Załoga Kangoo dostała w d***, bo się przeliczyła i zesrani koledzy zawiedli. Nie jeb na ogólnopolskim forum farmazonów, że niby taki Zawisza z Garbowa się znalazł, kangurzy dopaseni sprzętem byli, bez jakiejś zbędnej napinki?
Natomiast Ewelina i cała ŁKSiacka otoczka burdelowa dla Pyr to temat osobny, a dwa, dobry do Pudelka albo innych chujo-wartych e-portali - po prostu ŁKS zachęcał swoim nowych ziomów z Poznania dupami i wyszło jak wyszło. Układ jest, dojścia są, dragi lecą, d*** obstawione, wszystko się dogadało.
Można więc wywnioskować tylko jedno z wydarzeń w Łodzi, a także z tego co odpierdala się w tym temacie ...
To ŁKS ustala w Łodzi reguły gry, a Widzew ogląda się jak na ewentualne "zagrywki " Rodowitych mają odpowiedzieć....
Sytuacja analogiczna do tej z Krakowa sprzed kilkunastu lat.
Ps. Jak to było w piatek ? Czatowaliscie na tego Lecha ponoć pół dnia , a w końcu i tak sraka poleciała na myśl o walce z ekipami Lecha ŁKS i Cracovii ..
ArkaOrłowo pisze:Jak wygląda sytuacja w Bełchatowie? Czy fc Widzewa posiada jakieś swoje dzielnice?
1 W Bełchatowie nie ma dzielnic
2 Ilościowo GKS...jakościowo RTS
Nie wiem czy ktoś z GKS Bełchatów się tutaj wypowiada,ale...
Miałem ostatnio okazje rozmawiac przed meczem we Francji z nieprzypadkowymi osobami z VB'05 i ich wersja była taka,że w samym mieście Bełchatowie karty rozdaje GKS,a ten słynny FC Widzewa z Bełchatowa opiera się na okolicznych miejscowościach.
Tak w ogóle.to człowiek nie zagląda na to forum kilka (czy tam naście dni),a po takim czasie pojawia się tyle pierdolenia,że aż szkoda to komentować (na trzeźwo) ...ot,taka refleksja
ArkaOrłowo pisze:Jak wygląda sytuacja w Bełchatowie? Czy fc Widzewa posiada jakieś swoje dzielnice?
1 W Bełchatowie nie ma dzielnic
2 Ilościowo GKS...jakościowo RTS
Miałem ostatnio okazje rozmawiac przed meczem we Francji z nieprzypadkowymi osobami z VB'05 i ich wersja była taka,że w samym mieście Bełchatowie karty rozdaje GKS,a ten słynny FC Widzewa z Bełchatowa opiera się na okolicznych miejscowościach.
W Bełchatowie tylko Widzew! Powiem tylko tyle-nie łykajcie tej propagandy torfiorzy.
W Łodzi to się już nie zmieni - Biel jest niczym przy Czerwieni!
Mam pytanko.Czemu żydy wypowiadają się na tematy które ich nie dotyczą i nie mają pojęcia na ten temat?Mowa o wydarzeniach z wyjazdu do Lubawy.
Te pizdy oczywiście mają do powiedzenia najwięcej.Widocznie nie ma czego pisać o swoim klubie.Zero w Białymstoku,u siebie skromne liczby także trzeba dopierdolić się do rywala.
Nie pochodze z Bełchatowa ale dobre 2 lata tam mieszkałem wiec zdażylem sie zorientować.
Miasto nie jest duze to raz, Torfiorzy jest zdecydowanie wiecej 80% miasta jak nic.
Problem Gksu to jakość.. bywały awantury gdzie RTSu 10-12 osob broniło sie przed 20-25 osobami Gksu i co najwazniejsze obroniło.
Gks Bełchatów to sporo mlodziezy i ich mloda ekipa (starych za wielu nie maja - mlody klub wiec zrozumiałe) jest liczniejsza wiec krok po kroku zdobywaja blok po bloku.
sporo RTSu przez rozne problemy wyemigrowało. (GKS tez swiety nie był).
RTS faktycznie wspiera sie okolicznymi wioskami typu Zelów itp
Reasumujac , kilku chlopaków z DHW (plus ze 20 udzielajacych sie) stawia czynny opor i nie daje sie wypierdolic
Młody GKS rośnie (powoli ale rosnie) nie ma jeszcze zdecydowanych i konkretnych liderów (odmawialiscie solowek swego czasu z chlopakami z DHW)
Do tego dochodza krzywe akcje z lamaniem kosci (nie oceniam ale pierwszy RTS lamał palce Torfiorzom z tego co pamietam)
Spoko miasteczko w ktorym fajnie sie zyje:)
Mieszkałem pod samym stadionem, było nas dosc sporo (delegowani do pracy na delegacji)
Co ciekawe był czas ze najwieksza siłe w miescie stanowili... Hanysi bo ponad stowke nas tam było z czego dobre 5dych Ruchu z czego kilka osob prawdziwych wariatów ktorzy postawili na rodzine i zaczeli pracowac itp. ale delegacja to delegacja - baba daleko i druga mlodosc:D
Pozdrawiam dobrych chlopakow z jednej i drugiej strony bo takowych tez poznałem
jesli cos przekreciłem to sory bo wyprowadzilem sie 3 lata temu w miasta Torfiorzy
Miałem ostatnio okazje rozmawiac przed meczem we Francji z nieprzypadkowymi osobami z VB'05 i ich wersja była taka,że w samym mieście Bełchatowie karty rozdaje GKS,a ten słynny FC Widzewa z Bełchatowa opiera się na okolicznych miejscowościach
No to wszystko zmienia zapewne otrzymałeś obiektywny i rzetelny opis sytuacji w mieście od przedstawiciela jednej z najbardziej konfi ekip w Polsce, a tak btw to ilu was Było w Białym? nie starcza potencjału by wspierać własną drużynę i jednocześnie jeździć za Widzewem, cieniutkie bolki jesteście, amika to dla was zbawienie.
ale że co '' j**** ten Białystok '' ?? p******* ci sie lejce ?? Ty naprawde jestes z Widzewa??
Chłopak wyzej dobrze i mówi i zadaje trafne pytania.
Juz 2 tygodnie wczesniej było wiadomo że Łks nie pojedzie do Białego, i że nie ma tam sektora gości a ich rezerwy grają na jakimś orliku.... Pytam więc jeszcze raz, jakim prawem ŁKS nie pojechał do Białegostku ???
Juz 2 tygodnie wczesniej było wiadomo że Łks nie pojedzie do Białego, i że nie ma tam sektora gości a ich rezerwy grają na jakimś orliku.... Pytam więc jeszcze raz, jakim prawem ŁKS nie pojechał do Białegostku ???
Pytanie do Gksu-b skoro r************* te wioski w pył to czemu nie odwiedzicie np Zelowa bo z tego co wiem to od ostatniego wpiordolu nosa nie wytawiliscie poza Bełchatów a przecież możecie się na te wioski ustawić bo z tego co słychać to tylko Widzew na was poluje
grubyw pisze:Pytanie do Gksu-b skoro r************* te wioski w pył to czemu nie odwiedzicie np Zelowa bo z tego co wiem to od ostatniego wpiordolu nosa nie wytawiliscie poza Bełchatów a przecież możecie się na te wioski ustawić bo z tego co słychać to tylko Widzew na was poluje
Tak rozpierdalaja jak sa proporcje 50 x 20 na ich korzysc...w rownych liczbach nie sa sklonni do walki z ktorym kolwiek fc Widzewa
Gwoli ścisłości. Nikt od nas na Gks się nie ustawiał. Napatoczyli się przypadkiem na naszych, nasi odpuścili bo nie było sensu się bić przy psach z blachami aut na widoku. Tyle
No widzisz żydzie tobie jest to trudno pojąć, ale kibice takiego klubu jakim jest Widzew muszą toczyć potyczki na wielu frontach, czy to świętokrzyskie czy mazowieckie czy główna ekipa gdziekolwiek, i to raczej jest normalne że tu i ówdzie coś pójdzie nie tak i wpiedrol się dostanie, ale tego nie widać z perspektywy bramy na Polesiu, pamiętaj porażki kształtują charakter i albo się cofasz albo idziesz krok na przód, a to sprawia że Widzew jako ogół stanowi mocną ekipę z którą trzeba się liczyć.
mms pisze:Gwoli ścisłości. Nikt od nas na Gks się nie ustawiał. Napatoczyli się przypadkiem na naszych, nasi odpuścili bo nie było sensu się bić przy psach z blachami aut na widoku. Tyle
Komedii ciąg dalszy.Czy jeszcze ktoś ma wątpliwości,co prezentuje sobą środowisko kibiców Widzewa???
Oj przepraszam!! Środowisko wielkiego Widzewa....:)
Dajcie im spokój i tak w ostatnim tygodniu przyznali sie do dwóch porażek.Tak czy inaczej śmiesznie to wyglada dwa dni wcześniej głosy ze w Blechatowie tylko Widzew , a teraz spierdolka przed GKSem :)
mms pisze:Gwoli ścisłości. Nikt od nas na Gks się nie ustawiał. Napatoczyli się przypadkiem na naszych, nasi odpuścili bo nie było sensu się bić przy psach z blachami aut na widoku. Tyle
Mmsik zawzze wszystko wie. Do mnie się przyjebaliście,że piszę mało obiektywnie,ale wkurwiliście mnie swoim durnym postem ze zdjęciem. Potrafię napisać obiektywnie(ostatnio odnośnie Chojen pare stron wcześniej). Ale jak taka łajza mms wstawia zdjęcie vlepki,gdzie cieszą się z krzywdy drugiego kibica to co się dziwić? Nigdy nie szanowałem czy to waszych czy Naszych kibiców za takie coś.
waszym zdaniem jebane głąby lepiej nie pisac relacji z zadnego wydarzenia bo to jest 'nieprzyznanie sie do porazki','tlumaczenie sie' albo 'oswiadczenie HEHE'. wy juz wszyscy zawsze najlepiej wiecie jak było :D a raczej jak byscie chcieli by było
mms pisze:To ty usypiałeś w karetce czy może jednak ten beksa to ty? :-)
Szczękajcie dalej pseudo kumacze :-)
Jesteś najgorszym sortem człowieka,ale nawet Tobie nie życzę źle. Życzę Tobie solidnego wpierdolu. Ale odróżniajmy w******* od krzywdy. Nawet Twoi powinni Cię j**** za takie coś. U nas mało kto chodzi dumny z powodu tego co się stało,a jeśli tacy są to powinni zmienić branże,z pseudokibiców na pseudoludzi.
Strzałka pisze:A już j**** ten Białystok.Teraz mają mobilke do Łowicza,ciekawe jak to wyjdzie i ilu chuliganów z Łksu pojedzie.
Żyjesz tym, prawda? A może właśnie jesteś widzewiok spod Łowicza i zaczynają się w twojej głowie lekkie reakcje lękowe przed ŁKS-em, które próbujesz zamaskować udawaniem poczucia humoru?
MISTRZ1908 pisze:
Jesteś najgorszym sortem człowieka,ale nawet Tobie nie życzę źle. Życzę Tobie solidnego wpierdolu. Ale odróżniajmy w******* od krzywdy. Nawet Twoi powinni Cię j**** za takie coś. U nas mało kto chodzi dumny z powodu tego co się stało,a jeśli tacy są to powinni zmienić branże,z pseudokibiców na pseudoludzi.
Zgadzam się z Tobą, chluby to nikomu nie przynosi. Kiedyś mocno się od tego odcinano, teraz każdy chce pokazać jak ostrym jest zawodnikiem i jak totalną walkę prowadzi. Pozwolę sobie jednak dodać, że masz wybitnie krótką lub wybiórczą pamięć - całe Stare Polesie po Poddębicach było wymalowane podobnymi tekstami.
Chluby nie przynosi ale tak jest niestety.W tym jednym Łksiacy i Widzewiacy chyba musimy się zgodzić.Życzyłbym wszystkim by do takich akcji nie dochodziło.Pozdro.
W Łodzi to się już nie zmieni - Biel jest niczym przy Czerwieni!