MŚ 2023 w Piłce Recznej
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
MŚ 2023 w Piłce Recznej
Cześć.
Wiem, że na tym forum góruje pilka nozna i wszystko co z nią związane, ale to forum kibiców, więc chciałbym zachęcić Wszystkich do dopingu na meczach naszej kadry w Katowicach, a potem prawdopodobnie w Krakowie.
Turniej rozpoczyna się 11.01 w Spodku (Polska-Francja), w grupie mamy jeszcze Słowenię i Arabię S. Jeśli uda nam się wyjść z grupy (wychodzą 3 druzyny), to zagramy w Krakowie kolejne 3 mecze, przeciwko 3 drużynom z gr. A ( Hiszpania, Czarnogóra, Katar, Drużyna z Afryki).
Fajnie by było, gdyby zrobić kocioł na tych halach, bo myślę, że szczypiornisci zasługują na to bardziej niż nasze gwiazdki PZPNu.
Bilety w linku poniżej. Na razie zostały drogie bilety, ale warto sprawdzić 1 albo 2 dni przed meczem, wtedy wrzucają dodatkowa pulę. ( ja kupowałem bilety w marcu ub. r.).
Dajcie znać, co otym myślicie.
Pozdrawiam.
[link]
Wiem, że na tym forum góruje pilka nozna i wszystko co z nią związane, ale to forum kibiców, więc chciałbym zachęcić Wszystkich do dopingu na meczach naszej kadry w Katowicach, a potem prawdopodobnie w Krakowie.
Turniej rozpoczyna się 11.01 w Spodku (Polska-Francja), w grupie mamy jeszcze Słowenię i Arabię S. Jeśli uda nam się wyjść z grupy (wychodzą 3 druzyny), to zagramy w Krakowie kolejne 3 mecze, przeciwko 3 drużynom z gr. A ( Hiszpania, Czarnogóra, Katar, Drużyna z Afryki).
Fajnie by było, gdyby zrobić kocioł na tych halach, bo myślę, że szczypiornisci zasługują na to bardziej niż nasze gwiazdki PZPNu.
Bilety w linku poniżej. Na razie zostały drogie bilety, ale warto sprawdzić 1 albo 2 dni przed meczem, wtedy wrzucają dodatkowa pulę. ( ja kupowałem bilety w marcu ub. r.).
Dajcie znać, co otym myślicie.
Pozdrawiam.
[link]
-
Re: MŚ 2023 w Piłce Recznej
Słuszna twoja racja! Szczypiorniści odkąd pamiętam byli charakterną ekipą sportową. Sportowa agresja to to, co ich wyróżniało. Dziwiło mnie też czemu decyzyjni nie zdecydowali o robieniu dopingu na meczach szczypiornistów, chociażby sporadycznie, skoro nożną przejeli kibice janusze (mecze domowe). Piłka ręczna jest emocjonującą dyscypliną, więc korbę na trybunach można łatwo nakręcić. Tylko czy w Katowickim spodku kibice siatkówki pozwolą na takie coś, przecież to ich mekka.
Ale nie jestem decyzyjny, nie mam nic do gadania, więc nie będę decydował.
Ale nie jestem decyzyjny, nie mam nic do gadania, więc nie będę decydował.
-
Dodam jeszcze, że jest sporo biletów na 2 rundę w Krakowie, najtansze bilety po 59 zł. Awans do 2 rundy raczej mamy pewny, mecze w Krakowie będą rozgrywane 18, 20 i 22. 01. Koleje Śląskie będą darmowe dla posiadaczy biletów na mecz, czyli będzie można dojechać z Gliwice-Katowice-Krakow za darmo w obie strony.
-
Joachim80 ma rację , Fajnie było by wesprzeć naszą reprezentację, dyscyplina dla kotów a nie panienek typu Krychowiak itd.
-
Z doświadczenia wiem, że takie reprezentację jak Niemcy, Słowenia, czy kraje Skandynawskie będą mocno dopingowane przez swoich kibiców. Może udałoby się pociągnąć doping z naszej strony kibicom z Kielc, Zabrza, Płocka, Głogowa, itd.
-
Mam takie wrażenie, że wolicie się wyzywać na tym forum, niż wziąć sprawy w swoje ręce i zorganizowac jakąś akcje z dopingiem. Taki, to obraz dzisiejszych kibiców.
Dziękuję Adminom za.szybkie usunięcie z tego wątku postów osób, które nawet w tym temacie zaczęły się obrażać i wyzywać. Niestety tak to wygląda, że ktoś ma nastukane 1000 postów, z czego 99%, to wyzwiska, skierowane do innych osób.
Ja mam 10 biletów na mecze naszej reprezentacji na tych MŚ i zamierzam się dobrze bawić na ich meczach.
Pozdrawiam.
Dziękuję Adminom za.szybkie usunięcie z tego wątku postów osób, które nawet w tym temacie zaczęły się obrażać i wyzywać. Niestety tak to wygląda, że ktoś ma nastukane 1000 postów, z czego 99%, to wyzwiska, skierowane do innych osób.
Ja mam 10 biletów na mecze naszej reprezentacji na tych MŚ i zamierzam się dobrze bawić na ich meczach.
Pozdrawiam.
-
Ja to piłkę ręczną uwielbiam ... ! Będę na jednym z meczy w Krk 18/20/22
-
Skoro nie chcecie zrobić zorganizowanego dopingu, to zachęcam te osoby, które będą na meczach do rozkręcenia dopingu na własną rękę i zobaczymy jak to wyjdzie. Ja będę na meczu na Polska-Slowenia w Spodku, będzie nas 10 osób.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
-
Z całym szacunkiem Panowie, ale jakikolwiek zorganizowany doping nie jest możliwy. To jest to samo co na kadrze siatkówki, wodzireje prowadzą imprezę, "na trzy - czte - ry startuje meksykańska fala, a teraz w 11 tys. osób poświecimy telefonami" i z głośników "dzieci wesoło wybiegły ze szkoły". Fakt, fajne dla januszy.