KADRA - Propozycje, pomysly, opinie itp
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
KADRA - Propozycje, pomysly, opinie itp
Kadra Narodowa - dla wielu z Nas jest swietoscia. Mysle ze kazdemu zalezy na tym aby na meczach reprezentacji, glownie na wyjazdach - zbierala sie kumata wiara bez zbednych andrzejow w 10 szalikach i kapeluszach.
Mysle ze na poczatek dobrym rozwiazaniem byloby to aby kazda decydujaca osoba w swojej ekipie organizowala wyjazdy wsrod swoich na mecze kadry, tak jak to robil Michal_Plock swego czasu.
Malymi kroczkami mozeMY przywrocic klimat na kadrze, trzeba tylko troche checi.
Jaka jest moja propozycja ? Taka aby kazdy w swojej ekipie organizowal autokar dla sportowcow chetnych na mecz wyjazdowy.
Gdyby kazda ekipa zebrala sie chociaz w sile 1 autokaru(a topowe ekipy bez problemu moglyby takich autokarow ogarnac nawet z 5) to przy nastepnych meczach kadry moze sie zaczac robic ciekawie.
Wyobrazcie sobie ze wszystkie ekipy zbieraja sie przed meczem w jednym miejscu.Wspolnie maszeruja na mecz, olewajac zgraje piknikow.Razem zasiadaja na sektorze blisko siebie i razem tworza wspolny mlyn.
To tylko moja sugestia, w gruncie rzeczy nie kosztujaca nic prawda? A moze przyniesc malymi kroczkami duze zmiany na meczach.
Czekam na Wasze opinie na ten temat, oraz zachecam do dyskusji na temat 'Polskich ' flag na meczach reprezentacji ,tutaj : http://kibice.net/forum/viewtopic.php?f=3&t=29685
Mysle ze na poczatek dobrym rozwiazaniem byloby to aby kazda decydujaca osoba w swojej ekipie organizowala wyjazdy wsrod swoich na mecze kadry, tak jak to robil Michal_Plock swego czasu.
Jaka jest moja propozycja ? Taka aby kazdy w swojej ekipie organizowal autokar dla sportowcow chetnych na mecz wyjazdowy.
Gdyby kazda ekipa zebrala sie chociaz w sile 1 autokaru(a topowe ekipy bez problemu moglyby takich autokarow ogarnac nawet z 5) to przy nastepnych meczach kadry moze sie zaczac robic ciekawie.
Wyobrazcie sobie ze wszystkie ekipy zbieraja sie przed meczem w jednym miejscu.Wspolnie maszeruja na mecz, olewajac zgraje piknikow.Razem zasiadaja na sektorze blisko siebie i razem tworza wspolny mlyn.
To tylko moja sugestia, w gruncie rzeczy nie kosztujaca nic prawda? A moze przyniesc malymi kroczkami duze zmiany na meczach.
Czekam na Wasze opinie na ten temat, oraz zachecam do dyskusji na temat 'Polskich ' flag na meczach reprezentacji ,tutaj : http://kibice.net/forum/viewtopic.php?f=3&t=29685
-
Re: KADRA - Propozycje, pomysly, opinie itp
Chłopie, urwałeś się z choinki? Przecież zawsze tak to wygląda.
Trzeba rozróżnić, że kadra gra w miejscach, gdzie jest silna polonia (USA, Wielka Brytania, Irlandia) i takich, gdzie wszyscy jadą z kraju (Mołdawia, Gruzja, Litwa, Portugalia).
Już widzę jak Lech czy Lechia zbierają się w 5 autokarów i jadą na dwutygodniowy wyjazd do Gruzji.
Trzeba rozróżnić, że kadra gra w miejscach, gdzie jest silna polonia (USA, Wielka Brytania, Irlandia) i takich, gdzie wszyscy jadą z kraju (Mołdawia, Gruzja, Litwa, Portugalia).
Już widzę jak Lech czy Lechia zbierają się w 5 autokarów i jadą na dwutygodniowy wyjazd do Gruzji.
-
Przez takie myslenie nic sie nigdy nie zmieni.
Gdyby bylo tak jak napisalem to na meczu zebralby sie spory mlyn ogarnietej wiary a nie poszczegolne jednostki w rozsypce po calym stadionie.Byles w Czechach ? Pamietasz jaki tam byl klimat ? Byles na Litwie ?
To sa prawdziwe wyjazdy z kumatymi ekipami.
Gdyby ludzie sie zbierali (wszystkie ekipy w jednym miejscu) to na kazdym meczu byloby ciekawie.
Gdyby bylo tak jak napisalem to na meczu zebralby sie spory mlyn ogarnietej wiary a nie poszczegolne jednostki w rozsypce po calym stadionie.Byles w Czechach ? Pamietasz jaki tam byl klimat ? Byles na Litwie ?
To sa prawdziwe wyjazdy z kumatymi ekipami.
Gdyby ludzie sie zbierali (wszystkie ekipy w jednym miejscu) to na kazdym meczu byloby ciekawie.
-
Żeby uściślić- jaką ekipę reprezentujesz?Syn Ojca pisze:Przez takie myslenie nic sie nigdy nie zmieni.
Jeśli napiszesz w stylu "a co mnie to obchodzi/ psy węszą" czy tym podobne brednie to wcale nie znaczy,że się swoich barw wstydzisz; Ty żadnych nie reprezentujesz.
A poza wszystkim szkoda to pisać ale podejrzewam że Ty stoisz za gnojem jaki tu się robi na forum od dłuższego czasu.
Poza wszystkim, takie rozmowy na ka net nigdy nie będą wiążące bo ani tu nie ma osób decyzyjnych ani kibolstwa w necie się nie uprawia.
Bywaj zdrów
-
Najpiękniejsze wyjazdy na kadrę już nie wrócą. Nie wspominam o latach 90tych bo nie miałem okazji uczestniczyć ale po 2000 roku także było kilka ciekawych wypraw-Dortmund,Belgrad,Helsinki,Bratysława,Praga.Było minęło a szkoda.Gdyby kadra zaczęła grać piach totalny i przegrywała jak leci z Irlandią,Szkocją,Niemcami a remisując z Gruzją i San Marino to byłaby szansa na powrót kumatego towarzystwa. Przy aktualnych wynikach jest to nie możliwe
-
Wisla Krakow, od 4 lat mieszkam w UK.Nie stoje za zadnym syfem na forum.Marcin Plichta pisze:Żeby uściślić- jaką ekipę reprezentujesz?Syn Ojca pisze:Przez takie myslenie nic sie nigdy nie zmieni.
Jeśli napiszesz w stylu "a co mnie to obchodzi/ psy węszą" czy tym podobne brednie to wcale nie znaczy,że się swoich barw wstydzisz; Ty żadnych nie reprezentujesz.
A poza wszystkim szkoda to pisać ale podejrzewam że Ty stoisz za gnojem jaki tu się robi na forum od dłuższego czasu.
Poza wszystkim, takie rozmowy na ka net nigdy nie będą wiążące bo ani tu nie ma osób decyzyjnych ani kibolstwa w necie się nie uprawia.
Bywaj zdrów
Mozecie sobie sprawdzic moje IP, nie mieszkam w Polsce.
Co do tego kto sie udziela na tym forum to sie mylisz, osoby takie jak : GTWladzie, Michal_Plock,_N i kilkanascie innych to osoby ktore mozna uznac jako osoby reprezentacyjne swoich ekip.
Kazda z takich osob moglaby ogarnac towarzystwo u siebie i zachecic ich do wyjazdow.
Gdyby kazda ekipa pojechala chociaz w 50 osob na wyjazd Kadry , mielibysmy kolo 1000osob ogarnietego towarzystwa.W takiej sile nie ma mocy zeby nie wyszedl dobry doping.
Bylem w Pradze na wyjezdzie i pamietam jak wtedy kozacko wygladaly trybuny.
Na Litwie mnie nie bylo ale z relacji wiem ze tez bylo duuuuzo ogarnietych osob.
Wystarczy chciec.
-
ok. załatwione.Syn Ojca pisze:Kadra Narodowa - dla wielu z Nas jest swietoscia. Mysle ze kazdemu zalezy na tym aby na meczach reprezentacji, glownie na wyjazdach - zbierala sie kumata wiara bez zbednych andrzejow w 10 szalikach i kapeluszach.
Niemiec, Moskal nie osiędzie,
gdy jąwszy pałasza,
hasłem wszystkich zgoda będzie
i ojczyzna nasza.
gdy jąwszy pałasza,
hasłem wszystkich zgoda będzie
i ojczyzna nasza.
-
Pyskaty, mowa o polskiej kadrze a nie niemieckiej.PyskatySK pisze:intorwertyk chce ogarniać Kadrę, świat stanął na chuju.