Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Cees

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: Cees » 25.08.2016, 15:14

AdamEes pisze:A nie pomyslales, ze my te race odpalamy, bawimy sie itp. po prostu DLA SIEBIE? Ech, ta wasza widzewska pokazowa mentalnosc.
Ze tez DLA SIEBIE nie odpalacie U SIEBIE :)

iparts.pl
W s i d z e W

Post autor: W s i d z e W » 25.08.2016, 15:16

O tym że nie pojedziemy do Ełku było wiadomo już wczesniej. Jesli nie wiesz jaki jest powód to sie dowiedz...
Tacy jestescie pro-ultras a sie sracie o odpalone race , to jest dopiero kabaret i paradoks ktory chyba jedynie Wy rozumiecie żyjąc w jakiejś odległej rzeczywistości.

A co do tego co sie dzieje na trasach to nie folguj sobie - bo tutaj nikt z ŁKSu nic nie odpuszcza.

Obrazek

AdamEes

Post autor: AdamEes » 25.08.2016, 15:18

To wez sie Cees przerzuc na ŁKS, jak odpowiednio sie ukorzysz i odpracujesz te bledy z pierwszych 2 lat swojego kibicowskiego zycia, to moze ci darujemy, pomozesz nam organizowac oprawy - 13-latek chyba juz utrzyma race w rekach?

Cees

Post autor: Cees » 25.08.2016, 15:21

AdamEes pisze:To wez sie Cees przerzuc na ŁKS, jak odpowiednio sie ukorzysz i odpracujesz te bledy z pierwszych 2 lat swojego kibicowskiego zycia, to moze ci darujemy, pomozesz nam organizowac oprawy - 13-latek chyba juz utrzyma race w rekach?
nie pasowalbym do was, nie mam zydowskiego pochodzenia ;)

W s i d z e W

Post autor: W s i d z e W » 25.08.2016, 15:22

Cees pisze:
AdamEes pisze:A nie pomyslales, ze my te race odpalamy, bawimy sie itp. po prostu DLA SIEBIE? Ech, ta wasza widzewska pokazowa mentalnosc.
Ze tez DLA SIEBIE nie odpalacie U SIEBIE :)

No tak hahah , c*** ze odpalilismy przez ostatnie lata duzo wiecej niż wy, no ale Wy nie gracie na swoim stadionie więc macie wymówke, i mozecie sie dopierdalać do nas.
Na jednym tylko meczu z KSP jeden z ostatnich w zeszlym sezonie odpalilismy 50 rac i 20 duzych dymów. Wczoraj 20 rac, i sporo świeczek dymnych .... a ile ostatnio Wy zescie palili ?

Wy macie chyba faktycznie cenzure w tym waszym czerwonym światku że nie wiecie co u nas sie dzieje.... Inaczej nie moge zinterpretować takich wymysłów jak odrealnienie, albo zwykła prowokacja...

popopopo

Post autor: popopopo » 25.08.2016, 15:25

Cees pisze:
AdamEes pisze:To wez sie Cees przerzuc na ŁKS, jak odpowiednio sie ukorzysz i odpracujesz te bledy z pierwszych 2 lat swojego kibicowskiego zycia, to moze ci darujemy, pomozesz nam organizowac oprawy - 13-latek chyba juz utrzyma race w rekach?
nie pasowalbym do was, nie mam zydowskiego pochodzenia ;)

za to jesteś wieśniakiem w gumofilcach ujebanych gnojem więc idelanie pasujesz do reaktywacji tradycji sportowych

Michu_Łódź

Post autor: Michu_Łódź » 25.08.2016, 15:35

Na przestrzeni ostatniego roku to piro było odpalane m.in na ostatnim meczu z Radomskiem w IV lidze, Kutno, Piotrków czy Zgierz i jeszcze coś na pewno pominąłem.

AdamEes

Post autor: AdamEes » 25.08.2016, 15:40

No i pieknie. Widzisz, nikt wam nie wypomina, ze odpalacie race i jestescie niegrzeczni, albo robicie to zeby tylko dostac zakaz bo sie boicie czy cos.

Wole wasze race niz te maniakalne oprawy z odslonietymi meskimi narzadami plciowymi, z ktorych slynela wasza ultraska (harnas ze spuszczonymi gaciami czy tez tryskajaca fujara, ktora mieliscie nad glowami i niby serpentyny mialy strzelac w naszym kierunku, ale ladowaly na waszych twarzach).

kokolobolo

Post autor: kokolobolo » 25.08.2016, 16:14

AdamEes pisze:No i pieknie. Widzisz, nikt wam nie wypomina, ze odpalacie race i jestescie niegrzeczni, albo robicie to zeby tylko dostac zakaz bo sie boicie czy cos.
Źle ci to idzie, Adaś. Nie umiesz. Żeby kogoś dobrze znieważyć, nie wystarczy przemożne pragnienie, entuzjazm ani zapał. Konieczny jest warsztat...

AdamEes

Post autor: AdamEes » 25.08.2016, 16:29

Bo ja tu nie jestem od zniewazania kogokolwiek. Zawsze mielismy nad wami przewage dzieki lepszej organizacji, nawet w przewadze liczebnej czesto dostawaliscie w******* (jakos od pocz. lat 90-tych musielismy sobie radzic). Teraz sie podzielilismy tak, ze od zniewazania was jest Ene Due, od zdobywania waszego zaufania Cobytu, a ja mam takie skomplikowane zadanie - raz tak, raz tak i w odpowiednim momencie ktorys z nas (nie spodziewacie sie kto) do reszty was osmieszy, wykurwi, zajebie, zakopie i nasra na to wszystko z wierzchu. Pozdro :)

Wasteland

Post autor: Wasteland » 25.08.2016, 16:32

Pedał bnowak powrócił huraaa.
Adasiu czyli podobało ci się robienie loda harnasiowi przez eŁkaesiaka i kutas strzelający w waszą stronę skoro tylko to zapamiętujesz.W sumie każdy pamięta co lubi więc twoja strawa ale oszczędź wszystkim na tym forum swych opowieści.

popopopo

Post autor: popopopo » 25.08.2016, 16:41

Czekam teraz jak po meczu z Mazurem jakiś patojudek albo ten wsiur impaweł zada jakże drażniące nas i niewygodne pytanie o naszą liczbe w Ełku.
Nic tylko sie uśmiechnąć

ImperatorMistrz

Post autor: ImperatorMistrz » 25.08.2016, 16:44

AdamEes pisze:Bo ja tu nie jestem od zniewazania kogokolwiek. Zawsze mielismy nad wami przewage dzieki lepszej organizacji, nawet w przewadze liczebnej czesto dostawaliscie w******* (jakos od pocz. lat 90-tych musielismy sobie radzic). Teraz sie podzielilismy tak, ze od zniewazania was jest Ene Due, od zdobywania waszego zaufania Cobytu, a ja mam takie skomplikowane zadanie - raz tak, raz tak i w odpowiednim momencie ktorys z nas (nie spodziewacie sie kto) do reszty was osmieszy, wykurwi, zajebie, zakopie i nasra na to wszystko z wierzchu. Pozdro :)
o ku***, opracowali całą taktykę i wysłali swoich net żołnierzy :)

AdamEes

Post autor: AdamEes » 25.08.2016, 16:57

Dokladnie tak. Dzieci bez poczucia humoru pojda na pierwszy ogien, a jak wiesz my sie nie pierdolimy w tancu i wali nas czy dany widzewiak ma 9, czy 11 lat, takze Imperatorze uwazaj. Zadymi ci sie tam z tylu kompa i nagle z tych zdjec, ktore zawsze minimalizujesz jak mama wchodzi do pokoju - zrobi sie na stale niezdejmowalna tapeta na ekranie.

BSM200

Post autor: BSM200 » 25.08.2016, 17:09

Osoby wypisujące jakieś brednie o piro na Pelikanie, które rzekomo było pretekstem do nie wybierania się ŁKS-u do Ełku potwierdzają tym swoją absolutną kumatość (jak w słowniku na innym wątku). O tym, że nie jedziemy na Mazura było ustalone już dawno. Dlaczego? Każdy, kto chociaż trochę ogarnia ruch kibicowski, powinien to wiedzieć i nie ma tu sensu rozwijania kolejnego wątku. Niestety (na szczęście nie wszyscy) większość Widzewiaków na tym forum jest tak zapatrzona w ŁKS, że nie widzi, co się dzieje dookoła. Przecież wy się niedługo na prostej drodze W********...

Czerwona Armia Widzewa

Post autor: Czerwona Armia Widzewa » 25.08.2016, 17:18

AdamEes pisze:
patojudek pisze:Oni walczyli do końca za swój klub
Oczywiscie, pierwszy z brzegu G. Fajnie byloby powiedziec, ze trzymal garde i bil sie do ostatniej kropli krwi, a kiedy umieral wyszeptal jeszcze "tylko Widzew". Ale zdaje sie mimo iz to wlasnie on z kolegami w Poddebicach robil zasadzke, to zaskoczony impetem swoich spodziewanych ofiar nawet nie zdazyl podniesc gardy i dostal jedna bombe w ryj, po ktorej momentalnie padl na glebe. Pewnie by zyl, gdyby spierdalajacy (wcale nie przed psiarnia) koledzy z DHW go nie zostawili. A tak umieral bez zadnych slow, tylko po cichu i z ustami pelnymi wbitego w nie blota.
Już Ci kiedyś "ene due" pisałem że nie masz pojęcia o czym piszesz. Każdy średnio ogarnięty widzi twoją niewiedzę i hipokryzję.
Zakatowaliście i zabiliście chłopaka z Widzewa.
Ile razy uciekaliście, i ile osób nie zdążyło uciec przed Widzewem? pytam retorycznie.
Pierwszy przykład poruszany tutaj, jakby twój kolega z kangoo nie przeżył to pisalibyście EPD 1:1 ? też pytam retorycznie.
Więc skończ pierdolić dzieciaku. c**** wiesz, nigdy nigdzie nie byłaś parchata hipokrytko.

AdamEes

Post autor: AdamEes » 25.08.2016, 17:31

Nie bylo mnie tam oczywiscie, podobnie jak nikogo z ŁKS-u (bo dawno jedlismy juz obiad na turnieju w Pile), ale czytalem w jakiejs gazecie i wierz mi raczej sie nie myle - dostal doslownie jednego strzala. Mimo to jasne "ŁKS zakatowal". Pierwsza wasza wersja po Poddebicach - ze byl rowniez Lech, a druga - ze byl sprzet, haha! Daruj sobie. Przy okazji nie jestem Ene due, masz jakas psychoze.

FWC

Post autor: FWC » 25.08.2016, 17:55

AdamEes pisze:
patojudek pisze:Oni walczyli do końca za swój klub
Oczywiscie, pierwszy z brzegu G. Fajnie byloby powiedziec, ze trzymal garde i bil sie do ostatniej kropli krwi, a kiedy umieral wyszeptal jeszcze "tylko Widzew". Ale zdaje sie mimo iz to wlasnie on z kolegami w Poddebicach robil zasadzke, to zaskoczony impetem swoich spodziewanych ofiar nawet nie zdazyl podniesc gardy i dostal jedna bombe w ryj, po ktorej momentalnie padl na glebe. Pewnie by zyl, gdyby spierdalajacy (wcale nie przed psiarnia) koledzy z DHW go nie zostawili. A tak umieral bez zadnych slow, tylko po cichu i z ustami pelnymi wbitego w nie blota.
Poruszę kwestę tego posta chociaż jest już na poprzedniej stronie.
Co Ty p********* w ogóle? Pisząc że udusił się błotem pokazałeś że c**** wiesz w całej tej sprawie. Ale czego się spodziewać po krzykaczu z kibice.net, który wiedze czerpie z tego forum lub jemu podobnych. Sekcja zwłok stwierdziła, że przyczyną śmierci było pęknięcie podstawy czaszki, a nie uduszenie błotem czy rzygami jak to wcześniej wypisywaliście. Był to mój pierwszy i ostatni post w temacie starcia pod Poddębicami, bo herezji jak te z posta powyżej się czytać nie da.
WASZA NIENAWIŚĆ UMACNIA NASZĄ WIARĘ

AdamEes

Post autor: AdamEes » 25.08.2016, 18:02

W takim razie moj tez ostatni post w sprawie jebanych Poddebic. Moim zdaniem, nieudolnie probujecie wybielic swoich kolegow poprzez sugestie, ze Gornik byl juz nie do odratowania. To nieprawda. Dziekuje.

kokolobolo

Post autor: kokolobolo » 25.08.2016, 18:46

AdamEes pisze:Bo ja tu nie jestem od zniewazania kogokolwiek. Zawsze mielismy nad wami przewage dzieki lepszej organizacji, nawet w przewadze liczebnej czesto dostawaliscie w******* (jakos od pocz. lat 90-tych musielismy sobie radzic). Teraz sie podzielilismy tak, ze od zniewazania was jest Ene Due, od zdobywania waszego zaufania Cobytu, a ja mam takie skomplikowane zadanie - raz tak, raz tak i w odpowiednim momencie ktorys z nas (nie spodziewacie sie kto) do reszty was osmieszy, wykurwi, zajebie, zakopie i nasra na to wszystko z wierzchu. Pozdro :)
"Projekcja (od łac. proicere, wyrzucać przed siebie) – narcystyczny mechanizm obronny; przypisywanie innym własnych poglądów, zachowań lub cech, najczęściej negatywnych. Przyczyną jest większa dostępność tych poglądów, zachowań i cech u osoby, która je posiada, a tym samym łatwiejsze podciąganie pod daną kategorię."

Jeśli myślisz, że wymyśliłeś coś nowego w kwestii trollowania to mocno się oszukujesz :D Jesteś typowy aż do bólu, numer na "kolejny nick", "stanowczość" czy "ironię" a nawet "łagodne poczucie humoru" szyjesz już nie grubymi nićmi a dosłownie szpagatem. Twój przypadek jest ciekawy, ale chyba tylko dla psychiatry. Jesteś po prostu klasyczną definicją którą możesz przeczytać powyżej.

Jak dla mnie możesz pisać co i jak chcesz, z "pińciuset" kont. Bawisz mnie, po prostu mnie bawisz :D i to pomijając nawet twój mentalny onanizm! Pisz, reloguj, pisz, reloguj, bądź sobą (nawet pod innymi nickami ale bądź) - mnie jest wesoło kiedy ty robisz z siebie trefnisia. Jeżeli tobie to nie przeszkadza to proszę o więcej.

AdamEes

Post autor: AdamEes » 25.08.2016, 18:59

Typowy nabzdyczony pierdzewiak :)

kokolobolo

Post autor: kokolobolo » 25.08.2016, 19:34

AdamEes pisze:Typowy nabzdyczony pierdzewiak :)
Nawet się o "milimetr" nie pomyliłem :D

Kompromitujesz się dalej?

W s i d z e W

Post autor: W s i d z e W » 25.08.2016, 19:42

Dajcie spokój, temat jest kibicowski a nie ku*** o psychologii .
Jak masz tak szeroką wiedzę kokobolo to spierdalaj do Hyde parku tam twoje wywody zrobią większe wrażenie niż tutaj ...

Kombatant75

Post autor: Kombatant75 » 25.08.2016, 20:10

kokolobolo pisze:
AdamEes pisze:Typowy nabzdyczony pierdzewiak :)
Nawet się o "milimetr" nie pomyliłem :D

Panowie

Wsidzew i AdamEs to ta sama osoba.
Fajnie to wygląda jak pisze sam ze sobą.
Pozdrawiam
Semper Fidelis

Strzałka

Post autor: Strzałka » 25.08.2016, 20:20

Choroba jak widać postępuje u rabina.Nie wiem czy mu się leki skończyły czy co ale niezbyt dobrze to wygląda dlatego mam pytanie do reszty Łksiaków z tego forum.
Dlaczego nie pomożecie swojemu bratu w wierze tylko czekacie aż mu już całkiem odjebie i do końca r********** ten temat?
W Łodzi to się już nie zmieni - Biel jest niczym przy Czerwieni!

kokolobolo

Post autor: kokolobolo » 25.08.2016, 20:27

W s i d z e W pisze:Dajcie spokój, temat jest kibicowski a nie ku*** o psychologii .
Jak masz tak szeroką wiedzę kokobolo to spierdalaj do Hyde parku tam twoje wywody zrobią większe wrażenie niż tutaj ...
Akurat temu twojemu "ja" nie pomoże nawet psychologia.

W s i d z e W

Post autor: W s i d z e W » 25.08.2016, 20:36

Ja się kompromituje ?

Od jakiegoś czasu większość osób z ŁKSu pisze tutaj w taki sam sposób jak Ene Due , i używają nawet tych samych argumentow. Dotyczy to osób świeżo zarejestrowanych , i tych już z jakims stażem .... A wy myślicie, że to wszystko pisze jedna osoba ?? Hahahah dobre .

Co to było , ta projekcja??? Przypisywanie innym swoich cech ?
Czyzby kokolobolo, strzałka , patojudek , mms , imperator itp itd , to byla ta sama osoba??

Kombatant75

Post autor: Kombatant75 » 25.08.2016, 20:43

W s i d z e W pisze:Ja się kompromituje ?

Od jakiegoś czasu większość osób z ŁKSu pisze tutaj w taki sam sposób jak Ene Due , i używają nawet tych samych argumentow. Dotyczy to osób świeżo zarejestrowanych , i tych już z jakims stażem .... A wy myślicie, że to wszystko pisze jedna osoba ?? Hahahah dobre .

Czyzby kokolobolo, strzałka , patojudek , mms , imperator itp itd , to byla ta sama osoba??
Obraziłeś Swoim postem dobrych chłopaków z ŁKS-u,którzy nigdy nie zniżą się do Twojego poziomu.
Kompromitacji ciąg dalszy.
Pozdro i szacunek,po raz kolejny dla normalnej Łksy.
Semper Fidelis

Nivek

Post autor: Nivek » 25.08.2016, 20:46

Wszyscy reprezentujecie ten sam poziom biedy umysłowej.

AdamEes

Post autor: AdamEes » 25.08.2016, 20:49

Kombatant75 pisze: Pozdro i szacunek,po raz kolejny dla normalnej Łksy.
Normalna Ełksa to cie j**** w dupe, lizusowska, pucerska warszawska parowo, chociaz z charakteru raczej widzewska.

W s i d z e W

Post autor: W s i d z e W » 25.08.2016, 20:50

Kombatant75 pisze:

Obraziłeś Swoim postem dobrych chłopaków z ŁKS-u,którzy nigdy nie zniżą się do Twojego poziomu.
Kompromitacji ciąg dalszy.
Pozdro i szacunek,po raz kolejny dla normalnej Łksy.
Naucz się czytać ze zrozumieniem , a dopiero później wymyslaj kogo obrażam.
Jeśli jesteś kolejnym który uwierzył w czerwony wymysł , że wszystko co jest pisane w tym temacie to zasługa konta EDR , to współczuję.

Dzisiaj rano zniknely 3 ostatnje strony tego tematu, w których zydzewiacy spektakularnie WLASNIE SIE OSMIESZALI , praktycznie w każdym wpisie , pisząc o wielu kwestiach głównie o nas . ... Myślisz że czyja to zasługa ? Że ostatni wpis jaki został pozostawiony , to właśnie tego Adam Ess - mega prowokacyjny i dosyć " przegięty " ??

PozdrAWiam , miłej zabawy...

kokolobolo

Post autor: kokolobolo » 25.08.2016, 20:55

A wy myślicie, że to wszystko pisze jedna osoba ?? Hahahah dobre .
Nie trzeba być ku*** Platonem żeby wysnuć takie wnioski. Ani Sherlockiem Holmesem. Ani nawet porucznikiem Borewiczem :D
Od jakiegoś czasu większość osób z ŁKSu pisze tutaj w taki sam sposób jak Ene Due , i używają nawet tych samych argumentow. Dotyczy to osób świeżo zarejestrowanych , i tych już z jakims stażem ....
Sam się "sprzedajesz" już w pierwszym zdaniu :D (dla ułatwienia pokolorowałem). Chceszli jeszcze dostarczać jakichkolwiek "argumentów" czy wystarczy ci zapewnianie mi zabawy?
Tak jakby. Więc co, kompromitujesz się dalej?

Strzałka

Post autor: Strzałka » 25.08.2016, 21:06

W s i d z e W pisze:Naucz się czytać ze zrozumieniem , a dopiero później wymyslaj kogo obrażam.
Jeśli jesteś kolejnym który uwierzył w czerwony wymysł , że wszystko co jest pisane w tym temacie to zasługa konta EDR , to współczuję.

Dzisiaj rano zniknely 3 ostatnje strony tego tematu, w których zydzewiacy spektakularnie WLASNIE SIE OSMIESZALI , praktycznie w każdym wpisie , pisząc o wielu kwestiach głównie o nas . ... Myślisz że czyja to zasługa ? Że ostatni wpis jaki został pozostawiony , to właśnie tego Adam Ess - mega prowokacyjny i dosyć " przegięty " ??

PozdrAWiam , miłej zabawy...
Posłuchaj uważnie.Po pierwsze nikt nie jest idiotą by nie zczaić,że to twoje kolejne już konto patodaunie.Ile już ich było?Nie sposób policzyć.''patozjeb1908'',''hhahahahhahahaha'',''ene due rabe'',''kolejny nick'' i teraz dałeś sobie nick świadczący o twoich wielkich kompleksach względem klubu oraz kibiców RTS Widzew!

Co do znikających postów to widzę,że masz już na to swoje wytłumaczenie.A przecież wiadomo dlaczego te posty poleciały,bo ktoś wywołał napinkę nt.Poddębic oraz Smugowej.Dobrze,więc że to poleciało a twoje teorie po prostu są mega śmieszne czyli dokładnie jak twoja osoba.

AdamEes

Post autor: AdamEes » 25.08.2016, 21:11

Napinka poszla przez "mms" ktory zaczal o Smugowej i nastepnie drugiego od was, ktory zaczal robic bohaterow z waszych niezywych. Tylko dlatego.

kokolobolo

Post autor: kokolobolo » 25.08.2016, 21:14

AdamEes pisze:Napinka poszla przez "mms" ktory zaczal o Smugowej i nastepnie drugiego od was, ktory zaczal robic bohaterow z waszych niezywych. Tylko dlatego.
"Proszę pani to nie ja"

Kombatant75

Post autor: Kombatant75 » 25.08.2016, 21:17

AdamEes pisze:
Kombatant75 pisze: Pozdro i szacunek,po raz kolejny dla normalnej Łksy.
Normalna Ełksa to cie j**** w dupe, lizusowska, pucerska warszawska parowo, chociaz z charakteru raczej widzewska.
Twojej kompromitacji ciąg dalszy.
Po raz kolejny szacunek i pozdro dla normalnej Łksy.
Semper Fidelis

D-Nator

Post autor: D-Nator » 25.08.2016, 21:42

jakie są teraz relacje między GKS Bełchatów a ŁKS?

showmustgoon

Post autor: showmustgoon » 25.08.2016, 21:58

Łączy ich Widzew ;)

Strzałka

Post autor: Strzałka » 25.08.2016, 22:20

D-Nator pisze:jakie są teraz relacje między GKS Bełchatów a ŁKS?
A znasz takie przysłowie ''wróg mojego wroga...'' ? No to teraz się domyśl o co chodzi i nie zadawaj głupich pytań.

AdamEes

Post autor: AdamEes » 25.08.2016, 22:27

Czyli juz wiesz D-Nator. Zadales pytanie o relacje ŁKS-GKS i dwa po kolei widzewskie wypierdki Ci wszystko wyjasnily.

ODPOWIEDZ