Toruń i kujawsko-pomorskie

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

Raiden

Re: Toruń i kujawsko-pomorskie

Post autor: Raiden »

No cóż, Elana to kolejny klub któremu zaszkodzili kibice a właściwie kilka osób z ekipy. Słyszeliście by ten Denis zrobił cokolwiek by ratować swój ''ukochany'' klub? Ważniejsze jakieś smieszne gale i brylowanie w internecie.
iparts.pl
Miszmasz

Post autor: Miszmasz »

Raiden pisze: 12.01.2022, 11:08 No cóż, Elana to kolejny klub któremu zaszkodzili kibice a właściwie kilka osób z ekipy. Słyszeliście by ten Denis zrobił cokolwiek by ratować swój ''ukochany'' klub? Ważniejsze jakieś smieszne gale i brylowanie w internecie.
W internecie nie napisali to rozumiem, że nic nie zrobił? Taki masz tok myślenia
ban82

Post autor: ban82 »

Ale czego wy od tego chłopa oczekujecie?? Że będzie sponsorował klub??
Banita_1982

Post autor: Banita_1982 »

denis nie powiedział nic takiego że nie ma już nic z elana wspólnego. Nie jest on już tylko osoba decyzyjna, to mu odebrano i to wszystko. Druga sprawa, że choć twierdzi że ma jaja, że jest charakterny, że nie kalkuluje, ale na wyjazdy już mu odwagi zabrakło teraz by jeździć. No coz, jego sprawa. Tak jak napisałem rok temu, że koniec "me" jest bliski, tak też się stało. Ale to jeszcze nie koniec syfu u nich. Ale to już ich sprawa.
Kibic_janusz

Post autor: Kibic_janusz »

matador88 jestem Januszem kibicowania i nie znam nikogo poza internetem, zdradź z kim była ME na akcji z Lechią?
DennisWise

Post autor: DennisWise »

To są takie akcje kibicowskie jak kiedyś porachunki Mazowszanki Pruszków z Huraganem Wołomin.
kotnasznurku

Post autor: kotnasznurku »

Gedania Gdansk pisze: 06.09.2021, 10:19 Ja miałem na myśli P i to „p” pasuje do jego imienia. O Jego sympatiach przed i po „żółto-niebieskich” nie wiem, z tego co pamietam po „wakacjach” wyprowadził się z Chełmna i zakończył karierę na trybunach...

Na forum to trafiłem przypadkowo po 15-16 latach. Nie wiem co mnie pokusiło, ale wpisałem swoją ksywę w wyszukiwarce i tyle.

Dla informacji kłania się P. z Chełmna.
Wiele rewelacji na swój temat czytałem, nie będę prawie niczego prostował, komentował, bo to bez sensu z wyjątkiem jednego wątku.
27.09.2005 rozpoczynam pobyt w ZK (AŚ Chełmno), ZK opuszczam 27.11.2015 (ponad 10 lat). Komentarz mój tylko do jednego wątku: nigdy nikogo nie sprzedałem, nigdy nikogo nie zagoniłem, nigdy nie współpracowałem z psami, czy kimkolwiek.
Moje wyroki nie były związane z działaniem "kibicowskim", lecz z art. 270 KK par 1 KK, 279 KK par 1 KK, 280 par 2 KK, 286 par 1KK. Działałem zawsze sam.
W kryminale wielokrotnie spotykałem chłopaków z Chełmna i nie tylko. Nikt mi nigdy nic nie zarzucił i nie może mi nic zarzucić. Jeśli ktoś uważa inaczej - jego problem.

Obecnie całkowicie zmieniłem swoje życie: nie śledzę nawet wyników sportowych. O dobrych chłopakach pamiętam, pomagam. Przez najbliższych kilka lat tu nie zawitam.
Pozdrawiam wszystkich dobrych chłopaków i powodzenia.
Oberschlesien14

Post autor: Oberschlesien14 »

Kibic chodzi na mecze w pierwszej kolejności, osoby/osoby które tego nie ogarniają potem dziwnym trafem kończą działalność. Jak ktoś 15x w ciągu roku nie ma czasu poświęcić 90 minut na mecz domowy "ukochanej drużyny" i poświęcić kilka sobot w roku na wyjazd to trochę wstyd
WkładDoUbrań

Post autor: WkładDoUbrań »

Przeglądając odmęty internetu trafiłem znów na słynny utwór Innowroclawskiego rapera mówiącego o ostrosci życia porównywalnej do pewnego przedmiotu - pytanie pół serio, pół nie; on czy ktokolwiek z ekipy z teledysku udzielał się kibiciwsko?
samake999

Post autor: samake999 »

Raczej nie. Owszem ,jak mnóstwo ludzi w Inie w tamtych czasach chodzili czasami na Goplanie,ale z kibicowaniem czy kibicowsną ekipa nie mieli nic wspólnego.
WkładDoUbrań

Post autor: WkładDoUbrań »

samake999 pisze: 21.01.2022, 00:22 Raczej nie. Owszem ,jak mnóstwo ludzi w Inie w tamtych czasach chodzili czasami na Goplanie,ale z kibicowaniem czy kibicowsną ekipa nie mieli nic wspólnego.
Dzięki!
490

Post autor: 490 »

Denis się wkurwił i zgubił wątek
https://www.youtube.com/watch?v=M2dMf_P ... annel=Seb4
Glutek

Post autor: Glutek »

Denis pisząc te listy skruchy 😀 sam usiadł na butelkę i tyle w temacie. Niektórzy się dziwią i zastanawiają dlaczego ostatni raz jak siedział to grypsowal. Fafal bo Ludzie nie wiedzieli o tych bazgrołach i tyle. Ale juz wiedzą i sami się przekonacie jak wjedzie. Hmmm czy wogole jeszcze kiedyś wiedzie ?
maystero

Post autor: maystero »

490 pisze: 26.01.2022, 23:44 Denis się wkurwił i zgubił wątek
https://www.youtube.com/watch?v=M2dMf_P ... annel=Seb4
O chu.ju złoty jakie to jest piękne :D
Banita_1982

Post autor: Banita_1982 »

Już kiedyś pisałem, i napisze kolejny raz. Penis nie jest już decyzyjnym, ale kibicem Elani jest cały czas. I cały czas nikt nie ma jej, każdy mu odmawia, on jest charakterny, powiedz mu to prtosto w oczy, grypsuje, a później je naprawia. Na wiosnę ma występować w tvnowskim serialu Na wspólnej, ma zastąpić tam jedna z odtwórczyni głównej roli, pudelki itp i w ogóle jest super.
PCHLG

Post autor: PCHLG »

"Możliwe że jest silniejszy ode mnie"
Pisze młody dzban, o byłym i jednym z najlepszych na świecie "strongmenów" 🤣 Chyba rzeczywiście "tren" za mocno wjechał...
PrzyczajonyCzosnek

Post autor: PrzyczajonyCzosnek »

Proszę zluzować już z komentowaniem tego pana bo zaraz będziemy musieli zmienić nazwę tematu na "Denis i Kujawsko-Pomorskie" ;)
ICAO

Post autor: ICAO »

Jak tak dalej będzie to niedługo każdy kibic Elany dostanie do biletu ramkę na rejestracje samochodową TORUŃ PRZEPRASZA ZA DENISA
PCHLG

Post autor: PCHLG »

Kostakurta pisze: 02.02.2022, 21:38
PCHLG pisze: 02.02.2022, 17:57
"Możliwe że jest silniejszy ode mnie"
Pisze młody dzban, o byłym i jednym z najlepszych na świecie "strongmenów" 🤣 Chyba rzeczywiście "tren" za mocno wjechał...
Jedź i powiedz mu to prosto w twarz kozaku.Sami mądrale na tym forum.
Może niech on przyjedzie do Gdańska? A nie, czekaj... 🤣
CopA.C.A.B.ana

Post autor: CopA.C.A.B.ana »

Myślenie nie jest twoją dobrą stroną, więc jak następnym razem będziesz chciał coś napisać to poproś o pomoc kogoś bardziej rozgarniętego.
lepszyodciebie

Post autor: lepszyodciebie »

Do niedawna penis przyznawaka udzielał się tu razem z szybkonogim kuźma. Kuźma zanim jeszcze w swoim mieście uciekał trzy razy przed Lechia miał tu nick Progresywny68, a charakterniak od listów do prokuratora był ExtremeHobby wiec uważajcie bo w przerwie od solarium penis was pociśnie w wywiadzie na youtube
Rudy5555

Post autor: Rudy5555 »

W najnowszym wywiadzie przed tą gala penis chce Huntera z Gromdy🤣
maystero

Hahahahaha charakterniaku z zasadami trzeci raz jebnąłęs honorowo z partyzanta gościa 20 kilo mniejszego.
cola803

Post autor: cola803 »

Kuźma to musi się nieźle wkurwiać na swojego niedawnego kolegę z ekipy .
Obiektywny87

Post autor: Obiektywny87 »

Teraz podobno GKM, czyli na haremie siedział hehe :)
DennisWise

Post autor: DennisWise »

DarioRomanoli pisze: 04.02.2022, 16:38 Zawsze jest ktoś taki, co się przechwala co to nie on, kogo on nie pobił, gdzie on nie był. A co do czego, to okazuję się...
Ale ten opis walecznych dokonań to nie jest na serio, jest żartobliwy, ironiczny. Czy to na serio?
Przecież to wywiad z jednym z tych bliźniaków fan klubowiczów RTSu z Grudziądza czy tam Kwidzyna co mają takie samo nazwisko jak ten gość z Gromdy. Skoro ktoś publicznie opowiada takie rzeczy dziennikarzom to chyba na serio, przecież gala the war to poważne wydarzenie sportowe a nie teatr jak u Najmana gdzie Rysiek Szczena po pięciu piwach będzie opowiadał że stoczył pięćdziesiąt wygranych walk pod żabką.
wiernyioddany

Post autor: wiernyioddany »

nikodem pisze: 05.02.2022, 10:00 Kontakty z malolatami?Niedawno był na gali w towarzystwie ludzi z DHW,co walczył ten widzewiak z Żyrardowa.
Źle ująłem - z osobami którzy i tak na wyjazdach Widzewa sie nie pojawiają , lepiej ?
Kto ma więcej oleju w głowie już dawno zobaczył że to karierowicz a nie fanatyk.
grubsonet

Post autor: grubsonet »

Mordo nie porównuj mocnego wyjazdu Widzewa na kadre do relacji Denis-Krystian chwm bo o ile Denis poprosił o pomoc tatę zeby sprawę prostował to Krystian kilka razy był w opałach.Na szczęście mu się udalo.Fakt jest taki ze to Krystian na Elanie stworzył Denisa nie odwrotnie
Rudy5555

Post autor: Rudy5555 »

grubsonet pisze: 05.02.2022, 13:00 Mordo nie porównuj mocnego wyjazdu Widzewa na kadre do relacji Denis-Krystian chwm bo o ile Denis poprosił o pomoc tatę zeby sprawę prostował to Krystian kilka razy był w opałach.Na szczęście mu się udalo.Fakt jest taki ze to Krystian na Elanie stworzył Denisa nie odwrotnie
A kim jest ojciec Denisa, że jest wstanie prostować sprawy w Gdańsku za synka?
ostr

Post autor: ostr »

Rudy5555 pisze: 05.02.2022, 18:42
grubsonet pisze: 05.02.2022, 13:00 Mordo nie porównuj mocnego wyjazdu Widzewa na kadre do relacji Denis-Krystian chwm bo o ile Denis poprosił o pomoc tatę zeby sprawę prostował to Krystian kilka razy był w opałach.Na szczęście mu się udalo.Fakt jest taki ze to Krystian na Elanie stworzył Denisa nie odwrotnie
A kim jest ojciec Denisa, że jest wstanie prostować sprawy w Gdańsku za synka?
Powoli robią się drudzy Murańscy.
Denisowi nie brak umiejętności ale czajnik mu się szybko gotuje.
Żeby nie odbiegać o tematu jak zrodził się układ GKM- BKS?
maystero

No i balonik letko pierdolnął.Nie skończyć gościa ze 3 kategorie wagowe niżej...
raadek

Post autor: raadek »

Naprawdę nie ustrzelił 20 kilo lżejszego menela?? 😂
Co tym razem przeszkodziło?
Oj mit wszechmocnego Denisa chyba upada...
Kibic_janusz

RaryTaS pisze: 05.02.2022, 12:37
Dziś nawet Denis wam daje okazję zarobić parę złotych więc zamiast tu plotkować to idzcie do buka i stawiajcie że Załęcki rozstrzygnie to na swoją korzyść w 1 minucie.Kursy około 4.
I jak tam wariacie, dużo postawiłeś?
PSonTour

Post autor: PSonTour »

Ile Wisły na walce Denisa ? 😀
wkswawelhooligans

Post autor: wkswawelhooligans »

PSonTour pisze: 06.02.2022, 12:47 Ile Wisły na walce Denisa ? 😀
Zero, a co Wisła miała by tam robić?
DarioRomanoli

Post autor: DarioRomanoli »

Nadmuchany balon pękł, wielu to przewidywało. Nie wiem na co ten progresywny exelanowiec liczył? Narobili szumu, zrobił się ruch na fejsbuku i jutube, ile sprzedało się pejperwiu, bo to było najważniejsze dla włodarzy tej prężnej federacji, a uj ich tam wie. Nie wiem jak dalsza kariera; walka z karłem, z babą z wąsami, z Norbim, na koniec unifikacja pasów z fame mma i walka z Najmanem. Kariera fajtera nabiera tempa... Daj pan spokój.
Trzymaj się EX68 i nie zwariój tam.
Tego nie wiem, ale na ceremonii ważenia, na hasło zróbcie hałas, był taki wrzask jak po dzwonku na przerwę w szkole podstawowej.
wkswawelhooligans pisze: 06.02.2022, 14:45
Zero, a co Wisła miała by tam robić?
Jak to co?! dopingować EXczłonka ekipy nowego zgodowicza.
Kibic_janusz

DennisWise pisze: 06.02.2022, 17:16 poleciał do USA szybko podbić UFC
Kto poleciał podbić UFC, o czym ty mówisz!

No i Pudzianowski, gdy zaczynal karierę w MMA, to był już legendą w swojej dyscyplinie, serio nie widzisz różnicy?
DarioRomanoli

Post autor: DarioRomanoli »

DennisWise pisze: 06.02.2022, 17:16 Przecież on ma dokładnie takie samo zachowanie jak Pudzian na początku swojej walecznej kariery. Też twierdził że jest najlepszy umie rzucać i najsilniejszy na świecie. Potem po Najmanie i jakimś japońskim turyście poleciał do USA szybko podbić UFC gdzie Tim Sylvia figurą prosto z mcdonalda wytarł nim ring i zaczęła się kariera balonowa czyli butterbeany, sapy i inne wynalazki które przyjeżdżały tylko po wypłatę. To chyba wpływ sterydów że człowiek uważa się za Boga i traci kontakt z rzeczywistością podobnie jak po niektórych narkotykach. Stać ich na najlepsze hormony albo jakieś generacje koksu to tak jest kiedyś po ruskiej metce były jedynie syfy na gębie i plecach a potem depresje i samobójstwa. Dziś cholera wie co oni biorą i za ile.
Wszystko się zgadza. Co najwyżej średni fajter o Pudzianie, to trochę na wyrost z mojej strony, może w KSW, ale nie w wielkim świecie. Pamiętam tą walkę w UFC, jak grubas z maca, co umiał się bić wytarł naszym siłaczem mate. Od początku Pudzian w KSW to raczej biznesowa ruch włodarzy, niż rzeczywista próba zrobienia ze sportowca sportu siłowego dobrego zawodnika sportu walki. Chociaż w kilku przypadkach to się udało, np. Szymon Kołecki, w tym było to mało prawdopodobne.

Żeby zbyt daleko nie odchodzić od Toruńsko-kujawsko- pomorskiego to, powtórzę się, progresywny EXelanowiec ma szansę wygrać z Pudzianem. Choć zachowanie ma podobne, to jednak nie ma jeszcze kilkunastu lat brania ciężkich sterydów za sobą jak Pudzian, gdy zaczynał waleczną karierę.
Kibic_janusz

DarioRomanoli pisze: 06.02.2022, 18:25

Pamiętam tą walkę w UFC .
Jesteś pewien że to pamiętasz?
ODPOWIEDZ