To był tragiczny wypadek,kto znał Zbycha wie jak silną miał osobowość.
Spiskowcy i experci dajcie spokój.
Książka Zbigniew Rybak - opinie
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Książka Zbigniew Rybak - opinie
Wiem, że o zmarłych albo dobrze albo wcale...
Ale nurtuje mnie jedno jeśli chodzi o Zbycha, całe życie w wszystkich rozmowach/wywiadach używał określenia milicja zamiast policja i ok. Ale jedno z ostatnich zdjęć Zbycha jest w klubie Sako (w każdym razie na tle flagi/baneru z nazwą tego klubu/firmy). A (pytanie do ludzi z Trójmiasta) czy to nie jest ten sam klub/ agencja ochroniarska założona przez ekspolicjanta (czy tam eksmilicjanta - jakby to określił Zbigniew), która zatrudniała emerytowanych policjantów/milicjantów?
Żeby tylko rozwiać ewentualny jad, ja osobiście samą postać Zbigniewa Rybaka szanuję za całokształt (i bynajmniej nie ten chuligański).
Ale nurtuje mnie jedno jeśli chodzi o Zbycha, całe życie w wszystkich rozmowach/wywiadach używał określenia milicja zamiast policja i ok. Ale jedno z ostatnich zdjęć Zbycha jest w klubie Sako (w każdym razie na tle flagi/baneru z nazwą tego klubu/firmy). A (pytanie do ludzi z Trójmiasta) czy to nie jest ten sam klub/ agencja ochroniarska założona przez ekspolicjanta (czy tam eksmilicjanta - jakby to określił Zbigniew), która zatrudniała emerytowanych policjantów/milicjantów?
Żeby tylko rozwiać ewentualny jad, ja osobiście samą postać Zbigniewa Rybaka szanuję za całokształt (i bynajmniej nie ten chuligański).
[link]
-
Boli Cię ze śmieją się z Waszych czapek pasiaków? Bez napinki, to tak żartobliwieTORCIDA_GÔRNIK pisze: ↑03.01.2023, 12:04na pogrzebie było trochę ruskich czemu żaden forumowy ukrainiec nawet nie pisnął w ich kierunku????
Spartak który ma kontakty z Lechem i jego zgodami, jest nastawiony antywojennie i antyputinowsko. To prawdziwi nacjonaliści, którzy nie dają się kupić patriotycznymi hasłami Kremla. Stad nawet mimo niechęci, należy im oddać, ze się nie złamali i nie poszli na smyczy neosowieckiego cara.
Banda antykomuna!
-
Niby nie chcesz ale jednak coś nieudolnie probujesz...ziomek pisze: ↑14.01.2023, 22:46Wiem, że o zmarłych albo dobrze albo wcale...
Zbychu trenował w Gdyni, u Laski, jednego z najlepszych trenerów boksu w kraju, do którego na treningi przyjezdzali i przyjezdza pół Polski. Co to za brednie?
Chyba, że sugerujesz że wpadał do Gdańska do byłego milicjanta i ochroniarza Chrobaka.
-
Niestety ”z przyczyn rodzinnych” nie dałem rady być na pogrzebie. Nie jestem arkowcem ale akurat miałem się wybrać.TORCIDA_GÔRNIK pisze: ↑16.01.2023, 16:32pyt.1 byłeś wogule na tym pogrzebie czy jak reszta oglądałeś na internecie? niechęc do rosjan to masz w internecie bo na żywo pół polski waszych decyzyjnych z nimi stało gadało a potem się dobrze bawilokapitan_swir_planeta pisze: ↑15.01.2023, 20:40Boli Cię ze śmieją się z Waszych czapek pasiaków? Bez napinki, to tak żartobliwieTORCIDA_GÔRNIK pisze: ↑03.01.2023, 12:04na pogrzebie było trochę ruskich czemu żaden forumowy ukrainiec nawet nie pisnął w ich kierunku????
Spartak który ma kontakty z Lechem i jego zgodami, jest nastawiony antywojennie i antyputinowsko. To prawdziwi nacjonaliści, którzy nie dają się kupić patriotycznymi hasłami Kremla. Stad nawet mimo niechęci, należy im oddać, ze się nie złamali i nie poszli na smyczy neosowieckiego cara.
Co tyczy się Spartaka - można ich nie lubić ze względu na animozje klubowe, nic mi do tego, Dynamo Kijów albo Legia maja kosę z Lazio i o ile się nie mylę z Realem. Nie zmienia to faktu, ze to charakterne ideologicznie ekipy.
Uprzedzając, tak, Dynamo jest propolskie, nie nie marzą o ukraińskim Przemysłu Chelmie. To jest nawet do wygooglowania.
Wracając do moskwiczan - dopóty dopóki nie sa nastawieni antypolsko i prowojennie, nie widzę przeszkód moralnych by jakaś ekipa się z nimi bratała.
Banda antykomuna!