Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Panowie burdel się robi w innych tematach ,a modowie nie reagują na wielokrotne prośby użytkowników żeby otworzyć stary temat, więc zakładam nowy.
Taka mała prośba do wszystkich: Spróbujcie chociaż tutaj pisać pisać bez spiny , bo temat jest ciekawy i szkoda by było żeby go znów zamknięto.
Taka mała prośba do wszystkich: Spróbujcie chociaż tutaj pisać pisać bez spiny , bo temat jest ciekawy i szkoda by było żeby go znów zamknięto.
Kibice.net -siedlisko wszelakiego zła.
-
Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Skoro jest już ten temat to jeszcze raz ponowię pytanie o aktualne stosunki TPAG z Lechem Poznań, dostałem odpowiedź że już nie obowiązuje zakaz obnoszenia się z barwami Lecha i nie ma zakazu wyjazdów na ich mecze, ktoś mi powie od kiedy jest już "normalnie" i jeśli nie jest to KMWTW to co to spowodowało?
-
pytanie odemnie -jakie miał i ma zgody Hetman Zamość ????
-
Jakie aktualnie są zgody bądź układy Naprzodu Jędrzejów?
Kibice.net -siedlisko wszelakiego zła.
-
jak jest aktualnie na linii Petra-Stomil,HutnikNH.slyszalem,ze cos sie psuje.
-
Czy Zagłębie Sosnowiec i Czuwaj Przemyśl łączy zgoda bądź układ?
-
Gryf Wejherowo -zgody i układy ?
I drugie pytanie, czy FC Arki to jest właśnie Gryf, czy całkiem inne osoby pochodzące z Wejherowa ?
I drugie pytanie, czy FC Arki to jest właśnie Gryf, czy całkiem inne osoby pochodzące z Wejherowa ?
-
Zapytam tutaj bo nie znalazłem odpowiedniego tematu.
Przeczytałem ostatnio w Drodze Legionisty materiał o młodej ekipie Legii z Kwidzyna i piszą oni w nim, że na mieście jest walka z Widzewem 24/h praktycznie. Jest aż tak intensywnie?
Przeczytałem ostatnio w Drodze Legionisty materiał o młodej ekipie Legii z Kwidzyna i piszą oni w nim, że na mieście jest walka z Widzewem 24/h praktycznie. Jest aż tak intensywnie?
-
Praktycznie tak, o ile przeciwnik potrafi się postawić bo z tym różnie bywa.
-
Zgody - Kaszubia i Orkan ale pewny nie jestem co do Orkana .Biały1 pisze:Gryf Wejherowo -zgody i układy ?
Sytuacja na Gryfie troche sie skomplikowala od wojny z zarzadem , wtedy "normalni" kibice odpuscili Gryfa i skupili sie na Arce a na Gryfa zaczeli chodzic "pracownicy" prezesa ktorzy byli/sa oplacani przez niego. Nie znam dokladnie sytuacji obecnie ale wiem ze napewno stara grupa ktora dopingowała na Gryfie przed wojna z zarzadem utozsamia sie zarowno z Gryfem jak i Arka.
P.S. Nie mam Polskich znakow.
-
Podbijam temat bo to dość ciekawe.Eternidad pisze:Skoro jest już ten temat to jeszcze raz ponowię pytanie o aktualne stosunki TPAG z Lechem Poznań, dostałem odpowiedź że już nie obowiązuje zakaz obnoszenia się z barwami Lecha i nie ma zakazu wyjazdów na ich mecze, ktoś mi powie od kiedy jest już "normalnie" i jeśli nie jest to KMWTW to co to spowodowało?
Z tego co mi wiadomo, to te same osoby. Na meczach Gryfu bardzo często pojawia się flaga Arki.Biały1 pisze:I drugie pytanie, czy FC Arki to jest właśnie Gryf, czy całkiem inne osoby pochodzące z Wejherowa ?
-
Większość osób działających na Gryfie (mowa o tych "normalnych") udziela się na Arce, byli też tacy którzy działali tylko na Gryfie, ponadto są ludzie z Wejherowa którzy jeżdżą tylko na Arkę. Podobna sytuacja jest w Redzie i Rumii , można to porównać do Warszawy i okolic , gdzie np. mówiąc Ursus czy Hutnik myślisz Legia.Kzm1906 pisze:Zgody - Kaszubia i Orkan ale pewny nie jestem co do Orkana .Biały1 pisze:Gryf Wejherowo -zgody i układy ?
Sytuacja na Gryfie troche sie skomplikowala od wojny z zarzadem , wtedy "normalni" kibice odpuscili Gryfa i skupili sie na Arce a na Gryfa zaczeli chodzic "pracownicy" prezesa ktorzy byli/sa oplacani przez niego. Nie znam dokladnie sytuacji obecnie ale wiem ze napewno stara grupa ktora dopingowała na Gryfie przed wojna z zarzadem utozsamia sie zarowno z Gryfem jak i Arka.
P.S. Nie mam Polskich znakow.
Trójmiasto jest dwubiegunowe + wrzód na d**** i raczej nie zanosi się by pojawiła się niezależna siła.
Inną sprawą jest kwestia czy Wejherowo albo Rumia to FC , jak dla mnie aglomeracja trójmiejska to zbyt spójny organizm miejski i te bliskie FC są naciągane, tak samo jak mówienie o Sopocie czy Pruszczu Gd. jako FC blado-zielonych.
ARKA GDYNIA ᛉ WHITE BROTHERS
-
na Gryfa zaczeli chodzic "pracownicy" prezesa ktorzy byli/sa oplacani przez niego. szmira pt "śkrzydlate Świnie do nich przemówiła??
-
Gryf to nie FC Arki. W W-wo są ludzie którzy śmigają i na Arkę i na Gryf ale sam Gryf to żadne FC. Zgody: Kaszubia i Orkan.
-
Flaga Arki na Gryfie wisiała tylko przy okzji meczu Gryfa z bydgoskim Zawiszą w PP w 2011 roku.
-
-
Może ktoś napisać aktualny rozkład układów na podkarpaciu + ich ekipy zgodowe z małopolski i świętokrzyskiego?
StalSW-Łada-PoloniaP-?
Siarka-Wisłoka-?
StalRz-Karpaty-?
Stal Sanok?
Sanovia?
Czuwaj?
StalSW-Łada-PoloniaP-?
Siarka-Wisłoka-?
StalRz-Karpaty-?
Stal Sanok?
Sanovia?
Czuwaj?
-
Siarka - Wisłoka plus Wisła Sandomierzhalodrol pisze:Może ktoś napisać aktualny rozkład układów na podkarpaciu + ich ekipy zgodowe z małopolski i świętokrzyskiego?
StalSW-Łada-PoloniaP-?
Siarka-Wisłoka-?
StalRz-Karpaty-?
Stal Sanok?
Sanovia?
Czuwaj?
Stal Sanok plus JKS Jarosław i KSZO
Sanovia - działają sami, do niedawna zgoda z Sanocką Stalą
Czuwaj - Radymno
reszta sie zgadza.
-
Jak na chwilę obecną relacje Glinik-Karpaty
-
Co to wgl za tekst? Siarka ma zgode z Wislą, a my z Górnikiem, ROW i Concordia wiec jesli dodajesz + to nie zapominaj o stronie Wisłoki!SoSure pisze:Siarka - Wisłoka plus Wisła Sandomierzhalodrol pisze:Może ktoś napisać aktualny rozkład układów na podkarpaciu + ich ekipy zgodowe z małopolski i świętokrzyskiego?
StalSW-Łada-PoloniaP-?
Siarka-Wisłoka-?
StalRz-Karpaty-?
Stal Sanok?
Sanovia?
Czuwaj?
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
-
a jaka jest najdłuższa zgoda w Polsce??
-
rozpętałeś właśnie wojnekevinKSG. pisze:a jaka jest najdłuższa zgoda w Polsce??
-
Hehe miałem to właśnie napisać, na pewno jedną z najstarszych zgód jest zgoda ŁKS-u z Zawiszą.
-
niby neutral bo w sumie nie ma styczności na meczach ale po zerwaniu zgody była sytuacja że Karpaty przyjechali sobie na mecz sparingowy obu drużyn w Gorlicach, Glinik się nie pojawił u siebie a mogłoby być ciekawie... (wymówka że sparing - okej ale parę lat wstecz również podczas sparingu ugościli Karpaciarzy). inna sprawa że gdy Karpaty grały sparing w Tarnowie z Unią to już nosa nie wychyliły ;)kawa pisze:Jak na chwilę obecną relacje Glinik-Karpaty
-
Część powie że Śląsk&Lechia, a inna że Arka&Zagłębie.kevinKSG. pisze:a jaka jest najdłuższa zgoda w Polsce??
Czytając wiele artykułów, opisów kibicowskich jeszcze ileś lat temu, powiedziałbym że tak pierwsza jest dłuższa. Nawet kibice Zagłębią na swojej stronie podają rok 1979, a Śląsk i Lechia 1977.
Zgoda ŁKS vs Zawisza też jest bardzo długa i jej powstania należy szukać w podobnych latach jak dwie powyższe. Teraz nie pamiętam kiedy, ale wydaje mi się że Wrocławsko-Gdańska jest dłuższa.
Czy wygrywasz, czy nie ja i tak kocham Cię...
-
najdłuższa zgoda w Polsce to Cracovia - Polonia . Zgoda od: 1968 (pierwsze wzmianki o przyjaźni pochodzą już z czasów przedwojennych)

KAWAŁ C.H.U.J.A
-
w 1979 roku istniał juz ruch kibicowski na Zagłebiu?kevinKSG. pisze: Nawet kibice Zagłębią na swojej stronie podają rok 1979, a Śląsk i Lechia 1977.
-
Jak jest na linii GKS Jastrzębie - Raków oraz Jastrzębie -Chemik K-K?
-
Kogoś z Gwardii Koszalin proszę o kontakt na pw
-
Ząb Ci się psuje.jak jest aktualnie na linii Petra-Stomil,HutnikNH.slyszalem,ze cos sie psuje.
Prezentacje maturalne/prace licencjackie/magisterskie! -> gg:1451747
-
Ciekawi mnie sytuacja dwóch ekip : Gwardia Koszalin i Hutnik Kraków.
Prosiłbym o zgody/kosy/układy tych ekip, ale też o stare zgody i fancluby tych klubów.
Prosiłbym o zgody/kosy/układy tych ekip, ale też o stare zgody i fancluby tych klubów.
-
Sami się określają:pijany powietrzem pisze:w 1979 roku istniał juz ruch kibicowski na Zagłebiu?kevinKSG. pisze: Nawet kibice Zagłębią na swojej stronie podają rok 1979, a Śląsk i Lechia 1977.
[link]
W innych materiałach, jak napisałem wcześniej, też czytałem że w tamtych latach powstała ich zgoda.
Dobre pytanie, w latach 90 jak Hutnik dobrze grał, to było o nim słychać, gdzieś koło połowy tamtej dekady byli nawet na "pudle", a potem o nich słuch zaginął.slonecznazks pisze:Ciekawi mnie sytuacja dwóch ekip : Gwardia Koszalin i Hutnik Kraków.
Jak to w Krk zapewne nie lubią sąsiadów, ale co ze zgodami i innymi kosami?
Edit:
za pomocą Google można znaleźć taki link:
[link]
Kibice
tylko pytanie czy to rzetelne infoGrupy:
GlobeTrotters'02, Young Ultras'10 (ultras), Butchers'98 , Fighters, Warriors'01 (hools)
Zgody:
brak
Układy:
Stomil Olsztyn, FC Magdeburg
Kosy:
Wisła Kraków, Stal Stalowa Wola, Resovia Rzeszów, Unia Tarnów, Cracovia Kraków
Ziny:
Tylko Hutnik (18- '98-'01), Hutnik Fans (19- '98-'00), Nowa Huta Fanatics (ok. 10- '00), Sektor H (3- '07)
Fan Cluby:
Igołomia&Pobiednik, Szczyrzyc, Górale (Zakopane, Nowy Targ)
Czy wygrywasz, czy nie ja i tak kocham Cię...
-
Gwardia Koszalinslonecznazks pisze:Ciekawi mnie sytuacja dwóch ekip : Gwardia Koszalin
Zgody: Arka Gdynia, Górnik Wałbrzych, Górnik Konin
Fan-cluby: Białogard, Bobolice, Mielno
Kiedyś, kiedyś była zgoda z Bronią Radom
Kosy: Kotwica Kołobrzeg, Gryf Słupsk, Bałtyk Gdynia, Lechia Gdańsk, Pogoń Szczecin
"Módlmy się, abyśmy w zatrważającym natłoku wściekłych lewackich ataków
na język, historię i wiarę na wszystko, co prawdziwie polskie
wśród drwin i szyderstw skierowanych pod naszym adresem,
żebyśmy byli dumni, że jesteśmy polakami"
-
Czy mógłby ktoś napisać jaka jest obecnie sytuacja Rakowa Częstochowa(czy po za Chemikiem mają z kimś dobre kontakty, oraz ich największe kosy ale nie np.: Legia. Chodzi mi o takiego ze swojego regionu)
Sory, że post pod postem ale nie mogę edytować
"Módlmy się, abyśmy w zatrważającym natłoku wściekłych lewackich ataków
-
Wydaje mi się (choć jestem kibicem Górnika), że ruch kibicowski na Zagłębiu powstał na początku lat 80-tych. Pierwszy kontakt z tą "ekipą" miałem w 83 lub 84 roku jak wracali z Broni Radom... (walka o mistrzostwo Polski w Boksie). Nie wierze w powstanie zgody Zagłębie-Arka w 1979roku.pijany powietrzem pisze:w 1979 roku istniał juz ruch kibicowski na Zagłebiu?kevinKSG. pisze: Nawet kibice Zagłębią na swojej stronie podają rok 1979, a Śląsk i Lechia 1977.
Zresztą starsze osoby z Zagłębia też tego nie potwierdzają.
http://www.youtube.com/watch?v=BsUjr1qqdVw
-
Zgoda Zagłębie-Arka powstała jako odpowiedz na zgodę Śląsk&Lechia, która powstała w 1977 roku, a wiec dwa lata wcześniej niż Zagłębie-Arka.
-
jak byś nie wiedział to osoby z Lubina na początku lat 80-tych jeżdziły także na Śląsk...Ultra2012 pisze:Zgoda Zagłębie-Arka powstała jako odpowiedz na zgodę Śląsk&Lechia, która powstała w 1977 roku, a wiec dwa lata wcześniej niż Zagłębie-Arka.
http://www.youtube.com/watch?v=BsUjr1qqdVw
-
zgoda z Videoton Szekesfehervarksgwardiakoszalin pisze:Czy mógłby ktoś napisać jaka jest obecnie sytuacja Rakowa Częstochowa(czy po za Chemikiem mają z kimś dobre kontakty, oraz ich największe kosy ale nie np.: Legia. Chodzi mi o takiego ze swojego regionu)
kosy to napewno Widzew, chyba caly Gorny Slask, lokalne AZS,CKM,KSM
s
-
Mam pytanie: po co udzielasz odpowiedzi, skoro nie jesteś pewien? Akurat większą kosą będzie tu Zagłębie Sosnowiec niż niektóre ekipy z Górnego Śląska.brunobannani pisze:zgoda z Videoton Szekesfehervarksgwardiakoszalin pisze:Czy mógłby ktoś napisać jaka jest obecnie sytuacja Rakowa Częstochowa(czy po za Chemikiem mają z kimś dobre kontakty, oraz ich największe kosy ale nie np.: Legia. Chodzi mi o takiego ze swojego regionu)
kosy to napewno Widzew, chyba caly Gorny Slask, lokalne AZS,CKM,KSM
Niech ktos z Rakowa się wypowie.
-
Kolego z tym Zagłębiem to przesadziłeś raczej na plus. Polonia Odra to się zgodzę