Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

MISTRZ1908

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: MISTRZ1908 »

No wy tyle razy pytaliście gdzie byliśmy dlatego pytam. Jesteście najtwardsi w internecie,bujacie się w barwach wisły,pozdrawiacie ją na meczach,to już zgoda? My nigdy nie pozdrawialiśmy Lecha i to taka duża różnica. Zasady. Wioski? Aleksandrów,gdzie nie macie nic do gadania,Konstantynów-tu nie znam idealnie sytuacji a nie będę na siłę przeinaczał w Naszą stronę,Uniejów&Poddębice jak widać mimo waszej"dominacji"jeżdżą i żyją. Radogoszcz? Jesteście najmocniejsi,jednak Nasi są. To tak jak u Was z Polesia też są osoby na wyjeździe i co? Mam się z nich nabijać? Tyle,że są jako Polesie ale na osiedlu to wiesz jak jest. Pytam jeszcze raz,wszystko jak na tacy,koalicja nie dojechała? Czy dzrwi od autokaru zablokowane? Już nie odpisuj i się nie kompromituj.
iparts.pl
stachuzrdg

Post autor: stachuzrdg »

Jak do tej pory to ty i twoje rodowite koleżanki kompromitujecie się pieroląc coś o czymś o czym nie macie pojęcia i wiedze czerpiecie z tego forum lub SO ( czyt. akcja pod Toruniem ). No chyba że tam byłeś w niebieskim mundurze w którejś z kabaryn.
:twisted:
rzutkarny

Post autor: rzutkarny »

mms pisze:
MISTRZ1908 pisze:Adam widzimy się w niedziele?
On nie przyjmie twojego zaproszenia, bo to warszawski posraniec z (L) :)
mmsik, ja wiem, że odkąd nasrałeś pod siebie na torwarze w ramach akcji "walczzawsze", wszędzie Legię widzisz, ale jakby był z Legii, to nie napisałby takiego posta:
http://www.kibice.net/forum/viewtopic.p ... 7#p1163177
MISTRZ1908

stachuzrdg pisze:Jak do tej pory to ty i twoje rodowite koleżanki kompromitujecie się pieroląc coś o czymś o czym nie macie pojęcia i wiedze czerpiecie z tego forum lub SO ( czyt. akcja pod Toruniem ). No chyba że tam byłeś w niebieskim mundurze w którejś z kabaryn.
Jeśli chodzi o mundury to raczej Wy macie te skłonności,policyjno-wiślackie.
walczzawsze

Post autor: walczzawsze »

rzutkarny pisze:
mms pisze:
MISTRZ1908 pisze:Adam widzimy się w niedziele?
mmsik, ja wiem, że odkąd nasrałeś pod siebie na torwarze w ramach akcji "walczzawsze", wszędzie Legię widzisz, ale jakby był z Legii, to nie napisałby takiego posta:
no prosze i na kibice.net już wersja jest że to Widzew się przestraszył wielkiej Legii :)) tak się przestraszył że pojechał do Warszawy na turniej, bez obstawy i wielka Legia nie potrafiła rozprawić się z Widzewem :))
ImPawel

Post autor: ImPawel »

@Mistrzu...propagandy
Wisla jeszcze nie byla pozdrawiana na meczach Widzewa. Pewnie bedzie ale jeszcze nie byla wiec nie wyprzedzaj faktow tylko dlatego ze tak wygodnie.
W s i d z e W

Post autor: W s i d z e W »

Myślę że nikogo nie obchodzi akurat kogo i co pozdrawiacie u siebie na wsi .

Bez pozdrowień ! j**** zydzew :-)))
ImPawel

walczzawsze pisze: no prosze i na kibice.net już wersja jest że to Widzew się przestraszył wielkiej Legii :)) tak się przestraszył że pojechał do Warszawy na turniej, bez obstawy i wielka Legia nie potrafiła rozprawić się z Widzewem :))
to jeszcze nic. Ostatnio Widzew pojechal do Wroclawia by chowac sie w lesie przed Slaskiem :)

"Wsidzew" gdy nie ta koalicja to twoje nedzne zycie stracilo by sens. Piszesz "j**** Widzew" a jak zawsze skonczy sie na jebaniu swojej reki. Zycie
W s i d z e W

Strzałka pisze:
Wacław pisze:Dramat Panowie, dramat z jednej jak i drugiej strony... Czasami myślę, że rejestracja na forum powinna przebiegać jak rozmowa o pracę czyli masz wiedzę, doświadczenie i coś sobą reprezentujesz, w takim razie witamy i zapraszamy do dyskusji...
a nie lepiej po prostu zamknąć rejestrację?rejestrują się pajace adamees,bambino,wsidzew i prowokują z nowych kont. Z Widzewa nikt tu nowych kont nie założył a oni co chwile z nowych napierdalają.
Nie wiem na co jeszcze czekasz , dzwon na psy. ..

Jeśli banowane tutaj są osoby jedynie z ŁKS , za nagminne ośmieszanie waszego buraczanego klubu i terror psychiczny nad takimi baranami jak np Ty , to nie dziw się że zakładane są nowe konta.

Wiem, najlepiej jakby wogole wszystkich od nas usunęli z forum i wtedy byście skakali pod sufit i moglibyście wszędzie wklejać to co wam każą żebyście myśleli na pierdzewie , ale chyba nie tędy droga ;-)
MISTRZ1908

No ale wisła to już pozdrawiała co?przepraszam,nie wisła a wsh. ku*** wczoraj przybity układ,od 2miesięcy razem latacie a już jakby zgoda z 15lat była. Koszuleczki,foteczki,no pięknie. Ale oprócz tego to chyba nic nie zrobiliście co? Tak wiem,nie dojechała Nasza koalicja itp. A ty Pawełku to W********** do tematu o swoich psychosharksach.
W s i d z e W

ImPawel pisze:
walczzawsze pisze: no prosze i na kibice.net już wersja jest że to Widzew się przestraszył wielkiej Legii :)) tak się przestraszył że pojechał do Warszawy na turniej, bez obstawy i wielka Legia nie potrafiła rozprawić się z Widzewem :))
to jeszcze nic. Ostatnio Widzew pojechal do Wroclawia by chowac sie w lesie przed Slaskiem :)

"Wsidzew" gdy nie ta koalicja to twoje nedzne zycie stracilo by sens. Piszesz "j**** Widzew" a jak zawsze skonczy sie na jebaniu swojej reki. Zycie
A pisze gdzieś kurwiu o tej koalicji ? Czy myślisz pajacu że jak sam będziesz o niej wspominał to będziecie jeszcze wieksi i jeszcze , i jeszcze i jeszcze bardziej czerwoni i wogole the best ??

Lepiej ruchac swoją rękę , niz kumpla spod zegara , albo być ruchanym przez ruskich .
showmustgoon

Post autor: showmustgoon »

Więcej niż AP ŁKS na niektórych wyjazdach.
ImPawel

benson pisze:https://www.youtube.com/watch?v=LKBOHIc7SD8
Ile Widzewa było wczoraj ?
wystarczajaco ;) a tak na powaznie to liczby w necie nie poznasz w przypadku wizyty samej bandy. Tak jak liczba na meczu Wisla-Ruch byla podana tak to zostanie miedzy nimi. Chyba ze jakis spec na k.net na palcach policzy :D

mistrzu to jak w koncu wolicie? jak lataja bez "oswiadczenia" razem to zle, jak wydaja "oswiadczenie" to tez zle. Przyznaj w prost ze strasznie cie to boli ze lataja razem i tyle. Pluj dalej w monitor ja do poziomu idioty sie nie znize. "Co dla was jest sufitem dla nas jest podloga" ciagle aktualne :)
MISTRZ1908

Jesteście najlepsi. "W prost" ty ku*** niemcu do słownika.
rzutkarny

walczzawsze pisze:
rzutkarny pisze:
mms pisze:
no prosze i na kibice.net już wersja jest że to Widzew się przestraszył wielkiej Legii :)) tak się przestraszył że pojechał do Warszawy na turniej, bez obstawy i wielka Legia nie potrafiła rozprawić się z Widzewem :))
Śląsk nie wyjeżdża poza stadion-wygrana Widzewka, Widzewek nie wychodzi poza Torwar-wygrana Widzewka.
walczzawsze

Post autor: walczzawsze »

Widzew wychodzi z propozycją 50x50 Legia chce 100x50 wygrana Legii
showmustgoon

Post autor: showmustgoon »

Tak Was to WRWE boli, co to będzie przed derbami Łodzi..
rzutkarny

walczzawsze pisze:Widzew wychodzi z propozycją 50x50 Legia chce 100x50 wygrana Legii
Kiedy ja nie napisałem, że Wygrana Legii. Ja napisałem, że mmsik siedział zesrany na Torwarzy i teraz gdzie nie spojrzy Legię widzi.
Starcia, które się nie odbywają tylko wy potraficie wygrać.
Zgierz

Post autor: Zgierz »

Wypierdolcie błaznów zarejestrowanych po czerwcu br. Robią syf z tematu.
NA ZGIERSKIEJ ZIEMI WYCHOWANI - Z WIDZEWEM NA ZAWSZE ZWIĄZANI
mms

Post autor: mms »

rzutkarny pisze:Kiedy ja nie napisałem, że Wygrana Legii. Ja napisałem, że mmsik siedział zesrany na Torwarzy i teraz gdzie nie spojrzy Legię widzi.
Starcia, które się nie odbywają tylko wy potraficie wygrać.
Tak wszyscy byli posrani, że wszyscy cało wrócili :)
Nikt nie twierdzi, że spotkanie na Torwarze to nasze zwycięstwo czy sukces. Ale niechęć do wyselekcjonowania prawie połowy zawodników na swoim terenie, to raczej wam chluby nie przynosi. Szkoda tylko, że nie dojechało wtedy kilka aut Ruchu. Ale co się odwlecze to...
mms

MISTRZ1908 pisze:Uniejów&Poddębice jak widać mimo waszej"dominacji"jeżdżą i żyją.
Daj sobie spokój z pisaniem bajek jak nie wiesz co i jak. W Uniejowie to została u was chyba jedna osoba, która zresztą nawet tam nie mieszka tylko gdzieś pod Uniejowem. Ale u nas też nie lepiej żeby nie było, zostało trochę młodych, którzy coś tam działają. W Poddębicach to nikt już chyba wam tam nie został, ci co byli to albo odpuścili albo powyprowadzali się do Łodzi.
MISTRZ1908 pisze:dlaczego Was nie było na Naszym turnieju?
Nie zaprosiliście nas :( nasza porażka wasza wygrana ok?
rzutkarny

mms pisze:Szkoda tylko, że nie dojechało wtedy kilka aut Ruchu. Ale co się odwlecze to...
Weźcie sobie jeszcze Wisłe i Elane na tą słabą Legie:)
AdamEes

Post autor: AdamEes »

Odpada. Nierealne. Nie jest tak jak myślisz, że to normalna koalicja i "Widzew może sobie kogoś wziąć" do pomocy. Widzew w tym układzie c**** znaczy. Dlatego to Widzew się bierze (ewentualnie - do zrobienia tzw. ilości), a nie że Widzew dobiera kogoś.
Zgierz

Pierdolony błazen. To Widzew ustawiał się na ŁKS, nigdy na odwrót. To ŁKS pierdoli swoje zgody na poczet protekcji Lecha.
Idąc twoim tokiem rozumowania to ŁKS jest nic nieznaczącym pionkiem na szachownicy (jak na oprawie na derbach). Co Lech wam powie tak wy zagracie :)
Od 1 września odpoczniemy od twoich postów.
Widzew i Ruch ma się lepiej niż wypisujące na tym forum farmazoniarze :)
AdamEes

Zgierz pisze: Widzew i Ruch ma się lepiej niż wypisujące na tym forum
Może i tak, ale pewnie nawet nie wiesz, że Ruch i Wisła mają się jeszcze lepiej - wy biedne, nieświadome niczego wiejskie dziewuchy do wykorzystywania :)
Zgierz

Nami się nie przejmuj :) Skup się na swojej "ekipie" i tym jak Lech z Arką was wykorzystują :) Lech-Arka-Cracovia nie zerwą zgody, gdzie w tym wszystkim jest ŁKS? Chyba jako dostarczyciel młodych panien :)
Koniec tematu z mojej strony. Pisz co chcesz pokemonie :)
AdamEes

Wiemy kto z ekipy Widzewa wypiął gołą d*** w stronę Śląska i Lechii i wiemy, która osoba konkretnie z Ruchu mu kazała.
kokolobolo

Post autor: kokolobolo »

W s i d z e W pisze: Lepiej ruchac swoją rękę , niz kumpla spod zegara , albo być ruchanym przez ruskich .
Spać. Po prostu idź spać...
AdamEes

Ale ma Widzew persony w chuligańskiej ekipie, żal patrzeć, bo już nawet kpiny z nich na tym etapie byłyby nie fair.
kokolobolo

AdamEes pisze:Wiemy kto z ekipy Widzewa wypiął gołą d*** w stronę Śląska i Lechii i wiemy, która osoba konkretnie z Ruchu mu kazała.
Tobie też dobranoc. Tak jak twoje drugie ja powinieneś dawno spać. To że rodzice pojechali na wesele wujka Jerzyka nie oznacza, że możesz szaleć na k.net ani walić konia za firanką. Śpij dobrze nieślubny synu nieślubnej córki.

PS daję 500zł i posrebrzane kombinerki temu kto namówi Dziką Małpę do powrotu na forum... ja pierdolę, niby tylko dziesięć lat temu szło tutaj pogadać, a to się okazuje że to dawniej niż srały dinozaury. A teraz? Ja pierdolę, przyjemniej i zaszczytniej się z rudym murzynem wódki z ludzi napić niż czytać to forum A.D.2016. (a nie daj jakikolwiek bóg dyskutować)

Gdzie jest Małpa? Gdzie jest Bomba? Gdzie jest Szczena_UNS? Zostały tylko jakieś popłuczyny typu AdaśEs czy jakieś tam inne klony wicemistrza uciętej riposty albo wyciosane z granitu "zamienniki" Wowy z Donbasu.

Pies jebał taką nowoczesność. I skoro twierdzicie, że jesteście "against modern ultras" to ja jestem zdecydowanie "against you".

pzdr
-b-
Ostatnio zmieniony 28.08.2016, 03:35 przez kokolobolo, łącznie zmieniany 6 razy.
kokolobolo

AdamEes pisze:Ale ma Widzew persony w chuligańskiej ekipie, żal patrzeć, bo już nawet kpiny z nich na tym etapie byłyby nie fair.
Ty jesteś personą, zwłaszcza kiedy patrzysz w lustro podczas wydalania porannej zupy mlecznej... A i tylko to pod warunkiem, że drzwi od łazienki są zamknięte i zastawione "franią".

Spać. Po prostu idź spać...
AdamEes

>> Ostatnio zmieniony 28.08.2016, 02:35 przez kokolobolo, łącznie zmieniany 6 razy <<
Jak już wspomniałem w innym wątku, jesteś już mocno nietrzeźwy, a wtedy stajesz się nieprzyjemny :) Idź spać.
Strzałka

Post autor: Strzałka »

W s i d z e W pisze: Nie wiem na co jeszcze czekasz , dzwon na psy. ..

Jeśli banowane tutaj są osoby jedynie z ŁKS , za nagminne ośmieszanie waszego buraczanego klubu i terror psychiczny nad takimi baranami jak np Ty , to nie dziw się że zakładane są nowe konta.

Wiem, najlepiej jakby wogole wszystkich od nas usunęli z forum i wtedy byście skakali pod sufit i moglibyście wszędzie wklejać to co wam każą żebyście myśleli na pierdzewie , ale chyba nie tędy droga ;-)
Rabin ty psychicznie chora k**** z internetu kto was banuje?

Jesteś zjebem co potwierdziły osoby z Łksu także sorry ale nie potrzeba by cie banowano.Po prostu jest kupa śmiechu z twoich wypocin.
W Łodzi to się już nie zmieni - Biel jest niczym przy Czerwieni!
W s i d z e W

Strzałka pisze:
Rabin ty psychicznie chora k**** z internetu kto was banuje?

Jesteś zjebem co potwierdziły osoby z Łksu także sorry ale nie potrzeba by cie banowano.Po prostu jest kupa śmiechu z twoich wypocin.
Strzałka ty zakompleksiony eunuchu , byles w mlodosci dotykany przez księdza , i wuefiste ...

Jesteś zwykłym pedofilem, co potwierdziły osoby z Ruchu , Wisły i Elany. Nie wiem na c*** się tak spinasz tutaj (pewnie chcesz sie dowartościować , bo do powiedzenia nic nie masz poza pociskami ) ale robisz lipe "normalnym" widzewiakom .
AdamEes

ImPawel pisze:to jeszcze nic. Ostatnio Widzew pojechal do Wroclawia by chowac sie w lesie przed Slaskiem :)
Nareszcie prawda przeszła ci przez gardło jak ruska gięta za knajpą na Puerta del Sol.
mpyro

Post autor: mpyro »

AdamEes pisze:
ImPawel pisze:to jeszcze nic. Ostatnio Widzew pojechal do Wroclawia by chowac sie w lesie przed Slaskiem :)
Nareszcie prawda przeszła ci przez gardło jak ruska gięta za knajpą na Puerta del Sol.
Ty jednak jestem mega ku*** i chyba jakims homo,ze cały czas piszesz o jakims wyimaginowanym ruchaniu cwelu z bramy.To pewnie u ciebie tatus wskakiwał pod kołderke w nocy,co?
mms

w końcu adamees to cwe(L)isko, więc się jara takimi rzeczami :)
patojudek

Post autor: patojudek »

Ile tam koszernych w to piękne niedzielne popołudnie odwidziło poczekalnie na dworcu Kaliskim?
MISTRZ1908

Tyle co Was z Łodzi w Tomaszowie.
patojudek

Post autor: patojudek »

Kiedy wasi Top3 ultrasi wpadli w końcu na pomysł żeby na fladze Łódź Moim.... zmienić na Łódź Naszym, czy to po dyskretnych sugestiach Romana Zielińskiego że tylko debile taką flagę mogli uszyć.
Tyle co Was z Łodzi w Tomaszowie.
Jak kto woli nas więcej w Tomaszowie niż was na meczu w Łodzi absolutny topie.
ODPOWIEDZ