Byłem na prostej i nikt nie wstawał po żadnych golach dla gieksy. Może na VIP-ach albo sektor kkn?Oberschlesien14 pisze: ↑13.08.2024, 13:49Nie powinienem tego komentować bo to w sumie może zadziałać mobilizująco na wroga, ale nie spotkałem się jeszcze z sytuacją, że na meczu z jedną z największych kos na sektorach gospodarzy siedzi, aż tylu kibiców wrogiej ekipy. Mowa o wczorajszym meczu Piast - GieKSa. Wiadomo, że to oczywiście sektory piknikowe, ale przy pozdrowieniu dla Torcidy Gliwice kilka chłopa wstało i śpiewało razem z sektorem gości będąc w centralnej części stadionu. Przy golu dla GieKSy z krzesełek poderwało się kilka-kilkanascie osób z okrzykami i w sumie nikt z tym chyba(?) nic nie zrobił. Ostatni raz w Gliwicach byłem z Górnikiem gdy mieli bardzo małą ilość biletów(jakiś puchar kilka lat temu?) i nie zauważyłem takiej sytuacji, a biorąc pod uwagę, że GKS to te ciśnienie na Piasta ma raczej znikome w porównaniu do KSG + większa liczba chętnych pewnie była na ten mecz pucharowy Górnika, to nie zauważyłem takich scen. W sumie na żadnym stadionie nie zauważyłem takich scen, nawet gdy wiedziałem, że na trybunie gospodarzy siedzą ludzie od nas incognito. Czy Piast "olewa" trybuny piknikowe i skupia się jedynie na młynie? Czy też może nie zauważył tych sytuacji? Nie wyobrażam sobie, że grając z Ruchem czy ktoś na trybunie głównej na GieKSie zaczyna śpiewać "niebieskie Katowice" lub na meczu z Sosnowcem ktoś przy golu dla gości zaczyna się cieszyć. Groteska.
Komentarze / FotoVideo / Relacje - 09-12.08.2024
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze / FotoVideo / Relacje - 09-12.08.2024
-
Potwierdzam. Nikogo takiego nie było. Na pewno na J,K,L
-
Sokół Kolbuszowa Dolna - CZARNI 1910 JASŁO (13 sierpnia 2024)
Na sektorze gości 170 osób (50 JKS i konkretne wsparcie od Stali Mielec 120)
https://www.youtube.com/watch?v=SLInVq0Yesc
Na sektorze gości 170 osób (50 JKS i konkretne wsparcie od Stali Mielec 120)
https://www.youtube.com/watch?v=SLInVq0Yesc
http://www.youtube.com/user/czarni
-
A jest stary Start?AlaskańskiSmok pisze: ↑13.08.2024, 13:57przed meczem Odra- Wisla Plock 30 osob z Mlodego Startu szuka wrazen w Opolu ale niestety nikt z opola nie był chetny sie sprawdzic
-
Ty masz zawsze wiele do powiedzenia innym ekipom.Puchatek84 pisze: ↑13.08.2024, 15:20A co ty tam idiotycznego widzisz?? Po co chłopak ma się produkować w 120 komentarzach na temat Legii ?? Zarzucać im coś itp.. niech idzie, powie wprost i tyle... Ty byś wolał żeby ktoś o tobie rozpowiadał że ci nogi śmiedzą czy żeby ci w twarz to powiedział? A wplatając q to wszystko lewarów to już fantazja cie poniosłayyyco pisze: ↑13.08.2024, 14:15Absolutnie idiotyczna odpowiedź.Puchatek84 pisze: ↑12.08.2024, 17:02
Musiałeś ostro po głowie od tej Legii dostać bo dostajesz białej gorączki gdy tylko pojawi się jakiś komentarz o niej... Dam ci radę.. W czwartek Legia gra i siebie mecz.. jedź do Warszawy i powiedz na Żylecie wszystkie swoje żale co do postawy Legionistów.. jeżeli wstydzisz się tak przy wszystkich to przed meczem możesz wpaść do Źródła i tam powiedzieć to co sądzisz w bardziej kameralnym gronie.. nie ograniczają się tylko do anonimowych wypowiedzi w necie...Wszak jak "mówi" twój nick mówisz prosto w ryj... Chyba nie jesteś zwykłym internetowym napinaczem... Prawda??nie odpisuj![]()
Na potrzeby dyskusji, załóżmy że to prawda, że Legia "przygarnęła trochę ciapatych gangsterów raperów", jak napisał gość wyżej. Czy (gdyby to była prawda) można by to było skrytykować wyłącznie jeżeli jest stanie w pojedynkę najebać całej Żylecie?
Czy żaden z nas nie ma prawa gardzić lewackimi ekipami na zachodzie (np. St. Pauli), no chyba, że pójdzie na ich trybunę i powie im w twarz, że są leszczami?
*Dla formalności, żeby żaden analfabeta się nie zesrał - nie, nie nazywam Legii lewacką ekipą.![]()
Wprowadź więc w życie swój wywód i wal do młyna każdej z ekip której masz coś do powiedzenia i wyprostuj ich.
Przecież to takie oczywiste, prawda?
-
To było w okolicach miejsca gdzie siedzial nasz KKN, ale bliżej trybuny dla gościszobiszowicefanatic pisze: ↑13.08.2024, 21:43Byłem na prostej i nikt nie wstawał po żadnych golach dla gieksy. Może na VIP-ach albo sektor kkn?Oberschlesien14 pisze: ↑13.08.2024, 13:49Nie powinienem tego komentować bo to w sumie może zadziałać mobilizująco na wroga, ale nie spotkałem się jeszcze z sytuacją, że na meczu z jedną z największych kos na sektorach gospodarzy siedzi, aż tylu kibiców wrogiej ekipy. Mowa o wczorajszym meczu Piast - GieKSa. Wiadomo, że to oczywiście sektory piknikowe, ale przy pozdrowieniu dla Torcidy Gliwice kilka chłopa wstało i śpiewało razem z sektorem gości będąc w centralnej części stadionu. Przy golu dla GieKSy z krzesełek poderwało się kilka-kilkanascie osób z okrzykami i w sumie nikt z tym chyba(?) nic nie zrobił. Ostatni raz w Gliwicach byłem z Górnikiem gdy mieli bardzo małą ilość biletów(jakiś puchar kilka lat temu?) i nie zauważyłem takiej sytuacji, a biorąc pod uwagę, że GKS to te ciśnienie na Piasta ma raczej znikome w porównaniu do KSG + większa liczba chętnych pewnie była na ten mecz pucharowy Górnika, to nie zauważyłem takich scen. W sumie na żadnym stadionie nie zauważyłem takich scen, nawet gdy wiedziałem, że na trybunie gospodarzy siedzą ludzie od nas incognito. Czy Piast "olewa" trybuny piknikowe i skupia się jedynie na młynie? Czy też może nie zauważył tych sytuacji? Nie wyobrażam sobie, że grając z Ruchem czy ktoś na trybunie głównej na GieKSie zaczyna śpiewać "niebieskie Katowice" lub na meczu z Sosnowcem ktoś przy golu dla gości zaczyna się cieszyć. Groteska.
-
To chyba cały młyn zebraliście na wycieczkę starym luzem z namysłowa. Mam nadzieje, że pamiątki w postaci gipsowej wieży piastowskiej i magnesów na lodówkę każdy z Opola przywiózł.AlaskańskiSmok pisze: ↑13.08.2024, 13:57przed meczem Odra- Wisla Plock 30 osob z Mlodego Startu szuka wrazen w Opolu ale niestety nikt z opola nie był chetny sie sprawdzic
-
i tu kolega trafnie sprecyzowal stadnard spierdolenia ludzi internetemletsroll pisze: ↑14.08.2024, 15:18Nie są leszczami. Są ścierwem, które istnieje tylko dlatego że każdy chodzi z telefonem, na każdym kroku jest kamera i w razie czego można spierdalac na komendę albo wrzucać potem coś w internet. W normalnych czasach nie było żadnego lewackiego ścierwa, żadnych homo-podludzi, żadnych kolorowych pajacow, jakby gdziekolwiek takie gówno wynużyło się że swojej nory, to by straciło żeby i wróciło do nory. Zróbmy taki eksperyment, wyłączmy wszystkie kamery, smartfony itd. Chwila moment wszystko by wróciło do normalności, i to nawet w krajach totalnie zniszczonych wszelkiej masci patologia jak szwecja, niemcy czy francja... Już nawet nie wspomnę jak milicja czy rządzący promuje takie lewackie ścierwa i tego typu patologię.yyyco pisze: ↑13.08.2024, 14:15Absolutnie idiotyczna odpowiedź.
Na potrzeby dyskusji, załóżmy że to prawda, że Legia "przygarnęła trochę ciapatych gangsterów raperów", jak napisał gość wyżej. Czy (gdyby to była prawda) można by to było skrytykować wyłącznie jeżeli jest stanie w pojedynkę najebać całej Żylecie?
Czy żaden z nas nie ma prawa gardzić lewackimi ekipami na zachodzie (np. St. Pauli), no chyba, że pójdzie na ich trybunę i powie im w twarz, że są leszczami?
*Dla formalności, żeby żaden analfabeta się nie zesrał - nie, nie nazywam Legii lewacką ekipą.
-
Chyba ostatnio przesadzasz z narkotykami bo drugi andersen z ciebie rośnie. Trzeba było podejść w okolice stadionu to byście spierdalali jak dzikie zające.AlaskańskiSmok pisze: ↑13.08.2024, 13:57przed meczem Odra- Wisla Plock 30 osob z Mlodego Startu szuka wrazen w Opolu ale niestety nikt z opola nie był chetny sie sprawdzic
Jak tam dziś w Prószkowie?
A sorry, nie wiesz bo nikogo od was nie było ;)
-
Tak tak, lataliście, ale w pelerynach niewidkach. A psów akurat nie było wybitnie dużo i jakbyście chcieli coś wykombinować, to byście podeszli od takiej strony, że zdążylibyście zebrać po głowach, uciec, i psy by nie dobiegły. Odstaw to co bierzesz i idź spać. Bez odbioru i oby do zobaczenia :)
-
Nie odpowiadaj mu więcej. AlaskanskiSmok jest upośledzony.fannn pisze: ↑14.08.2024, 21:06Tak tak, lataliście, ale w pelerynach niewidkach. A psów akurat nie było wybitnie dużo i jakbyście chcieli coś wykombinować, to byście podeszli od takiej strony, że zdążylibyście zebrać po głowach, uciec, i psy by nie dobiegły. Odstaw to co bierzesz i idź spać. Bez odbioru i oby do zobaczenia :)
-
Ruch w Krakowie w poniedziałek 4,400 głów
Nie wchodzę w słowne przepychanki z forumowymi napinatorami
Subiektywne zdanie kibica Ruchu
Subiektywne zdanie kibica Ruchu
-
Tam nawet chętnych do przyjścia na stadion nie było .AlaskańskiSmok pisze: ↑13.08.2024, 13:57przed meczem Odra- Wisla Plock 30 osob z Mlodego Startu szuka wrazen w Opolu ale niestety nikt z opola nie był chetny sie sprawdzic
-
Komplet GieKSy na Piaście - 4 koła Ruchu w Krakowie - RAPORT ZE STADIONÓW #11 (11-12.08.2024)
[link]
[link]
PolishFans TV - największy kanał kibicowski w Polsce na YouTube
YouTube ➡ https://www.youtube.com/PolishFansTV
Facebook ➡ https://www.facebook.com/polishfanstv/
Instagram ➡ https://www.instagram.com/polishfanstv/
Twitter ➡ https://twitter.com/polishfanstv
-
Jaka liczba Gryfa Słupsk w Swarzędzu ? ? ?
-
Podobno 33 wyjazdowiczów z flągą i transparentem PDW.

https://www.facebook.com/wyjazdowicze1312