Ja wróciłem z meczu , co do liczby to max 2,5 tyśiąca , doping dość słaby bez rewelacji , tylko kilka razy ładnie to wyszło , w samych Helsinkach dość przyjazna atmosfera a na meczu kilka drobnych spięć z psami i ochroną , jednym słowem wyjazd bardzo udany
Pozdro
my wrocilismy juz wczoraj wieczorem (udalo nam sie znalezc i poplynac promem juz po meczu o polnocy) wyjazd calkiem udany, polecam wszystkim Ryge, w ktorej zatrzymalismy sie jadac na mecz Polakow mysle ze kolo 2,5 tysiecy wiec liczba nie jest oszalamiajaca. Doping kiepski(chociaz jak ogladalem mecz nagrany z tv to bylo nas slychac).Wydaje mi sie ze atmosfera na kadrze jest coraz gorsza, pelno piknikowcow z trabkami Ciekawe czy pojada tez do serbii Ciekawie bylo na promie, widac bylo pare ekip. m in KKS Kalisz, Lech, Wigry, Kotwica z Bałtykiem. te chyba najbardziej mi sie rzucily w oczy. Ogolnie spodziewalem sie troche lepszego dopingu, jednak za duzo bylo przypadkowych osob. Aczkolwiek podsumowujac wyjazd bynajmniej dla naszej ekipy bardzo udany.
Na meczu whuj pikników ktorzy robia fale z finami kiedy ci kradna flage Kościan... szkoda gadać. Na meczu widoczne ekipy KKS Kalisz, Lech, Chrobry, Ślask, Bałtyk z Kotwicą, Hutnik i Stomil. Najlepsza zabawa chyba na promie POLSKA !
Tak z ta fala to kurna przesada, generalnie mnie na meczach fale wpierdzielaja
Co do dopingu to przydalby sie wreszcie jakis megafon, ktory pomoglby w organizacji chociazby takiego dopingu jak na Finlandii, bo w Portugalii to i tak by nic nie dalo
Z Piotrkowa 2 osoby z flagą. Ogólnie wyjazd mało ciekawy. Finlandia to nic ciekawego życie w centrum miasta kończy sie po 20 (większość barów i sklepów jest już pozamykana) drogie i nie dobre piwo brzydkie kobiety . Atmosfera na meczu... hmm... jak na większości meczy naszej reprezentacji czyli zdecydowana większość piknikowej publiki ale tez pojawiło sie trochę "normalnego" towarzystwa. W przerwie małe starcie z psami i ochrona.
Z Polish Fans From Ireland 13 osob z flaga i bébnem , ogolnie mecz ciekawy tylko szkoda flagi i naszego niezdecydowania przy starciu z psami . Pozdrowka dla wszystkich ktorzy byli na tym wyjezdzie . dozobaczenia w Chorzowie i Belgradzie
Z ekip które były a nikt wcześniej nie wymienił widziałem Górnika Wałbrzych , Zawisze Bydgoszcz ,Arke Gdynia , Star Starachowice , Hutnika Kraków . Finski młyn sam sobie wydał świadectwo gdy przed meczem psy wyprowadzały dwóch naszych którzy chcieli wywiesić koło nich flage nagrodził brawami . Akcja z flagą Kościan to żadna akcja , ponieważ sporo naszych flag było rozwieszonych poza naszymi sektorami które były otoczone psami i porządkowymi , w momencie gdy widzimy że zdejmują nasza flage staramy sie przedostać przez kordon co wywołuje mały dym . Mało nie brakowało aby znikły flagi Gdynia i Wałbrzych . Po meczu porządkowy przynosi nam flage , oczywiście ją odrzucamy .Z mojego punktu tyle . Pozdrawiam wszystkich co byli.