Kibicowska Warszawa
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Kibicowska Warszawa
Panowie legioniści nie ma co się bić z internetową bandą hks(smakowały wam warszawskie kanapki z pociągu?),rts czy ksp.Cichociemny ja jestem za Radomiakiem,a ty co KSP,Widzew?
-
Tylko że Karmaaa, który odpowiedział na pytanie nie jest raczej kibicem Legii.
-
No jasne że daleko mi do Legii tylko typek hks który teraz koncertowo się popłakał chwilę wcześniej sam wjeżdżał innym na rodzinę i głównie obrażał innych nie mając samemu nic ciekawego do dodania.
Zresztą pytanie które tutaj zadał świadczy jedynie o tym że jest zwykłym bobkiem, albo urodził się wczoraj bo chyba każdy normalny zdaje sobie z tego sprawę co i jak wygląda, nawet nie mieszkając w Warszawie.
Zresztą pytanie które tutaj zadał świadczy jedynie o tym że jest zwykłym bobkiem, albo urodził się wczoraj bo chyba każdy normalny zdaje sobie z tego sprawę co i jak wygląda, nawet nie mieszkając w Warszawie.
-
Nikt z Polonii się tu nie wpisuje, więc nie wiem z kim Wy toczycie internetowe boje. W kwestii Hutnika wszystko zostało powiedziane i nic się tu nie zmienia. Są kibicami Legii, którzy też chodzą na mecze dzielnicowego klubu. Są najsilniejszą z tego typu ekip, ale nie są niezależni. Zaliczyli ostatnio niezły wyjazd. Nikt nie ma z tym problemu, sytuacja się nie zmienia. Co tu drążyć?
-
To cichociemny drąży i kreuje jakieś narracje że Legia ogranicza lokalne warszawskie kluby a sam jest najwyraźniej ograniczany przez bardziej kumatych Polonistów, którzy zabraniają mu się przyznać komu kibicuje, żeby nie robił im wstydu swoim pierdoleniem. Jakie to ironiczne. :D
-
Zamknijcie te mordy już, bo zaśmiecacie temat. Sezon ogórkowy jeszcze się nie zaczął , a tu już takie odpierdalanie. Koniec tematu !
-
A ty jesteś tu jakimś cieciem żeby się tak rządzić?
-
To było moje pytanie ;) Chociaż warto odnotować moment tego anonimowego wzmożenia.
A co tam w komentarzach na Onecie?
-
Czemu Polonia albo Widzew się nie ustawili na Hutnik jadący do Płocka?Przecież Legia pojechała na wyjazd to potem nie byłoby gadki że pozbierali posiłki z TB.
''A w pudle padaka już mało kto grypsuje złodziej na złodzieja administracji kabluje...''
-
policja to ciebie wyczaiła jak piłeś browara pod sklepem.Polonia dobrą bandą,hahahahah kabaret.
''A w pudle padaka już mało kto grypsuje złodziej na złodzieja administracji kabluje...''
-
Jeśli ktoś jeszcze sądzi że Hutnik przez 8 lat nie jeździł na wyjazdy i nagle zebrał 2 autokary wyjazdowiczów, to prośba o ujawnianie się. W planach jest Galeria osób pozytywnie zakręconych kibice.net a taka deklaracja daje duże szanse na załapanie się.
-
Ale rozumiesz różnicę pomiędzy "ostatnim wyjazdem autokarowym", a "ostatnim wyjazdem"? Czy takie niuanse ojczystego języka stanowią dla ciebie nieodgadnioną tajemnicę?cichociemny pisze: ↑27.05.2023, 15:37Hutnik Warszawa KibicowskoPonad 130 osób dopingowało Dumę Bielan ,w Płocku.Dwa autokary + samochody.Wspierały nas delegacje z Puław i Ostrołęki ,za co dziękujemy.
Zaprezentowaliśmy tylko jedną oprawę,ze względu na obiekt na którym graliśmy .
Ostatni wyjazd autokarowy ,odbył się osiem lat temu również,do Płocka
A teraz wstań, przeproś i wyjdź :-)
W sumie nic dziwnego że się ciebie wstydzą. Cichociemny wstydzi się Polonii, Polonia wstydzi się cichociemnego. :D Ale mogliby ci trwalszy kaganiec założyć. W sumie serio wstyd, żeby ktoś poległ na tak prostym sformułowaniu.
-
Ty karwasz palkersie chyba mowisz o swoje ekipie widmo,a przeciez c*** nie wiadomo z ktorej choinki sie zerwales. Z krzakow to ty dupe wypinasz , a po wszystkim masz nie kontrolowana sraczke. Weź spierdalaj z tymi swoimi kocopolami o jakis ukraincach. Co ty jakas krucjate prowadzisz. Jak dla mnie to ty jakis kacap jestes albo eskimos hehekojotsonqwe pisze: ↑26.05.2023, 01:43Goście zadają normalne pytania a banda spierdalancow do krzaków dostaje sraczki.
-
Panowie, nie ma sensu odpowiadać tym ciotom. Te anonimowe k******* nie istnieją poza internetem także j**** ich.
-
Jedno jest pewne. Policja nigdy nie bedzie wiedziec jak Huta sie zbiera bo nikt sie nie chwali tym i tak bycPowinno. Raz na 8 lat ? Ale sie zebrali, a twoja ekipa.? Dyskrecja i organizacja to jest to
-
Pisze oczywiscie do tych informatorow z medi socjalnych i kibicow razem i z "niezmonipulowanych"
-
-
Skonczyles. Wstan zajebales badeje. Cieplo Ci? To zmien i sie nie prooy
-
Mieszka w Sosnowcu i Wasi bracia nie mogą z nim zrobić porządku?jestesmywaszastolica pisze: ↑28.05.2023, 13:10on nie dostanie w japę od żadnego kibica czy to Legii, czy to Hutnika, bo mieszka w Sosnowcu to raz. Dwa w związku z tym, że podczas jednego z meczów derbowych się zesrał (i nie chodzi mi o potoczne rozumienie tego słówka, tylko o to, że podczas awantury na linii Narodowa Polonia - antifa typ literalnie zrobił kupę w nachy) to ostatecznie został z Konfiktorskiej pogoniony i dziś pozostaje mu leczyć swoje kompleksy i odparzony odbyt w necie.
Smacznego kapuśniaku cichodajko
-
Nie mieliśmy i nie mamy to raz. A dwa ja nic nie chce tylko zadałem pytanie.Dario1916 pisze: ↑28.05.2023, 13:59Wy mieliście/macie psa w ekipie i ty chcesz, żeby Zagłębie ścigało jakiegoś anonimowego śmiecia?KSGKSW pisze: ↑28.05.2023, 13:50Mieszka w Sosnowcu i Wasi bracia nie mogą z nim zrobić porządku?jestesmywaszastolica pisze: ↑28.05.2023, 13:10on nie dostanie w japę od żadnego kibica czy to Legii, czy to Hutnika, bo mieszka w Sosnowcu to raz. Dwa w związku z tym, że podczas jednego z meczów derbowych się zesrał (i nie chodzi mi o potoczne rozumienie tego słówka, tylko o to, że podczas awantury na linii Narodowa Polonia - antifa typ literalnie zrobił kupę w nachy) to ostatecznie został z Konfiktorskiej pogoniony i dziś pozostaje mu leczyć swoje kompleksy i odparzony odbyt w necie.
-
Cipcia nie swiruj. Wez melatonine idz spac i schowaj szalik Poloni gdzie jego miejsce. Jak niewiesz to Ci napisze. W gaciach twoich i reszty tej zbieraniany. Pierdolnijcie sobie wieksze H na koszulce mimo tego ze nie walczycie z nikim i na miescie. Koncze to bo to jest jakas abstrakcja
-
To może i ja wtrące swoje 5 groszy do dyskusji. Jako, że mieszkałem kilka ładnych latek w Warszawie i uczęszczałem na mecze zarówno Legii i Polonii to uważam, że jak najbardziej mogę się wypowiedzieć w tym temacie. Od razu chciałbym zaznaczyć, że byłem zwykłym sympatykiem piłki nożnej, żeby ktoś nie zarzucił jakim cudem mogłem chodzić na mecze dwóch tak bardzo zwaśnionych zwaśnionych drużyn. Poznało się trochę kibiców z obu stron barykady także pogląd na sporo tematów jest, ale ograniczę się tu jedynie do napisania paru zdań na temat ekipy z Bielan. Nie wiem jak można robić z Hutnika drugą ekipę w Stolicy kiedy są oni przede wszystkim kibicami Legii a co za tym idzie mogą swobodnie robić to co reszta kibiców Legii czyli po prostu w spokoju egzystować, trenować, robić grafy, chodzić na Hutnik itd. Polonia takiej swobody nigdy mieć nie będzie i ograniczać mogą się jedynie do jakiejś tam aktywności na części Muranowa i podczas swoich meczów. Nie piszcie więc takich rzeczy byle dojebać Polonii, że nie są nawet drugą siłą w tym mieście. Są i nic tego nie zmieni dopóki nie będzie jakiejś 3 całkowicie samodzielnej ekipy(nie piszmy tu o AKS Zły bo nie jest to ekipka nastawiona na atrakcje chuligańskie). Swego czasu w Warszawie było dosyć ciekawie na niższych ligach ale od momentu wprowadzenia przez Legię paktu o nieagresji to między warszawskimi ekipkami nie dzieje się kompletnie nic. Prawda też jest taka, że gdyby był mecz Hutnik-Polonia to ci pierwsi bez wsparcia Legionistów spoza Bielan nie zrobiliby sztycha. Polonia wbrew pozorom ma ludzi od spraw chuligańskich, myślę, że spokojnie kilkadziesiąt zawodników się tam znajdzie. Przynajmniej tak było jak mieszkałem w waszym mieście.
Przy okazji gratuluję awansu i oby Polonia jak najszybciej znalazła się ekstraklasie, bo taki klub z tradycjami i rzeszą wiernych kibiców nie zasługuje na tułanie się po niższych ligach.
Przy okazji gratuluję awansu i oby Polonia jak najszybciej znalazła się ekstraklasie, bo taki klub z tradycjami i rzeszą wiernych kibiców nie zasługuje na tułanie się po niższych ligach.
-
"Narodowa Polonia" czyt. 10 osób. max 15 licząc pijusów nic nie trenujących. nigdy nie pogonili antify ze stadionu, zrobili to dopiero kiedy mieli za plecami solidną ekipę Sandecji. Już o tym wspominałem żę jakiś czas później mieli propozycję sprawdzenia się Polonijna Anifa vs Narodowcy i obsrali zbroje bo by wystawili tylko ze 3 zawodników.jestesmywaszastolica pisze: ↑28.05.2023, 13:10on nie dostanie w japę od żadnego kibica czy to Legii, czy to Hutnika, bo mieszka w Sosnowcu to raz. Dwa w związku z tym, że podczas jednego z meczów derbowych się zesrał (i nie chodzi mi o potoczne rozumienie tego słówka, tylko o to, że podczas awantury na linii Narodowa Polonia - antifa typ literalnie zrobił kupę w nachy) to ostatecznie został z Konfiktorskiej pogoniony i dziś pozostaje mu leczyć swoje kompleksy i odparzony odbyt w necie.
Jedno Miasto Jeden Klub
Czarnym Kurvvom Chvja w Dziób
-
Z ten narodowej części ekipy to niewiele kto został, bo młodzież wybrała dopalacze i mefedron
Skarżyć nie wolno, kapować nie wolno, ODEGRAĆ SIĘ WOLNO!
-
Oglądałem filmik z wyjazdu KSP do Krakowa to widać tam kilka osób ze starej gwardii np. Ryba z Muranowa czy kilku innych a cała reszta to jakaś zbieranina dosłownie z d*** i prawdopodobnie po pierwszym spotkaniu z delegacją Legii po prostu podziękują i więcej się na Konwiktorskiej nie pojawią.extremalny_korbelis pisze: ↑29.05.2023, 19:03Z ten narodowej części ekipy to niewiele kto został, bo młodzież wybrała dopalacze i mefedron
Jedno Miasto Jeden Klub
-
Ten słynny "naturysta" co tak chętnie niszczył prace Legii a gdy wpadł w zasadzkę to pod pałacem prezydenckim dzwonił na Policję by mu ktoś pomógł bo źli ludzie chcą go pobić, jest teraz trenerem personalnym na siłowni Gravitan w Jankach.
Gekon ksywke posiadał obecnie twierdzi że to pomówienia że nie ma nic wspólnego z Polonią, czyli tak jak każdy z nich.
Gekon ksywke posiadał obecnie twierdzi że to pomówienia że nie ma nic wspólnego z Polonią, czyli tak jak każdy z nich.
Jedno Miasto Jeden Klub
-
Jak komuś się nudzi to polecam ten filmik z ich sektora w Krakowie :) Poloniści ile was tam było? Na ilu wy się określiliście? :) Oprócz "Prawdziwych braci z Nowego Sącza" i ziomków z Cracovii to wliczaliście w tę liczbę też te wszystkie dzieci i dziadków siedzących jak na pikniku? :)kozdam4s pisze: ↑30.05.2023, 14:36Oglądałem filmik z wyjazdu KSP do Krakowa to widać tam kilka osób ze starej gwardii np. Ryba z Muranowa czy kilku innych a cała reszta to jakaś zbieranina dosłownie z d*** i prawdopodobnie po pierwszym spotkaniu z delegacją Legii po prostu podziękują i więcej się na Konwiktorskiej nie pojawią.extremalny_korbelis pisze: ↑29.05.2023, 19:03Z ten narodowej części ekipy to niewiele kto został, bo młodzież wybrała dopalacze i mefedron
-
Dzieci i starcy to pewnie dla zmyłki, główna ekipa akurat grała ze zgodami w rozbieranego.WF. pisze: ↑30.05.2023, 14:56Jak komuś się nudzi to polecam ten filmik z ich sektora w Krakowie :) Poloniści ile was tam było? Na ilu wy się określiliście? :) Oprócz "Prawdziwych braci z Nowego Sącza" i ziomków z Cracovii to wliczaliście w tę liczbę też te wszystkie dzieci i dziadków siedzących jak na pikniku? :)kozdam4s pisze: ↑30.05.2023, 14:36Oglądałem filmik z wyjazdu KSP do Krakowa to widać tam kilka osób ze starej gwardii np. Ryba z Muranowa czy kilku innych a cała reszta to jakaś zbieranina dosłownie z d*** i prawdopodobnie po pierwszym spotkaniu z delegacją Legii po prostu podziękują i więcej się na Konwiktorskiej nie pojawią.extremalny_korbelis pisze: ↑29.05.2023, 19:03Z ten narodowej części ekipy to niewiele kto został, bo młodzież wybrała dopalacze i mefedron
Jedno Miasto Jeden Klub
-
https://www.youtube.com/watch?v=jSunw87G9gI
Faktycznie to bardziej wygląda jak jakiś sektor rodzinny.
Jaka liczba Polonii w Polkowicach?
-
Całe 0, skupili się na dniu dziecka i promocji meczu z Motorem a kilka osób jeszcze leczy rany z powrotu do domu po ostatnim meczu.SzymonLG pisze: ↑30.05.2023, 16:36https://www.youtube.com/watch?v=jSunw87G9gI
Jedno Miasto Jeden Klub
-
c**** wiesz... Bylo wykupić pakiet na Wp pilot to byś sobie na Tv wykropkował ile osob bylo...kozdam4s pisze: ↑30.05.2023, 17:25Całe 0, skupili się na dniu dziecka i promocji meczu z Motorem a kilka osób jeszcze leczy rany z powrotu do domu po ostatnim meczu.SzymonLG pisze: ↑30.05.2023, 16:36https://www.youtube.com/watch?v=jSunw87G9gI
-
Mniej więcej tyle ile było w Krakowie odejmując przyjaciół z Sandencji, Cracovii, te rodziny z dziećmi, emerytów i typków którzy z boku na siedząco oglądali sobie meczyk?era pisze: ↑30.05.2023, 18:25c**** wiesz... Bylo wykupić pakiet na Wp pilot to byś sobie na Tv wykropkował ile osob bylo...kozdam4s pisze: ↑30.05.2023, 17:25Całe 0, skupili się na dniu dziecka i promocji meczu z Motorem a kilka osób jeszcze leczy rany z powrotu do domu po ostatnim meczu.SzymonLG pisze: ↑30.05.2023, 16:36https://www.youtube.com/watch?v=jSunw87G9gI
-
-
Sprawdziłem rzeczywiście pojawili się, całe 20 osób bez flagi, ewentualnie w ToiToi po lewej kilku robiło jakieś fikołki.

Jedno Miasto Jeden Klub
-
Dziwne, że tym razem bez flagi 
Make you an offer you can't refuse You've only got your soul to lose... Eternally... let yourself go!
-
Jak puszczać z dumą w świat relację ze "na wyjeździe w Krakowie Polonię wspiera około 300 osób" to pierwsi, ale jak na powrocie ktoś się łapie na manto to już pikniki ;) Na wasze nieszczęście lata ten filmik, na którym każdy może zobaczyć że z tych "około 300 osób" solidna cześć wcale nie wspiera Polonii tylko siedzi na dupsksch oglądając sobie meczyk albo pilnuje dzieci...
A jeśli podając w świat ta liczbę zaliczacie tych ludzi do swojej ekipy wyjazdowej to każdy na tym filmiku może sobie zobaczyć tą "bandę wyjazdową Polonii " zwaną "Warszawską Ferajną" :) Ferajna jak się masz :)
I tak właśnie ta Polonia sobie egzystuje. A to 300 osób na wyjeździe, a to Legia cofająca się przed psami ucieka przed Polonią itd. itp.
-
Legia ma za to samych młodych haha że starcami w stolicy i okolicach tylu kibiców niby a stadion raz może na rok zapełniony:-)
-
Tak się składa, że w tym sezonie (po fatalnym poprzednim) padł na Legii rekord średniej frekwencji wynoszący ponad 21 000 na mecz więc powodów do narzekania raczej nie mamy. Wiadomo, że zawsze może być lepiej, ale nie jest źle – tym bardziej patrząc na większość stadionów w Polsce gdzie tendencja jest raczej odwrotna i na mecze/do młynów chodzi co raz mniej ludzi.szwadron97 pisze: ↑31.05.2023, 09:49Legia ma za to samych młodych haha że starcami w stolicy i okolicach tylu kibiców niby a stadion raz może na rok zapełniony:-)
I znów objawia się takie typowe dla tego forum pierd**nie typu „stadion wypełnia się może raz na rok”… Najpierw sprawdź, później się wypowiadaj.
A jeszcze tak wracając do wpisu gościa, który mieszkał w Warszawie kilka lat i poznał zarówno kibiców Legii jak i Polonii.
Powiedz nam kolego czy łatwo jest zobaczyć kogoś w barwach Polonii np. w galerii handlowej Arkadia czy na starówce – czyli miejscówkach oddalonych od stadionu Polonii dosłownie o kilkaset metrów? Czy w ogóle gdziekolwiek w Warszawie widoczne są barwy Polonii? To tak odnośnie ulubionego tutaj hasła o tym, że „nie ma Polonii w Warszawie”.
A teraz pytanie do kogoś z Polonii. Jak tam grupa Polonia Graffiti? Łebki, które skupiały się bardziej na rozwalaniu legijnych prac bo nie umiały namalować prostej kreski, zamiast się uczyć malować te proste kreski SŁAWIĄC SWÓJ KLUB - chociażby gdzieś u siebie na osiedlach - wolały na szybko niszczyć nasze prace i gdzie oni teraz są? Zakończyli kariery malarzy zanim nauczyli się czegokolwiek? :)
Ta cała „Duma Stolicy” sama robi sobie krzywdę chcąc być bardziej antyLegia niż proPolonia. Ich chuliganka kończy się znaczkach „h” na koszulkach bo co oni niby sobą reprezentują? Czemu ich zgody po kolei od nich odbiły? Też zła Legia w tym maczała palce?
-
Po pierwsze temat dzieci, starców i normalnych rodzin dotyczył wyjazdów, a nie meczy u siebie łbie. Żadna ekipa nie zabiera takiego towarzystwa na wyjazdy, a jak już takie towarzystwo gdzieś się pojawi na meczu wyjazdowym np. gdzieś w pobliżu sektora gości czy na trybunach gospodarzy, to nikt nie uwzględnia ich w swoich liczbach i nie traktuje jako część ekipy wyjazdowej. Swoją drogą ciekawe czy te „około 300” w Krakowie to bardziej 295 czy 270…
Porównanie do fanów Legii z Krakowa, Skierniewic itd. to już w ogóle odlot bo my tu mówimy o terenach „Dumy Stolicy” które znajdują się dosłownie po kilkaset metrów od ich stadionu, od ich osiedli w swoim mieście.
„Starcia z Legią na korzyść Polonii” pominę. Niech każdy kogo to interesuje odpali sobie ten filmik z wyjazdu Polonii do Krakowa, który ktoś (z Lechii) wrzucił stronę wcześniej. Tam doskonale widać jak wygląda 300 osobowa ekipa wyjazdowa Polonii, która zalicza starcia na korzyść z Legią… A później niech sobie zerknie jaka horda bez flagi pojechała do Polkowic.
Cichociemna może ty się pochwalisz co z działalnością Polonia Graffiti? :)
Porównanie do fanów Legii z Krakowa, Skierniewic itd. to już w ogóle odlot bo my tu mówimy o terenach „Dumy Stolicy” które znajdują się dosłownie po kilkaset metrów od ich stadionu, od ich osiedli w swoim mieście.
„Starcia z Legią na korzyść Polonii” pominę. Niech każdy kogo to interesuje odpali sobie ten filmik z wyjazdu Polonii do Krakowa, który ktoś (z Lechii) wrzucił stronę wcześniej. Tam doskonale widać jak wygląda 300 osobowa ekipa wyjazdowa Polonii, która zalicza starcia na korzyść z Legią… A później niech sobie zerknie jaka horda bez flagi pojechała do Polkowic.
-
Pokaż mi jedno zdjęcie z wyjazdu że nie ma starszych osób i dzieciWF. pisze: ↑31.05.2023, 12:24Po pierwsze temat dzieci, starców i normalnych rodzin dotyczył wyjazdów, a nie meczy u siebie łbie. Żadna ekipa nie zabiera takiego towarzystwa na wyjazdy, a jak już takie towarzystwo gdzieś się pojawi na meczu wyjazdowym np. gdzieś w pobliżu sektora gości czy na trybunach gospodarzy, to nikt nie uwzględnia ich w swoich liczbach i nie traktuje jako część ekipy wyjazdowej. Swoją drogą ciekawe czy te „około 300” w Krakowie to bardziej 295 czy 270…