Przyśpiewki - Lesznowola
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Przyśpiewki - Lesznowola
na wyjazd proponuję zapożyczyć od Legii '' PRZYSZLISCIE CHAMY BO MY TUTAJ GRAMY'
-
a melodię "Płonie ognisko i szumią knieje" (taka stara harcerska pieśń ,zresztą już zaadoptowana przez Kibiców ;-)
Płoną la-asy wokół Piaseczna, Lesznowolska banda bawi się!
trwożą się juuż wszystkie sołectwa , nawet sołtys zesrał się!
Boją się Nas kibole z Żelechowa! (klas-klask) Boją się też hulsy , ci z Młochowa!(klask-klask)
Nie zostawim wam żadnej przestrzeni! Wytępimy również tych z Siestrzeni!!
I na koniec cała Banda : LEEESZNO !!!(KLASK-KLASK-KLASK)---WOLA!!! (KLASK-KLASK-KLASK)
Płoną la-asy wokół Piaseczna, Lesznowolska banda bawi się!
trwożą się juuż wszystkie sołectwa , nawet sołtys zesrał się!
Boją się Nas kibole z Żelechowa! (klas-klask) Boją się też hulsy , ci z Młochowa!(klask-klask)
Nie zostawim wam żadnej przestrzeni! Wytępimy również tych z Siestrzeni!!
I na koniec cała Banda : LEEESZNO !!!(KLASK-KLASK-KLASK)---WOLA!!! (KLASK-KLASK-KLASK)
-
Mysle ze powinno byc tez w klimacie disco polo bo pewnie wielu mieszkancow Lesznowoli jest milosnikami tego rodzaju muzyki.To bylby wasz uklon w ich strone no I oczywiscie samego gatunku.I tak piosenka Boys pod tytulem "Wolnosc"
Niech zyje F.C! F.C Lesznowola!
Wiecie k**** dobrze kto wam jebnie gola!
La la la la la... La la la la la la
Tylko Lesznowola reszta niech spierdala!
Nie wiem jalki jest charakter Waszej ekipy ale jesli tekst zbyt agresywny to slowa powrzechnie uznane za wulgarne mozna z latwoscio zastopic
Represje,zakazy,milicji patrole...
Mam w to wyjebane kocham Lesznowole...
Niech zyje F.C! F.C Lesznowola!
Wiecie k**** dobrze kto wam jebnie gola!
La la la la la... La la la la la la
Tylko Lesznowola reszta niech spierdala!
Nie wiem jalki jest charakter Waszej ekipy ale jesli tekst zbyt agresywny to slowa powrzechnie uznane za wulgarne mozna z latwoscio zastopic
Represje,zakazy,milicji patrole...
Mam w to wyjebane kocham Lesznowole...
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 

-
Jakbyście szukali kandydatów do "ekipy nie do śpiewania" to priv!
-
Tak patrząc na mapę, najbliżej macie Mysiadło, Gołków i Kolonię Mrokowską, jak z nimi żyjecie? Można jakoś zakolorować strefy wpływów? Nie musicie ograniczać się do krajowego podwórka, spróbujcie niedługo zrobić jakąś zagraniczną zgodę, ytochę do wyboru zostało. Jak zgarnie wam radiowóz kogos spod sklepu to wiadomo "PDW" z ksywką - płótno i na płot. O ekipie nie do śpiewania już kolega wyżej wspomniał to wiadomo.
Odbiło ci, zbzikowałeś, dostałeś fioła. Ale coś ci powiem w sekrecie. Tylko wariaci są coś warci... (Alice in Wonderland)
-
Lesznowola, Lesznowola co za piękna okolica. Żeby nie Warszawa była by stolica
-
Na sektor rodzinny:
"Bolek, Lolek, nawet Tola, to kibice Lesznowola!"
No i parafrazując oklepany tekst innych ekip- " Jesteśmy jak zaraza", polecam lepszy, może na sektorówkę:
"Gorsi od bakterii coli. to My - kibole Lesznowoli!"
"Bolek, Lolek, nawet Tola, to kibice Lesznowola!"
No i parafrazując oklepany tekst innych ekip- " Jesteśmy jak zaraza", polecam lepszy, może na sektorówkę:
massa pisze:ino teraz to boli Gieksiarzy bo akurat było otwarcie dworca i są o naszych wzmianki na stronach internetowych,a nie o nich.
szalikowiec70 pisze:co do mojej ortografii to powiem , ze juz dawno niechodze do szkolyi moze cos mi sie tam nieuda
fjodor1978vborys1978 pisze: Niedoczytany osle po podstawowce za Buga
-
wiem, ze to wszystko dla beki ale co do tych wrzutek ala 'wieśniacy, sołectwo' to chce tylko nadmienić, ze Lesznowola to jedna z najbogatszych gmin w Polsce z willami takimi jakich większość szyderców z forumki w swojej okolicy nigdy nie zobaczy
-
Jak jestes tak dobrze zorientowany w okolicy to moze masz blisko? Tak jak ktos wspominal wczesniej nie wiadomo czy nasze wysilki nie poszly na marne.Przydalby sie ktos kto oceni aktualna sytuacje w Lesznowoli z bliska.Sensi_ pisze:wiem, ze to wszystko dla beki ale co do tych wrzutek ala 'wieśniacy, sołectwo' to chce tylko nadmienić, ze Lesznowola to jedna z najbogatszych gmin w Polsce z willami takimi jakich większość szyderców z forumki w swojej okolicy nigdy nie zobaczy

-
ale co to ma do rzeczy?? Sam napisałeś że to dla beki i tak należy to traktować od początku do końca. :-)Sensi_ pisze:wiem, ze to wszystko dla beki ale co do tych wrzutek ala 'wieśniacy, sołectwo' to chce tylko nadmienić, ze Lesznowola to jedna z najbogatszych gmin w Polsce z willami takimi jakich większość szyderców z forumki w swojej okolicy nigdy nie zobaczy
a co do wieśniactwa i sołectw..to ja Ci tylko powiem tyle że my jako Widzew mamy non stop ciśnięte od wieśniaków ,buraków ,chłopów itp. a większość miast miasteczek w których mamy nasze FC , ma taką historię o jakiej rodowitym Łodzianom się nawet nie śniło. No! Ale tu potrzeba by było trochę książek poczytać a z tym już gorzej...
A my swoje!
cola-cola-cola Lesznowola!!! ;-)
-
MISTRZ!!!
MISTRZ!!!
Bylo jest i bedzie zawsze ZAGŁĘBIE!!!
Ja ide w sandalach i skarpetkach, kalesony siwe lub biale i do tego komin kolorowy z daszkiem i pomponem, wtedy bede nie do rozkminienia nawet przez fbi.
Ja ide w sandalach i skarpetkach, kalesony siwe lub biale i do tego komin kolorowy z daszkiem i pomponem, wtedy bede nie do rozkminienia nawet przez fbi.
-
Lepsze chyba "Gorsi od Eboli - kibice Lesznowoli"
-
Mowili nam ze my solectwo,mowili nam ze wiesniak i leszcz...Ukochane Miasto pisze:ale co to ma do rzeczy?? Sam napisałeś że to dla beki i tak należy to traktować od początku do końca. :-)Sensi_ pisze:wiem, ze to wszystko dla beki ale co do tych wrzutek ala 'wieśniacy, sołectwo' to chce tylko nadmienić, ze Lesznowola to jedna z najbogatszych gmin w Polsce z willami takimi jakich większość szyderców z forumki w swojej okolicy nigdy nie zobaczy
a co do wieśniactwa i sołectw..to ja Ci tylko powiem tyle że my jako Widzew mamy non stop ciśnięte od wieśniaków ,buraków ,chłopów itp. a większość miast miasteczek w których mamy nasze FC , ma taką historię o jakiej rodowitym Łodzianom się nawet nie śniło. No! Ale tu potrzeba by było trochę książek poczytać a z tym już gorzej...
A my swoje!
cola-cola-cola Lesznowola!!! ;-)
To z internetu zwykle trole! Ja ich serdecznie p*******...
My Lesznowolanie.Silni nieslychanie..
Za FC! Lesznowole! Podpale pepsi arene...!

-
Po wiesniak mial byc przecinek a nie i... Slowo pepsi celowo z malej litery wszk wiadomo...
Cola-Cola-Cola Lesznowola!!!
Cola-Cola-Cola Lesznowola!!!

-
Jaka obsada komisariatu w Lesznowoli: komisarz Wars i aspirant Prus, hahaha - jeszcze brakuje posterunkowego Ciosa.
[link]
[link]
Odbiło ci, zbzikowałeś, dostałeś fioła. Ale coś ci powiem w sekrecie. Tylko wariaci są coś warci... (Alice in Wonderland)
-
Do Lesznowoli przyjedziecie - gromki w******* wnet zbierzecie! (tydzien, dwa przed przyjazdem nielubianej w Lesznowoli drużyny)
-
Na wyjazdy:
Przyjechali Lesznowolaki,
Szykujcie się do draki.
Juz się cieszy zakład pogrzebowy,
Bo Lesznowola będzie dziś urywać głowy.
Litości od nas nie zaznacie,
Chyba, że nam barwy swe oddacie.
Przyjechali Lesznowolaki,
Szykujcie się do draki.
Juz się cieszy zakład pogrzebowy,
Bo Lesznowola będzie dziś urywać głowy.
Litości od nas nie zaznacie,
Chyba, że nam barwy swe oddacie.

-
Widać, że ciągnie swój do swego :)Sjordskold pisze:Jaka obsada komisariatu w Lesznowoli: komisarz Wars i aspirant Prus, hahaha - jeszcze brakuje posterunkowego Ciosa.
[link]
-
Tak, ciągnie swój do swego, nawet jest zdjęcie - wątek "Łódź i województwo..." str. 63 od góry, hehe. Żeby było na temat, Lesznowola - nigdy się do tego nie zniżajcie.
-
My kibice Lesznovoli,
cały świat się nas już boi,
ekipa, która się nie pierdoli,
zajebuje wszystkich trolli,
po wypiciu szklanki coli
musi być respekt!
cały świat się nas już boi,
ekipa, która się nie pierdoli,
zajebuje wszystkich trolli,
po wypiciu szklanki coli
musi być respekt!

Agent Kloss zawsze do usług.
-
Temat założony na poważnie. Sorry że nie odpisywałem. Nikogo starania nie poszły na marne. Dziękuję że niektórzy dostrzegli nasze starania, bo prawdą jest że wolimy nasz lokalny klub niż przez telewizor kibicować jakiejś Barcelonie czy Realowi. Jeśli będą jakieś filmiki to wrzucę. Dzięki wszystkim.
-
chuliganów do ekipy nie potrzeba?
;)
;)
-
Nie potrzeba, na razie wszystko na spokojnie. Tak naprawdę jeszcze nikt nie myśli tutaj na poważnie o kibicowaniu. Czasem ktoś rzuci jakąś przyśpiewkę i to tyle. Brakuje zdecydowania. Ale wasze starania nie poszły na marne. Co do tego bogactwa naszej gminy, to podobno to prawda. Wille są :D Ale co z tego najbogatsza gmina w Polsce nie znaczy że żyję bogata. Bardzo wam dziękuję.
-
Nie "kopiujcie" stylu brukbetonów; jak pójdziecie w taką stronę kibolstwa jak np. Piast Żmigród to będzie dobrze.
powodzenia na szlaku.
powodzenia na szlaku.