Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
ImPawel

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: ImPawel » 20.08.2016, 16:38

To prawda ze widzewiacy z FC Bendkow (ci co z Piotrkowem sie bili) teraz brali sie z GKS B i wygrali? :) kilka osob ale podziw dla tych chlopakow :)

iparts.pl
MW10

Post autor: MW10 » 20.08.2016, 19:26

Wasteland pisze:Rzeczywiście nie skumałem,może dlatego że czerpiesz wiedzę z kibice.net na temat tamtych wydarzeń.W barwach nie paraduję ale jakoś twoi koledzy nie raz widzieli mnie wyjeżdżającego autem z bramy w koszulce i nigdy nie mieli ochoty łapać stopa.Więc po co piszesz te bajki,chcesz się dowartościować po waszych "licznych"wyjazdach...
Hahaha o ku*** hit tematu

Z Gdańskiej w Zgierzu?
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!

MW10

Post autor: MW10 » 20.08.2016, 19:28

ImPawel pisze:To prawda ze widzewiacy z FC Bendkow (ci co z Piotrkowem sie bili) teraz brali sie z GKS B i wygrali? :) kilka osob ale podziw dla tych chlopakow :)
a ty internetowy wojowniku pytasz o swój żydowski klubik w internecie?

ImPawel

Post autor: ImPawel » 20.08.2016, 19:39

MW10 pisze:
ImPawel pisze:To prawda ze widzewiacy z FC Bendkow (ci co z Piotrkowem sie bili) teraz brali sie z GKS B i wygrali? :) kilka osob ale podziw dla tych chlopakow :)
a ty internetowy wojowniku pytasz o swój żydowski klubik w internecie?
czasami na forum ludzie pytaja o rozne rzeczy. Jak dorosniesz to zrozumiesz. Puki co walcz i pilnuj zeby dzial Lodzki pozostal syfem wspominanym w innych dzialach jako najgorszy burdel na forum :)

ZielonoMi

Post autor: ZielonoMi » 20.08.2016, 20:54

Pytasz o wczorajszy wyjazd do Bytomia?

relacja GKSu

Kod: Zaznacz cały

Na powrocie kilkanaście kilometrów przed Bełchatowem czeka na trasie około 20-25 zamaskowanych osób z okolicznych fan-clubów Widzewa (Łask, Sieradz, Pajęczno, itd.), które na widok autokaru natychmiast stającego do nich, niepewnie nawołują nas do starcia. Widząc, iż bez wahania wysypujemy się na nich, nie podejmują żadnej walki i uciekają daleko w ciemny las, porzucając swoje otwarte auta. To nie pierwszy raz w ostatnim czasie, gdy ich spotkania z nami nie kończą się dla nich pomyślnie. Do następnego!
źródło: SO

welnoak

Post autor: welnoak » 20.08.2016, 21:17

Jesli walczysz jestes zwyciezca i chwala im, ze postawili sie ekipie wyjazdowej co nie jest byle gratka :)
Umoumsxxl pisze:...
Ruch ma bolec i bedzie bolal, a na grobie wyryjesz sobie erke odwrocona do gory nogami na znak wiecznych kompleksow :)
Kibicow na Slasku dzielimy na fanow Ruchu i antyruchu :)

remikalwi

Post autor: remikalwi » 20.08.2016, 21:28

welnoak pisze:Jesli walczysz jestes zwyciezca i chwala im, ze postawili sie ekipie wyjazdowej co nie jest byle gratka :)
Chwała za palenie wrotek. Tego jeszcze tu nie grali!!
Tak a propos, czytając w języku polskim i rozumując w języku polskim ameba wywnioskuje z tego tekstu, że nie postawili się, tylko zrobili zasadzkę i... zjebali w las.

welnoak

Post autor: welnoak » 20.08.2016, 22:00

Odwracasz znaczenie slow, ale jest norma w ustach osob, ktore jedyne robi zasadzki slowne tylko na forum :)
Umoumsxxl pisze:...
Ruch ma bolec i bedzie bolal, a na grobie wyryjesz sobie erke odwrocona do gory nogami na znak wiecznych kompleksow :)
Kibicow na Slasku dzielimy na fanow Ruchu i antyruchu :)

remikalwi

Post autor: remikalwi » 20.08.2016, 22:09

Nie wiem kto i na jakim forum robi słowne zasadzki, ale ja skomentowałem czyjś, ok Twój, brak logicznego rozumienia czytanego tekstu. Chyba, że byłeś uczestnikiem omawianych wydarzeń i piszesz o tym co widziałeś, to przepraszam. Strzała.

ImPawel

Post autor: ImPawel » 20.08.2016, 22:34

ZielonoMi pisze:
Pytasz o wczorajszy wyjazd do Bytomia?

relacja GKSu

Kod: Zaznacz cały

Na powrocie kilkanaście kilometrów przed Bełchatowem czeka na trasie około 20-25 zamaskowanych osób z okolicznych fan-clubów Widzewa (Łask, Sieradz, Pajęczno, itd.), które na widok autokaru natychmiast stającego do nich, niepewnie nawołują nas do starcia. Widząc, iż bez wahania wysypujemy się na nich, nie podejmują żadnej walki i uciekają daleko w ciemny las, porzucając swoje otwarte auta. To nie pierwszy raz w ostatnim czasie, gdy ich spotkania z nami nie kończą się dla nich pomyślnie. Do następnego!
źródło: SO
ja slyszalem o malym pojedynku 3v3 o tym wyzej napisanym nie.
No nic mam nadzieje ze w koncu chlopaki zbiora sie na odwage i podejma walke

Mr.KKK

Post autor: Mr.KKK » 21.08.2016, 00:20

Spierdolili ale c*** "jak walczysz jesteś zwycięzcą"
Parchy podmiejskie nawet z ucieczki potrafią zrobić zwycięstwo...
Śląskowi pod stadion mieli wjechać gdzie Śląsk czekał ale stali gdzieś pod miastem i Śląsk się obsrał więc Widzew kolejny raz górą.
Wcześniej w Piotrkowie w******* ale podjęli rękawice więc są górą bo się postawili, wcześniej w******* od BKS&WKS ale też by wygrali tylko się zebrać nie zdążyli...

ku*** jest ktoś bardziej żenujący od WAS? Chyba nawet Polonia W jest bardziej charakterna od WAS PAJACE!
ŁÓDZKI KLUB SPORTOWY - RODOWICI 1908 ŁODZIANIE ǝʍoʇɹods oʍʇsʎzɹɐʍoʇ ǝzɔıuloɹ

mms

Post autor: mms » 21.08.2016, 01:46

Nie wiem po c*** się kondonie wypowiadasz na tematy które ciebie/was nie dotyczą? Tym bardziej, że swoją wiedzę opierasz na tym forum i fb.

Przyznaliśmy się do porażki z Ś&L, ale nie nazwałbym tego wpierdolem. Parę osób przekopanych i zniszczone autokary.
Przyznaliśmy się też do porażki w Piotrkowie, gdzie rozbiliście nasz szereg autem. Co potwierdziły osoby z Łksu.
Śląsk nie chce się z nami bić w swoim mieście, to pewnie też nasza porażka?
Wygraliśmy walkę z Petrą, ale pewnie się nie liczy bo było z nami auto Elany?

A najlepsze jest to, że najwięcej w temacie naszych spotkań z innymi ekipami mają do powiedzenia osoby z Łksu. Z tego Łksu, który od ciężkiego wpierdolu na Pietrynie i Bałutach nic nie zdziałał przeciw nam, nie licząc wygranej waszego fc nad naszym.

srodmiescie.

Post autor: srodmiescie. » 21.08.2016, 01:48

Ty sms zauwaz, ze z wami tak naprawdę nikt się nigdy nie chce bić bo jesteście najlepsi, najgroźniejsi i najwięksi hehe :)

Mr.KKK

Post autor: Mr.KKK » 21.08.2016, 03:53

mms pisze:Nie wiem po c*** się kondonie wypowiadasz na tematy które ciebie/was nie dotyczą? Tym bardziej, że swoją wiedzę opierasz na tym forum i fb.

Przyznaliśmy się do porażki z Ś&L, ale nie nazwałbym tego wpierdolem. Parę osób przekopanych i zniszczone autokary.
Przyznaliśmy się też do porażki w Piotrkowie, gdzie rozbiliście nasz szereg autem. Co potwierdziły osoby z Łksu.
Śląsk nie chce się z nami bić w swoim mieście, to pewnie też nasza porażka?
Wygraliśmy walkę z Petrą, ale pewnie się nie liczy bo było z nami auto Elany?

A najlepsze jest to, że najwięcej w temacie naszych spotkań z innymi ekipami mają do powiedzenia osoby z Łksu. Z tego Łksu, który od ciężkiego wpierdolu na Pietrynie i Bałutach nic nie zdziałał przeciw nam, nie licząc wygranej waszego fc nad naszym.
Kondoma to twój stary nie założył parchu zapyziały.
Poczytaj wasze wcześniejsze komentarze do każdej porażki macie usprawiedliwienie a jak to nie działa to wypominacie że się przyznajecie ale to ŁKS ma najwięcej do powiedzienia.
Ten schemat się tu ku*** co rusz pojawia byliśmy/jesteśmy w tym i w tym najlepsi jak ktoś was zgasi to "ŁKS ma najwięcej na nasz temat do powiedzienia".
Tylko że to Was najbardziej boli ten ŁKS. To wy wciągle o nas pierdolicie bo macie j***** kompleks, pamiętam jak przed jednym derbowym meczem postanowiłem wbić na te wasze parchate forum co pierwsze zobaczaczyłem? Pierwsze TOP 5/6 tematów to było ŁKS. (żeby nie było że przed derbami u nas pierwszy był piłkarsko 2 kibicowsko)
Zawsze potraficie odwrócić kota ogonem i nie ważne czy to ŁKS coś zrobi czy ktoś z PL.

Do tego kumacie się z Ruchem co gwizdał na hymn, kumacie się z ruskimi co nie dość że ruskie to jeszcze wam kolege w dupe wyjebali to tera jeszcze z Wisłą bo Wam Ruch kazał. No jak d**** ku***.

ZDYCHAĆ!

Mr.KKK

Post autor: Mr.KKK » 21.08.2016, 04:05

Przynajmniej nauczyliście się wrzucać zdjęcia a nie j**** foty na pół tematu +

Oprawa na kozaku, wgniata w fotel i zapiera dech w piersiach ale wiem że to i tak tylko 10% waszych możliwości na swojej nowej Farm ARENA pokażecie 1922% i wszyscy w Polsce się zesrają z wrażenia :)

ldzwdz1910

Post autor: ldzwdz1910 » 21.08.2016, 04:09

Mały Maksiu. Widać po Twoim poście jak bardzo boli Cię lepsza część naszego miasta. Nie pluj tyle jadem na klawiaturę, bo się zepsuje i Twoja ostatnia deska ratunku walki z Widzewem przepadnie. Obejrzyj sobie UFC, może się czegoś nauczysz i spróbujecie się jakoś zrewanżować po ostatnich konkretnych wpierdolach od Widzewa, którego nie ma w mieście.

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 21.08.2016, 04:21

Ja się ku*** pytam tego Wastelanda. Polesie to sama patologia po czym p*********,że mieszkasz na Gdańskiej(wątpliwa sprawa). Już Cie widzę na Polesiu,tam nawet przedszkolaki by Cię zajebały. Ale wiem,boją się Cie ie na osiedlu,gdzie 100%warunków dyktuje ŁKS? I nikt nie wyskoczył a ktoś tam widział? Gdyby ktoś widział to byś zgnił w bramie,udawajać glonojada.

ldzwdz1910

Post autor: ldzwdz1910 » 21.08.2016, 04:35

Jeśli myślę o tym samym chłopaku z Gdańskiej, to dobrze kolega "K" napisał. Wasza Gdańska nie jest wcale tak krwiożercza jak to próbujesz nakreślić i wie o naszym aktywnym kibicu, a największym ich sukcesem w walce z nim było jak na razie porysowanie mu auta.

Wasteland

Post autor: Wasteland » 21.08.2016, 08:40

Widać pajacu że z Łodzią masz niewiele wspólnego.Stare Polesie to w większości żulernia pod bramami,prawdą jest ze Łks w 100%.Jednak jakoś na co dzień nie widać tam nikogo w barwach,w weekendy czasem ktoś coś krzyknie i to by było na tyle.Tak właśnie wyglądają okolice Gdańskiej,1Maja,Więckowskiego.Wiadomo że dalej,zwłaszcza w stronę manu się to zmienia.Tak więc nie pisz o Łodzi mieszkając w Piotrkowie.

MW10

Post autor: MW10 » 21.08.2016, 08:49

Wasteland pisze:Widać pajacu że z Łodzią masz niewiele wspólnego.Stare Polesie to w większości żulernia pod bramami,prawdą jest ze Łks w 100%.Jednak jakoś na co dzień nie widać tam nikogo w barwach,w weekendy czasem ktoś coś krzyknie i to by było na tyle.Tak właśnie wyglądają okolice Gdańskiej,1Maja,Więckowskiego.Wiadomo że dalej,zwłaszcza w stronę manu się to zmienia.Tak więc nie pisz o Łodzi mieszkając w Piotrkowie.
Zamiast zrywać chuligana w internecie załóż swoją różową koszulkę i przejdź się wieczorem kawałek po Polesiu, a nie cwaniaka z za monitora zgrywasz. Jesteś pizdą i już kilka razy to potwierdziłeś, o jechaniu autem w koszulce już nawet nie będę wspominał bo to jest komedia.

patojudek

Post autor: patojudek » 21.08.2016, 11:09

Czy ktoś z łksu pojawił się Białymstoku?

ImPawel

Post autor: ImPawel » 21.08.2016, 11:26

patojudek pisze:Czy ktoś z łksu pojawił się Białymstoku?
nie pytaj czlowieku tu o takie rzeczy. Chcesz burze wywolac? :D

Wasteland

Post autor: Wasteland » 21.08.2016, 11:34

Widzisz MW10 jaki z ciebie baran. Napiąłeś się tu jak gumka w majtach a nikt tu nie pisał o że chodzimy w barwach,że jest mega chuliganem czy że nie jest to wasze osiedle.Sami sobie w tym ślepym amoku to dopisaliście.A jak nie znasz specyfiki ulic w Łodzi to nie pisz,bo to nie to samo co Pabianice.

LW.DZ

Post autor: LW.DZ » 21.08.2016, 11:58

Mr.KKK pisze:Do tego kumacie się z.... No jak d**** ku***.
Wytlumacz mi jedno kumanie sie z Lechem ktory zawsze spiewal jude jude cala LODZ jest ok :D
CWKS - Centralne Wojskowe Kurwisko Sportowe

cobytu

Post autor: cobytu » 21.08.2016, 11:59

ImPawel pisze:
patojudek pisze:Czy ktoś z łksu pojawił się Białymstoku?
nie pytaj czlowieku tu o takie rzeczy. Chcesz burze wywolac? :D
Zacznijmy od tego że jest ŁKS a nie łks.Dla mnie to jest dyskwalifikacja z jakiejkolwiek rozmowy dla takiego gościa
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie :)

To Prawda?

Post autor: To Prawda? » 21.08.2016, 12:14

Czy to prawda, że w Łęczycy dochodzi do starcia Widzewskiej Łęczycy z Górnikiem i Dyskobola ?

MW10

Post autor: MW10 » 21.08.2016, 13:02

Wasteland pisze:Widzisz MW10 jaki z ciebie baran. Napiąłeś się tu jak gumka w majtach a nikt tu nie pisał o że chodzimy w barwach,że jest mega chuliganem czy że nie jest to wasze osiedle.Sami sobie w tym ślepym amoku to dopisaliście.A jak nie znasz specyfiki ulic w Łodzi to nie pisz,bo to nie to samo co Pabianice.
przed chwilą pajacu pisałeś z dumą że... jeździsz autem w koszulce i nikt ci auta nie zatrzymuje no ku*** beka w c*** gościu

i jeszcze ty jako kibic podmiejskiego klubu będziesz mi pisał czy znam specyfikę ulic w Łodzi, skończ się kompromitować i idź dalej jeździć autem w koszulce chuliganie

patojudek

Post autor: patojudek » 21.08.2016, 13:04

Zacznijmy od tego że jest ŁKS a nie łks.Dla mnie to jest dyskwalifikacja z jakiejkolwiek rozmowy dla takiego gościa
Bardzo jesteś wrażliwy, zobacz jaki poziom trzymają twoi koledzy po szalu, jakie mają podpisy, im uwagi nie zwrócisz? hipokryto.
Ale rozumiem że uwagę od pytania trzeba odwrócić, czyli rozumiem ZERO, lepiej za Widzewem pojeździć niż za własną drużyną, to was cechuje większa nienawiść do Widzewa niż miłość do własnej drużyny.

Wasteland

Post autor: Wasteland » 21.08.2016, 13:17

No i widzisz półgłówku własnie po raz kolejny starasz się wcisnąć wszystkim że Widzew pisze jakoby w barwach śmiga po Starym Polesiu.I nie rób ze mnie chuligana bo ja nie od was żeby internet ze mnie robił kozaka.Jak na razie okazuje się że twa wiedza na temat Łodzi jest na poziomie 12latka z Pabianic więc nie wychylaj się do miastowych z białej czy czerwonej strony.

torf91

Post autor: torf91 » 21.08.2016, 13:21

Czy na tym forum nie ma do ch*ja adminów?
Na co te spiny bezsensowne? Jakieś wyzywanie się, prywatne wycieczki, powtarzanie niesprawdzonego info?
Dzieci ku*** ogarnijcie się.
WKS&Lechia relacja nieoficjalna, która wyszła jako pierwsza jest o c**** oparta, nieprawdziwa.
Ta akcja z GKSem a naszymi kilkoma FC to prawda, nie postawili się na 3 razy większą liczbe, wy pewnie chuligany byście to zrobili. Nie tłuimacze porażka. Zwycięstwo za to z Płockiem.
Tyle co na scenie działo się w tym sezonie nie działo sie chyba przez cały ostatni sezon.

cobytu

Post autor: cobytu » 21.08.2016, 13:30

patojudek pisze:
Bardzo jesteś wrażliwy, zobacz jaki poziom trzymają twoi koledzy po szalu, jakie mają podpisy, im uwagi nie zwrócisz? hipokryto.
Ale rozumiem że uwagę od pytania trzeba odwrócić, czyli rozumiem ZERO, lepiej za Widzewem pojeździć niż za własną drużyną, to was cechuje większa nienawiść do Widzewa niż miłość do własnej drużyny.
Nie mozna bylo tak odrazu? Po co ta marna prowokacja? Chciales się dojebac do ŁKS i zrobiłeś to koncertowo.Twoje teorie i nienawisci bla bla bla... Są na szczęście tylko Twoje i maja ZERO wspólnego z rzeczywistością

Co do mojej hipokryzji radze przesledzis ten temat.Nie provlemu wytknąć głupoty bracia po szalu
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie :)

MW10

Post autor: MW10 » 21.08.2016, 13:31

Wasteland pisze:No i widzisz półgłówku własnie po raz kolejny starasz się wcisnąć wszystkim że Widzew pisze jakoby w barwach śmiga po Starym Polesiu.I nie rób ze mnie chuligana bo ja nie od was żeby internet ze mnie robił kozaka.Jak na razie okazuje się że twa wiedza na temat Łodzi jest na poziomie 12latka z Pabianic więc nie wychylaj się do miastowych z białej czy czerwonej strony.
Nie napisałem że widzew chodzi w barwach tylko że ty żydku dymasz w koszulce skitrany w aucie, a w sumie zacytowałem twoje wypociny jak się chwalisz tym że przemykasz ulicą autem

a z miastem to ty masz tyle wspólnego co twój rodzinny Parzęczew

srodmiescie.

Post autor: srodmiescie. » 21.08.2016, 13:31

LW.DZ pisze:
Mr.KKK pisze:Do tego kumacie się z.... No jak d**** ku***.
Wytlumacz mi jedno kumanie sie z Lechem ktory zawsze spiewal jude jude cala LODZ jest ok :D
Pajacu juz zapomniales jak do Poznania na swoj uklad z nimi pojechaliscie w cztery tysie i bawiliscie sie swietnie?

Łysy80

Post autor: Łysy80 » 21.08.2016, 13:35

MISTRZ1908 pisze:Tak już na koniec mam jedno pytanie. W licznych Waszych wypowiedziach jest"do was chodzi tylko patologia z Polesia". Rozumiem,że Ty z Polesia jesteś szlachcic a reszta chłopki? No tak,co innego Nasz kibic a co innego wasz. Takie małe spostrzeżenie.

No to ja też zadam pytanie, jak to jest FC Widzewa to wieśniaki a wasze Fc już nie? No bo jak niby ma się hasło Rodowici Łodzianie do ludzi od Was z Piotrkowa czy Włocławka?

Jeśli masz zamiar flugać i pier#olić farmozony to nie odpisuj, chciałem Ci tylko pokazać że Wy też piszecie identyczne pierdy.

showmustgoon

Post autor: showmustgoon » 21.08.2016, 13:46

Ile ŁKSu w Białymstoku i dlaczego zero? Szykowali się na niedzielne chrzciny dziecka Eweliny?

Jesteśmy zawsze tam..

Wasteland

Post autor: Wasteland » 21.08.2016, 13:48

MW10 kończmy tę dyskusję bo pokazałeś już żydku kim jesteś pisząc 5minut po informacji z drogi do Lubawy jak to Widzew leżał w autokarach trzymając się tej wersji nawet po wpisach Sląska i Stomilu.I na koniec gamoniu z Pabianic coś od kolegów z Łks
"Zacznijmy od tego że jest ŁKS(Widzew) a nie łks(widzew).Dla mnie to jest dyskwalifikacja z jakiejkolwiek rozmowy dla takiego gościa"

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 21.08.2016, 14:01

Nawet k**** z ruchu nie potrafisz poprawnie napisać nazwy fc wielkiego i jakże największego widzewka. Siostry bedą wkurwione. Do tego jebiesz dalej pUki. Ty ku*** szwabie j*****.

Strzałka

Post autor: Strzałka » 21.08.2016, 14:26

MISTRZ1908 pisze:
Nawet k**** z ruchu nie potrafisz poprawnie napisać nazwy fc wielkiego i jakże największego widzewka. Siostry bedą wkurwione. Do tego jebiesz dalej pUki. Ty ku*** szwabie j*****.
Ty ku*** parchu j***** nazwy klubów z Wielkiej litery.
W Łodzi to się już nie zmieni - Biel jest niczym przy Czerwieni!

Kron1488

Post autor: Kron1488 » 21.08.2016, 14:31

Akurat Bełchatów to wszystkie te wiejskie fc widzewa wciaga nosem.Dlatego zbieraja sie w 5-6 wiosek plus fcb w sile 4 osob:)

ODPOWIEDZ