Gale MMA - KIBICOWSKO
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Gale MMA - KIBICOWSKO
Ja p*******. Czy to się dzieje naprawdę? Chuliganka i świat kibicowski powinien się wstydzić z takie obrazki. Bez względu na barwy klubowe. Jestem w stanie zrozumieć chęć zarobienia hajsu na przyszłość, ale nie mogę pojąć jak mieniący się chuliganem mówiący tyle o zasadach gościu kładzie się i unika walki z notabene największą kosa. Przecież za to powinien być pogoniony w c***. Potem nie dziwmy się, że przez takich Denisow dużo dobrych chłopaków odbija a postrzeganie kibiców jest jakie jest.
-
Przecież środowisko już dawno niewiele wspólnego ma z zasadami. Inne czasy, inni ludzie - wszystko się dewaluuje.matt pisze: ↑30.12.2023, 00:03Ja p*******. Czy to się dzieje naprawdę? Chuliganka i świat kibicowski powinien się wstydzić z takie obrazki. Bez względu na barwy klubowe. Jestem w stanie zrozumieć chęć zarobienia hajsu na przyszłość, ale nie mogę pojąć jak mieniący się chuliganem mówiący tyle o zasadach gościu kładzie się i unika walki z notabene największą kosa. Przecież za to powinien być pogoniony w c***. Potem nie dziwmy się, że przez takich Denisow dużo dobrych chłopaków odbija a postrzeganie kibiców jest jakie jest.
-
W takim razie mogę tylko współczuć, że młode pokolenie nie zaznało czasów, w których przyszło nam dorastać i działać. Jak już wspominałem, potrafię wiele zrozumieć ale ku***, są jakieś granice. Chociaż może ja jeszcze się sam oszukuje i z utęsknieniem wspominam wydawało by się nie tak odległe szalone 90 i 2000 lata.
-
Przecież pisałem wam że to jest polskie WWE. Oni w kontraktach mają rozpisane scenariusze i także płacone od czasu spędzonego w oktagonie. Dlatego Denis przewalczył z tym gościem z Warsaw Shore lżejszym o dwie kategorie całe 3 rundy bo zapłacili mu za rundy nie walkę a ze Szpilką czy Omielańczukiem się położył bo menadżer kasę wynegocjował za walkę nie za czas walki. To samo Sarrara z jego starym dostał za czas spędzony w oktagonie a nie za jednego kopa po którym stary Denisa by nie wstał. Jeszcze Wrzosek a także Parke dostawali hajs za czas spędzony z tym Kasjuszem a nie za walkę. Tak samo się podkładały te wielkie polskie bokserki Brodnicka i ta druga jakiejś dziewusze co zajmowała się ciagnięciem murzyńskich drutów. Dłuższa walka zawodowca z amatorem to lepsze "widowisko" dla tych co płacą za oglądanie tego niż jakby zawodowiec freaka w 10 sekund rozpieprzył.
W Ameryce WWE tak samo działał tam nawet mistrzowie olimpijscy mogli dostać oklep od jakiegoś aktora.
W Ameryce WWE tak samo działał tam nawet mistrzowie olimpijscy mogli dostać oklep od jakiegoś aktora.
-
-
[link]
jaka to jest parodia
-
Ja p*******. Penis 17 razy na deskach przez dwie minuty pierwszej rundy która de facto powinna trwać minut trzy, kompromitacja. Chłop do psychiatryka się nadaje bo wstyd środowisku tylko robi i jeszcze zgody z Chorzowa i Łodzi w ten cyrk wciąga
-
W końcu sam się do tego przyznał, że mu łeb siadł i musi iść do psychologa albo psychiatry. Oczywiście nie mógł nie wspomnieć o ulicy gdzie ma wszystkie walki do przodu.
-
Armia pedofila -pedała CK z gali na galę jeszcze więcej wstydu przynosi. Hipokryci z ulicy co drugi taki baran tępy wielki który wzbudza jedynie śmiech bez kolegów.
-
Młoda Elana znowu na kolanach.Mi by było wstyd obok niego na sektorze stać.
-
W tej całej farsie brakuje tylko oświadczenia Młodej Elany że Buła jest starszy i cięższy więc to nie do końca się liczy ;)
-
Trochę niesprawiedliwe, że jeden musiał walczyć na wrotkach.
-
Kolego, a czy Ty widzisz gdzieś napisane że to oglądał? Ps. O Mój wstyd to się nie martw. Wstyd? Zobacz jak napisałeś nazwę naszego klubu, a Ty mi o wstydzie. Do SieGoTORCIDA_GÔRNIK pisze: ↑30.12.2023, 14:57zmień ten nick bo wstyd robisz Gôrnikowi wy jebane kondony od frikfajtow ze wam nie wstyd się pucowac ze to oglądacie pokolenie szmat
-
Serio myślicie że ktoś to ogląda i wykupuje jeszcze ppv? PPV służy do prania forsy a te "walki" ogląda się przy okazji przeglądania internetu jak Najmana albo Gołotę z Tysonem za dawnych lat przy okazji oglądania ze starym telexpressu. Poza tym branżowe strony od mma czy sztuk walki dostają forsę za promowanie tego teatru więc tutaj skurwiło się już całe środowisko okołosportowe a wy winicie ludzi mających dostęp do internetu.
-
Ty za to musisz być poważnym zawodnikiem skoro raz tu napierdalasz jako Ksc, innym razem jako Górnik, Wisła i c*** wie komu tam jeszcze kibicujesz podszywaczu c*** wie skąd.siemaszki06 pisze: ↑30.12.2023, 12:00może i denisy buły to są frajery co za pare złotych zrobią nawet patyka na wizji ale za to wy jestescie nieudacznikami i pedałami z chujowym zyciem ze to oglądacie i się tym emocjonujecie hehe
-
Wyjebał się trzy razy pod krzyżem i dajcie spokój.
Najlepszego w Nowym Roku
Najlepszego w Nowym Roku
-
Jakim ty jesteś spierdolencem to brakuje słów. Przed komputerem tez siedzisz w foli na tym pustym łbie? Internetowy zjeb....DennisWise pisze: ↑30.12.2023, 15:45Serio myślicie że ktoś to ogląda i wykupuje jeszcze ppv? PPV służy do prania forsy a te "walki" ogląda się przy okazji przeglądania internetu jak Najmana albo Gołotę z Tysonem za dawnych lat przy okazji oglądania ze starym telexpressu. Poza tym branżowe strony od mma czy sztuk walki dostają forsę za promowanie tego teatru więc tutaj skurwiło się już całe środowisko okołosportowe a wy winicie ludzi mających dostęp do internetu.
-
kumateria z kibice.net nie oglada tego gowna,to jjest dla takich matolow jak ty kumaczu
-
Wielki Bu sie z denisa nasmiewal a sam juz gada ile to nie mial ustawek ,teraz wyzwal 2 ochroniarzy do walki.Z calym szacunkiem ale ta cala banda z freek fightow,influencerzy itd to wielka banda hipokrytów i patologia ;)Raz w zyciu to wykupilem i to byl o jeden raz za duzo.
-
Ciekawe czy pojawia się kibice wspierać tego Bułe dzisiaj na walce , gala w Koszalinie
-
To show do którego agencje marketingowe wprowadzają coraz to nowych ludzi. Ktoś kto temu kibicuje jest niepełnosprawny umysłowo. Nie ma to nic wspólnego z rywalizacją sportową a jedynie z odtwarzaniem wcześniej przygotowanych scenariuszy. Taka zabawa z dobrą wypłatą.
-
A dla ciebie to każda ekipa ma pisać oświadczenia żebyś wiedział co myślą? Zainteresowani powinni wyjaśniać to między sobą, a nie pisaniem po FB, że "my x nie kolegujemy się już z x osobą". Jak jakaś inna ekipa chce poznać stanowisko to może zatelefonować i dowiedzieć się bez wpisów, grafik, gróźb, przeprosin.
-
Hola, hola!Kropiel pisze: ↑14.01.2024, 09:04Oświadczenia Chwm nigdzie nie ma, więc skąd info, że się odcięli od niego? Ktoś Ci tak na YT napisał?
Natomiast Denis chyba nadal mile widziany na Widzewie bo oświadczenia brak. Chyba, że to wyjaśnili prywatnie.
Dla mnie temat jest prosty. Każdy kibic-chuligan, który pojawi się w tym cyrku powinien być goniony z ekipy.
Wpierw musisz sama dać coś od siebie. To o tym nie wiesz?
Na początek musisz napisać oświadczenie od kamilka w., który nam wytłumaczy komu kibicuje i jakie ostatnio oświadczenia wydała twoja ekipa względem wydarzeń kibicowskich.
Dla mnie temat jest prosty. Każdy kamilek w.-nie-kibic, który żebrze o informacje o innych, musi sama dać od siebie oświadczenie swojej ekipy w tej sprawie, inaczej powinna być goniona z ekipy.
j**** idiotów ! Tępe skurwysyny !
-
Przecież na Lechia.net po każdej walce gratulują Wielkiemu Bu zwycięstwa. Chyba nikt się od nikogo nie odcina, a wręcz przeciwnie.
-
kropiel ty sam masz niezłą korbe w głowie dzieciaku
-
Kropiel pisze: ↑14.01.2024, 09:04Oświadczenia Chwm nigdzie nie ma, więc skąd info, że się odcięli od niego? Ktoś Ci tak na YT napisał?
Natomiast Denis chyba nadal mile widziany na Widzewie bo oświadczenia brak. Chyba, że to wyjaśnili prywatnie.
Dla mnie temat jest prosty. Każdy kibic-chuligan, który pojawi się w tym cyrku powinien być goniony z ekipy.
-
Ale tu większość od początku wie kim jesteś i nie musisz być taka tajemnicza, skoro nakurwiasz tu z różnych kont (szczególnie 20 minut przed sylwestrem) "he he".kamil wolski pisze: ↑14.01.2024, 19:17Napisałabym wam kto tu jest debilem, ale jeszcze trochę wam pokręcę korbą w głowach.
-
A myślałem, że oświadczenia to poważne sprawy, skoro o nich piszesz. Dlatego możesz rozwinąć wątek oświadczeń twojej ekipy.kamil wolski pisze: ↑15.01.2024, 18:13Saverok, zamiast tu pisać bzdury to zajmij się poważnymi tematami. Napisałem ci kilka instrukcji na priv.
-
https://www.youtube.com/watch?v=OlimklEOqpM WIELKI BU VS PAPAJ
-
No to rozjaśnij mi oświadczenia twojej ekipy - jako przykład prawilnych oświadczeń, to wtedy zrozumiem taką internetową kumateriękamil wolski pisze: ↑16.01.2024, 19:14Poważne czy nie, dla ciebie zbyt trudne, skoro nie potrafisz rozkminić takich prostych spraw jak godziny pisania postów.
Pewnie niejedno oświadczenia wydała, skoro skamlesz tutaj o oświadczenia innych, więc przybliż co tam piszczy u ciebie an podwórku - jak już chcesz błagać innych o informacje co u nich.
-
ten kropiel to taki tak sam dzieciak jak ten jego idol natan. Nigdy pewnie stadionu na oczy nie widział
-
Zwłaszcza, że to ty się obsrałaś dwóch spotkań, to rzeczywiście zachodzę w głowę jak tu możesz dać mi spokój
Kiedyś oświadczenie twojej ekipy?
-
Za https://www.facebook.com/ZachodniopomorscyFanatycyPL
Gala Sportów Walki Hardcore Fighters vol.4 w Barlinku, 15.06.2024
Kibice Pogoni Barlinek zadbali o wsparcie dla walczących kolegów z grupy BF'20 m.in. kilkukrotnie odpalając pirotechnikę, wieszając transparent i prowadząc dla nich doping.
https://zapodaj.net/plik-IsYcwnIOaj
-
Nie mam nic do freak fightow łatwy chajs chodzi bardziej o zachowanie Denis np stwierdził że za bycie strażakiem jest c*** w dupe i jak go można traktować poważnie po takich słowach? Daje się wyzywać jakiemuś marconiowi od najgorszych i nic z tym nie zrobił do tej pory także co to świadczy o nim każdy wie ale mniejsza jest pogoniony i się nie dziwię bardziej dziwi mnie niejaki Bula co się wacha z szalonym reporterem banderowca i niejakim obsikanym Psychotropem i robi z nim cos na youtobie a to pala obszczana i ewidentnie trans i on normalnie śmiga na Lechię niedowiary
-