Podciąganie pod wczorajsze zwycięstwo DHW i ME mocno nad wyrost co osobiście dla mnie nie ma żadnego znaczenia bo porażka to porażka, nie ważne kto. Rywal to potwierdził w jakim aktualnie kibicowskim bagnie jesteśmy .
Podciąganie pod wczorajsze zwycięstwo DHW i ME mocno nad wyrost co osobiście dla mnie nie ma żadnego znaczenia bo porażka to porażka, nie ważne kto. Rywal to potwierdził w jakim aktualnie kibicowskim bagnie jesteśmy .
Z tym "aktualnie" to troszeczkę bym to poszerzył, bo od dobrych 3 lat w mieście Łodzi macie ciężko z Łódzkim Klubem Sportowym.
Podciąganie pod wczorajszą wpadkę wszystkich 'dhW' i "mE" jest mocno na wyrost, co osobiście dla mnie nie ma żadnego znaczenia, bo porażka to porażka, nie ważne kto. Rywal tylko potwierdził, w jakim aktualnie kibicowskim bagnie jesteśmy.
To na wyjazdy w końcu jeżdżą wasze zawieszające się fankluby (chyba właśnie nimi 'eRTeeS' stał/stoi ;) ..., czy banda skompromitowanych 'destrojersóW' dŻONsonKI itp.? :)
a co ma do tego wyjazd pajacu? wyloguj sie z facebooka bo udowodniles tym wpisem ze ch... wiesz ;)
Tak jak ty pisałeś, że na sektorze Widzewa bodajże pucharowym z Legia miała być na ich sektorze Pogoń haha, więc zamilcz :)
Nic się takiego nie stalo
Akcja jakich wiele w derbowym miescie
Raz My, Raz oni
To nie Była główna banda
1,2,3......
Przecież już się wyżej zaczęło, podciąganie dhw i me jest na wyrost :) Ech same kobiety i starcy..
Oczywiście, jak Wy traciliscie bęben, to tez wszystko na klatę wzięliście bez zbędnych tłumaczeń? Przed derbami tez tłumaczeń nie było z Waszej strony, jak uciekliście. Sytuacja jest jaka jest. j**** cię dozownik przy okazji, lata mijają a ty prujesz sie zwykle.
No bo p******* akcja jak wiele powiem Ci macie fantazję to na treningi pewno dzieci do was przychodzą tak ku*** posrani jesteście że w Stryjkowskie treningi robicie wasze super gwiazdy obsrane po pachy reszta w las ucieka i powtórka z rozrywki ziomka z Grudziądza zostawiacie nie wspomnę o autach jesteście Banda c**** tyle w temacie
GKS Jastrzębie - Stomil Olsztyn : Niedziela, 8 sierpnia
Na tym dalekim wyjeździe piłkarzy Stomilu Olsztyn wspierało 38 kibiców w tym 2 fanatyków Petry.