W Jaśle na stadionie patrzac na ostatnia fotke to zbytnio sie nie przelewa Jakies te dziewuchy,jakby to powiedziec - nie pierwszych lotow.
Pani w zielonej bluzeczce po lewej po prostu sliczna [link]
Uwielbiam takie naturalnie wygladajace dziewczynki
[quote]Jeden wniosek. Tam gdzie doping na poziomie tam i panny ladne - u nas wcale mniej ich nie jest przez zatarg z zarzadem,tam jest ich wiele,raczej gdzie dach i duzo potencjalnych ofiar
Co do tematu,pierwsza wielbicielka Kolejorza niezwyklej urody,chybaze tak korzystnie tylko na tym zdjeciu wyszla
Hehe...
Ta "Lechitka" na pierwszej fotce, to Miss Polonia 2004 i trzecie vice Miss World 2005 Katarzyna Borowicz.
Jako, że jest z mojego miasta a jej ojciec był działaczem mojego klubu, mylić się nie mogę ;P
No Pasaran, krzyczeli komuniści
No Pasaran a jednak my przeszliśmy
st.Marynarz pisze:Niema co juz pisac o nie pojawienu sie Wisły na rynku nie od dzisiaj wiadomo ze Wisła to Ultraska a Cracovia Bandytka i niema co pierdolic
wth pisze:do pana z GKSu Tychy tutaj wrzuca sie fotki a nie komentuje,pozatym widać jak żal Ci dupe sciska że to panna z Wisły a nie Tych lub Cracovii Rolling Eyes żałosne jest to co napisales tani kolego
Wrzuca sie fotki a nie komentuje ? A to że ona jest z Wisły to dla mnie nie ma znaczenia bo nie lecze kompleksow szczegolnie na forum. A co do tego "tani kolego" to jakos to zniose ale rozumiem ze to napisałeś bo w koncu dzieci są wybuchowe
prawda jest taka że większość dziewczyn w tym temacie ma gówno wspolnego z kibicowanie. Zaryzykuje nawet stwierdzenie że polowa z nich na stadionie znalazła sie przypadkowo albo zostały przymuszone przez swoich kolesi.
Wiadomo fajnie popatrzeć na ładne kobiety ale jak miss kibicek to miss kibicek. Prawdziwych oddanych fanek a nie lalek barbie ktore maja w d**** mecz i cała otoczke.
laurence pisze:prawda jest taka że większość dziewczyn w tym temacie ma gówno wspolnego z kibicowanie. Zaryzykuje nawet stwierdzenie że polowa z nich na stadionie znalazła sie przypadkowo albo zostały przymuszone przez swoich kolesi.
Wiadomo fajnie popatrzeć na ładne kobiety ale jak miss kibicek to miss kibicek. Prawdziwych oddanych fanek a nie lalek barbie ktore maja w d**** mecz i cała otoczke.
piwo dla Ciebie gościu. Mam dokładnie takie samo zdanie.
wrzucenie zajebistej dziewczyny, ktora znajduje sie na stadionie klubu ktoremu kibicujemy bierze wyzszosc nad istota tematu.
ludzie chca pokazac, ze w ich miescie i na stadionie sa fajne d***:)