rzeszowa tak naprawdę tylko pokazujesz, że jesteś absolutnym dzbanem bez wiedzy o kraju, w którym mieszkasz, patrioto za 5 groszy.
-
To poszukaj informacji gospodarczych, gdzie przybywa mieszkańców, które miasto przyciąga inwestycje oraz ranking życia mieszkańców. Rzeszów od dłuższego czasu w topce we wszystkich tych rankingach.
Jeśli dla Ciebie stolica województwa i miasto na 14 miejscu jeśli chodzi o liczbę mieszkańców jest wsią, to opisz nam, jak jest tam u Ciebie w Paryżu, N.Y czy innych Pekinie, choć z postów wynika, że najwięcej postów klepiesz o Śląsku.
-
-
Haha, dojebałaś, przyznamfredperrycp pisze: ↑22.03.2025, 12:31W Rzeszowie tylko pomnik cipska godny uwagi. Można podarować Putinowi ten rejon na spokojnie
A tak swoją drogą, to skąd i zakim jesteś?
-
no to powiedz z jak wielkiej metropolii jestes ze rzeszow nazywasz wsia :) miasto 200 tys dla ciebie jest wioska to gratuluje :) ps nie jestem z rzeszowaBusta pisze: ↑22.03.2025, 12:16Trochę cię poniosło z tym Rzeszowem Kraków Gdańsk,Warszawa, Wrocław, Poznań, Katowice to najbardziej rozwijające się miasta w Polsce. Byłem w Rzeszowie to tam nic nie ma można powiedzieć że klimat wiejski.katanaczio pisze: ↑17.03.2025, 09:11Nie jestem z Rzeszowa ani z Podkarpacia i nie wiem, skąd Ty jesteś, ale musisz wiedzieć, że sam Rzeszów jest jednym z najprężniej rozwijających się ośrodków miejskich, przy którym blado wyglądają zdecydowanie większe miasta, gdzie tacy jak Ty czują się lepiej. O ile samo Podkarpacie jest wojewodztwem, które wymaga inwestycji, to jego stolica kasuje jakością życia większość Polski, w tym Twoje miasto prawdopodobnie też.Andrzej Kolikowski pisze: ↑17.03.2025, 07:36Się wieśniaki uniosły, a pewnie jeszcze 5 lat temu neta nie miały.
-
pewnie cipki na oczy nie widziałeś nigdy kundlu, dlatego tak bardzo cie urzekła :) Mieszkam na Podkarpaciu, a Rzeszów jak na ten rejon Polski jest naprawdę rozwinięty. Trzeba mieć srogo w bani najebane żeby tak pierdolić jak ty dzbanie.
-
Wy się kłócicie ,a przydypasy Ruchu po raz kolejny ośmieszone przez Wisłokę.
Fac Fideli Sis Fidelis
-
Ale nikogo nie obchodza porachunki wieśniakow z polski D
-
Panowie, kiedy w końcu pójdziecie po rozum do głowy i przestaniecie dyskutować z tymi kurvvami czy tam jedną kurvvą pod wieloma nickami. Cpcompany, navijaci, ciekawy świata, old z, to jest jedna i ta sama szmata, której jedynym celem życiowym jest prucie się w internecie. Olejcie te konta i ta internetowa ku*** odbije, bo nikt z nią nie będzie dyskutował.
-
Typie że ci nie jest głupio podszywać się pod Zawiszaka.
Wypierdolcie tego typa o tym nicku. Robi przypał normalnej osobie nieaktywnej na tym forum. Ma jeszcze kilka kont więc będzie wam robił ruch (bo tylko po to tu jest)
-
Musisz chyba zadzwonic sie poskarzyc na policje cioto
-
-
Jak ktos ze stalowej może nazywać ludzi cieciami ku*** ty buraku od pługa dla ciebie i takich jak ty z przemysla czy niska to rzeszow jest wielkim miastem bo jest galeria hahaha i takie gowna z Polski F maja takie same prawa wyborcze jak my ma-sa-kra
-
-
Lubie se patrzyć jak zyja takie podludzie w innych gorszych krajach i jak żerom gruz i sobie radza fajny folklor taka stalowa wola czy tarnobrzeg troche taka afryka 4 swiat
-
Jak mawiał John Wayne wiele osób żyje tylko dlatego że nie można ich legalnie zastrzelić. I na tym polega twoje szczęście troglodyto.
-
John wayne z rzeszowa a opowiesz podludziu z Polski F jak twuj guru Damian B pojechal teraz do chorzowa robic laski i sypac kreski zeby znowu wam pozwolili jezdzic???? Pochwalisz sie czy ja mam opowiedziec ???
-
Opowiedz to salowemu w Choroszczy
-
Z twojej pisowni już wnioskuję że jesteś jakiś pryszczaty gimbus a nie poważny kibic i lepiej zamknij jadaczke bo dostaniesz bana siurku jeden
-
Z twojej pisowni już wnioskuję że jesteś jakiś pryszczaty gimbus a nie poważny kibic i lepiej zamknij jadaczke bo dostaniesz bana siurku jedenSSW1938 pisze: ↑23.03.2025, 16:42[quote="Old [Z]" post_id=<a href="tel:1448676">1448676</a> time=<a href="tel:1742729359">1742729359</a> user_id=90273]
Lubie se patrzyć jak zyja takie podludzie w innych gorszych krajach i jak żerom gruz i sobie radza fajny folklor taka stalowa wola czy tarnobrzeg troche taka afryka 4 swiat
[/quote]
Napisal powazny kibic…powaznego klubu…z powaznego miasta…. Chłopcze ty jesteś ze stalowej woli jak ci nie wstyd powinienes usunac konto zebrac resztę bambrow i razem powiesic sie ku chwale POLSKI
-
-
Ja nie mówię o sztuce, a o kolejnym ośmieszeniu lokalnego rywala. Który zbiera się na mecz tylko jak Wisłoki nie ma. Na meczach Ruchu to się prężą,w groźnych kominiarkach ,a swoje mecze olewają.tak tylko pytam pisze: ↑24.03.2025, 15:11A co to za sztuka pojawić się na wyjeździe danej ekipy, jeśli masz 100% pewność, że tej ekipy nie ma ? Może niech Wisłoka pojedzie na wyjazd innej swojej kosy.
Fac Fideli Sis Fidelis
-
oooo tak Katowice to tak tu pasują do tego zestawienia jak Londyn do Lądka ZdrójBusta pisze: ↑22.03.2025, 12:16Trochę cię poniosło z tym Rzeszowem Kraków Gdańsk,Warszawa, Wrocław, Poznań, Katowice to najbardziej rozwijające się miasta w Polsce. Byłem w Rzeszowie to tam nic nie ma można powiedzieć że klimat wiejski.katanaczio pisze: ↑17.03.2025, 09:11Nie jestem z Rzeszowa ani z Podkarpacia i nie wiem, skąd Ty jesteś, ale musisz wiedzieć, że sam Rzeszów jest jednym z najprężniej rozwijających się ośrodków miejskich, przy którym blado wyglądają zdecydowanie większe miasta, gdzie tacy jak Ty czują się lepiej. O ile samo Podkarpacie jest wojewodztwem, które wymaga inwestycji, to jego stolica kasuje jakością życia większość Polski, w tym Twoje miasto prawdopodobnie też.Andrzej Kolikowski pisze: ↑17.03.2025, 07:36Się wieśniaki uniosły, a pewnie jeszcze 5 lat temu neta nie miały.
-
Katowice zostały wyróżnione podczas prestiżowych targów inwestycyjnych MIPIM 2025 w Cannes. Katowice zajęły 9. miejsce w rankingu „Top 10 Large European Cities of the Future 2025 – fDi Strategy”. Wyróżnienie odebrał osobiście prezydent miasta, Marcin Krupa.
Katowice najlepszym w Polsce miastem pod względem strategii przyciągania zagranicznych inwestycji bezpośrednich
19 lutego 2024
Katowice zajęły 7 miejsce w rankingu Glasgow, Antwerpia, Porto czy Bilbao. Tym samym są najwyżej sklasyfikowanym miastem w Polsce w tej kategori
Katowice na podium rankingu najlepszych miast do życia w Polsce 2024 według Business Insider Polska!
Dziennikarze renomowanego portalu ocenili największe polskie miasta, a Katowice zajęły zaszczytne 3. miejsce, wyprzedzając m.in. Warszawę, Kraków, Łódź, Lublin, Szczecin czy Wrocław
Trzeba wklejać więcej??????
Katowice najlepszym w Polsce miastem pod względem strategii przyciągania zagranicznych inwestycji bezpośrednich
19 lutego 2024
Katowice zajęły 7 miejsce w rankingu Glasgow, Antwerpia, Porto czy Bilbao. Tym samym są najwyżej sklasyfikowanym miastem w Polsce w tej kategori
Katowice na podium rankingu najlepszych miast do życia w Polsce 2024 według Business Insider Polska!
Trzeba wklejać więcej??????
-
Fajnie manipulujesz danymi, nieładnie!Ciekawyswiata pisze: ↑24.03.2025, 15:43Katowice na podium rankingu najlepszych miast do życia w Polsce 2024 według Business Insider Polska!Dziennikarze renomowanego portalu ocenili największe polskie miasta, a Katowice zajęły zaszczytne 3. miejsce, wyprzedzając m.in. Warszawę, Kraków, Łódź, Lublin, Szczecin czy Wrocław
Podajesz dane z poprzedniego roku, by ominąć w nich Rzeszów.
Dla Twojej informacji ten sam ranking, aktualny, 2025, a tam...Niespodzianka!
2. Rzeszów.
4 . Katowice.
Nie, nie trzeba, zostałeś wyjaśniony powyżej :)
-
Ja p******* rozjebales system hahaha przecież ja dałem kopiuj wklej z google typie ile ty masz lat ze tego nie zauważyłes hahaha spod jakiego kamienia wyszles??
-
A spod jakiego Ty kamienia wyszedłeś, że nie potrafisz skopiować danych z tego roku tylko wklejasz z poprzedniego?
Rozkład jazdy PKP też sprawdzasz z 1965?
Rozkład jazdy PKP też sprawdzasz z 1965?
-
A ty skąd jesteś? Z Tokio? j***** internetowy noname. Tak wal sobie konia bo ktoś ci odpisuje. Ale całe szczęście jest magiczny przycisk "olej frajera" i cyk. Znowu będziesz w gazetę na zdjęcie ojca. Na mój nos to jakaś krakowska kurewka..Napisal powazny kibic…powaznego klubu…z powaznego miasta….
-
Moim skromnym zdaniem wolałbym mieszkać w takiej Stalowej czy mieście powiatowym niż w aglomeracji śląskiej czy tam innej warszawie. Takie rankingi to chyba po to żeby połechtacć ego "miastowych" bo z rzeczywistością to one nie mają nic wspólnego. Chyba że ktoś w korkach smrodzie i drożyznie widzi swoje miejsce na ostatnim piętrze w wieżowcu.
ABG