BANNDA - Nowa gildia wojowników
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: BANNDA - Nowa gildia wojowników
Lech broni pedofili, a Cracovia przerzuca ciapatych
-
FAKTY!
1. Kira i reszta, to nie przypadkowe chłopaki z Lecha i Poznania.
2. Sztywne gity, jak toruński fest, co mówią o zasadach.
3. Nie przeszkadzają im pieniądze od gościa, co jest PDF - em
4. Oficjalnie kopsają witę Sokołowskiemu, który jest człowiekiem służb. Wcale bym się nie zdziwił, że za całą tą patogalą stoją stare komuchy i służby, a oni dla nich pracują.
1. Kira i reszta, to nie przypadkowe chłopaki z Lecha i Poznania.
2. Sztywne gity, jak toruński fest, co mówią o zasadach.
3. Nie przeszkadzają im pieniądze od gościa, co jest PDF - em
4. Oficjalnie kopsają witę Sokołowskiemu, który jest człowiekiem służb. Wcale bym się nie zdziwił, że za całą tą patogalą stoją stare komuchy i służby, a oni dla nich pracują.
-
I jak tam gity dalej sztuywniutko? Nie zapomnijcie wypić onlyfansa załęckiego. Zasad nie było nigdy, liczy się kasa .
-
Spójrz w lustro to zobaczysz największą kurwe na świecie internetowy cweluchujestesmywaszastolicą pisze: ↑31.08.2024, 10:58Na Google już pokazuje to jako agencja ochrony pedofilii oceny lecą chyba chłopakom od mastera biznes zdechnie hahhahhahahahhahhhhha Lech ty k**** wyznaczaj zasady ahahahahahhahahahahahahahahahahahah honorowi koledzy mastera i pedofili buuuuahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahha
-
Normiki już toczą beke nabijając setki tysięcy wyświetleń. Wstyd.
[link]
[link]
-
Najlepsze jest to ze to wszystko prawda o tych pedofilach i to dziala Tak samo jak z przykrywaniem frajerow w ekipach.Najpierw sie patrzy czy ma pieniadze i jakies korzysci Mozna osiagnal a potem to juz c*** tam ;) Jak ktos sie odezwie to zaraz kreci mu sie krzywe afery ,dobrze ze naprawde duzo normalnych ludzi przejrzalo na oczy.Swiat upadl na morde .
-
Zasady i honor mają tylko jednostki ideowe. Przeważnie takie osoby nie są decyzyjne w swoich ekipach. Jak ktoś nie jest w stanie poświęcić się dla idei a jest tylko mocny bo jest siano i siła, to jest pierwszy do szpagatu i będzie robił frajerskie numery i je przykrywał, kosztem dobrych, ideowych chłopaków.
Siano zniszczyło ludzi i gówno wybija coraz bardziej. Żal na to patrzeć co się stało z kibolką.
Siano zniszczyło ludzi i gówno wybija coraz bardziej. Żal na to patrzeć co się stało z kibolką.
-
Zajebana gównażeria nie ma szacunku dla nikogo nawet dla prawdziwego ownera fame mma.
-
Wypłynęły informacje że ojciec tego Boxdela to wysoko postawiony policjant w Katowicach(zbieżność nazwisk, wspólne zdjęcia do znalezienia w necie).
-
[link]
[link]
[link]
-
Takie właśnie są zasady w środowisku kibicowskim czyli kryminalno-gangstersko-więziennym. Jak pisałem tutaj o tym już jakiś czas temu to byłem opluwany, bo obrońcy pseudo sztywniaków się uruchamiali.
Ja mam trochę lat na karku i pomimo tego, że można mnie śmiało nazwać zwykłym ''Jankiem'' jeśli chodzi o kibicowskie klimaty to swoje wiem jak to wygląda. Tam gdzie gra się toczy o duże pieniądze to nie ma żadnych zasad. Prędzej czy później albo ktoś kogoś sprzeda, bo przecież nie pójdzie siedzieć na długie lata jak jest przyzwyczajony do luksusowego życia. Prędzej czy później ktoś komuś wykręci wała na pieniądze. Prędzej czy później jeden z drugim podejmie się tematów w stylu przerzucanie imigrantów, pato gale czy inne tematy. O okradaniu kolegów z trybun nie piszę, bo to jest w każdej większej ekipie od Legii po Lecha, Widzew itd. Zbiórki na cele kibicowskie a tak naprawdę idzie to na silnorękich.
Więzienie to samo. Jak słyszę te gadki o zasadach, gitach to mnie pusty śmiech ogarnia. Jak ktoś ma siano i ma ochotę grypsować to grypsuje bez względu na to co ma za uszami i że w czasach gdy faktycznie były jakieś tam zasady to takimi osobnikami zamiatali by podłogi w celi. Dziś grypsuje bo ma pieniądze i współwięźniowie na tym korzystają.
Wracając do pato gal to tylko czekać aż reszta ekip podejmie temat i będzie wysyp takich tematów jak bannda w innych miastach. Warszawa, Górny Śląsk, Łódź, Gdańsk itd. ''Chuligani'' z tych miast nie przepuszczą takiej okazji na łatwy zarobek skoro widzą, że ekipa Lecha kosi na tym dobre siano.
Ja mam trochę lat na karku i pomimo tego, że można mnie śmiało nazwać zwykłym ''Jankiem'' jeśli chodzi o kibicowskie klimaty to swoje wiem jak to wygląda. Tam gdzie gra się toczy o duże pieniądze to nie ma żadnych zasad. Prędzej czy później albo ktoś kogoś sprzeda, bo przecież nie pójdzie siedzieć na długie lata jak jest przyzwyczajony do luksusowego życia. Prędzej czy później ktoś komuś wykręci wała na pieniądze. Prędzej czy później jeden z drugim podejmie się tematów w stylu przerzucanie imigrantów, pato gale czy inne tematy. O okradaniu kolegów z trybun nie piszę, bo to jest w każdej większej ekipie od Legii po Lecha, Widzew itd. Zbiórki na cele kibicowskie a tak naprawdę idzie to na silnorękich.
Więzienie to samo. Jak słyszę te gadki o zasadach, gitach to mnie pusty śmiech ogarnia. Jak ktoś ma siano i ma ochotę grypsować to grypsuje bez względu na to co ma za uszami i że w czasach gdy faktycznie były jakieś tam zasady to takimi osobnikami zamiatali by podłogi w celi. Dziś grypsuje bo ma pieniądze i współwięźniowie na tym korzystają.
Wracając do pato gal to tylko czekać aż reszta ekip podejmie temat i będzie wysyp takich tematów jak bannda w innych miastach. Warszawa, Górny Śląsk, Łódź, Gdańsk itd. ''Chuligani'' z tych miast nie przepuszczą takiej okazji na łatwy zarobek skoro widzą, że ekipa Lecha kosi na tym dobre siano.