Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

Stanisława Worcella

Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.

Post autor: Stanisława Worcella »

Abrakadabra1410 pisze: 23.08.2026, 23:10
Boni8 pisze: 18.08.2026, 23:45
Abrakadabra1410 pisze: 12.08.2026, 17:23 Jaga to żadna tajemnica ma bardzo dobre stosunki z ŁKS. Orlęta i Górnik Łęczna od kilku lat też waflują się z Jagiellonią. Ciekawi mnie co na to Motor? Bo raz nie są już ekipą nr 1 na wschodzie Polski. Dwa pod nosem, konkretnie w Łęcznej, mają teraz przeciwny obóz. Nie sądzę żeby Jaga odpuściła teren🙂.
To jeśli nie Motor to kto według Ciebie jest ekipą numer jeden na wschodzie? Pytam poważnie, bo mimo że daleko mi do Motoru to dla mnie wschód to od zawsze Motor (nie mówię o koalicjach, familiach czy innych układach tylko danej ekipie).
No widzisz. Ja mam podobnie. Mówisz wschód, myślisz Motor. Tym bardziej jestem zdziwiony, że pod nosem, w Łęcznej, pozwalają panoszyć się Jadze.
Przecież Motor z Jagiellonia mają luźne relację, szukacie kosy tam gdzie jej nie ma 🙂
iparts.pl
S.J.

Post autor: S.J. »

Mnie ciekawi jak to teraz jest po zerwaniu zgody przez Ruch z Elaną ,Ruch nie ma z nimi zgody ale Widzew ,KKS Kalisz i Pogoń mają ,więc jeśli koalicja dajmy na to planowała by jakąś akcję to Ruch i Elana będą stali razem i razem walczyli z potencjalnym wrogiem ,czy jak to może wyglądać ,że akcja albo z Ruchem albo z Elaną reszty tej koalicji ?? :) Pozostaje jeszcze Wisła i tu nie wiem jakie obecnie są ich relacje z Elaną .Może odpowiedź jest prosta ,ale może mi to ktoś logicznie wytłumaczy :)
Wan1910

Post autor: Wan1910 »

S.J. pisze: dzisiaj, 01:22 Mnie ciekawi jak to teraz jest po zerwaniu zgody przez Ruch z Elaną ,Ruch nie ma z nimi zgody ale Widzew ,KKS Kalisz i Pogoń mają ,więc jeśli koalicja dajmy na to planowała by jakąś akcję to Ruch i Elana będą stali razem i razem walczyli z potencjalnym wrogiem ,czy jak to może wyglądać ,że akcja albo z Ruchem albo z Elaną reszty tej koalicji ?? :) Pozostaje jeszcze Wisła i tu nie wiem jakie obecnie są ich relacje z Elaną .Może odpowiedź jest prosta ,ale może mi to ktoś logicznie wytłumaczy :)
Nigdy nie robiliśmy akcji całą koalicją, bo ilościowo uzbierałoby się koło 300 osób , nie da rady w tych czasach być niezauważonym .W ostatnich latach było raczej W&R lub W&E&K
łajdaczyna

Post autor: łajdaczyna »

Ostatnia akcja gdzie Widzew był to kiedy? 10 lat temu?
Mareczek86

Post autor: Mareczek86 »

Wan1910 pisze: dzisiaj, 04:44
S.J. pisze: dzisiaj, 01:22 Mnie ciekawi jak to teraz jest po zerwaniu zgody przez Ruch z Elaną ,Ruch nie ma z nimi zgody ale Widzew ,KKS Kalisz i Pogoń mają ,więc jeśli koalicja dajmy na to planowała by jakąś akcję to Ruch i Elana będą stali razem i razem walczyli z potencjalnym wrogiem ,czy jak to może wyglądać ,że akcja albo z Ruchem albo z Elaną reszty tej koalicji ?? :) Pozostaje jeszcze Wisła i tu nie wiem jakie obecnie są ich relacje z Elaną .Może odpowiedź jest prosta ,ale może mi to ktoś logicznie wytłumaczy :)
Nigdy nie robiliśmy akcji całą koalicją, bo ilościowo uzbierałoby się koło 300 osób , nie da rady w tych czasach być niezauważonym .W ostatnich latach było raczej W&R lub W&E&K
Przecież Ruch przez ostatnie lata działał więcej z Wisłą niż z Widzewem.
ODPOWIEDZ