Witam serdecznie. Od ponad roku prowadzę patriotyczno-narodową stronę internetową, publikuję tam głównie muzykę patriotyczną (od patriotycznego rapu po pieśni legionowe). Być może wielu z Was już na nią kiedyś trafiło - w google stoi dość dobrze na popularne patriotyczne frazy. Tym co ostatnio dodałem na stronie są Piosenki i Przyśpiewki z polskim drużyn.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vVH5QFIT_mc[/youtube]
Po tegorocznym Marszu Niepodległości muszę stwierdzić, że główną siłą patriotyczną w tym kraju są właśnie polscy kibice - i nie chodzi tutaj o siłę fizyczną, chodzi mi bardziej o siłę związaną z przywiązaniem do ojczyzny do wyższych wartości niż powszechna korupcja, kur**stwo i pogoń za kasą - stąd mój pomysł aby stworzyć u mnie na stronie dział poświęcony głównie kibicom, zebrałem po forach internetowych, youtubie, stronach fanowskich piosenki i przyśpiewki klubowe. Nie chcę aby ta strona stała się jakimś oficjalnym śpiewnikiem - każda polska drużyna ma swoje świetne strony prowadzone przez fanów (do których można u mnie znaleźć linki) ale chciałbym aby piosenki, które się u mnie znajdują były odzwierciedleniem tego co dany klub reprezentuję - dlatego proszę Was abyście w miarę możliwości nadsyłali mi na fejsa co mogę tam poprawić, co dodać, co usunąć, mogę również wstawić linki do Waszych fanowskich stron internetowych. Mój facebook: https://www.facebook.com/prawicowyinternet
[link]
A tutaj zapraszam do piosenek poszczególnych klubów:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Stworzyłem również galerię:
[link]
Za wszelkie oceny będę wdzięczny. Pozdrawiam!

Muzyka Polskich Stadionów - Przyśpiewki i Piosenki
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Muzyka Polskich Stadionów - Przyśpiewki i Piosenki
Poczytaj i posłuchaj o HISTORII TWOJEJ OJCZYZNY: www.prawicowyinternet.pl/muzyka-o-historii/
-
Re: Muzyka Polskich Stadionów - Przyśpiewki i Piosenki
Pozdro...Zagłębie Lublin
-
Re: Muzyka Polskich Stadionów - Przyśpiewki i Piosenki
Jak można na tym forum edytować posty?Pluto pisze:Pozdro...Zagłębie Lublin
Poczytaj i posłuchaj o HISTORII TWOJEJ OJCZYZNY: www.prawicowyinternet.pl/muzyka-o-historii/