rownierz dostalem owy magazyn i przyznam ze jest bardzo dobrze zrobiony naprawde przypadl mi do gustu i gdy wyjda kolejne numery napewno sobie kupie !!
tez mam ten zin.Jest naprawde dobry!!!! typowo w klimacie , a nie jak pewien magazyn komercyjny!!! brak tu zbednej publicystyki itd!!!NIE DLA PIKNIKÓW!!!!
Nie chcialbym robic OT, ale tak sie sklada, ze publicystyka jest najmocniejsza strona owego komercyjnego magazynu, zalezy kto co lubi, ja od dziecka uwielbialem felietony itp...
Felietony, artykuły, ciekawostki to najlepsza strona magazynu/ zina według mnie.
W "Ultra" daje radę przedewszystkim dobry wywiad z No Name, dobre bezpośrednie pytania na tematy hools.
Będę pisał niedługo rezencję większą...
Dzisiejsze ulice - narkomania i homosekualizm...czy właśnie o to walczyli, czy po to oddali swe życia
kuurwaaa wpłaciłem kasę, wysłano mi gazetkę ale jebana poczta zajebała mi tą gazetę może ktoś wkleić mi na PW skan wywiadu z NoName z Włókniarza? wielkie plis!!
Drogi dogi blabla bla dla chcacego nic trudnego osoby ktore sa z TMK wiadome ze beda tutaj krytykowac konkurencje moim zdaniem duzo stron i bardzo ciekawy lidze ze rozwinie skrzydła na cała Polske
Bardzo fajny magazyn, szkoda tylko że nie dotyczy całej Polski ale i tak duży plus że w ogóle coś takiego wyszło. Kiedy można się spodziewać nowego numeru? Macie może jakąś swoją stronke w necie? Pozdrowienia!
KibicKS pisze:Bardzo fajny magazyn, szkoda tylko że nie dotyczy całej Polski ale i tak duży plus że w ogóle coś takiego wyszło. Kiedy można się spodziewać nowego numeru? Macie może jakąś swoją stronke w necie? Pozdrowienia!
4 posty wyżej masz napisane kiedy można spodziewać się nowego numeru.. pobieżne wertowanie tematu mode on O_O
To jest ok wszystko ze 2 numer bedzie, ale mnie zastanawia taka rzecz Tmk JEST ZA 7,5 ZŁ ma mniejsza objetosc wasz ULTRA jest za 17 zł pokrywacie tam za wykonanie tego w drukarni cos tam chyba dla was zostaje wiec skoro daliscie maly naklad 1 numeru i poszly wszystkie to nie dacie np. rady zwiekszyc o np. 20 sztuk i tak wam ten magazyn zejdzie ja wiem ze to jest badanie rynku i chcecie zobaczyc jak wam pojdzie sprzedaz ale moim skromnym zdaniem lepiej zwiekszyc ilosc i po jakims czasie wyjsc na prosta z $ po odliczeniu druku w drukarni a w przyszlosci zrobic magazyn na cala PL co pewnie zwiekszylo by cene do 20 zł ale za to byloby wiecej stron i napewno nie pisane relacje itp. tak sztywno jak w TMK
nawet jesli na tym cos zarabia co jest chyba normalne to czy jest w tym cos zlego pamietaj ze to zajmuje napewno sporo czasu wiec oprocz satysfakcji jakis hajsik tez mu sie nalezy
ULTRA pisze:Większośc pewnie dorabia sobie teorie, że mam na tym kasę. A niech sobie myślą co chcą-mam to w d****. Ja wiem swoje, że nie mam na tym nic oprócz własnej satysfakcji i kilkudziesięciu złotych "kieszonkowego" w ostatecznym rozrachunku.
Kto miał chociaż raz osobisty kontakt z wydawcą ten wie, że to jest jak kibicowski maniak a nie nastawiony na zysk wydawca.
ULTRA pisze:Większośc pewnie dorabia sobie teorie, że mam na tym kasę. A niech sobie myślą co chcą-mam to w d****. Ja wiem swoje, że nie mam na tym nic oprócz własnej satysfakcji i kilkudziesięciu złotych "kieszonkowego" w ostatecznym rozrachunku.
Kto miał chociaż raz osobisty kontakt z wydawcą ten wie, że to jest kibicowski maniak a nie nastawiony na zysk wydawca.
zgadza się -maniak a nie jak co nie którzy , nie powiem kto.... jakas materialna dz....., tylko ten osobnik to poprostu pasjonata . Pozdrawiam i czekam na numer 2,3..... itd
...tylko ja , aparat i fanatyczna strona życia naszych stadionów - stadionowy podróżnik photomachine....