Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

ODPOWIEDZ
low kick paziu

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: low kick paziu » 10.01.2017, 17:58

Jak dla mnie on jest psychicznie chory.Albo zdrowo naćpany i pierdoli kocopoły.
Płacz po wpierdolu.Heheheeh

iparts.pl
Red power

Post autor: Red power » 10.01.2017, 18:04

torcaa dzbanie,po c*** żeś wrzucił rozkminki swojego wafla z psychiatryka?

RumburakMlekota

Post autor: RumburakMlekota » 11.01.2017, 03:13

Red power pisze:torcaa dzbanie,po c*** żeś wrzucił rozkminki swojego wafla z psychiatryka?
bo dotyczy klimatów łódzkich??

cena_idei

Post autor: cena_idei » 11.01.2017, 07:58

Wnioskując to Widzew przypierdolił się o Dyskobolie, a Widzewska Łęczyca jeździła tam bo Górnik to był FC Widzewa? Dziwny macie klimat. Takie pytanko czy w tamtych czasach dzisiejsza Widzewska Łeczyca jeździła na Widzew? Czy wówczas byliście FC tylko formalnie ?

Widzewska Łęczyca

Post autor: Widzewska Łęczyca » 11.01.2017, 10:42

Górnik w założeniu powstał jako fc Widzewa i zakładali go widzewiacy. Nie nasza wina że część załogi Gornika odeszła od Widzewa na rzecz lokalnego klubu i przez długi czas byli fc tylko na papierze. Osoby, które teraz tworzą Widzewska Łęczyce jeździły nieprzerwanie na Widzew od samego początku i zawsze był to dla nich klub nr 1. Natomiast przerzuty, które zaczynały na Widzewie a teraz ogarniają Górnik byli jeszcze na ostatnim wyjeździe Widzewa w pucharze z Zawisza i opowiadali farmazony jakimi to nie są kibolami.
Ogólnie sytuacja w mieście wygląda tak, że przez działania młodych z Widzewa kibice Górnika wychodza na miasto od święta i szybko zmienia się to w bieg (liderzy Gł nie spacerowali po mieście dobre pół roku) na tą chwilę bastionem Górnika jest pobliska wieś Lubień.

Sylwester89

Post autor: Sylwester89 » 11.01.2017, 12:34

Wiem ze troche nie ten temat ale tutaj licze na szybka opmoc.Mianowicie chodzi mi o Fc Widzewa z Chełma w Lubelskim, kiedys wiem ze była opisna dluższa historia tego Fc niz tylko pare słow jak to jest na stronie Widzewa. Prosba o pomoc

Prawda!

Post autor: Prawda! » 11.01.2017, 16:08

Nieprzerwanie jeździli na Widzew? Nie rozpierdalaj mnie chłopaku. "Wole być kimś na Górniku, niż pionem na Widzewie" wasze słowa z tamtych lat ;) a i jak Dyskobolia ciskała po Widzewie na wyjeździe do Koluszek to co zrobiły osoby z Widzewskiej Łęczycy jadące tym samym autokarem? NIC! Skandowali razem z nimi DGŁ ;) i teraz gwóźdź do trumny, kim jest dziś osoba, która zapoczątkowała znajomość na lini Grodzisk - Łęczyca?
PS. ten pedofil ma tyle wspólnego z nami co i z wami ;)

Był Będzie jest WIELKI GÓRNIK MKS!

Zgierz

Post autor: Zgierz » 11.01.2017, 16:45

P***********. Sam do siebie gada :) Zapewne łksiak próbujący kręcić aferę.
NA ZGIERSKIEJ ZIEMI WYCHOWANI - Z WIDZEWEM NA ZAWSZE ZWIĄZANI

cena_idei

Post autor: cena_idei » 11.01.2017, 17:38

Hahahahaha co za ku*** głupoty :D jaka ta Łęczyca jest śmieszna! Widzew nie powinien tam ingerować a Ci idioci wzajemnie by mogli się pozabijać i by jeszcze śmieszniej było. Może użytkownicy Widzewska Łęczyca i Prawda! To jedna osoba mająca dwa konta i co logowanie zmienia waśnie :D

DK08

Post autor: DK08 » 11.01.2017, 19:11

Zgierz pisze:P***********. Sam do siebie gada :) Zapewne łksiak próbujący kręcić aferę.
Ile to razy musiałeś po pejsach wyłapać od jedynego Łódzkiego Klubu Sportowego żeby afery szukać :)

W s i d z e W

Post autor: W s i d z e W » 11.01.2017, 19:41

Bujajta się na forum mojaleczyca.pl czy coś w podobie.... większą furorę tam zrobicie .

Fanatycy Widzewa

Post autor: Fanatycy Widzewa » 11.01.2017, 22:42

Sylwester89 pisze:Wiem ze troche nie ten temat ale tutaj licze na szybka opmoc.Mianowicie chodzi mi o Fc Widzewa z Chełma w Lubelskim, kiedys wiem ze była opisna dluższa historia tego Fc niz tylko pare słow jak to jest na stronie Widzewa. Prosba o pomoc
nie bardzo widzę pytanie w Twoim poście
jednym zdaniem, są pojedyńcze osoby które dalej jeżdżą na Widzew z tamtych okllic, ale nie ma co nawet porównywać do tego co było kiedyś
oby nowy stadion rozbudzil wszystkie Widzewskie FC i kropka

poszły na tę chwilę 6943 karnety :-)

kmwtww10

Post autor: kmwtww10 » 12.01.2017, 00:20

Witam,jestem nowy na forum choć śledzę je od bardzo dawna.Do rzeczy - Limanka wczoraj wpadła na Stare Miasto z puchami, 'WP 13 nigdy nie zgaśnie' przestrzelone.

grubyw

Post autor: grubyw » 12.01.2017, 09:54

Czy limanowskiego po wschodniej stronie ul zachodniej też należy do Łks czy to już Widzew

kmwtww10

Post autor: kmwtww10 » 12.01.2017, 10:40

Mam pytanie do kogoś z Łks-u.Jak obecnie wygląda sytuacja na Helskiej? czy to prawda że połowa się wyrzekła a druga połowa to zwykłe konfidenty? pytam poważnie,bez spiny.Kiedyś pamiętam że dosyć uprzykrzała życie Widzewskiemu Żabieńcowi.

Red power

Post autor: Red power » 12.01.2017, 12:09

kmwtww10 pisze:Mam pytanie do kogoś z Łks-u.Jak obecnie wygląda sytuacja na Helskiej? czy to prawda że połowa się wyrzekła a druga połowa to zwykłe konfidenty? pytam poważnie,bez spiny.Kiedyś pamiętam że dosyć uprzykrzała życie Widzewskiemu Żabieńcowi.
Nie jestem z Łksu ale odpowiem.

Tak jak piszesz,kilku się wyrzekło Łksu do kamery swego czasu,kilku się rozjebało w tym jedna z głównych osób z Łks Helska.Kiedyś uprzykrzała życie?Może z 6-7 lat temu coś tam potrafili się zebrać i podziałać,można powiedzieć,że mieli swoje 5 minut.

grubyw

Post autor: grubyw » 12.01.2017, 12:40

A na 66 działają nasi bo ostatnio nie słychać o nich

Jarcar

Post autor: Jarcar » 12.01.2017, 16:59

Ja p*******, jak chcecie pomiędzy sobą w samym widzewskim gronie pogadać to macie od tego swoje forum.
Łódzki Klub Sportowy jedynym słusznym wyborem,
nigdy nie zejdę na złą stronę.

kmwtww10

Post autor: kmwtww10 » 12.01.2017, 17:35

Jarcar pisze:Ja p*******, jak chcecie pomiędzy sobą w samym widzewskim gronie pogadać to macie od tego swoje forum.
po c*** ta spina człowieku? zawsze musi się wpierdolić jakiś typek ze swoimi 3 groszami.

konmetkol

Post autor: konmetkol » 12.01.2017, 18:16

Widzewiaki wiedzą wszystko o wszystkich dzielnicach ....wiec po co sie pytacie ?? 6-stki Wasze ?? Helska już też wasza ?? hmmm szkoda gadać z wami i udowadniać wam co jest czarne a co białe...tak wszystko wiecie. Piotrków i Aleksandrów już tez odbity Ełksy nie ma już wiec proponuje zamknąć temat Łodzi Łódź juz jest w 100 % widzewska.
Temat do zamknięcia

kmwtww10

Post autor: kmwtww10 » 12.01.2017, 18:37

konmetkol pisze:Widzewiaki wiedzą wszystko o wszystkich dzielnicach ....wiec po co sie pytacie ?? 6-stki Wasze ?? Helska już też wasza ?? hmmm szkoda gadać z wami i udowadniać wam co jest czarne a co białe...tak wszystko wiecie. Piotrków i Aleksandrów już tez odbity Ełksy nie ma już wiec proponuje zamknąć temat Łodzi Łódź juz jest w 100 % widzewska.
Temat do zamknięcia

Gdzie tutaj ktoś napisał że Helska nasza? zejdz na ziemie.Padły normalne pytania i normalne odpowiedzi i po c*** wpierdalasz tutaj temat Piotrkowa i Aleksandrowa jak ostatnie pytania kompletnie sie ich nie tyczyły..

W s i d z e W

Post autor: W s i d z e W » 12.01.2017, 18:47

Jak zawsze potwierdza się , że "normalne pytania i odpowiedzi" padają w tym temacie tylko i wyłącznie jak rozmawiają między sobą Widzewiacy . Heh niestety jak widać nikt inny nie jest tutaj tak "normalny" jak oni..

A teraz jeszcze żeby podtrzymać ten trend kmwtww - udziel swojemu czerwonemu koledze odpowiedzi na pytanie które zadał - jak wygląda sytuacja na szostkach?? . Bo chyba rzadko bywa w Łodzi a ty wszystko przecież wiesz więc śmiało.

Dr Boskonovitch

Post autor: Dr Boskonovitch » 12.01.2017, 19:10

Przecież nikt wam ŁKSiacy nie broni udzielić odpowiedzi na pytanie o Helską czy Szóstki.

Jak ktoś z jednej czy drugiej strony pisze bzdury to można to sprostować i po kłopocie.

kmwtww10

Post autor: kmwtww10 » 12.01.2017, 19:13

Przecież w moim pytaniu o Helską wyraźnie napisałem że jest ono skierowane do kogoś z Łks-u a to że nikt mi od was nie odpisał to już inna sprawa,pewnie pomysleliscie że to zwykłe prowo,bo przecież to jest nie mozliwe ze kibic Widzewa może zadac normalne pytanie.Wy to już macie niezłe jazdy w tych baniach..i co z tego że odpisał mi ktoś po szalu? - śmiało,możesz napisać mi o Helskiej bo zapewne wiesz doskonale co i jak.Jeśli uważasz że Red Power źle napisał.

W s i d z e W

Post autor: W s i d z e W » 12.01.2017, 19:49

Cieszy mnie że coraz mniej osób daje się podpuszczac czerwonym dzbankom i znów dochodzi do sytuacji gdzie najchętniej to prowadzą oni dialog sami ze sobą...

Jeśli to faktycznie nie była prowokacja , i z forum chcesz się dowiedzieć jak wygląda sytuacja w mieście w którym ( domniemam ) mieszkasz - to jesteś właśnie takim dzbankiem ... takim samym jak Red Power który jak tresowany pies musi zaszczekac zawsze kiedy ktoś wspomni nazwe ŁKS .

Ps. Więc jak to z tymi szostkami ? Odpowiedzcie na pytanie które wasz czerwony kolega skierowal wprost do was. Czy jednak niewygodnie , i łatwiej pisać o nas ??

bmjmtWŁ

Post autor: bmjmtWŁ » 12.01.2017, 20:05

Słyszałem, że dzisiejszej nocy fani z ciemnej strony miasta wyłapują klapsy od Widzewa, który zajechał zniszczyć grafa chciwośc na starym polesiu. Ktoś tam ucieka, ktoś traci barwy, jakieś autko uszkodzone. Hmm czemu taka cisza o tym ? Ładnie musza być zdziwieni sąsiedzi, że przegrywają starcie w centrum swojego najlepszego osiedla. Bez napinki
Wiesz co się liczy ? Szacunek Widzewskiej Dziczy !
Lodzer'mensch pisze:ŁKS został założony jako Polski klub i jest to na dokumentach, zresztą żydzi którzy byli w pierwszym zarządzie, i z racji możliwości pomagali przy rejestracji klubu również byli Polakami a nie kur**wa izraelitami koleszko wszechwiedzący

W s i d z e W

Post autor: W s i d z e W » 12.01.2017, 20:15

bmjmtWŁ pisze:Słyszałem, że dzisiejszej nocy fani z ciemnej strony miasta wyłapują klapsy od Widzewa, który zajechał zniszczyć grafa chciwośc na starym polesiu. Ktoś tam ucieka, ktoś traci barwy, jakieś autko uszkodzone. Hmm czemu taka cisza o tym ? Ładnie musza być zdziwieni sąsiedzi, że przegrywają starcie w centrum swojego najlepszego osiedla. Bez napinki

Ty lapsie , ładnie to wy się zdziwiliscie jak jakiś czas temu w tej samej okolicy przy okazji remontu zgubiliscie samochód ;)

A co do samej akcji , to wy tym forum macie przypadłość do płaczu że ktoś wyłapał młotkiem, tasakiem albo inną przedłużka , niebawem znów będziecie zmuszeni żeby wylac tu swój żal. Bez odbioru.

Eternidad

Post autor: Eternidad » 12.01.2017, 20:17

bmjmtWŁ pisze:Słyszałem, że dzisiejszej nocy fani z ciemnej strony miasta wyłapują klapsy od Widzewa, który zajechał zniszczyć grafa chciwośc na starym polesiu. Ktoś tam ucieka, ktoś traci barwy, jakieś autko uszkodzone. Hmm czemu taka cisza o tym ? Ładnie musza być zdziwieni sąsiedzi, że przegrywają starcie w centrum swojego najlepszego osiedla. Bez napinki
ku*** ze też taki wyszczekany nie byłeś jak na jednym z Waszych najlepszych osiedli w biały dzień flagi tracicie.

Red power

Post autor: Red power » 12.01.2017, 20:34

W s i d z e W pisze:Jeśli to faktycznie nie była prowokacja , i z forum chcesz się dowiedzieć jak wygląda sytuacja w mieście w którym ( domniemam ) mieszkasz - to jesteś właśnie takim dzbankiem ... takim samym jak Red Power który jak tresowany pies musi zaszczekac zawsze kiedy ktoś wspomni nazwe ŁKS
Sam tu szczekasz gdy tylko coś niewygodnego zostaje napisane.

Na temat Helskiej nikt od was się nie wypowiada także jak widać nie macie nic do napisania.Pozostaje spruć się,że Widzew pisze ze sobą.

Jarcar

Post autor: Jarcar » 12.01.2017, 21:48

bmjmtWŁ pisze: Bez napinki
Swoje bez napinki pokazałeś wrzucając parę tygodni temu jakieś pedalskie przerobione w paincie zdjęcie. No ale cóż, przynajmniej już wiadomo co cię kręci.
@Red power
Koleś zadał pytanie typowo napinkowe, o temat który był poruszany tutaj dziesiątki razy. A co do odpowiedzi na pytanie, to przykro mi, ale nikt nie robi tutaj dyżurów tak jak ty by w przeciągu 10 minut juz na pytanie komus odpowiedzieć.
Łódzki Klub Sportowy jedynym słusznym wyborem,
nigdy nie zejdę na złą stronę.

Red power

Post autor: Red power » 12.01.2017, 22:10

Ale wpisało się już was tu trochę lecz nie w celu odpowiedzi na pytanie ale by dopierdolić się do tego,że Widzew tutaj pisze ze sobą.

No to odpowie ktoś w końcu jak to jest według was z tą Helską czy pytanie niewygodne??

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 12.01.2017, 22:59

A jak to było z tymi flagami? Czołówka dhw,ultrasi? Czy babcia z wnuczkami? Bo już sami nie wiecie,szybko zmieniacie temat. Post oczywiście na tym samym poziomie co Wasze z Helską. Jak to mówią kmwtw. "Pycha kroczy przed upadkiem".

mądrala

Post autor: mądrala » 13.01.2017, 00:16

Bez sensu.
Jakby to forum miało zaświadczyć o wielkości jednych, albo drugich.

Widzew stracił ważne flagi. Ból dla nas, fakt wiadomy.
Łks zdobył barwy na największym wrogu. Chwała i sukces.

Było już to wałkowane.
Nikt normalny po obu stronach nic innego nie mówi. Dla jednych wtopa po ch, dla drugich zwycięstwo. I tyle - raz na wozie, raz pod wozem. Miasto derbowe, dobra akcja, wasze 5 minut, wiktoria. Nikt wam, Łkesiaki, nie ujmuje, chyba, że jakieś zaślepione kapiszony, że "sportowo" obecnie prezentujecie się b. dobrze i łapiecie punkty. Tyle.

Ale skoro widzewiak zadał pytanie "a", to żeby nie musieć odpowiedzieć, musi wracać temat "b"? Przecież to bez sensu i świadczy wyłącznie o miałkości umysłu.

Skoro są momenty, że można wymieniać opinie normalnie, róbmy to, bo takie przekrzykiwanie się to serio jest poziom gimnazjum.

Zastanowiła mnie jeszcze jedna kwestia - szkoda, że po Waszej stronie jest też mało normalnych, w sąsiednim wątku na temat realnie wielkiego wydarzenia, jakim jest liczba sprzedanych karnetów dla 3-ligowej drużyny(!), której zgodnie z waszą retoryką nie ma w Łodzi(!), tylko po wsiach siedzimy, zamiast konstruktywnej odpowiedzi, tylko stek wyzwisk, ale przede wszystkim od razu zmiana tematu i jak zwykle po raz tysięczny: "Widzew to wieś", a Łks z Lutomierska czy Uniejowa to zapewne rodowici Łodzianie, co nie, wielkie mieszczuchy? Idź jeden bałwan z drugim e-huligan z Polesia czy Teo na Chojny czy Rado i zapytaj, czy czują się mniej miejscy od Was... Ale ch, nie podejmowałem tematu, za stary jestem na przekrzykiwanie się. Jak widać, smutasy są wszędzie.

Na marginesie, dużo różnych wynalazków z Widzewa ucichło po wiadomym wydarzeniu, ale największa łajza, pleciuch, kompleksiarz, bajkopisarz, pan nikt, rebe, zwany - tu można wymieniać kolejnych z 7 nicków, chyba każdego ta rura się wstydzi bardziej niż poprzedniego, biorąc pod uwagę częstotliwość ich zmian, ostatni to "Wsidzew" - jak zwykle rzyga tylko po to, żeby się napinać, nie wiem, dowartościować? c**** wiedziałeś, c**** wiesz i c**** będzie wiedział, głąbie. Ale ponapinać się można, internet przyjmie wszystko, nie? Może to i dobrze, że dużo komentatorów z Widzewa ucichło, bo tej pory, śledząc twoje wypociny, była taka narracja, że na 10 Widzewa, był 1 "niezłomny" z Łksu - zauważam, jakby się proporcje odwróciły - widzewiak zada pytanie, jebut, sześciu e-huliganów Łksu ciśnie po nim, jakby kolejne flagi zdobywali. Idź jeden z drugim na lodowisko cz zaproś dziewuchę do galerii na lody czy gdzie tam łazicie, a nie bez sensu p********* kocopoły.

To tyle, pozdro dla normalnych.

mądrala

Post autor: mądrala » 13.01.2017, 00:36

Zapomniałem o jednym, rebe, nie jestem ze Zduńskiej, tylko z dziada - pradziada (może i dalej, głębiej nie chciało mi się szukać) jestem Bałuciorz. Więc stul pysk, wszo. A nawet gdybym był ze Zduńskiej Woli to byłbym dumny z pochodzenia, bo zdecydowanie nie uważam, że taka persona jak ty (o ile jesteś w ogóle z Łodzi) to coś lepszego, niż mieszkaniec Łasku, Zduńskiej czy Sieradza... czy okolic Pcimia Dolnego albo innej wiochy na Podkarpaciu, chyba, że, łapciuchu, tak cię smutno wychowali w jakiejś brudnej kamienicy na Polesiu, to tylko ze smutkiem świadczy o bidzie umysłowej twojej i twojego otoczenia. Zero szacunku dla ciebie, jak potrafisz poniżać innych ze względu na pochodzenie, słaby jesteś i wiesz o tym dobrze. Powiedz to swoim kolesiom z Pabianic albo Lutka, że stoją w Łkaesiackiej hierarchii nieco niżej od ciebie, buraku, bo ciebie wychowało "łódzkie getto".

W s i d z e W

Post autor: W s i d z e W » 13.01.2017, 00:40

Nie wiem czy jestes ślepy czy jakiś pierdolenięty ale najprędzej robisz z siebie celowo idiotę .

To twoje koleżanki w buraczanej wierze , jak zawsze zresztą gdy jest spokój , zadaja jakieś durne pytania , sami na nie odpowiadają , prowokują , i cały czas starają się wywyższać - a jak prowokacja nie wyjdzie, albo nikt im nie odp to pucuja o jakiś bieżących wydarzeniach i tak szukają zaczepki .

Ja wiem że kibic Widzewa może być na tyle głupi , że tego nie widzi - ale w takim razie pisząc wywód na pół strony i obracając kota ogonem , nie zaklamiesz kretynie tego co tutaj wypisujecie . Co to są za twoje argumenty baranie i czego one wogole dotyczą ? Chcesz ci wywiad udzielę jak się tak interesujesz , bo mnie akurat gówno obchodzi skąd był twój dziad, pradziad...

Macie coraz mniej argumentów , więc sklejcie pizdy i przestańcie pierdolić cały czas na wasze , bo jak widzicie nikt z wami tu nawet nie chce dyskutować . I ciekawe czy to was bardziej wkurwia że straciliscie swoją tube propagandowa , czy to jak wygląda rzeczywistość . Dla niektórych widać bardziej liczy się to 1 .

kmwtww10

Post autor: kmwtww10 » 13.01.2017, 00:59

W s i d z e W - ty jestem jakims zjebanym,bialym idiotom? zadałem zwykle pytania a ty ku*** imbecylu spinasz sie jak j***** bachor.Wszystko bylo w porządku do momentu wtargniecia ciebie.Pospinales ze Widzewiak odpowiada komus po szalu o Helskiej,mogles sam doskonale zdac relacje wszechwiedzacy władco Łodzi.Przeczytaj ze zrozumieniem (jesli oczywiscie potrafisz,wierze w ciebie z całego serca chociaz pewnie na marne) pare postów wyżej - i kto tu zaczął napinke? ku***,z wami nie da sie normalnie podyskutować na jakiekolwiek tematy po ludzku.Nikt się nie spiął - wpadłeś ty,moze to po prostu kolejne konto ene due? swietnie sie czytalo te farmazony przed zarejestrowaniem :)

W s i d z e W

Post autor: W s i d z e W » 13.01.2017, 01:00

kmwtww10 pisze:W s i d z e W - ty jestem jakims zjebanym,bialym idiotom? zadałem zwykle pytania a ty ku*** imbecylu spinasz sie jak j***** bachor.Wszystko bylo w porządku do momentu wtargniecia ciebie.Pospinales ze Widzewiak odpowiada komus po szalu o Helskiej,mogles sam doskonale zdac relacje wszechwiedzacy władco Łodzi.Przeczytaj ze zrozumieniem (jesli oczywiscie potrafisz,wierze w ciebie z całego serca chociaz pewnie na marne) pare postów wyżej - i kto tu zaczął napinke? ku***,z wami nie da sie normalnie podyskutować na jakiekolwiek tematy po ludzku.Nikt się nie spiął - wpadłeś ty,moze to po prostu kolejne konto ene due? swietnie sie czytalo te farmazony przed zarejestrowaniem :)
Inaczej byś chyba k**** nie zasnęła co???

mądrala

Post autor: mądrala » 13.01.2017, 01:01

Masz szczęście, że mogę od razu skonfrontować twoje smutne brednie z rzeczywistością - idiotą to jesteś ty, "wielki łodzianinie" od siedmiu boleści, to wie każdy na tym forum. Przestań wreszcie pierdolić swoje smutne kocopoły, tylko CHOĆ JEDEN j***** RAZ ustosunkuj się merytorycznie i konstruktywnie do tego, co jest napisane, zakłamańcu. ZAJEB KOLEJNGO NICKA, zapodaj następnego. Twoje chłopaki z Lutka i Uniejowa będą się radować, że są "rodowici", ty błaźnie.

Ale tak ogólnie to jak zwykle odwracanie kota ogonem. Nie, rebe kmiotku? :)

Zrozum trollu, to bez sensu - chyba, że jesteś typowym noł-lajfem i 100% swojego życia spędzasz w necie, z dnia na dzień, rebe, coraz bardziej skłaniam się ku tej wersji.

To tyle, gnomie, choć raz daj znać, co myślisz tak na serio, a nie, co podpowiada ci twoja choroba umysłowa.

Nara, zacznij już zmieniać nicka, jesteś rozkminiony, ale nie bój żaby, tylko zacznij zmieniać nicka na nowy, asap, będzie ok

W s i d z e W

Post autor: W s i d z e W » 13.01.2017, 01:10

Ciebie to szkoda nawet komentować . Za bardzo przeżywasz moja osobę cioto , jeśli poświęcasz mi całe wywody to może faktycznie dogadamy autograf ci wyśle hahahah
To co napisałem prawie słowo w słowo zes przepisał i chcesz mi to przybić.... no niezły z ciebie "mądrala " - prawie taki sam jak "Wielki widzew" ..

kmwtww10

Post autor: kmwtww10 » 13.01.2017, 01:11

mądrala pisze:Masz szczęście, że mogę od razu skonfrontować twoje smutne brednie z rzeczywistością - idiotą to jesteś ty, "wielki łodzianinie" od siedmiu boleści, to wie każdy na tym forum. Przestań wreszcie pierdolić swoje smutne kocopoły, tylko CHOĆ JEDEN j***** RAZ ustosunkuj się merytorycznie i konstruktywnie do tego, co jest napisane, zakłamańcu. ZAJEB KOLEJNGO NICKA, zapodaj następnego. Twoje chłopaki z Lutka i Uniejowa będą się radować, że są "rodowici", ty błaźnie.

Ale tak ogólnie to jak zwykle odwracanie kota ogonem. Nie, rebe kmiotku? :)

Zrozum trollu, to bez sensu - chyba, że jesteś typowym noł-lajfem i 100% swojego życia spędzasz w necie, z dnia na dzień, rebe, coraz bardziej skłaniam się ku tej wersji.

To tyle, gnomie, choć raz daj znać, co myślisz tak na serio, a nie, co podpowiada ci twoja choroba umysłowa.

Nara, zacznij już zmieniać nicka, jesteś rozkminiony, ale nie bój żaby, tylko zacznij zmieniać nicka na nowy, asap, będzie ok

Przecież kibice z Uniejowa,Lutormierska,Aleksandrowa i innych 'bastionów' Łks-u to są rodowici łodzianie!!! a nasze FC z tych samych miast to albo nie istnieją,albo to są wsiury.Szkoda cokolwiek pisać.

ODPOWIEDZ