Ostatni Dzwonek - Droga do Normalności

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
NARODOWCY PORA WSTAĆ

Ostatni Dzwonek - Droga do Normalności

Post autor: NARODOWCY PORA WSTAĆ » 13.07.2024, 01:34

Siemanko wszystkim na wstępie chciałbym przytoczyć tu może Mickiewicza

Ojczyzno moja! ty jesteś jak zdrowie;
Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie,
Kto cię stracił. Dziś piękność twą w całej ozdobie
Widzę i opisuję, bo tęsknię po tobie.

Zapytasz , po c*** mi tu przytaczasz jakieś smenty?
Na wstepie łatwo jest miec juz swoje zdanie i nie chcieć sluchać czegoś innego niż dotychczasowe gazety i telewizja cię karmiły
Internet niby tez jest wolnym miejscem aczkolwiek i tu mozna algorytmem wychodować człowieka na swoim populizmie, a to naprawde mocna broń.
Poczynając od zamknięcia ludzi w domu po dzien dzisiejszy naprawde jest duzo zapytań i wątpliwości czy to Polski Interes jest najważniejszy
8 lat rzadził pis w ciagu tych 8 lat jedyne co zablokowali aborcje i nie dali się szantażowi lgbt a po za tym?
co? trzymali dane politykow na izraelskich serwerach???
no tak szczerze mowili jedno robili drugie i to jest najgorsze
Prosty przykład Mojej Babci
Jesteśmy Polakami zarazem Rodziną ,niestety zaslepiona mowila rzeczy w stylu ze zabije mojego Tatę, jej syna za pis
(Ja jestem Głosem za Konfederacją Tata rownież )
Nie jest ani głupia ani chora psychicznie jest oszukana!
stopniowo ją uświadamiam jest coraz bardziej zawiedziona ze wierzyla w cos a tu d***
pokazuje jej nagrania co mowią w telewizji , jakich technik psychologicznych uzywają a nastepnie weryfikacje czyli wyniki glosowań
Dlaczego o tym mowię?
Jak my ku*** nic z tym nie zrobimy to koalicja zrobi coś za nas
Proszę cię DZIAŁAJ! Tu chodzi o naszą przyszłość naszą kulture , język,historię czy nawet konstytucje
zagrozone jest wszystko wyniszczane pod łatką smieszkowania
Koniec tuska mial byc ile temu? co ten c*** tu dalej robi?
dlaczego spolecznosc geji ma wiekszą organizacje niż grupy kiedyś zwanych Narodowców , mam nadzieje ze sobie nie pozapomnaliscie jak wazna jest nasza ziemia aktualnie wyprzedawana po cichu za bez cen przyjmujaca na siebie kolejne unijne zoobowiazania

Wchodzac do unii mielismy obiecane inaczej niż wyszło w praktyce a teraz jeszcze co mamy za ets placic i oddawac wegiel ukraincom bo co? bo chujow sto
przedewszystkim POLSKI INTERES !!!!
Nie chce być gojem żydowskim , slugusem ukrainskim , ani gościem w swoim kraju
Ja chce tak jak ty uwierzyć w ten kraj ale albo zaczniemy jako kibice coś działać albo możemy tak pierdolic bo pare juz postow probojacych trafić w serce widziałem
znieczulica skłóconych Polakow plan carycy....
nie że ty jestes stad stad wszyscy jesteśmy Polakami i Gospodażami w swoim kraju
gdzie ten obiecany kapitalizm?
gdzie praworzadnosc?
gdzie mozg olgi tokarczuk mowiącej o darze kulturowym ???
Ktos sie znowu dorobi , znowu bedzie nedza , wymieszanie kulturowe i cyk superpanstwo europejskie CHCECIE TEGO?
BO JA ku*** NIE BARDZO!

Nazwiesz mnie ruskim agentem czy pOpIsowcem
Sory, nie trafiłeś
pamietaj ze nieswiadomosc wiaze sie z wielką odpowiedzialnoscia mozemy poprostu stracić spokojną przyszłość
wszystkie odpowiedzi wypowiedzi wyniki sa dostepne
wiele artykulow wyskoczy ci poprzekręcanych prosze cię twoje zadanie domowe
przeanalizuj to wspolnie ze skłóconą Rodziną im wiecej nas będzie tym echo dalej bedzie sie niosło

Ponad podziałami jestesmy tacy sami

wchodzisz w to?

iparts.pl
Wrogzly

Re: Ostatni Dzwonek - Droga do Normalności

Post autor: Wrogzly » 13.07.2024, 12:36

Ja ledwo z luszka wstaję a co dopiero na jakieś parady

OoU

Post autor: OoU » 13.07.2024, 13:08

Przytoczyłeś Mickiewicza, który pisał o Litwie.. Dalej nawet nie czytam.

fnx73

Post autor: fnx73 » 13.07.2024, 15:14

Najpierw trzeba zrozumieć, że w sejmie wszyscy grają do jednej bramki. Nieważne czy to jakiś PiS, PO, 3D czy Konfederacja.
Zawisza 1946

Pawel26

Post autor: Pawel26 » 13.07.2024, 22:42

OoU pisze:
13.07.2024, 13:08
Przytoczyłeś Mickiewicza, który pisał o Litwie.. Dalej nawet nie czytam.
Co mnie boli najbardziej. To to,że Polak z Polakiem nie rozmawia tylko się kłóci. Społeczeństwo kibicowskie wrzuca sobie od najgorszych ruchanych itd. A wróg mieszka żre chleje i się z nas śmieje. Nasz rząd to targowica, a prezydent debil. Panowie! Zawieśmy szaliki na kołku! Zjednoczmy się. Później można się klepać.
Polska wolna od ukraińskiego gówna !

maczetatata

Post autor: maczetatata » 13.07.2024, 23:42

No wlasnie wrong u bram ,tylko problem jest ze 80 procent debili w Tym kraju zaglosowalo za tymi co nas juz sprzedali dawno temu.Polska krajem jest juz tylko w teorii ,wszystko juz sprzedali ,wszystko upada,nawet wodociagi nie sa nasze a o wszystko trzeba pytac sie unii czy mozemy.Donald nie dawno oglosil ze chce w polsce spalac wegiel zeby wysylac go taniej na Ukraine zeby mieli taniej prad ukraincy ..czy to jest ku*** normalne ?ciekawe co bylo na tasmach z burdelu na podkarpaciu ?Tu juz jest za pozno ,swiat idzie w kierunku depopulacji a konflikt zbrojny jest szykowany wrazie jak by sie spoleczenstwo stawialo ;) Ja juz mam wyjebane ,zyje z godnoscia,nikogo nigdy nie sprzedalem I mam nadzieje ze co tam zrobilem to bog mi wybaczy ;) A te wszystkie sprzedawczyki mam nadzieje ze sie spalac w pizdu w piekle razem z tymi co glosowali na pis po I chujownie.

pizgacz_rurkowcow

Post autor: pizgacz_rurkowcow » 18.07.2024, 22:17

Hyhy no po kilkunastu latach angażowania się w klimacie powiem, że bezkrwawo c**** się zmieni. Musi ta dziadowska mentalność wyginać. Wśród niby "ogarniętych" zwłaszcza. Kiedyś przejeżdżam koło dworca w swojej mieścinie, a tam uchachany kolo w koszulce ML&SW wychodzi od muslimskiego przybytku z dwoma kebsami. Uświadomiony inaczej kibol. "Prawicowość" po zbóju fest. Nie będę się nad tymi i resztą ekip pastwił, myślący wiedzą co jest 5. Dochodzi do tego jeszcze 95%, co właśnie tak procentowo powinni być j***** do spodu za to że demoralizują Naród raperskie k****, następna kasta szmalcowników społecznych. Te insekty by pizgaly galę za lepszą forsę, a również sprzedały własne matki. Ile tych gnid po covidiozie się sprzedało zamiast nagrywać antysystem na te tematy, to p******* w wywiadach że to sama prawda była bo dostały gruby hajs od rządu? Pytanie retoryczne.
"Rzeczywistość z d*** opisywana przez pizgaczy" - Matka Kurka :lol:

"Blogi internetowe zagrażają demokracji" - Barack Hussein Obama :lol:

ODPOWIEDZ