Dzięki za radę napewno skorzystamy. I Halagarda się nie rozjebal matole c*** ci w ryj za oczernianie prawilniakuPrawilnyy pisze: ↑28.05.2023, 10:12Prawa ręka tej blondi.Kolejny rozjebus z wierchuszki grupy po masterze,małpie,halagardzie i kij wie kto tam jeszcze sypie bo pewnie za niedługo kolejni wypłyną ale już się zrównali z Wisłą,Chorzowem i Łodzią.
Pamiętajcie o jednym.Jeżeli robić interesy to tylko w pojedynkę.W grupie prędzej czy później ktoś się rozjebie.
Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
-
Przecież to jest jakiś gamoń, dzieciak.
Dobrze, że rejestracja jest zamknięta, ale admin mógłby wypierdolić takich przybłędów jak kojotsynkurwy, patrickpbt, le_souvenir czy tego wyżej prawillniaka. Przecież to jakieś trolle i widać to gołym okiem, że nie mają co robić w życiu tylko tutaj płodzą posty, a nie są kibicami. Piszą takie pierdoły, że uwierzyć nie idzie jak ktoś może mieć tak spierdolony łeb.
Dobrze, że rejestracja jest zamknięta, ale admin mógłby wypierdolić takich przybłędów jak kojotsynkurwy, patrickpbt, le_souvenir czy tego wyżej prawillniaka. Przecież to jakieś trolle i widać to gołym okiem, że nie mają co robić w życiu tylko tutaj płodzą posty, a nie są kibicami. Piszą takie pierdoły, że uwierzyć nie idzie jak ktoś może mieć tak spierdolony łeb.
j**** idiotów ! Tępe skurwysyny !
-
A tak trochę w temacie a trochę nie. Zauważyliście że Witalska zniknęła? Czyżby w końcu jakiś mod to ogarnął?
-
To po co wyzwiska na halagarde na lipach?HycleKRK pisze: ↑28.05.2023, 11:06Dzięki za radę napewno skorzystamy. I Halagarda się nie rozjebal matole c*** ci w ryj za oczernianie prawilniakuPrawilnyy pisze: ↑28.05.2023, 10:12Prawa ręka tej blondi.Kolejny rozjebus z wierchuszki grupy po masterze,małpie,halagardzie i kij wie kto tam jeszcze sypie bo pewnie za niedługo kolejni wypłyną ale już się zrównali z Wisłą,Chorzowem i Łodzią.
Pamiętajcie o jednym.Jeżeli robić interesy to tylko w pojedynkę.W grupie prędzej czy później ktoś się rozjebie.
-
Haha a trans Halagarda chu ci w d*** to za co?Albo teraz trans na niego na ostatnim meczu z Płockiem.HycleKRK pisze: ↑28.05.2023, 11:06Dzięki za radę napewno skorzystamy. I Halagarda się nie rozjebal matole c*** ci w ryj za oczernianie prawilniakuPrawilnyy pisze: ↑28.05.2023, 10:12Prawa ręka tej blondi.Kolejny rozjebus z wierchuszki grupy po masterze,małpie,halagardzie i kij wie kto tam jeszcze sypie bo pewnie za niedługo kolejni wypłyną ale już się zrównali z Wisłą,Chorzowem i Łodzią.
Cyganka karty zna a w kartach droga zła
W tych kartach droga zła,więzienny gmach...
Kochana moja wiem,już nie spotkamy się
Rozstajne drogi nam sądzone dwie
Widzenia w piątki są więc do widzenia
Padają gorzkie łzy rodziny Twej...
W tych kartach droga zła,więzienny gmach...
Kochana moja wiem,już nie spotkamy się
Rozstajne drogi nam sądzone dwie
Widzenia w piątki są więc do widzenia
Padają gorzkie łzy rodziny Twej...
-
Na profilu kibolska Cracovia film z mają jak wyzywają go pod kryminałem.
-
A co sie stalo z tym kurduplem brodatym z Wsh cos i nim nie slychac i nawet juz inaczej wyglada juz nie Jak Ahmed
-
Zapytaj się na mieście to Ci wyjaśnimy.StarykoŃ pisze: ↑29.05.2023, 13:22To po co wyzwiska na halagarde na lipach?HycleKRK pisze: ↑28.05.2023, 11:06Dzięki za radę napewno skorzystamy. I Halagarda się nie rozjebal matole c*** ci w ryj za oczernianie prawilniakuPrawilnyy pisze: ↑28.05.2023, 10:12Prawa ręka tej blondi.Kolejny rozjebus z wierchuszki grupy po masterze,małpie,halagardzie i kij wie kto tam jeszcze sypie bo pewnie za niedługo kolejni wypłyną ale już się zrównali z Wisłą,Chorzowem i Łodzią.
-
Wiadomo że poszło o pieniądze i władze, przecież teraz ten kibicowski świat tylko wokół tego się kręci, tam samo jak kręcili aferę małpie bo ruchał nie odpowiednią babę ale takich kwiatków tam jest więcej tylko że to dotknęło trochę wyżej postawioną osobę, śmiech na sali później wypiswyanie wszędzie pdw i pozdrowienia dla ludzi... Mi ten pseudokryminakny kibicowski klimat nie leży całkowicie
-
-
-
-
Chłopakom polecam ten produkt, żeby się nie męczyli, bo słabo to wyglada.
[link]
-
Ale marudzisz, przestrzelone to przestrzelone i tyle czy to Wisła czy Cracovia :)Diamentowy pisze: ↑01.06.2023, 16:34Chłopakom polecam ten produkt, żeby się nie męczyli, bo słabo to wyglada.
[link]
JESTEM WALECZNYM HULIGANEM SPRZED KLAWIATURY!!!
-
A ja napiszę coś pojeebanego :)
Nie rozumiem na co robić grafy jak w mieście derbowym postoją max kilka dni zanim drudzy je zamarzą. Oczywiście są i takie co stoją dłużej, ale chociażby ostatnie pasiaste na kurdwanowie przeżyły kilka dni, albo na tym samym osiedlu pewna całkiem dobra robota sprzed paru miesięcy przestrzelona w mniej niż 20 godzin.
Starać się, obczajać, wydawać na spreje a na koniec wszystko jak krew w piach, ale może za stary już jestem żeby do pojąć :)
Nie rozumiem na co robić grafy jak w mieście derbowym postoją max kilka dni zanim drudzy je zamarzą. Oczywiście są i takie co stoją dłużej, ale chociażby ostatnie pasiaste na kurdwanowie przeżyły kilka dni, albo na tym samym osiedlu pewna całkiem dobra robota sprzed paru miesięcy przestrzelona w mniej niż 20 godzin.
Starać się, obczajać, wydawać na spreje a na koniec wszystko jak krew w piach, ale może za stary już jestem żeby do pojąć :)
-
Pewnie dla satysfakcji robiących. Chodzi mi oczywiście o te konkretniejsze grafy. Reszta dla oznaczenia terenu. Zresztą i tak w porównaniu do czasów z przed zatrzymań, tych grafów jest o wiele mniej.
-
p****** się gałganie.siemaszki06 pisze: ↑30.05.2023, 10:12po to żeby tacy jak ty się pytali. przy okazji byku to twój ostatni wpis na tym forum
-
Ten siemaszki06 to jakiś pedał jest. Numer chce i chce popisać, uważajcie na tego ch.uja.
-
Myśli że jak zacznie kogoś na forum ustawiać to ktoś pomyśli że jest kimś ważnym w realu.
Krakowia konfidenci
1910&1920&1968&1906
1910&1920&1968&1906
-
Posiada ktoś może filmik w którym jakiś typ z Cracovii opowiada o kibicowaniu i walkach z Wisłą?
Nieliczny, ale fanatyczny.
-
-
byku jak już obejrzysz z podnieceniem do niedzielnego rosołu to napisz ile masz lat ze myślisz ze to jest prawdziwe? przyjechałeś z ukrainy czy po prostu jesteś taki fabrycznie?
-
Nie o to mnie chodziło. Był to jakiś dokument i gość tam opowiadał o walkach 24 na dobę w Krakowie. O ile mnie pamięć nie myli to stali w kilka osób pod jakimś mostem w kominach i typ tam mówił że nóż złapał w ręke bo już w brzuch szedł. O pistoletach też coś było chyba.
A to co podesłał kibic Janusz to też przesłucham bo ciekawe są te wszystkie historie z Krakowa.
A to co podesłał kibic Janusz to też przesłucham bo ciekawe są te wszystkie historie z Krakowa.
-
Jedyne co mi przychodzi do głowy po opisie to Real Football Factories z Polski, o to chodziło?Kropiel pisze: ↑11.06.2023, 11:41Nie o to mnie chodziło. Był to jakiś dokument i gość tam opowiadał o walkach 24 na dobę w Krakowie. O ile mnie pamięć nie myli to stali w kilka osób pod jakimś mostem w kominach i typ tam mówił że nóż złapał w ręke bo już w brzuch szedł. O pistoletach też coś było chyba.
[link]
-
To jest to. Dzięki kolego, będzie co obejrzeć do niedzielnego piwka.
-
Ten mamut to jakiś kolejny skruszony gangster srankster? Jeśli tak to Cracovia już wyprzedziła Wisłę a tacy po obu stronach wszyscy groźni i sztywni byli.
Każdy to powie sami konfidenci w Krakowie.
Każdy to powie sami konfidenci w Krakowie.
-
Jeszcze mnie ciekawi ilu w Krakowie i nie tylko jest takich co dają na gębę. Organy ścigania też takich potrzebują, pozwalają im latać, zarabiać sianko a w zamian od czasu do czasu dają coś na kolegów na gębę.
-
Fajnie tam macie na tej Cracovii że nawet tutaj ze sobą walczycie ;)
-
Misio to ty ?dekazkonfior pisze: ↑14.06.2023, 10:59cioto ty miałaś podbić na meczu z zagłębiem i się znowu osralas a tu dalej coś piszesz? ty jestes zwykła szmata od machania szalikiem. udajesz kumatego to napisz co zydy zrobiły z mamutem i za co bo to teraz temat nr 1 na mieście wiec na pewno wiesz co w trawie piszczy
-
Kropiel ja obstawiam Cie z nigdy wiecej albo razem do d*** z bierdoniem i trzaskowskim. Otworzyli rejestracje i takie kwiatki płyną nam po naszym polskim morzu. Polskojęzyczne sprzedajne k**** za srebrniki. MI brak więcej słów na was. Zdechniecie zobaczycie
-
byku wywołujesz mnie do tablicy a jesteś z bandy z której ostatnio wszyscy po kolei lecą do wora jak tylko wjeżdżają. to o czym ty chcesz tu rozmawiać. tez mogę tu wypisać wasze wewnętrzne sprawy tylko po co żeby te cwele z neta wyzej miały pozywke?dekazkonfior pisze: ↑13.06.2023, 11:24skoro tu wróciłeś to zamiast dyskutować z frajerami weże opowiedz co u mamuta bo całe miasto z was wali:)
A i skoro m już wam się pożalił to może teraz będziecie kolegami?
-
Kolegami? Tak jak wy z dekazem i innymi k****** które zostały od nas pogonione i przyjęliście ich z otwartymi ramionami?siemaszki06 pisze: ↑14.06.2023, 13:58A i skoro m już wam się pożalił to może teraz będziecie kolegami?dekazkonfior pisze: ↑13.06.2023, 11:24skoro tu wróciłeś to zamiast dyskutować z frajerami weże opowiedz co u mamuta bo całe miasto z was wali:)
-
Nie wiem ile masz iq, że moje posty połączyłeś z nigdy więcej, traskowskim i biedroniem, ale obstawiam że niewielkie lub leczysz się psychiatrycznie.
Następny kwiatek dekazkonfior, który latał(był na posyłki) dla jednej z największych konfidenckich ekip(wsh) w historii kibicowskiej Polski jedzie komuś od frajerów. To forum jest mocno popierdolone.
A jak jesteś jeszcze młodszy to zamknij morde kocie zafajdany i nie podskakuj do dziadka bo jesteś za krótki w uszach. Bez maczety i gazu jesteś nikim, więc morda krótko mruczusiu.
-
Sorry za post pod postem, ale nie można edytować. To prawda, że Misiek i Master razem się bujają obecnie? I czy Misiek faktycznie jest widziany jak chodzi po mieście i nikt go nie rusza? Bo kiedyś tu ktoś wrzucał zdjęcie jak stoi w jakimś sklepie a pisali tu że normalnie się stołuje na mieście. Czy może po tej sławnej solówce zaszył się gdzieś i ślad po nim zaginął?
-
jeden był co go ruszył i zjechał na sanki, a czy dalej na nich siedzi to trzeba kogoś z Cracovii pytaćKropiel pisze: ↑15.06.2023, 20:35Sorry za post pod postem, ale nie można edytować. To prawda, że Misiek i Master razem się bujają obecnie? I czy Misiek faktycznie jest widziany jak chodzi po mieście i nikt go nie rusza? Bo kiedyś tu ktoś wrzucał zdjęcie jak stoi w jakimś sklepie a pisali tu że normalnie się stołuje na mieście. Czy może po tej sławnej solówce zaszył się gdzieś i ślad po nim zaginął?

-
Mówisz o tej słynnej solówce na chodniku??
Wisła Devils, to ten Dekaz też był kiedyś za Wisłą? Niezłe jaja
Wisła Devils, to ten Dekaz też był kiedyś za Wisłą? Niezłe jaja
-
Może nie filmik, ale na youtube widziałem kanał, chyba narrator się nazywał. Tam był jakiś wywiad i z kibicem Ruchu, Wisły i Cracovii.
„Ucz się ojców swych języka,
On myśl każdą wydać zdolny:
gnie się, dźwięczy, grzmi, przenika,
jasny,śmiały bo jest wolny. Jan Niepomucen Kamiński
On myśl każdą wydać zdolny:
gnie się, dźwięczy, grzmi, przenika,
jasny,śmiały bo jest wolny. Jan Niepomucen Kamiński
-
Najpierw usłyszał ksywkę mamut więc już z wypiekami na twarzy chce prowadzić śledztwo na kibice net kto co jak dlaczego...Kropiel pisze: ↑15.06.2023, 20:35Sorry za post pod postem, ale nie można edytować. To prawda, że Misiek i Master razem się bujają obecnie? I czy Misiek faktycznie jest widziany jak chodzi po mieście i nikt go nie rusza? Bo kiedyś tu ktoś wrzucał zdjęcie jak stoi w jakimś sklepie a pisali tu że normalnie się stołuje na mieście. Czy może po tej sławnej solówce zaszył się gdzieś i ślad po nim zaginął?
Potem przeczytał że ktoś napisał że ktoś z kimś się buja i pragnie by ktoś mu napisał czy tak jest...
Chłopie ku*** to są obcy ci ludzie z którymi nie masz i nie miałeś żadnej styczności a gdybyś minął się z nimi na ulicy to nawet byś nie wiedział że to oni a oni nie nawet nie wiedza o twoim istnieniu...co cię to interesuje i co to zmienia w Twoim życiu?
Jak Master może się teraz bujać z miśkiem, skoro Master siedzi w kryminale a misiek się na niego rozkraczył?
Ja p*******, skąd ty się urwałeś, skąd jesteś i ile masz lat? Jak jesteś 13latkiem zafascynowanym "chuliganskim światem" i życiem obcych ci osób których nie widziałeś na oczy i nie wiesz nawet jak wyglądają, tylko przeczytałeś ich ksywki w Internecie i na podstawie tego jesteś zafascynowany ich życiorysem to jeszcze pół biedy, każde dziecko ma swojego lepszego lub gorszego superbohatera.. Ale jak jesteś dorosłym typem i zadajesz takie pytania to ja pierdolę...
Znajdź sobie w życiu jakieś zajęcie, pracę, kobietę, cokolwiek.. bo aż przykro patrzeć
-
Pięknie podsumowane
c*** w dupe temu, kto oddał głos trzaskowskiemu!
-
Leczę to ja takich ludzi jak Ty. Dwa posty później już Cię w piękny sposób wyjaśnili. Zmienisz pewnie nick i znowu będziesz zadawał pytania... Moje IQ chyba dobre skoro ja Cię przejrzałem troszkę wcześniej niż Ty te gnioty napisałeś. Pamiętaj jebana k**** wypierdolimy was z Polski i do israela będziecie spierdalać