Fotki kibicow z lat 90tych

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
DZnr1

Re: Fotki kibicow z lat 90tych

Post autor: DZnr1 » 28.05.2024, 22:08

familyProject pisze:
28.05.2024, 20:34
Lobik pisze:
28.05.2024, 09:32
familyProject pisze:
27.05.2024, 22:11

[...]

Ja pytam, co zrobił dla Polski.
Poczytam, dzięki za info...
Odpowiadając na twoje głupie pytanie, również zadam podobnie głupie pytanie:
- A co zrobił dla Polski np. Dywizjon RAF-u 303???
Serio, dla Ciebie to dwie takie same sytuacje?
Jeśli tak, to nie mam kontrargumentu.
Jesteś tym słynnym murzynem z bandy (gie-)TeeS-u?

iparts.pl
witoldpyrkosz

Post autor: witoldpyrkosz » 29.05.2024, 11:03

Polskich żołnierzy, walczących w polskich mundurach podczas wojny z Niemcami, zestawić z emograntem co zastrzelił jakiegoś czarnego komucha na drugim końcu świata, ja p*******, patrioci wielcy

Też kiedyś zapytałem znajomego NS o kult tej postaci i też gadał takie wymijające rzeczy, więc bez żadnej napinki, jak ktoś wyjaśni jego kult to chętnie poczytam

Bo serio, bohaterów w Polsce nie brak, którym ten gość do pięt nie dorasta, jak coś tam czytałem o nim parę lat temu

DZnr1

Re: Fotografie kibiców z lat 90-tych XX w.

Post autor: DZnr1 » 30.05.2024, 12:00

witold.prykacz pisze:
29.05.2024, 11:03
Polskich żołnierzy walczących w polskich mundurach podczas wojny z Niemcami zestawić z przymusowym emigrantem politycznym, który zastrzelił jakiegoś czarnego komucha na drugim końcu świata, ja pieprzę rasistów, patriotów wielkich.

Też kiedyś zapytałem znajomego z ruchu eNeS o kult tego znanego Polaka i także mówił niezaufanym takie wymijające rzeczy, więc bez żadnej 'napinki', jak ktoś wyjaśni ten szacunek do niego, to chętnie poczytam.

Bo serio, bohaterów w Polsce nie brak, którym wg mnie ten człowiek do pięt nie dorasta, jak coś tam czytałem o nim parę lat temu.
Obrazek

https://zapodaj.net/plik-CYfeF4tT9M

Obrazek

Domyślam się, że dla toruńskiego fanklubu eRTeeS-u oraz afa ważniejsi byli rozenbaum, Ładoś, Sendlerowa itp., choć nosili inne uniformy niż brytyjskie tylko z małą naszywką 'POLAND' na rękawie jak polscy piloci/lotnicy (za których wielkie poświęcenie nasza ojczyzna została przez angielską królową oharaczowana ze ... zdeponawango w 'uk', polskiego złota!), ale nie bądź leniwy jak twoi starozakonni pobratymcy, można choćby zajrzeć na chazarską wikipedERASTię:

Obrazek

Obrazek

witoldpyrkosz

Post autor: witoldpyrkosz » 30.05.2024, 14:20

Że do wiki odeślesz, no nie spodziewalem się :)

CopA.C.A.B.ana

Post autor: CopA.C.A.B.ana » 30.05.2024, 16:39

Za odpalenie komunistycznego psa haniego szacunek. Nie wiem co trzeba miec w głowie, żeby negować bohaterstwo JW. Antykomunizm to ideologia ponadczasowa i ponadnarodowa.
NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB

DZnr1

Re: Fotografie kibiców z lat 90-tych XX w.

Post autor: DZnr1 » 30.05.2024, 17:00

witold.prykacz pisze:
30.05.2024, 14:20
DZnr1 pisze:
30.05.2024, 12:00
witold.prykacz pisze:
29.05.2024, 11:03
Polskich żołnierzy walczących w niepolskich mundurach podczas wojny z Niemcami zestawić z przymusowym emigrantem politycznym, który zastrzelił jakiegoś czarnego komucha na drugim końcu świata, ja pieprzę rasistów, patriotów wielkich.

Też kiedyś zapytałem znajomego z ruchu eNeS o kult tego znanego Polaka i także mówił niezaufanym takie wymijające rzeczy, więc bez żadnej 'napinki', jak ktoś wyjaśni ten szacunek do niego, to chętnie poczytam.

Bo serio, bohaterów w Polsce nie brak, którym wg mnie ten człowiek do pięt nie dorasta, jak coś tam czytałem o nim parę lat temu.
Obrazek

https://zapodaj.net/plik-CYfeF4tT9M

Obrazek

Domyślam się, że dla toruńskiego fanklubu eRTeeS-u oraz afa ważniejsi byli rozenbaum, Ładoś, Sendlerowa itp., choć nosili inne uniformy niż brytyjskie tylko z małą naszywką 'POLAND' na rękawie jak polscy piloci/lotnicy (za których wielkie poświęcenie nasza ojczyzna została przez angielską królową oharaczowana ze ... zdeponowango w 'uk', polskiego złota!), ale nie bądź leniwy jak twoi starozakonni pobratymcy, można choćby zajrzeć na chazarską wikipedERASTię:

Obrazek

Obrazek
Że do przeredagowania wiki... mnie odeślesz, to się nie spodziewałem. :)
Pomyślałem, że skoro żydzisz na napisane już np. książki nt. Janusza Walusia i nie doczekasz jego autobiografii ..., warto, abyś przypomniał sobie przynajmniej, co nałgały ... o "Niezłomnym" góralu (nie jak m.in. mjr Józef Kuraś) wasze dyżurne "lewatywy" z manipulującej faktami, propagandowej tuby tzw. żydów:
[link]
:D

Laguna

Post autor: Laguna » 30.05.2024, 18:20

Dozo ty ruro czy ty w każdym swoim pierdzie/wywodzie na forum musisz coś o RTS pisać? Weź tak ze 20 metrów rozbiegu , rozpędź się porządnie i pierdolnij głową w ścianę.Skoro w Tworkach ci nie pomogli to może sam sobie pomożesz debilu.

I dalej nie napisaliście czym Waluś zasłużył się dla Polski, że nazwaliście go polskim bohaterem?
Wyemigrował z Polski w czasie gdy inni walczyli tu z komunizmem narażając swoje życie, rodziny itd.
Ja nic do Janusza Walusia nie mam, zastrzelił komunistę i dobrze zrobił ale nie używajmy zbyt wielkich słów i nie róbmy z niego narodowego bohatera.

factoryproject

Post autor: factoryproject » 31.05.2024, 22:21

DZnr1 pisze:
28.05.2024, 22:08

Jesteś tym słynnym murzynem z bandy (gie-)TeeS-u?
Nie zjebana dozolowska pało.
Jestem normalnym człowiekiem, kibicem który zadał proste pytanie.
A zmienianie nicków i te twoje durnowate wpisy, są tak żałosne że naprawdę brak mi słów.

ODPOWIEDZ