Tak jestem ciągle zainteresowany wrzuć na allegro ja zrobie z netu przelewik na twe konto i będzie git...
Ps.Podbijam swe pytanie czy można dostać archiwalne numery twej gazetki-jeśli tak to je też chętnie łyknę-ale nie musisz ich wystawiać na licytacji po prostu wyślę ci przelew na większą kasę..pozdrawiam
Emilu rzuciłbyś więcej tych gazetek na allegro-te pięć sztuk rozeszło się w kilka godzin-widać gołym okiem że jest duże zapotrzebowanie na twoje pisemko...
No ja już pisemko nabyłem,pusciłem przelew do Emila a na tygodniu dostanę jego pismo do rąk własnych...
Podbijam temat zostało 3 dni do końca licytacji-nieskromnie powiem że dużo w tym mojej zasługi że namówiłem Emila na wystawienie dwóch ostatnich aukcji,w których za dyszkę można nabyć 10 numer Polish Ultras Pride of Poland i o ile w poprzedniej aukcji wszystkie pisemka znalazły swojego nabywcę-tak teraz zostały jeszcze trzy sztuki i jak nikt je nie wylicytuje pewnie to będzie ostatnia aukcja tego numeru na allegro....
Ostatnio zmieniony 21.10.2007, 13:13 przez dee facto, łącznie zmieniany 1 raz.
to sa narazie tylko plany ale musze dodac ze bardzo konkretne. sam bym tego nie robil wlasnie jestem w okresie kompletowania zalogi i to bardzo konkretnej jakosciowo nie ilosciowo. zobaczymy wyjdzie w praniu.
Jesli uda Ci sie zostac przy obecnym poziomie felietonow i opisów(wysokim) i nie pojdziesz w slady tmk to jestem jak najbardziej za....jesli uwazasz ze takie działanie ma sens i podstawy i bedziesz miał popyt na zina to smiało,Pozdrawiam.
popyt jest najwazniejszy mam nadzieje ze z kazdym nr bedziemy zbierac (bo sam nie bede go robil) co raz wieksze zniwo czytajacych. jak macie jakies propozycje jak zin powinien wygladac to slucham
To moze zaczne. Dla mnie najlepszy zin wygladalby tak:
Po pierwsze malo relacji z meczu i malo zdjec. To jest dla mnie nawiekszy minus jezeli chodzi o TMK. Tam jest 70% zdjec i 30% tekstu ktory relacjonuje mecz o ktorym mozemy przeczytac na tym forum i to obustronne relacje. Dlatego to bym zminimalizowal.
Z rzeczy ktore najbardziej lubie to sa np. smieszne historie, prezentacje ekip z mniejszych miast badz lig. I Bardzo lubie historie ekip oraz wspomnienia dawnych meczy
Pozwolę sobie podbić temat. Czy już wiadomo kiedy wyjdzie następny numer? Z tego co się orientuję, miało być sporo materiałów o speedway'u, dobrze myślę?
No Pasaran, krzyczeli komuniści
No Pasaran a jednak my przeszliśmy
przelom stycznia-lutego, co do zuzla to dobrze slyszales - troszke o tym bedzie choc mniej niz poczatkowo zakladelm bo kilka waznych osob poprostu sie wykryszlo z powodów, o ktorych nie musze tutaj pisac. mimo to powinno byc dobrze
najblizszy nr bedzie raczej nieco ubozszy niz poprzedni, ale dlaczego to dowiecie sie chyba dopiero jak kupicie zina, bedzie wszystko napisane we wstepie