Witam chce zorganizować TURNIEJ PILKARSKI kibicow z całej Polski . Który byłby rozgrywany na Ekstraklasowych stadionach.
A Finałowy turniej miałby się odbyć na Narodowym gdzie były by najlepsze ekipy.
Co sądzicie ?? Byli by osoby chętne do pomocy
Myślicie że to realne??
Czy mam iść do psychiatry??
No ale zwycięska ekipa mogła by zagrać przeciw tfuuu
J.....ć ich!! Wiecie już o kim mowa ....
Fanatic CHAMPIONS CUP z FINALEM na NARODOWYM!!!
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
-
Re: Fanatic CHAMPIONS CUP z FINALEM na NARODOWYM!!!
Melanż był ....
-
ku***, taki finał kibice Wisły vs kibice Cracovii na Stadionie Narodowym to byłoby coś... Tylko oby Rudy teraz zatrudnił lepszą agencję ochrony, żeby wszyscy szybko weszli.
-
Dobra opcja według mnie ale z tymi stadionami z ekstraklasy to trochę przesadziłeś. Może najpierw jakieś orliki.
Mecze bez zasad, wślizgi, napierdalanka wręcz itd. a po meczach mogliby się włączyć ludzie z trybun. Oczywiście wszystko bez psów.
Mecze bez zasad, wślizgi, napierdalanka wręcz itd. a po meczach mogliby się włączyć ludzie z trybun. Oczywiście wszystko bez psów.
-
Hehe eliminacje na mogą być na na każdym pełno wymiarowym boisku A 8 najlepszych 11stek na ekstraklasowych stadionach dokładnie cała organizacja po stronie stowarzyszeń i chętnych do pomocy każdy By miał swoją przy tym można spróbować zorganizować mecz Zwyciezcow z reprezentacją kumpli rozkminiacie..
Nie no totalny że mnie czub ja Pie...le
Ale ku...wa chciałbym zobaczyć jak psiarscy dostają wielki łomot i pokazać że potencjał w nas ogromny...
Nie no totalny że mnie czub ja Pie...le
Ale ku...wa chciałbym zobaczyć jak psiarscy dostają wielki łomot i pokazać że potencjał w nas ogromny...