TUTAN Z BYTOMIA

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Zakaz 60

TUTAN Z BYTOMIA

Post autor: Zakaz 60 » 19.08.2024, 03:48

Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Odpowiedz

Tytuł:
Re: TUTAN Z BYTOMIA

Normalna

Przegląd tematu
Zakaz 60 pisze:
19.08.2024, 03:13
[youtube][/youtube]Mieszkam w Rotterdamie gdzie mieszka niejaki Janusz Gałązka przedstawiający się jako "TUTI" członek Desperados.

Z tego co wiem to zwykła pała "TUTAN"

Nienawidzę takich nie bójmy się tego powiedzieć KONFIDENTÓW JEBANYCH no k**** jak on ta 60 bez mózgu no jeba.. DEBIL

Bo z tego co wiem to po zajebaniu szpagatu to on teraz nie jest TUTAN tylko TUTI ---

ADRES
2'de Carnissestraat
3083JE
ROTTERDAM

On się tutaj przedstawia jako elitarny członek środowiska stadionowego. A wygląda jakby chodził z DILDUSEM w d**** . Według mnie nie można pozwalać na coś takiego.
Serio ta KUR.. wyciera sobie morde Dobrymi Chłopakami

NIECH LUDZIE WIEDZĄ Z JAKĄ KU... DO CZYNIENIA MAJĄ...
[youtube][youtube][/youtube][/youtube]

j**** KONFIDENTÓW

Szczerze nikomu źle nie życzę ale mu obetną ręce i nogi tylko po to żeby jedyne co mógł jeść to tylko i wyłącznie sok z c***.. którym będzie miał zajęty ryj po wieczność.

Pozdrawiam
"Zakaz 60"

Opcje

Wyłącz BBCode
Wyłącz przetwarzanie odnośników
Dołącz podpis (podpis można zmienić w panelu zarządzania kontem)
Powiadamiaj mnie o nowych postach w tym temacie
Rozwiń widokPrzegląd tematu: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
TUTAN Z BYTOMIA
autor: Zakaz 60 » 24 min temu

[youtube][/youtube]Mieszkam w Rotterdamie gdzie mieszka niejaki Janusz Gałązka przedstawiający się jako "TUTI" członek Desperados.

Z tego co wiem to zwykła pała "TUTAN"

Nienawidzę takich nie bójmy się tego powiedzieć KONFIDENTÓW JEBANYCH no k**** jak on ta 60 bez mózgu no jeba.. DEBIL

Bo z tego co wiem to po zajebaniu szpagatu to on teraz nie jest TUTAN tylko TUTI ---

ADRES
2'de Carnissestraat
3083JE
ROTTERDAM

On się tutaj przedstawia jako elitarny członek środowiska stadionowego. A wygląda jakby chodził z DILDUSEM w d**** . Według mnie nie można pozwalać na coś takiego.
Serio ta KUR.. wyciera sobie morde Dobrymi Chłopakami

NIECH LUDZIE WIEDZĄ Z JAKĄ KU... DO CZYNIENIA MAJĄ...
[youtube][youtube][/youtube][/youtube]

j**** KONFIDENTÓW

Szczerze nikomu źle nie życzę ale mu obetną ręce i nogi tylko po to żeby jedyne co mógł jeść to tylko i wyłącznie sok z c***.. którym będzie miał zajęty ryj po wieczność.

PS
Bardzo proszę o powielenie tego posta na różnych forach stadionowych nie tylko w Polsce ponieważ większość tych 🍅 poza granicami kraju próbuje nowy życiorys budować z czystą karta i najgorsze że się tym Kur.. udaje to osiągnąć

NIE POZWÓLMY NA TO BO NAS KUR... JAK TA BYTOMIA SPRZEDADZĄ ZA GARŚĆ MAKU... JAK TEN KRAKERS wyżej wymieniony

[youtube][/youtube]

Pozdrawiam
"Zakaz 60"

iparts.pl
Lucymek

Re: TUTAN Z BYTOMIA

Post autor: Lucymek » 19.08.2024, 18:15

Odstow odzywki chopie, bo szkodza

ODPOWIEDZ